עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני לא יודע איזה דרייברים טובים יותר ה 27.70 או היותר חדשים 27.52

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  2. Started by muki1234,

היי לכולם אני מתלבט בין שני מארזי Compucase הבאים: 1. 6a19 2. 6a21 רציתי לדעת את ההבדלים ביניהם. באתר של COMPUCASE ראיתי של 6A21 יש AIR GLIDE שלפי מה שהבנתי זה שרוול אוויר בצד המארז לאוורור (יש לי מעבד אינטל פרסקוט 2.8). האם בגלל זה עדיף לי לבחור את ה 6A21 ? אשמח לשמוע המלצות על איזה מארז עדיף לדעתכם (בעיקר אם למישהו יש את ה 6A21). תודה רבה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  3. שלום אנו רוצה המלצה על עכבר (או סט מקלדת עכבר אם יש בתחום של 300 שח) למשחקים ועריכה גרפית. חשוב שהיה לו לפחות 5 כפתורים. חוטי אל חוטי? מה שיותר טוב ומדויק תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  4. קניתי לאחרונה מחשב די חזק אבל מצד שני אני עדיין תקוע עם Logitech K200 בתור המקלדת שלי. לא שזו מקלדת רעה אבל אני מחפש אחת חדשה. אני רוצה להוציא במקסימום 200-300 ש"ח ומעדיף לקנות בארץ באיזור הקריות. לגבי כל מני פיצ'רים אני די תלוי הרבה במקשי מדיה, וזה משהו שאני די מחפש במקלדת, גם אם הם יהיו בילד אין באיזור של המקשי insert page up וכל אלה או על הF Keys (כמו למשל בCM Storm Trigger). חוץ מזה אני אעדיף מקלדת מוארת (אם מוארת אז אם אפשר בכחול אם היא לא RGB Back-lit), אם אפשר שיהיו מקשי macro (עד עכשיו הSidewinder X4 הייתה אצלי על הכוונת אבל אני לא מוצא אותה בארץ ולהזמין מאיביי זה סיבוך כי באלו שמצאתי מחיר המשלוח לבד יותר יקר מהמחיר של המקלדת), אבל שני אלה לא ממש חובה בשבילי ואני…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. היי חברים יש לי כרגע את הלוגיטק RX 250 עכבר חביב ופשוט ואני מחפש לקנות משהו יותר נוח ויוקרתי, חשבתי כמובן על אלחוטי אבל נבהלתי קצת שראיתי שבכל החנויות עכברים אללחוטים נמכרים ללא"בית" אלה מתחברים עם משדר USB כזה ושהסוללות נגמרות צריך להחליף אותן. יש לי בבית את ה MX LASER של לוגיטק הוא אחלה אבל מחובר במחשב השני קצת כבד גם הייתי אומר. אשמח לשמוע מה תוכלו להציע לי תודה

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  6. Started by dg_142,

למען שמו באהבה שלום! רציתי לדעת, האם המדפסת שמופיעה בקישור תואמת את חלונות 7? http://ad3.co.il/zoom.asp?menutype=5&auto=2115 תודה רבה! דודי.

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  7. Started by heart hunter,

מה אתם אומרים על המארז + ספק הבא?.... JNC midiATX 400 watt 3 fan 2 X usb 2.0 front ואם אתם יכולים גם תפרטו.... תודה.

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  8. האם יש איזה מכשיר שמאפשר לחבר אליו מצלמת רשת סטנדרטית (USB) ושהוא יקליט את הצילום, ללא התערבות של מחשב? תודה :-*

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  9. יש לי בעיה יש לי עבר של לוןגיטק ה MX510 דגם יחסית ישן עכשיו אחרי כמה זמן העכבר פשוט לא עובד מה יכולה להיות הבעיה שזהו העבר נגמר כבר יש לי גם את ה setpoint אבל הדגם ה 3.10 לא עידכנתי רצוי לעדכן ?

10. Started by tombcatz,

מאמה מיה! איזה מקלדת מטורפת! View game stats. Use the GamePanel LCD to view game stats, create new macros, and keep track of important system information without leaving the game. The LCD panel closes completely for transport and storage. Play in the dark. Illuminated characters are easily visible in both bright- and low-light conditions, with three levels of backlighting for late-night gaming sessions. Create and save macros with a press of a button. 18 fully programmable G Keys have three shift states each, for 54 possible custom macros per game Eliminate cable hassles! Intelligently route mouse, headset, or other cables using convenient channels under the keyboard. …

11. Started by AdiR^SiNaI,

יש לי מחשב 3GHZ 512MB ויש לי כונן שהוא צורב וגם סידי rw 52-32-52 עכשיו חיברתי עוד כונן ממחשב פנטיום 3 asus 52xmax כונן סידי רק בלי צורב זה יהרוס לי משהו או שאפשר לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  12. Started by KoDkOd,

שלום אני בונה מחשב חדש אני רוצה לדעת איזה עכבר מיקלדת וסידירום אתם ממליצים ? :

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  13. Started by SnakeBite,

שלום, אני קונה מחשב חדש בע"ה (שש שנים הגיע הזמן ;D) וראיתי את העכבר הכי חדש של מייקרוסופט Microsoft Explorer Wireless -Night Vision והתלהבתי ורציתי לדעת אם הוא טוב לגיימר ממוצע. אני יודע שזה אופטי ולא לייזר אבל אני מאוד אוהב את העיצוב שלו. עידו

