עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Shmoolik,

ב-BIOS יש אפשרות של "AGP Aperture Size" ואפשרות לשנות ל - 2,4,8,16,32,64,128MB ולי היה ה DEFAULT על 64MB ויש לי 128 MB זיכרון ... זה קשור לזיכרון בכלל? זה אומר שאם זה על 64 אז המחשב משתמש רק ב 64 MB זיכרון?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by SuperStyle,

לא לפני הרבה זמן קניתי G5 עכשיו בדריבר הגדרתי 2000DPI שזה מהירות ודיוק.עכשיו על העכבר יש שני מקשים + ו - ומסך קטן כזה שלמעלה רשום DPI ועל המסך יש שלוש נורות. אם שני המקשים אני עושה DPI גבוה ונמוך יותר.איך אני צריך לשים את זה במשחקים?אני לא כל כך יודע מה זה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Real_Me,

עד עכשיו חשבתי שצמד המילים PUREFLAT או PF שראיתי בצמוד לשם מסך זה או אחר מתייחס רק לעובדה שהמסך שטוח. והנה נתקלתי בביטוי PureFlat Picture Tube שמעיד אולי שמדובר בטכנולוגיה כלשהי, אולי סוג של שפורפרת מסך כמו טריניטרון? מי יכול לשפוך אור על העניין?

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  4. Started by Bug2000,

;D : ???

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by T-Flash,

מה זה ה DPI שיש בעכבר לייזר? על מה הוא משפיע? האם יש לשים לב אליו כשקונים אכבר? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by lesForce,

מה זה ה-polling rate בעכבר של RAZER ?

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. אני כבר הרבה זמן מחפש לקנות מצלמה דיגיטלית ולאחרונה אני רואה המון מצלמות טובות במחירים מצחיקים, למשל מצלמה 3 מיליון פיקסל ב-500 ש"ח... אבל מוזכר שם שזה "אינטרפולציית חומרה" וזה החשיד אותי נורא - רציתי לדעת מה זה בדיוק אומר ואיפה הקאץ'...

• 10 תגובות
    • 911 צפיות
  8. Started by WHITE_ZOMBIE4,

משהו חדש מה זה בכלל?

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  9. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

זה צץ לי מאיפהשהו .... אחרי איזה כמה משחקים , עם דריוורים , והביוס של הכרטיס .... קיצר , זה הופיע : מה זה ומה עושים עם זה ??!?!?!?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by sPoiled,

לא ידעתי איפה לשאול את השאלה אז שאלתי פה, אם זה לא קשרו אנא תעבירו, תודה! אז ככה זאת השאלה, לג'יסטיק יש את 2 החיבורים הבאים: http://img27.imageshack.us/img27/7484/dsc04977s.jpg השמאלי הולך ל IO פאנל האחורי של הלוח אם (ללוחות אם ישנים יש חיבור כזה) ומה זה החיבור השמאלי, לאן הוא הולך? הוא לא מתאים לשום חיבור בלוח אם :s05: LOGITECH WINGMAN WARRIOR - זה הדגם של הג'ויסטיק. מה זה החיבור הזה?! ממש תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  11. Started by jeyjey,

לצורב מתחברים שלושה כבלים: IDE, מתח וכבל דק כזה שהקצה השני שלו מתחבר ללוח אם אם אני לא טועה בשביל מה הכבל הזה?

• 6 תגובות
    • 590 צפיות
  12. Started by kibub,

היי קניתי עכבר MX518 והבנתי שיש בצד שני כפתורים שהם "הקודם" וההבא" ומעל הגלגלת יש + להעלות DPI ומתחת יש - להוריד DPI אבל אני לא יודע מה עושה הכפתור שמתחת ל - ?זה מין שני ריבועים...

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  13. Started by neo690,

http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=065&active_tab=overview מה זה? ומוכרים את זה בארץ?

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  14. Started by gshhar,

http://www.pchardware.co.il/docs/pd1719585368.htm איפה מתקינים את זה והאם זה שווה או ביזבוז של כסף?

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  15. Started by WizMaster,

הכוונה בלוחות אם מן הסתם...

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. מדפסת לייזר brother HL-2035. יש טונר תוצרת חוץ חלופי. מה ההבדל בינו לבין המקורי? עד עכשיו השתמשתי רק במקורי, אבל הנציג של החנות טוען שמדובר באותו יצרן, רק שהיבוא מקביל (אפור). מישהו התנסה? לא מדובר רק בחיסכון, יותר לכיוון זמן הקנייה! את המקורי אוכל לאסוף רק שבוע הבא, ומחנות אחרת לא אופציה כי אין לי זמן ליסוע רחוק כרגע (החנות הזו ליד הבית). מצד שני, את החלופי יש להם במלאי במחסנים ואאסוף היום בערב...

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  17. Started by wow,

אני מתכוון ליציאות של המארז,אני לא יודע בדיוק איך זה נקרא,למה זה משמש?

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  18. Started by Bah_gots_pIII_450,

G

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by AdiR^SiNaI,

מזה הכבל הזה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by vered,

מה זה כרטיס רייד ולמה הוא משמש? האם יש קשר בינו לכרטיס סקזי?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by ratzabi,

מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה ולה לא לקנות אותו? הזמנתי מחשב מ-IVORY ובמארז שלהם היה ספק 350W והוא הגדיל לי את זה לספק אלומיניום 500W. מה האלומיניום נותן לי? ואיך אני יודע שזה לא ג'נרי? תודה לעונים זה דחוף.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by lior_kap,

מה זה פיירוייר(FireWire) ??? ? ויש לי עוד שאלה לא כל כך קשורה... מה זה הכוכבים שיש ליד כל שם בפורום??

• 5 תגובות
    • 855 צפיות
  23. Started by yair_gobani,

רציתי לדעת מה זה צ'יפים אני חדש בפורם "ואני לא גאון במחשבים" א. מה זה צ'יפים של כרטיס מסך. ב. מה זה צ'יפים של לוח אם. ומה הצ'יפ הכי חדש של VIA ??? ??? ??? ??? ???

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by parker8,

למה הצג משמש? כמה בערך הוא עולה? איפה ניתן להשיג? תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by ybe,

היום צורף קטלוג של שמיר מחשבים לעתון מעריב, בקטלוג הדגישו את כרטיס המסך הנ"ל ואף הוא משווק בכל מחשב שנמכר שם: במה הדברים אמורים?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים