עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by pergola,

אני קונה מחשב חדש ומתלבט איזה ספק לקנות ומארז מישהו הציע לי משהו לSLI אבל החלטתי בסוף לא לעשות SLI הוא גם הציע לי את 400# FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan איזה ספק אתם מציעים לי משהו שיתאים לGEFORCE 7900GT אבל שיתאים גם בעתיד לGEFORCE שיצא עוד שנתיים (פחות או יותר) משהו שלא מרעיש יותר מדי ומשהו שהוא טוב ויחזיק תמערכת עם חברה אמינה בסביבות ה400 שקל ומארז זה מישהו הציע לי מארז נראה ממש טוב עם פתחים לאיוורור בצד והרבה מאווררים עשוי אלומניום כך שהוא מעביר חום טוב 600# GIGABYTE 3D AURORA אבל לא יודע אני מפחד שמהצדדים יצא רעש כי יש כאלה פתחים שאלתי את זה את מי שהציע לי אותו הוא אמור להחזיר לי תשובה אבל אם אתם מכירים את המארז גם אשמח לתשובה ממכם או מארז אחר שאתם יו…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by B.D.B,

[ltr]I was thinking about buying PDA based on Windows Mobile 5.0 mostly for GPS purposes but not only. however the prices are outrageous compared to what you can get on ebay. the question is, is the Windows Mobile OS multilingual? I don't mean, does the OS come in different languages, but can I enter text in other languages, namely hebrew. because I know that old palm OS needs a special firmware to enable writing in hebrew. also do Windows Mobile 5.0 has handwriting recognition and will it recognize hebrew as well or on screen keyboard only?[/ltr]

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by PoHuisT,

צריך המלצה לאוזניות באיזור ה 200 250 שח

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  4. Started by B@LENO,

שלום לכולם יש לי מערכת לא כל כך חזקה אבל בכל זאת אני מעדיף ספק איכותי כרגע יש לי ספק כוח של סאנשיין קומה 400 וואט המפרט שלי הוא לוח אם של פי סי פרטנר פנטיום 3 1000 מגה הרץ+מאורר שני סלוטים של 256 SDRAM במהירות 133 מגה הרץ כרטיס רשת 100\10 כרטיס קול של קראיטיב כרטיס מסך ATI RADEON 9500 PRO+מאורר של הכרטיס שני הרדיסיקים אחד 20 גי'גה ווסטרן דיגיטיל 5400 סיבובים לדקה והשני חברת סגט 40 גי'גה במהירות 7200 סיבובים לדקה כונן פלופי, צורב וסידרום ושני מאוררים לקירור המארז אני רוצה לקנות את הספק של חברת HEC ART 300W האם הוא יחזיק את המערכת שלי? והאם הוא מתחבר לפנטיום 3 ואם לא על איזה ספק אתם ממליצים? תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  5. Started by The-Fox,

במקרה נתקלתי במקלדת חדשה של Enermax, משהו קצת שונה ומיוחד. המקלדת עשויה אלומיניום, והיא בעלת פרופיל נמוך. ישנם 2 דגמים בסדרה, אחת נקראת Aurora, היא בצבע שחור, ויש את Crystal שהיא בצבע כסף. קצת תמונות של הCrystal Aurora: מצאתי את המקלדות בחנות הזאת ניתן לראת את דף המוצר של Aurora כאן ואת ה Crystal ניתן לראות כאן יש גם Aurora בצבע כסף, ניתן לראות כאן האמת שבאתר של החנות הם מראים את אותה התמונה ל Crystal ול Aurora שבצבע כסף, ניתן להבין ע"פ זה שלמקלדות סידור מקשים שונה, אני אישית אהבתי יותר את ה Aurora כי החיצים (שמאלה, למעלה, ימינה, למטה) נמצאים במקום מבודד, בעוד ב Crystal הם צפופים ביחד עם עוד מקשים. האם מישהו נתקל במקלדות הנ"ל ? אני אישית ממש אהבתי את הרעיון…

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  6. http://hwzone.co.il/reviews/pads_roundup/9/ שלושת הפדים המדורגים הכי גבוה....

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  7. Started by EMXMAN,

http://www.shopy.co.il/groupsales/2748 זה הMP3 שלי הבעיה היא שחיברתי אותו לUSB של המחשב וסתם אחר כך באתי להפעיל אותו ולשמוע שירים הוא עושה לי DISK ERROR! וכשאני מנסה לפרמט אותו דרך המחשב זה אומר WINDOWS WAS UNABLE TO COMPLETE THE FORMAT וכשאני אני בא לנסות להכנס להרד דיסק של הMP3 זה רושם לי שאין דיסק בפנים והוא יענו מראה לי תהרד דיסק של הMP3 איך אפשר לפרמט אותו???

