עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ras81,

שלום רכשתי מחשב עם מארז COMPUTERTEC 6A19 עכשיו המארז מגיע (ואני מאמין שכל המארזים החדשים) עם פנלים מיוחדים לכוננים השאלה היא איך בחור שרגיל לעבוד עם מברג משתמש בזה, איך בדיוק מתקינים ומוציאים אותם (יסיתי להוציא כונן CD ולא הצלחתי, למרות שניסיתי ללחוץ בקצה הגמיש וכו') מה הולך פה????????? למה סיבכו את זה כ"כ? יש איפה שהוא מדריך לכל זה? א מישהו שיכול לעזור לי ???

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  2. המלצה למקלדת: 1. תקציבכם: 500 ש"ח חריגה מקסימאלית: 550 ש"ח 2. מה השימושים של הציוד שתרצו לקנות: משחקי מחשב \ סרטים \ מוזיקה \ עבודה משרדית 3. הערות: אני חשבתי על: Razer Tarantula או: Logitech G110 איזה מקלדת יותר טובה ? המחירים של 2 המקלדות זהים! הטרנטולה עולה 420 ש"ח וה- G110 עולה 390 ש"ח. כך, שאל תתייחסו בבחירה שלכם למחיר! עריכה: לא יודע למה אבל אני שונא את ה Lycosa ואת ה- Arctosa אז לא להציע אותן. ועוד משהו, במקלדות אני מעדיף כמה שיותר מקשי מאקרו יעודיים ולא שצריך להחליף מקש קיים. שתיהיה איכותית ונוחה(נוחות חשוב לי מאוד) יופי ותאורה למקלדת - זה הכי פחות חשוב! תודה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  3. https://www.massdrop.com/ זה אתה בארצות הברית שמארגן מכירות קבוצתיות במחירים ממש טובים בדרך כלל... כל הזמן משתנים הפריטים, כרגע יש שם הרבה מקלדות (בכל מה שקשור למחשב) יש שם גם עטים, כל מיני נגנים,אוזניות, ועוד אני קניתי משם כבר כמה פעמים ועשו לי משלוח לישראל והכל היה בסדר, זה אתר אמין מאוד יש להם שירות לקוחות מצויין רק רציתי להכיר לכם למי שלא מכיר

• 2 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. שלום, יש לי אוזניות שהדגם כרגע לא חשוב והם עושות מעט בעיות... טוב לא הם... המחשב. קניתי מחשב חדש. פעם במחשב הישן הם היו בסדר גמור... אבל עכשיו אני חושב שהדרייבר של הכרטיס קול שלי (כרטיס קול שהוא בנוי על לוח האם P35-DS3L של ג'יגבייט) עושה בעיות... נתחיל עם האוזניות - בעיות - *שומע חוסר איזון אולי בגלל האקולייזר. - מתבטא בכך שאני צריך לכוון את האיזון של הווליום בבקרי שמע עד צד ימין בכדי לשמוע טוב. *בעיה לשמוע באוזניה יחידה, כלומר, לדוגמא במשחק CS, שומעים צעדים אם זה מצד שמאל או ימין כמו שזה צריך להיות, אצלי זה לא עושה את זה, אני שומע צעדים בשני האוזניות... אני לא שומע כיוונים מסויימים. *בבדיקת קול שאפשר לעשות באפשרויות הדרייבר - רואים מין כדור כזה וצריך לסובב אותו סביב האד…

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  5. Started by Dadude,

אתם יכולים להמליץ לי על משהו אכותי וטוב במחיר 1000 שקל? תודה רבה חברה 8) ולהסביר לי קצת מה המאפיינים של מצלמה טובה חוץ מכמות הפיקסלים? כי הבנתי ששי מצלמות שכמות הפיקסלים זהה אבל האכות של התמנוה ממש שונה.

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  6. קניתי מקלדת מכאנית עם כדור עקיבה cherry g80-11800 אני רוצה להחליף מקשים, עם חריטה/הדפסה בעברית. המקשים לא סטנדרטים, הסתכלתי ב wasdkeys המומלץ והבנתי שיש מקשים שהם לא מוכרים. האם יש עוד המלצה על מקומות שמוכרים מקשים עם עברית ומוכנים לייצר קצת גדלים מיוחדים? תודה מראש.

