ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
מחפש מדפסת שתומכת בכמה שיותר פורמטים להדפסה מכרטיס זיכרון או סטיק יו אס בי ומאפשרת סריקה ישירות לכרטיס או הסטיק עדיף חסכונית בטונר או דיו ותומכת בטונר או דיו חליפיים... אבל לא קריטי. עדיף ללא רשת אלחוטית(בגלל המחיר) אשמח לקבל המלצות על דגם ומקום קניה תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מדפסת מסוג בראדר mfc215c שיחסית עובדת בסדר. המיכלי דיו שלה סבירים אך נוצרת בה בעיה. עקב אי שימוש מרובה בהדפסות צבעוניות נסתמו המזרקים שמהם בעצם יוצא הצבע מהמיכלים. על פי הסבר שקיבלתי שלא כל כך ברור לי שבדגמי בראדר קיימת בעיה מסוג זה. האם זה נכון? ניסיתי לתקנה אך נאמר לי שזה אבוד ואין מצב לתקן אותה. אשמח לקבל הסבר מקצועי השאלה שלי היא כזאת: אני מחפשת מדפסת שתוכל לשמש אותי לבית כמובן עבוד ילדיי לצורך הכנת עבודות, ברכות למיניהם, הדפסות וצילומי תמונות מספרים וכדומה. כמות ההדפסות השבועית אינה גדולה ולכן איני רוצה להגיע למצב דומה כמו בבראדר. האם קיימת מדפסת שיכולה לענות על הדרישות האלה? וכמובן שכול מיכל יהיה בנפרד. בבראדר למשל גם אם נשאר צבע אדום או כחול …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין במדפסת משולבת צבעונית (כוללת פקס וסורק) עבור המשרד של אבי. המחיר למדפסת יחסית גמיש (300-800 ש"ח), אבל רצוי שהדיו/טונרים יהיו זולים ו/או שמסוגל לעבוד עם לא מקוריים (כי תאכלס, מה שעולה בסופו של דבר זה הצבע). כמות הדפסות לא גדולה יחסית למשרד - כמה עשרות דפים ביום, אבל רצוי שלא איטי מדי. אשמח להצעות, רצוי מנסיון אישי. בתודה מראש לכל העוזרים, אורן
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום,אני מחפש מדפסת (רצוי של HP,אבל גם לקסמארק וכל השאר הולכים) משולבת ,כלומר עם מכונת צילום וסורק,אפשר גם עם כניסות לכרטיסי זכרון אבל לא חייב, אני מעוניין באחת שמדפיסה תמונות באיכות טובה (כמו במדפסת פוטו) חשוב לי מאוד,שלא תעבור את ה-900 ש"ח. תודה
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
ערב טוב, מחפש מדפסת משולבת עם פקס. הדפסות מזדמנות. רוצה שתהיה אפשרות לדיו חלופי, לא ממש מתחשק לי לשלם סכומים כ"כ גבוהים. ממה שהצלחתי להבין, אלו בד"כ הדגמים המומלצים, אבל אני קורא דיווחים סותרים לגבי אפשרות פעולה עם ראשי דיו תואמים. יש למישהו מידע קונקרטי? הצעה למדפסת אחרת העונה על הדרישות גם תתקבל בברכה.
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש מדפסת משולבת (לפקס אני פחות זקוק אבל שיהיה סורק) תקציב של 800 +- אישית מצאתי את זה http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=692158 אשמח לקבל עליה חוות דעת והצעות\המלצות נוספות דן.
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי נסיון טוב עם hp דיו מה ממליצים המומחים פה? לשימוש ביתי ומשרדי משולב, אנא ציינו 2 דגמים מומלצים, וחשוב לי שתהיה "קופסתית" בצורה ולא גדולה מדי (שני חתולים קופצניים וילד חבלן בסביבה) תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחפש המלצה למדפסת משרדית משולבת שתכלול בתוכה סורק ופקס תקציב בסביבות ה2300 * יותר חשוב לי איכות הדפים מאשר כמותם תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שאלה פשוטה- האם יש דבר כזה? מכשיר שהוא גם מדפסת משולבת (מדפסת,פקס,סורק) וגם כורך ספירלה? חיפשתי חיפשתי ולא מצאתי, אבל נאמר לי שיש דברים כאלה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
שלום כפי שמתואר בכותרת אני מעוניין לרכוש מדפסת אשר כוללת סורק מכונת צילום ופקס מחברה Lexmark or HP כדרך אגב אני ישמח לשמוע חוות דעת על החברה Lexmark בתודה עודד.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. בקרוב מתחילים הלימודים והמדפסת הישנה שלי מתה (EPSON C20, חרא אמיתי, אני לא קונה יותר EPSON אף-פעם). אז אני צריך מדפסת חדשה, אבל זולה, כלומר בטווח של 300 ש"ח. אני מדפיס לא קצת אז אני רוצה גם שיהיו ראשי דיו חלופיים איכותיים וזולים או מילויים זמינים. צריך גם שהמדפסת תהיה אמינה ולא תהרס לי תוך חצי שנה, המהירות והאיכות הדפסה לא ממש חשובים לי אבל שיהיו סבירים. חשבתי על הLexmark z45 שהיא די זולה, הביצועים והאיכות טובים מאוד (קראתי סקירות) וגם יש מילויים וראשי דיו חלופיים זולים זמינים, אבל אני לא בטוח בקשר לאמינות שלה... על מה אתם ממליצים, תזכרו, חשוב בעיקר האמינות וראשי דיו זולים.
-
- 7 תגובות
- 709 צפיות
-
-
-
מחפש רק מדפסת עד 400 שקל לא רוצה משהו משולב כי זה חרא ואני רוצה משהו שלא יזלול לי דיו
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת משולבת פקס סורק ומכונת צילום עד 450 חשבתי על ה6500a הם הכי טובוץ למחיר? בתודה אור
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מדפסת עד 500 שקל שתיהיה בה מכונת צילום , מדפסת וסורק ראיתי את המדפסת הזאת: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=1DE115011801 ב400 שקל ושאתה מחזיר את הקבלה אתה מקבל עוד 100 שקל זה כאילו יוצא 300 שקל ויש בה הכל איך היא? עדיף את המדפסת של איג' פי המקבילה לה אם אותו תכונות אם אתם מכירים? איך המדפסת הזאת טובה שווה?
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט ואני רוצה לקנות מדפסת. יש לי התלבטות בין 2 דגמים ורציתי לשמוע חוות דעת שלכם ומה אתם חושבים לנכון: 1. HP LaserJet P1005/6 מדפסת לייזר שחור לבן בלבד עם טונר שעולה 250-300 ש"ח מקורי ועד 1500 דף חיים. שלא מתייבש כמו ההזרקת דיו ומדפיס ברזולוציה dpi 1200, בפועל 600x600 DPI. לבין 2. HP OfficeJet 4680J מדפסת הזרקת דיו תרמית(מזה תרמית?) צבעונית עם 2 מחסניות דיו-שחור וצבעוני. משולבת פקס,סורק,מכונת צילום ו- wifi. מדפיסה בשחור גם ברזולוציה מיטבית של 600x600 dpi כשבצבע הרזולוציה גבוהה יותר. יש לה 2 מחסניות שחורות: ה"סטנדרט" שעולה בערך 74 ש"ח ומספיקה ל-200 ע"מ שחור לבן והשחורה "תמורה" שעולה 143 שח בערך ומספיקה -700 דף וצבעוני שעולה 100 שח בערך ל-340 דף-שפחות מעניין או…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
היי את ה6500 אלחוטית דווקא בסדר אבל אני לא רואה אם היא עושה את הסריקה לדיסק או קיי , או אם אני מעתיק קובץ על דיסק או קיי ומכניס למדפסת ומתחיל להדפיס אם למישהו את המדפסת הזאת שיגיב בבקשה כי מחר אני חייב לקנות מדפסת את אחותה הגדולה 8500 PRO בסדר אבל לא נכנסת לתקציב אם יש עוד מדפסות טובות אני אשמח לקבל המלצה אני צריך שתהיה אלחוטית כניסה לדיסק און קיי משולבת ולא כפתורי מגע
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מדפסת טובה שתשמש אותי גם לעבודות באונ' וגם להדפסת תמונות, המהירות פחות חשובה לי. חשבתי על קנון IP4000 אבל אז צצה לי שאלה.... מה ההבדל בינה לבין הIP3000? אשמח אם מישהו יוכל לענות לי על זה ו/או להציע לי על מדפסת אחרת תודה
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
יש ברשותי מדפסת מסוג HP דגם Offcejet j4580 בזמן האחרון בכול פעם שאני מדליק אותה יש רעשים חזקים כמו של תרקטור. רעשים אלו חולפים אחרי חצי דקה לערך. מה יכולה להיות הבעיה? האם ניתן לתקן דבר כזה לבד? האם שווה לתקן דבר כזה במעבדה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מדפסת עם חיבור רשת אלחוטי כדי פשוט לחבר לחשמל בלי צורך בחוטים ולהניח את המדפסת במקום שנוח לי בדירה. רציתי לדעת אם יש לכם המלצות למדפסות מסויימות. אין לי דרישות מיוחדות אך עיינתי במדפסות משולבות: -HP OfficeJet j6413 -Canon PIXMA MP620 -Lexmark X6575 האם יש הצדקה בהפרשי המחירים? הCANON עולה 1000ש"ח הHP עולה 850 והLEXMARK עולה 650! כולן עם WIFI. תודה
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני עושה שימוש במערכת הפעלה windows xp ומשתמש בתוכנה שעובדת דרך דוס. הדוס לא יודע לעבוד עם מדפסת מחיבור usb רק עם מדפסות paralel ז רציתי לדעת אם יש איזו תוכנה שיודעת לעבוד עם דוס והיא תוכל לשלוח את ההדפסה מהדוס למדפסת usb. אני לא בטוח אם זה לפורום הזה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הכל - מדפסת וסורק.. עד 550 שקל... תודה מראש... צ'יקו..
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-