עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ashkenazone,

אני צריך ספק שיחזיק מפרט של 7800GT וVENICE 3200+ בתקציב תקציבי ביותר.

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  2. מחשב לעריכת וידאו + usb and fire wire מקדימה. תודה.

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  3. Started by gman_il,

שלום חברים. הזמנתי מחשב אך לצערי הספק שהזמנתי לא קיים במלאי ואני מחפש משהו באותו סדר גודל של מחיר / איכות. הספק שקניתי ואינו במלאי : אשמח לקבל הצעה לספק חילופי. תודה.

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  4. שלום לכם. הזמנתי לאחי ליומולדת את המארז הנ"ל (בשחור ), ואני רוצה לדעת 1) איך הספק שלו?!? (500W, המארז מקורי של איי טופ...) 2) האם מישהו יודע אם הוא בטוח מגיע עם מאוורר 120 מאחורה?? בצד אני בטוח שכן, ומקדימה גם אחד נכון?!? 3) האם איי טופ היא החבקה המקורית שייצרה את ה -xblade?!? או שהיא גם חיקוי של מארז אחר?? 4) איך החברה הזאת בכלל?

• 8 תגובות
    • 779 צפיות
  5. Started by mardona,

שלום חברי לפורום! אני צריך המלצות למדפסת הזרקת דיו טובה בסביבות המחיר של 400 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  6. Started by j,

הזמנתי את המחשב שלי עם לוח האם DFI LAN PARTY ULRTA יחד עם המארז של SWING, אבל בחנות אומרים לי שלא ניתן להרכיב את הלוח אם הזה על המארז הזה ואני צריך להחליף.. לשאלתי מסתבר שגם הABIT FATALITY אינו מתרכב, האם זה נכון??? אני חייב להחזיר תשובה תוך חצי שעה!!!

• 8 תגובות
    • 666 צפיות
  7. Started by ashkenazone,

איזה מארז הכי כדאי לקנות ב350 שקל? לא שקל יותר PPL, אל תשאלו אפילו.

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  8. שלום ברצוני לרכוש מדפסת הזרקת דיו חדשה, כששתי התכונות העיקריות החשובות לי הן: הדפסה על תקליטורים, חסכון מירבי בדיו. צמצמתי את האפשרויות לשתיים, כששתיהן של Canon. האחת היא הPIXMA IP300 והשנייה היא הPIXMA IP4200 החדשה. הייתי שמח אם מישהו שמבין בנושא היה חווה דעתו בקשר לשתי המדפסות, משום שהפרש המחירים בינהן נמוך. מה שכן בעוד שאני יודע על הIP3000 שהדיו שלה זול בצורה מדהימה, על הIP4200 לא מצאתי אפילו מחסנית מקורית/תואמת... תודה

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  9. Started by bobby323,

http://www.gamepyre.com/screenshot.html?a=594&p=2&i=1

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  10. Started by Crazy_red,

קודם כל סליחה אם זה לא הפורום המתאים ונעבור לשאלה שלי , כמה עולה מתאם של שלט PS למחשב? מישהו יכול להביא לי לינק לאתר כלשהו שבו אפשר לקנות את זה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  11. Started by pakomako,

חברה מה דעתכם על ספק שבא עם המארז למה יש לי אחד 500 וואט אבל זה נראה לי קצת מוזר... שזה עולה 250 שקל כולה

• 7 תגובות
    • 739 צפיות
  12. אהלן חברים... יש לאחי יומולדת, ואני רוצה המלצות מה לקנות לו (למחשב) בין 200 - 300 ₪ גג (עדיף עד 270 + - אבל אם יש משהו טוב אני אשמח גם ב - 300) ושלא יהיה מנורות או דברים כאלה שדורשים חיתוכים, הדבקות וכו'... מההרררררררר !!!!! **עריכה** עדיף באזור ראשון לציון / המרכז (ת"א מקסימום)