7. Started by vered,

תקשורת בין סגמנטים, בעזרת אוטנטיקציה, של תוקן (מכשיר אלקטרוני שמחליף סיסמא מספרית כל 40 שניות), שאמור לתקשר עם רדיוס RADIUS, האוטנטיקציה מתבצעת דרך חומת אש של צ'ק פוינט 4.11, התשובה (למעשה) של הלוג של הרדיוס, היא שהוא קיבל סיסמא לא מספרית (כנראה נכנס שם המשתמש גם לאוטנטיקציה), איך לפתור את זה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by vald95,

Had a Siberia V1 for a couple of years, to be honest I'm not very fond with SS after trying that shit ESPECIALLY THE MICROPHONE but I read a lot of good reviews on the Siberia V2, and the Gamecom 780 also.. so what do u guys recommend, (I wanted to buy the 777 at first)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by yossi_s1,

כבר הרבה זמן שאני רוצה לקנות הגה רציני למשחקי מירוצים, לכן אני זקוק להמלצה וכל חוות דעת שיש למישו לתת.. אז ככה, מאוד הייתי רוצה לקנות את הG25 של לוג'יטק שהוא ממש מושלם אבל לצערי יקר לי מדי... בנתיים שמתי עין על ההגה הזה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=379773 זה אומנם לPS2 אבל הבנתי שהוא פועל מצויין על המחשב.. אני רוצה אותו כי יש לו את האפשרות להסתובב כמו במכונית מרוץ (חצי סיבוב לכל צד) וגם כמו במכונית רגילה (2 או 3 וחצי סיבובים, 900 מעלות בערך) האופציה הזו חשובה לי... הילוכים לא ממש חשוב כי לא ראיתי הגה חוץ מG25 שיש לו קלאץ ותיבת הילוכים H אז אני פשוט יאלץ לוותר על זה... וזהו... האמת הלוגיטק מומו נראה ממש טוב אבל לצערי הוא לא יכול לדמות מספר סיבובים כמו במכונית רגילה…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by or,

יש לי gf3 ti20 איזה דרייורים יותר טובים http://www.nvidia.com/view.asp?PAGE=windows2000 http://www.nvidia.com/view.asp?PAGE=pg_20010907751234 אם השני אז איזה אחד???

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  11. אני מחפש מדפסת AIO שתשמש את הבית. אנחנו מדפיסים בסביבות ה-20 דפים בחודש (צבעוני / שחור). ייעודה היותר רציני של המדפסת הוא לשליחת פקסים ולעיתים רחוקות מאוד לסריקה (נשלחים בסביבות ה-10-15 פקסים בשבוע). השאלה אם כדאי לקנות מדפסת בנפרד ופקס בנפרד או שמומלץ להתסכל על פתרון All in one? אני חייב שלציין שעד כה היו לנו 2 מדפסות HP כאלו ששבקו חיים אחרי מס' חודשים, המדפסות היותר זולות של HP הן פלסטיות, לא עובדות טוב עם ראשי דיו חליפיים (מעצבן), ואורך החיים שלהן קצר, מה גם ש-HP לא נראה שמאמינה במוצרים שלה ונותנת רק שנה אחריות. הסתכלתי על ה-Canon mx360, שנמכרת במס' חנויות ב-300~ ש"ח, נראה שהיא ממש פשוטה ואיטית (מביקורות ברשת). בגזרת ה-HP יש את ה-officejet 4500/6500 שברוב הביקורות באמז…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by The_Moose,

שלום לכולם, יש לי שאלה לגבי דגם מסוים של סורק של Umax. Umax Astra 6850 . המוצר נמכר בכמה בחנות COM4U .. כפי שניתן לקרות כאן: http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=astra6850&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=179 האם מישהו מכיר את הסורק הזה? איפה אני יכול לקרוא ביקורות על המוצר הזה? מהי המלצתכם לגבי סורק שיודע לסרוק גם נגטיבים והאיכות שלו היא טובה. מחיר עד 900 ש"ח בבקשה. תודה רבה !!

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  13. אמא שלי צריכה עכבר חדש, הכי חשוב שהוא יהיה נוח, ואח"כ יפה (נשים... ) בכל מקרה שלא יעבור ת70 שקל. ואם תמצאו לי אותו באופיס דיפו / באג אז בכלל סבבה (למי יש כוח ליסוע בשביל עכבר...) איך סדרת הPLEOMAX של סמסונג?

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  14. קניתי אתמול והשאלה שלי היא לתת לזה זמן עד שאני אתרגל? או להחליף? כי הוא מכאיב לי את היד.. הבנתי גם למה הוא לא נוח לי, כי הפרופיל שלו גבוה ועבה בהתחלה ואחר כך הוא נהיה נמוך, איפה שממוקמים הקליקים. ליד שלי יותר נוח עכברים שמתחילים צר ונמוך והאזור של הקליקים של M1+M2 גבוה. לא ראיתי את זה כשקניתי. גם בדרך כלל נוח לי כשיש מין "חיתוך" בצד השמאלי של העכבר, איפה שהאגודל ממוקמת. גם לא נראה לי שיחליפו לי כי כבר חיברתי אותו. לא יודע מה לעשות אנשים בקיצור אשמח להמלצות.. תודה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by ShahafH,

אז כן.. הRazer Copperhead הגיע לקיצו אחרי מספר שנות שירות והגיע הזמן להחליפו. אני מחפש עכבר גיימינג המותאם לשמאליים (עדיפות שניה עכבר המתאים לשתי הידיים) לפחות עם אותם ביצועים של הרייזר או יותר. הטווח מגיע לי עד 300 למראות שלדעתי אני אבזבז פחות. תודה רבה והמשך יום טוב. (:

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. לא חובה שיהיה אלחוטי...

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  17. Started by Skeleton,

טוב הזמנתי לפני כמה ימים את העכבר דרך PCgames, עכשיו קיבלתי אותו היום. העכבר הקודם שהיה לי הוא G-9 אחרי שאני מנתק את הG-9 ומכניס את הRazer DAV2 והוא פשוט לא עובד. עשיתי Restart. הורדתי Drivers. כל פעם שאני מכניס תUSB שלו רשום לי זוהה התקן חדש. עכשיו אין לי מושג מה לעשות כבר, כמעט אמרתי שאני אחזיר אותו לחנות וזהו. בדקתי על מחשבים אחרים ועבד לי ישר. יש איזשהוא מדריך להתקנה שלו אולי? ד"א מחקתי את כל הדברים של הG-9 ולא עזר. זה לחבר שלי קורה...

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  18. Started by BURTON,

שמעתי על הרבה כרטיסי מסך ולוחות אם שבאים עם שלט למחשב עכשיו יש לי שתי שאלות: 1.מה הן היכולות של שלט מסוג זה? הכוונה אם הוא יכול לשלוט רק בוינאמפ או בתוכנת די וי די או בכלליות איזה פונקציות יש לו 2.במידה ואין לי כרטיס מסך או לוח אם שכזה האם אני יכול לקנות כרטיס שלט רחוק למחשב בנפרד?

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  19. Started by adirze,

מכווין שאני שוקל לקנות את המחשב החדש ב-ZIGZAG הייתי רוצה המלצה לספק מכווין שאין שם את ה-LIBERTY שעליו תכננתי ללכת. תקציב לא יודע כמה שצריך משהו שיחזיק טוב את המערכת שהיא עדיף שגם יהיה שקט E6600 X1800XT 256MB תודה

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  20. Started by rafiisak,

שלום קניתי מקלדת חדשה: Microsoft multimedia keybaord 1.0A ויש לי בעיה בעיקר כאשר אני משחק וצריך ללחוץ על יותר משני כפתורים בבת אחת לא קורה כלום,יש מין צליל מהכונן ודבר לא קורה אני יכול ללחוץ לכל היותר על שני כפתורים. ניסיתי לשנות את ההגדרות בלוח הבקרה של מקשים דביקים וכל זה אבל כלום לא עוזר אשמח לקצת עזרה כי אני לא רוצה להחליף אותה,היא נראית לי אחלה מקלדת תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  21. Started by R@mi,

קניתי היום את הסט (עכבר + מקלדת) עכשיו יש המון מקשים שכשאני לוחץ עליהם לא קורב שום דבר... איך אני יכול להגדיר מקשים אלו?? תודה מראש !!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אני מחפש סורק שייועד בייחוד לסריקת מסמכים, ושיהיה מהיר (שאוכל לסרוק על גבי המשטח לפחות 5 עמודים של טקסט (נניח רזולוציה של 300x200 grayscale) בדקה ורצוי מאוד קצב אף גבוה יותר (10-15 עמודים לדקה יהיה הרבה יותר טוב. אין לי צורך באיכות סריקה גבוהה במיוחד. הסורק צריך להיות מסוגל לסרוק ספרים, ללא משטח עליון (להאצת הסריקה). ככלל התנאים שצויינו הם דרישה שאני חייב גם עם העלות גבוהה. יחד עם זאת אין לי עניין לשלם הרבה מאוד כסף עבור משהו מקצועי לעבודות משרדיות אינטנסיביות. באם תוספת של 300-500 ש"ח ישפרו משמעותית את הנתונים המדוברים אל מעבר למינימום הנדרש או את האמינות, יהיה שווה לי לשלם את זה. אבל לא ישתלם לי לשלם נניח עוד 2000 ש"ח עבור שיפור של 2 שניות בזמן סריקה. ממה שראיתי, בלי שו…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by nestt8,

אני צריך המלצה למקלדת ועבר שביחד יעלו 400-450. אני משתמש בהם לגיימינג וגם להרבה מאוד כתיבה(מקלדת). רק מהחנות KSP,צריך שהמקלדת תהיה גם עברית גם אנגלית וששניהם יהיו חוטיים. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אני מחפש עכבר אלחוטי עם מטען בתקציב של עד 450 שקל.... תודה לעוזרים דניאל

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  25. Started by shibby15,

אז מה עדיף TASK TK-3003 - MIDI ATX - 300w ATX ( P4 compatible ) -ללא ברגים-ספק מאושר לAMD או Tsunami - VIRGO - MIDI ATX - 350w ATX ( P4 compatible ) - USB מה עדיף למערכת מבוססת AMD עם צורב CD ובעתיד R300...אם זה משנה...

• 2 תגובות
    • 802 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.