עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. ואיך אני יודע איזה רכיב מתחבר לאיזה סוג מבין שניהם? כי יש לי עכבר אופטי של מיקרוסופט Intellimouse משהו כזה.... ואני רונה בקרוב מחשב חדש... איך אני אדע לאיפה לחבר אותו (אם זה משנה בכלל). נ.ב. אם אפשר לדעת גם מה ההבדל בין AGP4 והסוג השני (לא זוכר איזה... ???) תודה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. מה ההבדל ביניהם ומה עלי לבחור? תודה

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  3. Started by y_i_c,

כלומר לאיזה שוק מיועד ה XP ןלאיזה שוק מיועד ה MP! ובכללי מה ההבדל הטכני בניהם?

4. Started by Vatos-Locos,

תודה.

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  5. שלום לכולם מתלבט בין אותו העכבר רק גרסת ה1800 ל3500 ההבדל במחיר הוא כ70 שקלים ורציתי לדעת אם שווה להשקיע אותם. חוץ ממספר ה DPI יש עוד הבדל בין הגרסאות? מעולם לא היה לי עכבר גיימינג ולכן אין לי מושג אם אני אצתרך יותר מ 1800 DPI אז מה אתם אומרים להוסיף את הכסף ולקחת את הגרסא המשודרגת או שאין בכך צורך? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by MetalB,

אני מתלבט איזה עכבר לקנות ורציתי לדעת איזה מבין הדגמים יותר כדאי ??? אני קונה את העכבר למשחקים האם משתלם לקנות את ה-MX510 ? אשמח גם אם תביאו קישור להצעות מחיר... תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  7. Started by composite,

שמתי לב, שאלו החיבורים הנפוצים ביותר על-מנת לקשר עם מכשירים חיצוניים. אז רציתי לשאול, מה ההבדל ביניהם? לפי מה שראיתי מכשיר שמחובר ב- USB מוריד לא מעט מביצועי המחשב. ומה עם FireWire? וכמובן, מה זה PS2? זה הכבל שדרכו מחוברים העכבר והמקלדת שלי. תודה! 8)

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  8. Started by tomystein,

יש את זה HEC Compucase CI-6A19 ויש את זה אם אני לא טועה HEC Compucase CI-6A21 לכל מארז מחיר שונה.. מה שונה בכל אחד מהם? אם קונים מארז כזה... צריך לקנות מאווררים, גופי קירור או דברים נלווים? תודה

9. Started by chenrp,

שלום, ברצוני לדעת מה ההבדל בין המדפסות הללו: BROTHER: dcp 130c dcp 135c dcp 150c לדעתי אין הבדל כלל והעלו את המהירות של ה150 ממש בקצת על מנת למשוך עוד קונים... לא אותה מדפסת??? תודה לעונים.[br]פורסם בתאריך: 5.03.2009 בשעה 11:20:30 מישהו???הוקפץ בהתאם לחוקי הפורום.

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  10. וגם.. מה ההבדל בין 6500Plus לבין 8500plus? תודה לעונים.

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by ntl,

ומה עדיף? Athlon 1600 - 1.4 Ghz או Duron 1.3 Ghz ???

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  12. מה ההבדלים בין שלושת העכברים.

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  13. Started by The Ball,

Logitech® MX700 Cordless Optical Mouse וזה הלינק http://www.logitech.com/index.cfm?page=products/details&CRID=3&CONTENTID=4999&countryid=25&languageid=1 לבין Cordless MouseMan® Optical וזה הלינק http://www.logitech.com/index.cfm?page=products/details&CRID=3&CONTENTID=4979&countryid=25&languageid=1

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  14. Started by X,

???

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by yoav1000,

מה ההבדל בין זכרונות הDDR DDR2 SDRAM וכ"ו

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  16. היי כולם.. אני מחפש עכבר למשחקים (אך גם לשימוש רגיל משרדי) של Logitech ואני נתקלתי פה בפורום בהרבה דגמים של החברה וזה ממש מבלבל.. קראתי כל מיני המלצות על ה-MX-1000 שהוא מאוד נוח ונחמד אך ראיתי שיש עוד דגמים כמו G5, G7.. מה ההבדל בין כולם? אני מחפש עכבר אלחוטי, עם מעמד שטוען אותו.. תוכלו לתת המלצה? עד 400 ש"ח. תודה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. מה ההבדל בין כרטיסי המסך הרגילים לבין הכרטיסים המקצועיים (Quadro4, FireGL, 3DLabs...)?

• 9 תגובות
    • 925 צפיות
  18. קניתי מארז ATX גנריק ב 120 ש"ח השאלה אם הוא יתאים ללוח ABIT SG72 שבהוראות יצרן שלה רשום שהוא מותאם ל MICRO ATX ועוד שאלה ? : במארז עצמו יש מן ברגים מוזהבים בתחתית שאמורים לבודד בין המארז ללוח האם השאלה שלי אם אחרי כל פעם שאני רוצה להחליף לוח אם אחר במארז אני צריך לשנות את המיקום של אותם ברגים(מבודדים מוזהבים) ? מפני שבכל לוח אם החורים שמיועדים למבודדים ממוקמים במקום אחר ! שאלה אחרונה - מבטיח אם אני נוגע בחלק התחתון של לוח האם בשבבים עם היד למשל בהתקנה של הלוח על המארז אני יכול להרוס את הלוח ? כי היה מקרה פעם שניסיתי לשים לוח אם חדש של פנטיום 3 על המארז הישן והמבודדים שעל המארז המוזהבים לא התאימו במיקום שלהם לחורים שעל לוח האם החדש והנחתי את הלוח האם החדש על תחתית המ…

19. Started by lipa,

ובמה זה משפר ?

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  20. האם יש לוחות אם שלא יתאימו למארז MINI (קטן יותר)? האם במארז MINI ייכנסו כל כרטיסי המסך כולל GF 4 שכידוע מאוד ארוכים?

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  21. אני יודע שזה לא ממש קשור לפורום הזה אבל אני לא יודע למה זה קשור... ונראה לי שזה הכי מתאים לפה... אני רוצה לדעת מה ההבדל בין מארז מאלומניום לבין מארז רגיל..? עריכת המודר: הכותרת.

• 8 תגובות
    • 857 צפיות
  22. אני רוצה להדפיס על דף גלוסס תמונות אני רוצה שזמן הדפסה יהיה מהיר , ושהדפס לא תהיה כמו תמונות שמפתחים בחנות צילום על איזה חומר אני צריך להדפיס?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. מה ההבדל בין מדפסת הזרקת דיו לליזר? והאם אפשר להשיג גם לייזר צבועני שיהיה טוב במחיר זול. תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. מה היתרונות ומה החסרונות של כל אחד? תודה..

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים