ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
1. המפרט טוב ומתאים לתקציב 2. עדיף לקחת DVD (בשביל העתיד) 3. עדיף לקחת מסך 17 אינץ טוב (כדי לא להרוס את העיינים)
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
בבקשה תמליצו לי על מדפסת עם פקס בתקציב של 700 ש"ח. אני לא מבין בכל צורות ההדפסה השונות (הזרקת דיו,לייזר וכו') אבל חשוב לי מאוד שאיכות ההדפסה בצבע תהיה גבוהה מאוד חדה ומדוייקת ושהיה כמובן פקס. כל זה לשימוש ביתי. בבקשה תגיבו
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש עכבר ומקלדת חוטיים בתקציב של עד 600 ש"ח. אני משתמש במחשב בעיקר לעבודה ולפעמים למשחקי רשת. לאחר שערכתי חיפוש בנושא באינטרנט חשבתי לרכוש את המוצרים הבאים: מקלדת: Logitech G15 Gaming Keyboard עכבר: Logitech G5 Laser Mouse האם יש לכם המצלות למוצרים אחרים באיכות דומה? אולי יש סטים טובים של עכברים ומקלדות? בתודה מראש, Humpo
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב, ואני עדיין לא סגור על המארז (מארז Midi Tower / Super Midi Tower)... הקריטריונים: 1. מחיר עד 500 ש"ח. 2. ללא ספק (אני מתכוון לשים אנרמקס 420W) 3. שיהיה מאוורר היטב. 4. פילטר אבק חובה. 5. שיראה טוב (סטייל Sunbeam). עדיפות לפאנל קדמי שחור. 6. עדיף מלוג'יק כי משם אני מתכוון לקנות את המחשב. עברתי על כל המארזים ועדיין לא הצלחתי למצוא משהו שיענה על הדרישות שלי... תודה.
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. השבוע קיבלתי כמה מאווררים של AC, ואין לי מה להגיד. ממש ממש שקטים, סוף סוף המחשב שלי שקט מספיק לטעמי, אם לא שורר שקט מוחלט בסביבה אי אשפר לדעת שהמחשב בכלל דולק, או אם אתה לא עומד ממש לידו לא שומעים אותו. בקיצור, עכשיו יש לי 2 בעיות, יש לי מארז ישן ומעפן, אני לא משתמש בדלתות שלו. 1) אני צריך לשים את אחד המאווררים של 80ממ על הכ.מסך (גודל הHS הוא 60ממ). 2) אני צריך לשים את ה-120ממ על הצד של המארז, וכמו שאמרתי אין לי דלת צדדית. הנה לינק לת'ראד שפתחתי בקשר לבעיה זו בOCFORUM כאן הכל הרבה יותר מפורט. אבל לא קיבלתי שום רעיון שלא יהיה מסובך מידי לעשות. http://www.ocforums.com/showthread.php?t=468573
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לחוות דעתכם לגבי המדפסת הנ"ל יתרונות / חסרונות / מחיר / מתחרים באותה סביבת מחיר או כל פרט אחר שאתם יכולים לשתף.... תודה לעוזרים! מצ"ב קישור למכירה שלה בגרופון http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/elcol-c02603249/12938762?nlp
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה דעתכם על הפד הזה ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1300_1303_1304&products_id=10031 יתרונות/חסרונות ? יש משהו עדיף בסדר גודל המחיר הזה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
כולם מדברים על יציאתו של כרטיס המסך Ge-Force 3 האם ההבדלים שלו באמת משמעותיים וגדולים מה-Ge-Force 2 64m? :asthanos:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה, אני רוצה לעשות רשת בשני מחשבים ככה ששני המחשבים יוכלו להיות באינטרנט באותו זמן ??? יש לי win98 בשניהם ו-netvision אמרו לי שאי אפשר לעשות ככה עם כבלים אולי אתם יודעים איך ואם מישהו מכיר את התוכנה Wingate האם זה אפשרי לעשות את זה איתה? ואם כן איך? ואולי יש תוכנה אחרת שאתם יכולים להמליץ לי? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
נאבד לי דיסק ההתקנה של המדפסת הנ"ל.. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי אני יודע שיש שלושה סוגים למדפסת הזאת, שלי יש פקס ואינטרנט חוטי, למי שמוצא את שלושתם או אפילו אחד מהם יעזור לי מאוד
-
- 2 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שכשאני מקלידה (למשל אימייל) המון אותיות פשוט נשמטות, כאילו יש איזה דיליי או משהו כזה (ולא, זה לא טעיויות בהקלדה). איך לבדוק אם זו המקלדת או המחשב? אם זה המחשב- יש הצעות?
