עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by k_700,

אז ככה לא מייצרים יותר תדגם פאוור סטרים 420 של OCZ. והמוכר בחנות של נועה מחשבים אמר לי שיש חברה בשם TOPOER שהיא מייצרת לOCZ תספקי כוח, והם ממש באותה רמה... הוא המליץ לי גם על הדגם הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4723 האם זה חברה ג'נרית? לברוח?

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  2. Started by nim901,

אז זה מגיע עם ספק? ואם אפשר חוות דעת לגבי המארז והספק, המארז מבחינת אוירור והספק מבחינת הרעש תודה מראש

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  3. מה דעתכם על המארז הזה ? האם הוא מספק איוורור מספיק טוב וגדול מספיק למחשב חדש מצוייד באתלון אקס פי הרד דיסק מהיר וכרטיס מסך חדיש שיוצרים ביחד חום רב ? האם הוא גדול מספיק כדי להתקין בקלות לוח asus a7v133

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום ברצוני לקנות מדפסת משולבת שיהיה בה פקס סורק וכמובן מדפסת עד 500 ש"ח מה אפשר להציע לי בבקשה? תודה

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  5. היי מישהו יודע אולי איפה אני יכול לקנות שנאי למצלמה הדיגיטלית שלי hp photosmart 375?

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  6. שלום וסליחה על הבורות רציתי לשאול האם טונר קיים רק במדפסות ליייזר ,כלומר זה הדיו של מדפסת לייזר ?? ומחסניות דיו קיימת במדפסת הזרקת דיו , כלומר אין להם טונר כמו בלייזר ?? תודה

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. היי קבלתי את מחשבי הנייד החדש מחו"ל ואני מחפש מקום שאפשר לקנות או להדפיס (דפוס משי או משהו דומה) אותיות בעברית על המקלדת אני מעדיף את זה מאשר ללכת ולחרוט על המקלדת. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אורח
    Started by אורח,

אוקי אני הרבה אבל הרבה זהמן שובר תראש מהו החלק הבא: הכוונה שלי היא לחלק הסגול הזה מאחורי המשאבה הזאתי.. מזה לעזעזל? למה זה משמש?

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  9. Started by zxcvbnm,

שלום, האם ניתן לחבר 2 מקלדות במקביל (אלחוטית וחוטית/ אלחוטית ואלחוטית)?

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  10. האם יש למישהו נסיון המלצה? ב E BAY בסביבות 10 $

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by eyalib,

LG portable DVD/CD player 7 " wide LCD גירסה : DP5932P אם אני לא טועה זהו הדגם : http://www.lge.co.uk/mod_perl/go.pl/site/products.htm?product_uid=2298&category_uid= מה דעתכם ? אני מקווה שזהו הפורום הנכון...

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  12. אני מתלבט בין: XEROX ,PHASER 3117 לבין BROTHER HL-2030 לכל אחת יש יתרונות וחסרונות מול השנייה. מה שמפחיד אותי ב - Brother זה שצריך להחליף גם טונר וגם תוף הדפסה, בעוד ב - xerox נדמה לי שזה בא ביחד. מצד שני טונר של Brother זול יותר. המעבד של Xerox מהיר יותר, יש להן אותו זיכרון, הרזולוציה של Brother טובה יותר. ניסיתי גם למצוא לשווא מידע בנוגע לתמיכה של חלונות ויסטה במדפסות האלה. לא מצאתי שום אזכור לדרייברים מתאימים לויסטה, זה עלול להוות בעיה ? מה דעתכם ?

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  13. Started by i_love_u,

שלום מישהו יכול לתת לי אתר שבו מתפרסמים כל הדרייברים של הרקולס לטי 500?

• 2 תגובות
    • 4.8k צפיות
  14. Started by avijimi,

שלום אני רוצה לדעת מה ההבדל בין ספק כוח של Line InteractiveוSmartCompact1000VA ו בין D-COMPACT SERIES 1000 VA האם יש הבדל ביניהם מבחינת מחיר ואיכות ,כי קניתי את דגם ה D-COMPACT ואין עליו הסבר בWEB לעומת הדגם של SMART מודה לכם.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום אני צריך טיונר למדפסת לייזר xerox Phaser 3121 אז אם מישהו יכול למצוא לי בהכי זול שאפשר אז תודה ד"א אני צריך רק דיו שחור. ???

