עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני בדילמה בין שני המארזים האלה מצד אחד חשוב לי איכות מצד שניה חשוב לי יופי אני לא יודע על מה ללכת תודה רבה לכל העוזרים.

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. בא לי להשתגע במובן החיובי של המילה ולהרכיב מחשב לא רק טוב אלה גם מהממם.. איפה ניתן למצוא מארזים מגניבים כאלה בכל מיני צבעים...?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  3. Started by AsD[eyal],

לא יודע מה לקחת?? האם יש מצב שהספק לא יהיה מתאים יש לי לוח asus a8n-e

• 9 תגובות
    • 800 צפיות
  4. Started by razoli,

לפי מה מסודרות המקלדות? יש חשיבות לסיבה שהאותיות לו מסודרות לפי ה ABC ו א'ב' כמו המספרים?

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  5. Started by iziko,

כמה וואט אתם ממליצים לספק שיחזיק טוב את המערכת הבאה: לוח אם: asus p5wd2-e primum מעבד: intel pentium D930 זכרונות: crosair DDR2 667mhz 512X2 (בעתיד שידרוג בטוח ל 2GB ואולי גם ל 4 אז קחו את זה בחשבון). כ.מסך: GeForce 7900GT כ. קול: creative audigy 2 ZS p;tinum pro (הכרטיס בא עם ראק חיצוני) כ.קשיח: WD sata2 16mb chache 250 GB (בעתיד יתווסף לו עוד כונן) כונן דיסקטים רגיל צורב : LG GSA4167B DVDRW כונן DVD קירור אחר למעבד לא הסטוק לא החלטתי איזה עוד וכנראה גם קירור לכרטיס מסך בקר מאוורים עם תצוגה וחיישנים 2 קטודות וכנראה כבלים מוארים בתוך המחשב וכמובן שטח פתוח של וואטים למקרה שארצה להוסיף דרים אחרים בעתיד אני מחפש ספק בכיוון של חברת HEC ושקט ושחור כי הוא נכנס ל…

• 8 תגובות
    • 753 צפיות
  6. Started by Dvich,

שלום לכולם, אני צריך עזרה בבחירת ספק למערכת הבאה: AMD X2 4400 ASUS A8R32-MVP Deluxe GSKILL PC-4000 1GB HZ * 4 Connect3D Radeon X1900XTX WD 250GB 16MB * 2 RAID 0 + מתוכנן OC בינוני למעבד ולכרטיס מסך. הספק צריך להיות מהחנות www.noacomp.co.il ובמחיר של מקסימום 700 ש"ח ועדיף שפחות. חשבתי על הTAGAN 2Force 580W, האם הוא טוב? האם יש ספק שיחזיק עם המערכת עם הדרישות במחיר נמוך יותר? תודה.

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  7. אהלן אנשים .. לחבר שלי לא מזמן נשרפו כל מיני עניינים בתוך המחשב עקב הפסקת חשמל שהייתה ... עכשיו חשבתי לקנות איזהשהו מייצב מתח . מצאתי בזאפ את המוצר הבא : http://www.getit.co.il/ie2/Direct.asp?PID=26722&ref=12#description האם המכשיר הזה יעזור במקרה כזה ? (האם ההשהייה של כמה דקות משמעה שהמחשב לא ייכבה ויהיו לי כמה דקות לכבות אותו?) . מקווה שלמישהו יש תשובה... תודה !

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  8. Started by gangst-R,

שלום, אני מעוניין בהמלצות על מחשב כף יד בתקציב של 1500-2500. הדרישות שלי הן: GPS, מימדים קטנים (די חשוב לי, אבל אפשר להתפשר), ותמיכה בעברית. אני אשמח לדעת מה עוד חשוב שיהיה במחשב, איזה חברות מומלצות ואילו מכשירים. *חשוב לדעת שאין לי שום ידע בנושא ואני ממש מתחנן לעזרה! תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  9. Started by Senator Stupidity,

אני רוצה להחליף מארז והשנאי ( ) נראה נחמד, אבל יש לי פאנל שבולט החוצה בערך 1 ס"מ במקום כונן אופטי. היות ולשנאי יש דלת, אני לא בטוח אם זה יכנס... הדלת של המארז משאירה מקום לבליטות למיניהן או שהיא הדוקה?

