עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by EG,

מה שחשבתי הוא על: דגם: mio 338 plus מערכת הפעלה: microsoft pocket pc 2002 premium edition מעבד: mhz 400 intel xscale זיכרון: flash rom 64mb, sdram 64mb חריצי הרחבה: with mmc memory card sd slot copatible ממשק: usb (cradle), infrared תצוגה: tft color display with led backlight transflective 3.5 משקל: 118g מקור כח: lithium-ion rechargeable battery (internal)p דילגתי על המידות כי זה לא משנה (הרי כולם דקים). על המחשב מציעים לי 5200 ש"ח. אם אפשר את חוות דעתכם ואפילו אם יש לכם המלצה אחרת. כל תגובה תתקבל בברכה.

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  2. Started by kobibo,

עם כמה מאווררים מגיע ה ANTEC 3700BQE Black Quiet 350 Watt ( לא כמה ניתן להתקין לו אלא פיזית בעת קנייה עם כמה מאווררים הוא מגיע) ? אשמח לשמוע ממי שיש לו את המארז הנ"ל ביקורת אובייקטיבית . נ.ב. האם המארז נחשב לשקט ? ( המחשב אמור לעבוד 24 ש' ולא בא לי להעיר את כל הבית מהרעש ).

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  3. Started by ronbil,

המלצה לגיים פאד תקציב 150 שקל שימושו העיקרי פיפא ופרו אבולשן......... תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  4. Started by psybrain,

תופעה מוזרה לא מצליח למצוא אף עכבר כזה באף חנות באזור חיפה ? מה עושים מאיפה קונים ?

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  5. Started by אביחי,

שלום, אני צריך המלצה על מכשיר (מדפסת) לייזר משולב לבית. והיכן להשיג את המכשיר.

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  6. Started by RDS,

לא מזמן רכשתי את ה-G5, ויש לי שאלה עליו... הלחצן האמצעי לא מתפקד במשחקים... הלחצן האמצעי בעצם לא עושה את הפקודות שנתתי לא במשחק... הוא עושה מה שהגדרתי בדרייבר, וכאשר הגדרתי שלא יעשה כלום זה גם לא עזר. כמו כן עם התוכנה בבילון, אין לי אפשרות לתרגם מילה בעזרת הלחצן האמצעי... יש פתרונות?

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  7. חיפשתי בגוגל או שאני פשוט לא הכי מתמצא בחיפושים אני רוצה daskeyboard -Model S Professional keyboard במיקום שבכותרת תודה לעוזרים.... דרך אגב מצאתי שם בבסט ביי את הבלאק וינדוו של רזר ,השאלה שלי מה יותר קליקי אם יש לכם קישור למקלדת שעושה רעש יותר טוב מה DAS אשמח לקבל

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  8. Started by Rhx,

אני צריך המלצה למקלדת, שלא תעלה יותר מ100 ש"ח, עד 100 ש"ח אם אפשר. אני רוצה שהיא תהיה נוח, מולטימדיה - הצבע לא ממש חשוב לי, אבל אני מעדיף שחור.

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  9. Started by Mpro,

אני מחפש מקום כלשהו שחורט בצורה איכותית על מקלדת באזור המרכז רצוי פתח תקווה למישהו יש המלצה?

• 3 תגובות
    • 5.1k צפיות
  10. אני לא מדפיס הרבה, אלא נגיד איזה 20+- דפים בשבוע בממוצע.. (70% צבע שחור) חשוב לי מאוד שהמדפסת תהיה חסכונית בדיו מאחר ודיו עולה מאוד יקר. חשוב שיהיה בה גם סורק ומכונת צילום (בלי פקס!) בתקציב של עד 700 ש''ח ערכתי חיפוש בפורום ומצאתי מספר מדפסות שנראו לי: (כמעט כל התגובות של רונאלדו) Brother: 115, 130, 440 HP: C3183, PSC1513 Canon: 180 אני דיי בכיוון של ה 130 כי הוא נראה הכי טוב, וגם אבא שלי לא ממש רוצה לקנות HP בגלל שהמדפסת הקודמת היתה HP והיא שבקה חיים (PSC 2175). אבל איזה הכי חסכוני בדיו? (כמה דפים מדפיסה וכמה הדיו עולה?) איזה הכי טוב מבחינת האיכות? חשוב שהמדפסת תהיה קטנה כמו ה 130..נראה לי שכולן קטנות... אילו מדפסות אפשר לנפות מהרשימה ולמה? ועוד כמה שאלות: ~הקטע של 4 מיכ…

11. אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים לHTPC, המרחק הוא בסביבות 2-2.5 מטר.בסביבות 200 שקל ראיתי בנועה ב200 שקל את Microsoft Wireless Optical Desktop 2000 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=386 ובבאג ב219 שקל את Logitech Cordless Desktop EX110 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=4056&perur=2&t=9&c=200

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  12. Started by nesber,

http://www.thermaltake.com/xaserCase/vm1000c.htm

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  13. Started by zoyaniv,

שלום אני רוצה לדעת את דעתכם איזו מקלדת עדיפה logitech internet keyboard microsoft office keyboard שניהם אותו מחיר

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  14. Started by ClawMarks,

שלום לכולם! ברשותי לוח EPox EP-8KHA+ כבר זמן מה, ולאחרונה חוזרת על עצמה בעיה מטרידה ביותר: כמעט בכל פעם שאני מפעיל את המחשב בראשונה הוא עולה (הישר עם עליית הביוס) עם בעיות גרפיות (הכל מטושטש ובלתי מובן). הבעיה נפטרת כאשר אני מתחיל את המחשב מחדש, אולם כאשר אני עובד עליו לאחר האיתחול השני הוא מתכבה ומפעיל את עצמו מחדש לאחר כרבע שעה של עבודה (ופועל ללא בעיה לאחר האתחול השלישי הנ"ל). בעיה זו התחילה ללא סיבה נראת לעין (למרות שהתקנתי על המחשב כרטיס קול Creative Audigy 5.1 זמן מה לאחר תחילת הבעיה), ושום דבר שאני עושה אינו מצליח לפתור אותה. אומר כי אני מריץ את הלוח עם הגרסה האחרונה של הביוס עבורו, יחד עם כרטיס מסך Hercules 3D Prophet 3. אודה לכם על כל עזרה שתוכלו להציע

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  15. שלום לכולם משהו אולי יודע האם אתלון 2400+ עם 256 זכרון ניתן לשים עליו win xp pro ולמהאיזה מהרות שווה אתלון 2400+ במהרות של אינטל האם הוא שווה ל2.4 ghz בתודה ilan_imm

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  16. שלום, אני מעוניין לרכוש מדפסת משולבת בטווח מחירים 1000-1500 ש"ח. חשבתי על 3 אפשרויות (ממה שראיתי בפורום): HP6813 קנון Pixma MP530 HP6313 אני מעוניין להשוות מחיר חומרים מתכלים כדי לחשב עלות/תועלת לטווח ארוך - היכן אפשר לברר פרטים אלו? אם יש המלצות נוספות - אשמח לקבלן. תודה.

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  17. שלום, אני מעוניין לרכוש מדפסת לייזר משולבת עם כרטיס רשת שיכולה להדפיס ולסרוק משני הצדדים. מישהו מכיר ויכול לעזור לי בכך? גיל

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  18. Started by ras81,

שלום קיבלתי את המקלדת הזאת היום אשמח לשמוע ממישהו שיש לו אותה (או מבין בעניין) האם האור של הקורא צריך תמיד לדלוק (הטבעת דולקת רק שאני לוחץ אבל האור דולק כל הזמן)? תודה

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  19. שלום, הייתי רוצה להתיעץ לגבי 3 עכברים שאני מתלבט איזה מהם לקנות. אני צריך עכבר נוח ויחסית גדול (ידיים גדולות\אצבעות ארוכות) לצורכי עבודה. מתלבט בין העכברים הבאים: SteelSeries Rival 300 Logitech MX Master Wireless Mouse Razer DeathAdder Elite אשמח לשמוע את דעתכם ואם יש עכברים מומלצים אחרים אשמח גם לקבל עליהם דעה והמלצה. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by אישי555,

מדובר בPhaser 3117 כשאני לוחץ על הכפתור במדפסת הוא מדפיס עמוד נסיון אבל כל מה שאני מנסה להדפיס מהמחשב לא. ניתקתי מהחשמל ואת הUSB וזה לא עזר. מה נראה לכם צריך לעשות?

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  21. Started by מישה,

היכן אני יכול למצוא דבר כזה, ומחירים

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  22. Started by g1zey,

אני צריך מדפסת חדשה אחרי שכבר נמאס לי מה hp 930C שפועלת על מצבי רוח . מכיוון שאני לא מבין במדפסות (ובמחירים שלהם בכלל) אז אין תקציב מוגדר כ"כ. השימוש שלה הוא שימוש ביתי רגיל .. לא משהו מיוחד אז אני לא צריך איזה משהו בומבסטי , משהו פשוט שיעשה את העבודה כשצריך ושלא יעשה בעיות. עד עכשיו השתמשתי רק בHP אבל אין לי בעיה לעבור לחברות אחרות אם הם מציאים דברים משתלמים יותר . פתוח לכל ההצעות שאפשר , תודה.

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  23. Started by metoh,

מה אתם אומרים על המארז הזה, ועל הספק. זה ספק ג'נרי? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3855 ?

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  24. Started by MeTaLhAmMeR,

טוב, חוץ ממפצל לעוד שישה חיבורי USB יש עוד משהו? משפר את האיכות של המסך?

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  25. שלום לחברי הפורום, יש לי עכבר logitech m185 http://www.logitech.com/en-roeu/product/wireless-mouse-m185 העכבר הוא חלק מסט שכולל עכבר ומקלדת, שנמכרו במשולב המקלדת בסדר ולא עושה כל בעיות יש בעייה עם העכבר, שמתנתק פעם ביום או יותר כשזה קורה, אני מוציא את הסוללה ומחזיר אותה ואז הכל בסדר,עד הפעם הבאה. אינני יודע מה יכולה להיות הסיבה לכך.ביררתי עם מכר שיש לו בדיוק את אותו הסט וזה קורה גם אצלו. האם זה יכול להיות כתוצאה מסמארטפון ? בכל אופן, אני רוצה לקנות עכבר אחר שהבעיה הזו לא תקרה בו אני משתמש בעכבר בעבודה לצורכי תיכנות. אין צורך בתמיכה במשחקים וכו או בתכונות מיוחדות. הגודל והמאפינים של העכבר שיש לי בהחלט מספקים אותי, ואם לא היתה הבעייה של התנתקויות הייתי ממשיך לעבוד איתו מ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.