ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
המדפסת החלה לגמגם לאחרונה, חירבשה צבעים. קניתי מילוי דיו, מלאתי והכול היה בסדר, הדפסתי דף אחד לבדיקה והיה בסדר. היום הדפסתי טקסט והוא לא יצא טוב בכלל: הוא הדפיס אולי 2-3 שורות ראשונות כמו שצריך ואחרי זה חצי שורה אולי ופחות, ממש חלש ולא תקין. נקיתי עכשיו את המיכל דיו כמו שכתוב במדריך וזה עדיין לא עובד. מישהו יודע מה אפשר לעשות? הוספתי תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי בעיה עם המדפסת הנ"ל , כאשר אני מדפיס היא כאילו מבצעת את פעולת ההדפסה אך היא לא מדפיסה כלום. קניתי דיו חדש - והבעיה לא נפתרה. כמו כן ניראה לי שהבעיה התחילה כשהמדפסת ביקשה לסרוק איזה דף שהיא הדפיסה (דף עם שורות של ריבועים ושורות של פסים) ואז לחצתי "ביטול" ומאז אני חושב החלה הבעיה. עכשיו הפעלתי במדפסת את האפשרות הזאת שהיא תסרוק לי שוב את הדף (כאילו היא שוב הדפיסה את אותו הדף ואמרה לי לסרוק אותו) ועשיתי כך , ואז הוא רשם לי שגיאה שהוא לא מזהה את הדף... יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות? תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי מדפסת hp 920c ומלפני כמה ימים היא הפסיקה לעבוד. אני שולח מסמך להדפסה וכלום, אין תגובה של המדפסת. גם כשאני לוחץ על הכפתור שמוציא דפים, אין תגובה. ניסיתי להתקין אותה מחדש גם והעסק לא עזר. מה אני יכול לעשות?
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
חבר שלי קנה מדפסת תמונות ביתית של קנון וכל התמונות שהוא מדפיס יוצאות לו בהירות מאוד... איך אפשר לסדר ככה שכל התמונות שהוא מדפיס מראש יצאו לו כהות יותר? או איך אפשר לכוון את הכהות של המדפסת מראש?
-
- 0 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום רב.יש לי מדפסת דגם deskjet 4625 ושאני מנסה להדפיס או לצלם.זה מדפיס לי דף ריק.והמדפסת כבר לא באחריות.יש למישהו פתרון?תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
בעיה שנתקלתי בה ולא מצאתי פתרון ברשת - כל טקסט המודפס דרך מדפסת מסויימת מודפס הפוך כלומר במקום "שלום" מודפס "םולש". לקח לי כמעט 20 דקות לעלות על הבעיה המעצבנת הזו. פתרון למי שנתקל - לוודא שמנהל ההדפסה מוגדר על מנהל ברירת המחדל של WINDOWS ועל מצב RAW (אם זה ברירת המחדל). במקרה שלי מדפסת לקסמרק החליטה יום בהיר להתקין מנהל הדפסה "משופר" שגרם לבעיה המעצבנת הזו.
-
- 0 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
אני יודעת שיש למשל מדפסות מושלבות של חברת HP אבל אישית אני לא אוהבת את חברת HP אני גם לא יודעת אם זה כדאי מדפסת משולבת במחיר של 500 שקל. במשולבת שמצאתי ב 500 שקל של HP 5610 . http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=371042 מה אתם ממליצים לי?
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת משולבת, שיש לה גם מגש לצילום כמות של דפים. חשוב לי שלא תפשל בהדפסה, ושיהיה קל להשיג עבורה דיו חלופי. מצאתי את Canon PIXMA MX495 האם היא מומלצת?