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  8. Started by BURTON,

מדובר בטלפון הזה למי שמכיר רציתי לדעת האם יש לו מתאם אודיו לחיבור למערכת או משהו כזה

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  9. בבסיס אני צריך רק סורק אבל אם יש מכונה עם מדפסת וסורק התקציב אז גם טוב. מטרתו היא להכניס כמה תמונות למחשב כי אני צריך לערוך סרט בת-מצווה לאחותי, בעיקרון הוא לא צריך להיות באיכות על. אם אפשר, עדיף כמה שיותר קטן. שלא יהיה של לקסמארק כי לאמא שלי יש משהו נגדם לא יודע מה, אבל היא לא מוכנה לקסמארק... תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  10. תהיתי לעצמי ......איך יש לכם אמון כל כך גדול לקנות ממישהו שגר בסוף העולם ..... ? מה יקרה אם מסך יגיע שרוט !? אפילו אם זו שריטה מזערית - זו עדיין שריטה מה לגבי מעבדים ? כרטיסיי מסך ? חבר שלי פשוט קנה מ EBAY 7900 ב 1400 שקל וOPERATON 170 מ EBAY ב 1550 שקל ! הכל מצב חדש לגמרי אבל הוא דיעה אחת ועוד דעה דבילית לפי דעתי : "לא יודע...פשוט סומך על זה ...ואם לא יעבוד נדפקתי מה אעשה" ... איך אתם מסוגלים לסמוך על מישהו מסוף העולם שהמוצר אכן תקין לחלוטין ? הרי לרוב אם מוצר תקין וטוב וחדיש ...כמו מעבד OPERATON או כרטיס 7900GT לרוב לא יימכר !!! הרי לאן יש לשפר מפה ? לכן זה מחדיש יותר אבל יותר מדיי ..... (החבר שלי לא דוגמה ..א. הוא עשיר ב.הוא יסמוך על בינ לאדן בעיסקאות EBAY א…

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by Timewalker,

במסגרת רכישת מחשב חדש התחלתי לחפש ספק כח שיהיה מסוגל להחזיק בין היתר שני כרטיסי מסך חזקים. מדובר ככל הנראה ב 1900XTX * 2 - Crossfire. ברור לי שהתקציב ינוע סביב 1Kאבל זה יהיה ספק שישאר איתי לדי הרבה זמן. יש הצעות?

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  12. קניתי אל פסק 650VA של EITAN, דגם P-650 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=304227 עשיתי את כל פעולות ההכנה לפי הספר, הטענתי אותו מראש יותר מ-20 שעות וכו'. בדקתי שהוא נדלק ועובד בלי ששום דבר מחובר. סבבה. אבל כשחיברתי אותו למחשב ולמסך - אף אחד מהם לא נדלק (האל-פסק מראה שהוא דולק בצורה תקינה ללא שום חיווי אחר). OK, ניתקתי את הכבל של המחשב מהאל פסק וניסיתי רק להדליק את המסך עם האל-פסק (שעובד כשלעצמו ללא בעיה), אבל אפילו נורית החיווי של המסך (גם כשהוא במצב כבוי) לא נידלקת! עשיתי עוד קצת ניסיונות, החלפתי כבלים וכו' אבל ללא שום חדשות. חשבתי שאולי אני לא יודע לחבר אל-פסק (מה יש לדעת!?). בכל מקרה התקשרתי לחנות שקניתי ואמרתי להם שזה לא תקין ושייבדקו. אחרי כמה ימים התק…

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  13. Started by ZeppeliN,

אני צריך מארז. שיהיה מאוורר, יפה, גדול מאוד!! אני צריך Full Tower או אפילו יותר גדול מזה.. בינתיים אני חושב על הSupertalent http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1482 ועל הGIGABYTE AURORA 3D http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4207 אפשר עוד המלצות במסגרת התקציב של 600 שקל... עדיף פחות!! תודה מראש..!

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  14. פתחתי את המארז, מחשב שנקנה מפנדה לפני שבוע. כל המחשב דומם ושקט, רק הוא משתגע ועושה מלאאאא רעש. משתגע כמו איזה חמור עבודה כשהכרטיס והמעבד לא עוברים את ה48 במאמץ למשך שעות. איך אוכל להשקיט אותו? איפה אוכל לשלוט עליו? האם כדאי להוציא אותו ולשמן?(חדש אחרי הכל). עזרו לי איך אוכל להוציא אותו בזהירות עם כל כללי הזהירות שיש אם משהו יקרה למחשב אני אמות ואז אירה בעצמי. האם בכלל כדאי לי לחזור לחנות ולקלל אותם על חרא של מאוורר או פשוט להחליף אותו?! HELP. 10x .

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Dan1919,

שלום, מה אתם חושבים על הספק הבא http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4722 ? אייך הוא? מומלץ? אייך הוא יתמודד עם D930+X1800GTO ? בתודה מראש,דן.

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  16. Started by FeedMe,

שלום הזמנתי את הספק הרשום בכותרת לפני יומיים, ואני תוהה אם הוא יוכל להחזיק את המערכת שלי (אחרי הכל הוא רק 400W). המערכת: p4 4.0ghz 2*512mb ram 79gt (under oc) mobo: 925xe 2*80gb sata 2*dvdrom 6 system fans 2 cathodes floppy ומצלמת אינטרנט וכל מיני קשקושים כאלה יחזיק?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by ZeppeliN,

אני צריך ספק כח חדש עד 400 שקל (אם צריך אז עד 500 שקל מקסימום!) 450W ומעלה ... המפרט רשום בצד ימין.... יהיה גם X1800GTO אולי... חשבתי על הTopower 550W ב384 שקל מפנדס... תודה מראש! 8)

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by בקהאם,

תצביעו... מעניין אותי לדעת אם לרוב יש או שאין UPS

• 14 תגובות
    • 893 צפיות
  19. אני מחפש מארז עד 600 ש"ח גג ,אם הגבלת גובה עד 44 ס"מ חובה ,אורך ועובי לא משנה ,צורה וצבע לא משנה ,הטוב ביותר שניתן למצוא בפרמטרים שציינתי תודה מראש ! מה שמצאתי בינתיים זה : COOLER MASTER Centurion 5 BLACK NO PSU ,Antec SUPER LANBOY Aluminum ,ANTEC SLK2650-BQE ,Sunbeam Samurai RED מה הטוב בינהם והאם יש טובים יותר?

• 7 תגובות
    • 639 צפיות
  20. Started by EMXMAN,

יש לי בעיה מציקה ראשית זה המפרט של המחשב שלי P3 933MHZ ASUS CUV4X-C 256 SDRAM 2X 60G קיצר בזמן האחרון מצאתי סידירום של חברת COMPAQ הוא עובד טוב והכל התקנתי אותו פרמטתי תמחשב למה היו לי בעיות ברשת אחר כך אני מכבה את המחשב ואחרי כמה שעות הוא לבד נדלק חיפשתי אולי זה אוטומטי מהביוס וזה לא אבל השארתי תמחשב יומיים דלוק לא דפק ריסט הוא נדלק לבד כשאני מכבה אותו אחרי כמה שעות מה הבעיה יכולה להיות ?:?? הוינדוס או משהו בחומרה? אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי בקשר לבעיה הזאת

• 7 תגובות
    • 891 צפיות
  21. חבריה שלום :s05: אנחנו הופכים להיות חכמים לאחר מעשה לגונן על המחשב שלנו בגלל נפילת מתח פתאומי או הפסקת חשמל הדבר פוגע המערכות המחשב ומאבדים דם ויזע ובסוף גם דמעות לצורך למנוע זאת אני מחםש UPS = אל פסק ומיצב מתח אשמח לקבל חוות דעת והמלצה לאל פסק אליו נוכל להתחבר עם כל השקעים שיגנו על המחשב , מסך , מודם וכ'ו אודה לקבל המלצות

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אהלן , אני מקווה שהפורום מתאים ! רכשתי את המסך של LG - 1750T . הוא מתחמם בצורה קצת יוצאת דופן אני חושב . ויש קצת ריח של שרוף . יש הטוענים שהסיבה לריח הוא שהמסך חדש והרכיבים מתרככים . מישהו יודע אם זה תקין ? תודה !

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  23. Started by -twelve,

אני צריך ספק כוח שיספיק למערכת הבאה: GF 7800GT FLATRON L1732P intel D920 dual core 2.8 1024 RAM אם צריך להוסיף משהו תגידו לי. הספק שיש לי חלש מידי בישביל המערכת וזה מחליש לי נורא את המחשב ואת הביצועים שלו. הסיבה שאין תקציב היא שאני צריך לפנות אל המוכר כיביכול עם תחליף לספק הזה ויכול להיות שהוא פשוט יחליף לי ללא תשלום אבל עדיין לא להגזים. הגעתי למסקנה שספק הכוח הוא הבעיה ע"י כך שבמארז הנורה שמעליה יש תמונה של בטריה התחילה להיות אדומה במקום כחולה,לפחות פעם היא הבהבה רק עכשיו זה קבוע,אז הבנתי שאני חייב לעשות משהו.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by itaysk,

הגיע הזמן שאני אקנה ואני רוצה לקנות בימים הקרובים. עשיית חיפוש מהיר בזאפ וראיתי שבסביבות 200+ אפשר לקנות צורב ממש אחלה. הנה קישור: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-DvdWriter&orderby=price&DB5767=5768&DB5771=6282&DB57609=68115&DB57607=57608&DB57611=57612 יש כל מיני מותגים עם תכונות זהות במחירים דומים. על מה אתם צצליצים?

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  25. ברצוני לדעת פרטים לגבי המארז הבא : Antec SUPER LANBOY Aluminum - השאלות הם אך הוא מבחינת איוורור ,מבחינת רעש ,וכן האם יש דברים מיוחדים שצריך לדעת לגביו ?

• 7 תגובות
    • 717 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.