10. Started by noambaum,

אז כמו שכתוב אני מחפש מצלמת אינטרנט,וממש אין לי מושג מי מה למה וכמה. יש לכם המלצות? ראיתי שיש ביקורות טובות על המצלמה הזו: QuickCam Pro 4000 Logitech http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=28720 מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  11. Started by semi-t,

שלום... יש לי מארז של אנטק 1088AMG.. יש לו בעיקרון 2 חורי איוורור.. אחד של 92 מ"מ השני של 80 מ"מ.. אני מחפש פילטרים שאני יוכל לשים עבור החורים האלה.. הציעו לי לקחת סקוטש רגיל אבל הוא כנראה יחסום יותר מידי אוויר.. יש לכם הצעות? תודה.

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  12. אני עובד עם Windows xp pro sp2 עכשיו יש לי ג'וייסטיק יחסית ישן ובעבר פשוט חיברתי אותו והוא פעל כראוי... כרגע אני נתקל בבעיות איתו... הנה הפרטים על הג'וייסטיק- http://www.activewin.com/reviews/hardware/joysticks/microsoft/game_pad_pro/index.shtml עכשיו ניסיתי שוב בעת כתיבת ההודעה וזה הצליח אבל אני רוצה לגרום לכך שזה לא יחזור על עצמו וזה נותן לי הודעה שהפורט או החיבור משהו כזה לא מזוהה טוב וזה מראה חלון על UNKNOWN PORT ערכתי כי הוא זיהה אותו אך הוא לא מגיב... שאני נכנס לפרטים שלו בלוח בקרה. בבקשה ותודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  13. אני משחק CS בעיקר, עוד קצת משחקים, אולי גם BF2. עד עכשיו יש לי עכבר אופטי סטנדרטי של מיקרוסופט + השולחן שלי(מעץ, אפשר להגיד שהוא חלק יחסית, העכבר זז בקלות בלי יותר מידי רעש). ההורים שלי נמצאים עכשיו בארה"ב וחשבתי לבקש מהם שיביאו איתם עכבר + פאד טובים. לפי NewEgg זה יוצא הרבה יותר זול לעומת קנייה בארץ. התלבטות אחת היא בנוגע לעכבר - Logitech MX518 או G5. הבנתי ששני העכברים מעולים ומיועדים לגיימר. לפי מה שהבנתי ה G5 טוב יותר באופן כללי, וגם לייעוד הספציפי של גיימינג. השאלה היא האם זה נכון והאם שווה להוציא 10$ נוספים ולקנות G5 במקום MX518? מה השיפור שהוא נותן לאחד כמוני שרגיל לשחק עם עכבר סטנדרטי שלא נותן לי ה MX518? האם יכול להיות שאני אצטער שלא קניתי G5? התלבטות שניה היא בנ…

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  14. Started by HellBoY,

שלום לכולם לפני בערך שבועים הזמנתי את הפאנק מזיגזג אבל התקשרו אליי ואמרו שהוא כנראה לא יגיע יותר למלאי בקיצור מישהו יכול להמליץ לי על פד בערך באותה רמה במחיר של עד 200 שקל ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  15. Started by Arcanide,