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  14. Started by maCr0T,

שלום, היום מצאתי את עצמי במצב שבו אני חייב מארז חיצוני, לכונן 5.25, שיהיה כונן קומבו (DvD-rom/ CDRW) ויהיה עם חיבור FireWire, iLink, iEEE1394, (שזה כולם אותו חיבור מפורסם של אפל) עקב כל שיש לי לפטופ שאמור להיות קל במיוחד, ובגלל זה אין עליו כלום, הכל בתחנת העגינה, אז אני רוצה לחבר לו כונן כזה בFireWire (שיש למחשב הזה.) וגם לiMac שלי, שלו יש רק CD רגיל ובו אני רוצה לצרוב דברים רבים, ולהעתיק קבצים מתקליטורי DVD. אין ממש הגבלה על תקציב, אולי 600 שקל, ואם אפשר גם המלצה לקומבו טוב יחד עם זה. בתודה רבה מראש, אמיר.

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  15. שלום, אני רוצה לקנות GAMEPAD ואני לא יודע עם כדי לי להשקיע סכום של בערך 200 שח , 150שח על GAMEPAD ...או לקנות משהו זול ב 60 70 שח? כמה עולה GAMEPAD טוב כמו של סוניפלייסטישן? עם הסטיקים וכו'... ומאיזה חברה ואיזה סוג הכי כדי לי לקנות? מישהו מכיר חנויות בנתניה שיש שם GAMEPAD טובים?

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  16. כאמור בכותרת.. לא מצאתי תשובה באתר שלהם ואני צריך אישור אם הסוויץ' הזה מעביר גם אודיו לרמקולים מהמחשב הנבחר. תודה.

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  17. אורח אדם
    Started by אורח אדם,

שלום אני ניכנסתי לאתר אוכל דגים לראש השנה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5014372,00.html ויש לי מדפסת HP 2130 חדשה מאוד. אני גולש בדפדפן אקספלורר 11 וגם גוגל כרום לפעמיים. באתר הזה אני מנסה להדפיס לוחץ מקשים CTRL+P . ניפתח חלון של מדפסת הדפסה.ולוחץ "הדפס" המדפסת מדפיסה הרבה דפים בערך 15 דפים.זה ביזבוז ראש דיו צבע וגם חבל על הדפים מיותרים. אני לא צריך הרבה דפים ופירסומות בצד ימין ושמאל. אני רוצה רק להדפיס את האתר של "3 מתכוני דגים לראש השנה" איך עושים הדפסה נכונה רק באמצע באתר "3 מתכוני דגים לראש השנה"" ובלי פירסומות וגם לא צריך הרבה דפים? נסיתי להעתיק מילים בצורה "העתק" ו "הדבק" לתוך word 2010. אבל זה ארוך כמה שלב…

18. Started by DaniDin,

ב-Computer Management יש איפשרות ל-Convert To Dynamic Disk מה זה נותן, ביצועים או מהירות טובים יותר?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Vatos-Locos,

לא אכפת לי של איזה יצרן, עדיפות גבוהה למיקרוסופט, עוד יותר גבוהה ללוג'יטק אין לי בעיה עם מקלדת חוטית ככה שאל-חוטי יהיה בזבוז כסף והכי חשוב, מחיר טוב! אני לא רוצה סט אני צריך רק מקלדת מצאתי בפנדה ב300 שקל, ולדעתי זה גניבה לאור היום להתחשב בזה שהדגם הוא בדיוק המקלדת מולטימדיה שעולה 80 שקל! תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by hen1235,

מדפסת למורה. 5-10 דפים ביום. הדפסה מהירה. חשיבות להדפסת תמונות באיכות גבוהה. המלצה בבקשה...

21. Started by סנדי,

שלום לכולם המחשב שלי לא מזהה דיסק חיצוני שמחובר בUSB למרות שמזהה רכיבים אחרים(מצלמה,דיסק און קי) לדיסק החיצוני יש מקור כח משלו ובמחשבים אחרים הוא כן מזוהה. יש לי XP במחשב AMD תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  22. שלום אני לא יודע אים זה הפורום הנכון,אים לא אשמח להפנייה לפורום הנכון........ברשותי מספר קלטות אודיו ישנות ואני רוצה להעביר את תוכנן למחשב כקבצי MP3 או אחר.......אני רוצה לעשות את הפעולה הזאת במהירות ובפשטות וכמובן באיכות מעולה. ממה שהבנתי ישנם מספר מכשירים כאלו דמוי ווקמן עים חיבור USB שבא ביחד עים תוכנה ואני פשוט מעביר את התוכן בקלות כמו המכשיר הזה..... http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11179&perur= 1.האים המכשיר הזה יתאים לי מבחינת איכות העברה למחשב? 2.מהוא המכשיר המומלץ לקנייה מהסוג כמו בקישוק?3.מהוא המכשיר האיכותי ביותר להעברה של הקלטות למחשב שניתן לקנות בארץ?,והאים יש הבדל משמעותי למכשיר הפחות יקר? תודה.

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by esaly,

האם החלפה לספק טוב יותר יכולה לגרום לשיפור בביצועי המערכת?

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  24. Started by Cereal Killer,

אני מחפש פירמור שעושה פתיח איזורים לAOPEN1648 (DVD) ובאותה נימה מה זה AMH?

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  25. שלום אני צריך עזרה, אני רוצה לקנות פקס כי הפקס שהיה לי נישרף אבל אני צריך אחד שיחזיק מעמד אבל שיהיה די זול (800 ומטה) תודה וצום קל.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.