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  16. Started by generalA,

ברשותי מקלדת קוואנטום סופר איכותית שעלתה 30 ש"ח לפני 3 שנים באופיס דיפו (שהם עוד יקרנים). רציתי לדעת למה כשאני מוריד את כל ששת הברגים אני לא מצליח לפתוח את המקלדת לצורך מודינג (לד כחול אולטרי) ...???

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. לא בא לי להחליף מחסניות דיו כל יומיים. אין דרישות מיוחדות כמו איכות פוטו או לייזר. תקציב גמיש בין 250-500 שקל ושוב, דגש על חסכונית בדיו (שזה אומר מחסניות דיו גדולות ולא פיצפוניות כמו שיש ברוב המדפסות הזולות)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אהלן, התקציב הוא 400 שקלים, וחשוב שהיא תהיה אמינה ושהדיו יהיה זול. איכות ההדפסה חשובה פחות. תודה, עדי.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by -ox-,

בקצרה: קניתי ספק חדש TT 360w True power כי לא היה את ה 420W במלאי והייתי חייב אחד דחוף, עכשיו השאלה האם אתם חושבים שזה יחזיק את המערכת שלי ולא יגרום לבעיות מיוחדות : amd 64 3000+ 512ddr GF6800LE power color wd80gb sata GA-k8ns nf3 250 *3 80mm fans

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  20. Started by trxman,

שתכלול : סורק , מכונת צילום , פקס ( לא חובה ) . שימוש ביתי לא לעבור את ה700...אם לקחת משו טוב בפחות אז בכייף חשוב שלא תהיה גדולה מדיי + יחס מועדף למדפסות של קנון. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  21. Started by MS-D,

שלום. כרגע חזרתי מחנות מחשבים, ושם ניתגלו בפני עכברי SmartCom שנראים מדהימים בעיצובם, ומחירם זול מהרגיל. רציתי לשאול אתכם אם ימשהו שמע על החברה, או התנסה איתה, או יכול לשתף אותי בביקורת על אחד מן העכברים. תודה מראש, מיכאל.

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  22. מישהו יודע מה הגודל של ה Thermaltake Xaser LANMOTO Aluminum - VA1000UWA ביחס ל Antec PlusView1000AMG הוא יותר קטן ? יותר גדול ? או אותו דבר ? זה מאוד חשוב לי ... לא מצאתי באינטרנט תשובה מספקת https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_181&products_id=2180 https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_108&products_id=1563 אם מישהו ימצא לי תמונה של הXaser LANMOTO כשאפשר לראות אותו מלא (לוח אם\ארד-דיסק וכו') זה יהיה אחלה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  23. Started by roi777,

יש לי לנובו עם מטען 65w type-c ואני רוצה אפשרות להטעין אותו ברכב. יש דבר כזה שעובד טוב? אשמח לקישור לאחת החנויות באיזור אשדוד. אם לא מדובר במשהו יקר אשמח גם לקישור באתר בחו"ל (מוכר אמין) שעובד עם פייפל. תודה רבה

24. טוב אז קניתי לפני כמה זמן את ה MX1110. חשבתי שלפי הצורה שלו האחיזה בעכבר תהיה מאוד נוחה וכו'.... אבל בתכלס זה לא ככה בכלל. העכבר לא נוח, הוא כבד מאוד, הוא לא מדוייק, נגיד אני רוצה ללחוץ על כפתור קטן, אני לא אצליח להגיע אליו על הפעם הראשונה בגלל חוסר דיוק. בעכברים הקודמים שהיו לי הם היו מאוד מדוייקים ועלו הרבה מאוד פחות מהעכבר הזה. מה כ"כ טוב בעכבר הזה שהוא שווה את הסכום הזה? אי אפשר להתרגל אליו... יש מצב שההגדרות שלי ב SETPOINT לא טובות?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. ראיתי את המושגים האלה פה , ומפניי שאני לא מבין בתחום החומרה אני לא יודע מה זה אשמח אם תוכלו להסביר לי , מה זה , למה כל דבר מתאים , מה יותר מומלץ וכו'... כמה שיותר הסברים על זה ככה אני ידע יותר טוב תודה.

• 2 תגובות
    • 961 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.