• 10 תגובות
    • 940 צפיות
  13. Started by shlomom,

שלום, מקווה שזה האיזור המתאים לשאלות שלי. אני כרגע בודק מצלמת אינטרנט מדגם Logitech QuickCam IM והיא מחוברת כרגע ללאפטופ P4 Mobile 1.8Mhz היא בעלת רזולוציה של 640X480 ו 30FPS. שמתי לב לתופעות הבאות: ישנה השהיה מסוימת (קטנה, הרבה פחות משניה, אני לא יכול לומר כמה אבל זה מורגש). בין תנועות שמבצעים למראה במסך בשימוש בתוכנת Capture שלוגיטק מספקת. התמונה ניראית הפוכה, תמונת ראי, כלומר צד שמאל נראה ימין ולהיפך אני יודע שזו לא המצלמה הכי טובה בעולם אבל רציתי לדעת אם ככה זה נורמאלי? אין לי שום בעיה עם איכות התמונה ואופציות מיוחדות שכלולות במצלמות יקרות. המטרה העיקרית שלה זה באמת IM וגם משחק מחשב בעזרת מצלמה Camgo. האם היא תתאים למשחק עם כוונים הפוכים והשהיה קטנה? …

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  14. מישהו מכיר משהו דומה לזה?? תודה לעוזרים.

15. טוב בהתחלה רציתי ללכת על המארז של sunbeam - samurai , לקנות דרך האינטרנט שזה כולל משלוח (ובנוסף לזכרון 512) יוצא בערך 595 ש"ח . חנות מחשבים בעיר שאני נמצא הציעה לי במחיר טוב את המארז הבא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1567&products_id=9406 והוא מוסיף לי איתו 3 מאוררים + ספק כח חזק. (ובהתחשב בעובדה שהמארז של sunbeam עולה 230 והוא בלי ספק כח , כנראה) וס"הכ זה יוצא לי (עם הזכרון מאותו סוג) 600 ש"ח. מה כדאי לעשות?

• 13 תגובות
    • 684 צפיות
  16. Started by aldema,

הדיבורית הזאת מתאימה לפלאפון של LG 820??? כי כתוב שהיא BLUETOOTH ואני לא בטוח שיש לLG בלוטות' .. דיבורית: http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2789670&refid=6 פלאפון: http://www.pelephone.co.il/itemDetails.asp?pgid=1284&catID=164&tmpltId=27&fId=128 מה צריך לעשות כדי שהם יתאימו אחד לשני(במקרה שהם אכן לא מתאימים..)???

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  17. חברה אני צריך שתעזרו לי קניתי כרטיס מסך ולא קיבלתי תקבל של ה 6 pin אז נדפקתי עכשיו אני צריך ספק שאני מקבל איתו תכבל הזה מישהו יכול להמליץ לי משהו לא יותר מדי כסף הכי קצת שאפשר אבל אפשר קצת גבוהה לא מעלה 600 שקל אבל לנסות באמת כמה שפחות תודה מראש תודה רבה !! סליחה אם עשיתי טעות בפורום או משהו!

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by parker8,

אני רוצה שהוא יבוא עם ספק... ושהעיצוב שלו יהיה רק מקדימה כי גם ככה אני לא רואה את החלון בצד... יש הצעה למארז כזה? ה-TRANSFORMER נראה יפה לאללה מקדימה רק חבל על החלון... תודה מראש משהו בסגנון המארז הזה: לא נראה לי שיש אותו בארץ...

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by morangal555,

שלום קניתי מחשב חדש בKSP וקניתי איתו מארז פשוט ?4JA-213 ATX MIDI 350W True Watts השאלה היא האם זה מספיק חזק למחשב או שצריך לשדרג ספק מערכת המחשב היא : מעבד (ATHLON +3200(S-939 לוח אם 9-Gigabyte K8NF זיכרון 512MB 400 MHZ CL 2 מתכנן להוסיף ל1G הרדיסק 120 GB כרטיס מסך pci e x600 pro 128 MB צורב כרטיס קול של creative AUDGIY בנוסף הוספתי למארז שני מאווררים 80MM תודה מראש!!!!