שלום לכולם, בשעה טובה אני קונה מחשב חדש. המפרט הוא כזה: Intel Pentium D 805 Dual Core 2.66Ghz LGA 775 Box Arctic Cooling Freezer 7 Pro for LGA775 Gigabyte GA-8I945PG Intel 945P Chipset LGA 775 Western Digital 160GB SATA II 8MB 7200RPM WD1600JS eVGA GeForce 7600GT 256MB PCI-E PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL LG GSA-4167B DVDRW Bulk Black המארז הנבחר הוא HEC 6A19. עכשיו, יש אפשרות לרכוש את המארז עם ספק 400W TRT של HEC. איך הוא? יחזיק לי טוב את המערכת, גם עם OC? ( לא גדול ) עלות 490 שקל. ישנה עוד אפשרות לרכוש את המארז ללא ספק, בעלות של 270 שקל. האם עדיף לי לקחת אותו + ספק אחר בערך 400W שיחזיק לי טוב עם אפשר…

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  16. דואל סידי,או סיניגל סידי ,הזיכרונות הם sdram 512mb 133 3.3v השאלה שלי היא האם עדיף 16 מעגלים 8 מכל צד ,או שאותו נפח רק 8 בצד אחד תודה...

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  17. אני מעוניין לרכוש מארז חדש. חשבתי בכיוון של הKANDALF המדהים של טרמלטייק. פול טאוור,עיצוב מושלם בשבילי. האם אתם ממליצים עליו למרות מחירו המוגזם? (כ1200 שקלים) או שיש מארזים טובים יותר בתמורה לפחות כסף? אשמח לדעת אם יש! תודה.....

• 48 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. שלום רב, אני מעוניין לקנות ספק למעבד פנטיום 3 , אך אשר יתאים לשדרוג עתידי. לצורך כך, הבאתי רשימה של ספקים לפי סדר מחירם. התקציב לקניית ספק הוא עד מחירו של הספק האחרון קרי 425 ש"ח. אני מעוניין בספק שקט המדדים לבחירת ספק: 1. הספק ממוקם במאונך במארז, אולי ישנו השפעה במידה וייבחר ספק עם מאוורר 120 מ"מ אשר נמצא בתחתית הספק. 2. מדד השוואתי לרעש הוא ספק HEC. ספק HEC לפי דעתי הוא רועש. אני מעוניין בספק אשר יהיה שקט ממנו. 3. אמינות. ספק HEC הוא ספק אמין. במידה ואין ספק שקט יותר אולי אקנה ספק HEC הודות לאמינותו. 4. אני יודע שישנו ספק של חברת FSP. אך אינני מעוניין לקנות בחנות אשר מחוץ לתל אביב. האם כדאי לקחת סיכון? hec 300 ART hec 400 ART RS-380-PMSR/P hec 350 TRT FSP ATX-400PA RS-…

19. אני רוצה לקנות ג'ויסטייק רציני וטוב...התקציב לא מוגבל... אז על מה אתם ממליצים לי לקנות???

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  20. Started by ruff stuff,

שלום. מאחר ויש לי מחשב די מיושן אני לא בקי ממש בתחום זה בקניית מחשב חדש בבחירת המארז ספק הכוח מגיע איתו או שצריך לבחור? בקנייה מקבלים ספק כח גנרי? (הבנתי שהם לא ממש טובים) הייתי שמח אם תעשו לי סדר בנושא

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  21. שלום בעינין הספקים הגנריים אני לא בקי כל כך בתחום אבל האם בקניית מחשב הוא מגיע עם ספק כח גנרי? או שיש אפשרות לבחור .זה לא קשור למארז המתשב? תודה.

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  22. Started by UdiDani,

שלום . אני מעוניין לרכוש מדפסת משולבת (שתכלול פקס וסורק.) התקציב: 800¤.. האם יש המלצות? בתודה, אודי.

• 4 תגובות
    • 509 צפיות
  23. המארז עולה 1050 ש"ח. האם בארץ ניתן להשיג מארז טוב יותר בתחום המחיר הזה (+- 200 ש"ח)?

• 29 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by zoman,

הבחנתי במארז הבא : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4975 ,אך הוא מבחינת איוורור ובכלל האם הוא מומלץ ? כמו כן אך הספק כוח שבא איתו ?

• 2 תגובות
    • 556 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.