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להמלצה על הגה. הבנתי שה- G25 של לוגיטק נחשב לטוב אבל הוא עולה יותר מאקסבוקס חדש! האם יש הגה טוב במחיר עממי יותר? אם ההגה יוכל להתחבר גם ל- PS2 וגם ל- XBOX360 זה יהיה יתרון. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אשמח אם למישהו יש פתרון לבעיה הבאה: מדפסת משולבת חדשה של HP 5400 שהותקנה בהצלחה במחשב ביתי (מערכת הפעלה XP) ובמחשב נייד (מערכת הפעלה W7) ונראה שהכל תקין, אבל בזמן הדפסה לא יוצא כלום מהמדפסת למרות שנראה שהכל תקין ושהדף נשלח להדפסה אבל כלום לא מודפס, למעט דף ניסיון שכן יוצא מהמדפסת. החומרה תקינה 100% כי המדפסת כולל כבל USB נבדקו במחשב אחר והכל עובד כראוי. יש למישהו רעיון ? אולי זה משהו בחומת אש ? או באנטי וירוס שמותקן ? והאם יכול להיות שגם במחשב הנייח וגם בנייד יש אותה בעיה ? תודה מראש לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה ספק מומלץ למערכת הבאה: AMD 64 3000 939 לוח אם MSI (לא זוכר את הדגם) 512*2 MB זיכרון X800XL / 6800GT דיסק קשיח צורב DVD פלופי ואולי עוד 1 או 2 כרטיסי PCI האם ספק 350W של ANTEC או חברה אחרת דומה יוכל להחזיק את המערכת או שרצוי משהו אחר יותר חזק? (אני לא הולך לעשות אוברקלוקינג, אבל קחו בחשבון שידרוגים עתידיים).
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, אשמח לקבל המלצות. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עבור מחשב חדש, שישמש בעיקר (בסדר הבא משחקים, אינטרנט, DVD וישומי office .מספר שאלות: 1.האם 256M יספיק או שכדאי מראש לרכוש 512M ? 2.אני מתכוון להפעיל את המערכת על WINDOWS 98 והבנתי שמערכת ההפעלה הנ"ל יודעת לנהל עד 192M זכרון, האם הזכרון "העודף" לא יפגע בביצועי המחשב? 3.האם זכרון גדול מדי(לא יודע להגדיר) פוגע בביצועי המחשב?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אחרי הרבה זמן שרציתי להקליט משחקי גיימפלי נתקלתי בכרטיס הזה ורכשתי אחד רק אחרי שרכשתי שמתי לב שכתוב שהוא לא תומך ברזולוציה של המסך שלי 1920x1200 אלא רק ב 1080 אני אנסה לבטל את ההזמנה אבל רציתי לדעת עם למישהו יש ניסיון איתו ... והאם אני עדיין יוכל להקליט איתו עם אני יוריד רזולוציה למשחקים לדוגמא ... לא מצאתי כל כך מידע על הדבר אז אשמח לעזרתכם או דעתכם ... תודה גיא
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי סט של עכבר ומקלדת אלחוטיים BT. מישהו מכיר אפשרות להשתמש בהם בשני מחשבים עם איזה KVM ?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לא ידעתי ממש באיזה פורום לתקוע את ההודעה הזאת, אבל זה נראה לי הכי מתאים... קיצר, קניתי נייר מדבקה להדפסה (A4), ורציתי לדעת על מה אני מגדיר אותו - יעני נייר רגיל, שקף, וכו'.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז ככה, היה לי עד היום OCZ 450 שאתמול הלך לעולמו, אז שמתי את הספק סנשיין שבא לי עם המארז (גם של סנשיין ) התחיל לקפוץ (כאילו השמיע תיק והמחשב עשה ריסטרט) אז ניתקתי את כל מה שלא חייבים במחשב (CD,פלופי, אולטרה וכדומה) וזה לא עושה בעיות אבל ברגע שאני מחבר משהו חזרה זה מקפיץ את ההארד דיסק אז התקשרתי לחנות שקניתי ממנה ואמרו לי שיש לי אחריות לעוד 16 יום , ושאני ישלח להם והם יבדקו אותו. הבעיה זה שהוא פועל (אם הוא לא תחת עומס), אז הם בטח לא יחליפו לי :-\ מה עושים? ד.א כמה עולה להביא ספק מחו"ל ? תודה
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
העכבר שלי התחיל בפתאומיות לבצע דאבל קליקים לפעמים שלוחצים על הקליק השמאלי, אני למשל לוחץ ספרות במחשבון והן מוכפלות 11 22 וכו' העכבר לא באחריות כבר אבל מה זה חבל לי עליו. הצלחתי לפתוח את העכבר ולנקות את המיקרו סוויצ' עם מטלית וחומר לניקוי עדשות. וזה עדיין לא פתר את הבעיה. יש רעיונות ?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לפני כמה חודשים את הסט MK520 של לוג'יטק ושמתי לב לבעיה מאוד מעצבנת. פעם בכמה זמן (לא קבוע) המקלדת והעכבר פשוט קופאים לכמה שניות וחוזרים (בנפרד לא ביחד). ניסיתי להתקין מחדש, להחליף בטריות ולעדכן את הדרייברים. שום דבר מזה לא עזר. חיפשתי גם בפורמים של לוג'יטק וראיתי שלהרבה אנשים יש את אותה הבעיה. יש לכם רעיונות? הסט נקנה בKSP.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לפני כחודש קניתי בקיי.אס.פי סט מקלדת ועכבר של מיקרוסופט - Wireless Desktop 3000 (Blue Track). בזמן מעבר דירה הצלחתי בהרבה כישרון לשבור את הדונגל (USB Receiver). דיברתי עם קיי.אס.פי ואי אפשר לקנות שם רק את הדונגל. דיברתי עם מיקרוסופט שאמרו שאפשר לקנות דונגל ג'נרי באחת מחנויות המחזיקות את המוצרים שלהם. הם אמרו לי להגיע עם המקלדת והעכבר ופשוט לנסות אחד אחד עד שאני מוצא משהו שעובד. הבעיה שהם נתנו לי רשימה של 1000 חנויות וכנראה שרק לאחוז קטן באמת יש דונגל גנרי כזה. מישהו מכיר חנות מתאימה? תודה, אורי
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצה למדפסת לייזר צבעונית משולבת, לשימוש ביתי. תכונות רצויות: גודל סביר להעמדה על שולחן. מסך מה שיותר גדול, כזה שאפשר לראות בקלות מספרי פקס כשמחייגים. מחיר עד 2500 ש"ח. דופלקסר, לא חובה. שאלה כללית על מדפסות לייזר: תוך כמה זמן הטונר מתקלקל אם לא מדפיסים זמן ממושך? תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כשאני נכנס למשחק ורוצה להגדיר את הכפתור נניח ל-RELOAD זה פשוט לא מגיב. תושב
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-