• 6 תגובות
    • 561 צפיות
  20. Started by borg,

יש לי מחשב כף יד ASUS MyPal A636 עם מעבד במהירות של 400MHz ומערכת הפעלה Windows Monile 2005. אני מעוניין לרכוש עבור המכשיר כרטיס זיכרון SD בנפח של לפחות 1GB. שמתי לב שכרטיסי הזיכרון מסוג SD מהדור השני מאפשרים מהירות כתיבה של 9MB/s ומהירות קריאה של 10MB/s, ואילו כרטיסי הזיכרון מסוג SD החדשים מהדור השלישי מאפשרים מהירות כתיבה וקריאה של 20MB/s. השאלה שלי היא האם ההבדל במהירות משמעותי ומורגש (שווה את תוספת המחיר) במחשב כף יד מהסוג שברשותי בהפעלת אפליקציות שמותקנות על הכרטיס זיכרון, ו/או בניגון של קבצי MP3 וקבצי וידאו. ניתן להשיג בארץ כרטיסי זיכרון SD מהדור השלישי בנפח של 1GB (אני מעוניין בכרטיסים של SanDisk עם אחריות לכל החיים של היבואן הרשמי "דלתא פילם"). אבל, לא מצאתי כרטיס…

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  21. Started by borg,

אני מעוניין בציוד היקפי למחשב כף יד Asus MyPal A636. בתור התחלה, אני מחפש מגן מסך איכותי שמותאם לדגם הזה, ונרתיק איכותי מעור שמאפשר להשתמש במחשב כף יד כאשר הוא נתון בתוך הנרתיק (פתיחה כמו ארנק, בערך), ותואם לדגם הזה (רצוי שניתן יהיה לטעון את המכשיר ולפתוח את אנטנת ה-GPS מבלי להוציא את המכשיר מהנרתיק). בנוסף לכך, אני מעוניין גם בעט סטילוס איכותית שמשמשת גם כעט רגילה. אני צריך שבנרתיק יהיה מקום ייעודי עבור עט מעין זו, אבל שהוא לא יהיה גדול מדי, כך שהוא יכנס בקלות לכיס מבלי להכביד. אשמח לקבל הפניות לציוד היקפי נוסף עבור המחשב כף יד הזה מאנשים שמשתמשים במחשב כף יד מסוג זה, ומוצאים את הציוד ההיקפי שברשותם נוח לשימוש ועשוי לעזור לאנשים אחרים. כמו-כן, אשמח לקבל גם שמות של חנויות…

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  22. אני מעוניין לרכוש בקרוב מקלדת אלחוטית, לפי מה שברור לי זה שחייבים לקנות עימה עכבר אלחוטי שבא יחדיו איתה בחבילה\סט. אני מעוניין במקלדת שמקשיה שקטים במיוחד, מפני שאני כותב הרבה וזה מפריע לאנשים שנמצאים בסביבה שלי(בעיקר באמצע הלילה). אז אני פתוח לכל ההצעות ולכל המחירים... אם אין מקלדת אלחוטית שקטה אז תתנו לי את האלטרנטיבה הכי טובה לקטגוריה של האלחוטיות(ושלא תהיה בלוטות, כי זה יקר). תודה מראש. .swg

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  23. Started by oDot,

1.2.06 http://www.artlebedev.com/portfolio/optimus/

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  24. Started by koby058,

קודם כל אני רוצה active pfc כמובן 3800 duel core amd dfi lp ultra d 1xraptor 1x 250gb hard drive evga 7800gtx 256mb בתודה מראש התקציב:400 שח

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  25. http://www.newtonperipherals.com/

• 2 תגובות
    • 744 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.