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
אני מתלבט בין כמה דגמים אשמח להמלצה, אני נוטה לכיוון הHP כי אין לי מקום בכללי והיא הכי קטנה ( אפשר לסגור את המכסה של הדפים והיא חצי מהגודל) מדפיס 30 דפים בשבוע (סטודנט). תודה לעונים. Samsung ML1865W Brother HL2135W HP P1102W בנתיים מוכרים המליצו על הברובר גם מבחינת עלויות לטווח הארוך.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מדפסת לייזר משולבת (פקס, סורק ומכונת צילום) מדפיסה בשחור אלחוטית עדיפות להדפסה משני הצדדים גם כן, אבל לא חובה. לא יקרה מידי (תקציב עד 1200) אני חייב לציין שכרגע יש לי מדפסת דיו HP 8500 A PLUS ואני מאוכזב ברמות קשות, הצבעים כבר התייבשו לי פעמיים, בתקופה של שנה וחצי אחרי שלא הדפסתי חודש וחצי כל פעם. כל 4 מיכלים, שחור פלוס צבעים= 400 שקל. ובנוסף המדפסת הייתה בתיקון כבר 3 פעמים. בגלל הנסיון המר שיש לי עם הזרקת דיו (+צבעים שאני בקושי משתמש) אני מחפש עכשיו מדפסת לייזר רק שחור. כעיקרון חוץ מההדפסה, ממש אהבתי את ה HP ובגלל זה אני שוקל לקחת עוד פעם HP. אבל זה לא קריטי מידי. התחלתי עכשיו תואר ואני מדפיס קרוב ל- 25- 30 דפים בשבוע. רק טקסט. כרגע הצבעים שלי יבשים במדפסת,…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לשמוע את המלצת המומחים לגבי מדפסת שמתאימה לסטודנט, כמובן שהמחיר כאן משחק תפקיד חשוב וכמה שיותר זול יותר טוב. אני מחפש את עמק השוואה בין אמינות למחיר, לא אכפת לי מהירות ההדפסה וגם על איכות אני מוכן להתפשר אבל אני כן רוצה שהיא תהיה חסכונית בדיו ולא תדרוש ממני כל יומיים לרוץ למעבדה לתיקון. כמו כן וזה בגדר "משאלה" רצוי שהיא תהיה מותאמת ללינוקס - אבל שוב את זה אני כבר אדע לבדוק לבד ואם לא -- אז לא תודה לעונים.
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי כולם אני ואח שלי רוצים לקנות מדפסת טובה אז ככה כמה שיותר זול יותר טוב.. אפילו נגיד סתם ב200 שקל(אני יודע שלא יהיה אבל...) אבל כמה שיותר זול יותר טוב ושיהיה טוב לא משנה שיהיה אפילו 250 אבל שיהיה טוב הכי טוב ושיהיה טוב... (אמרתי 20 פעם אותו דבר רק שתבינו בדיוק מה אני רוצה)
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת pixma ip 4850 קנון אני משתמש בדיו לא מקורי והמדפסת מוציאה לי ירוק מה לעשות? תודה לעוזרים ויום נעים</blockquote>
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מדפסת BROTHER MFC-215C ישנה. חיברתי אותה למחשב פעם אחת והוא זיהה אותה, אך מאז הוא מזהה אותה (מחוברת ב USB) כאילו חיברתי כונן. מה ניתן לעשות ע"מ שהיא תזוהה כראוי. מע' WIN 7 32bit/ תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה העברנו את המדפסת והמחשב הנייח למקום חילופי. נאלצנו למקם את המדפסת קצת רחוק מהמחשב ועל כן רכשנו כבל USB מאריך (2 מטר). המחשב אינו מזהה את ההתקן. עשיתי ריבוט למערכת וניסיתי לעדכן את ההתקן, מובן שללא הועיל. מרפרוף בפורום הבנתי שהכבלים הארוכים יותר הם הבעיתיים, אז אני לא בטוחה מה עוד אפשר לעשות. אם למישהו יש רעיון/עצה, אשמח לשמוע!
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אוקיי אז כמו שתיארתי בכותרת, יש ברשותי מדפסת מסוג HP Officejet 4500 Wireless והבעיה היא שאני מנסה להדפיס קובץ Word או PDF זה אכן מדפיס אותו אך מחסיר תווים, הנפוצות ביותר הם: י', ו', ן', האות I באנגלית, וגם נקודות. אך לפעמים זה מדפיס את התווים הללו אבל פעמים בודדות. מה שאני עושה כרגע זה עושה המרה של קבצים PDF לקובץ תמונה ומדפיס את התמונה והכל יוצא מצויין. לא מאמין שיש בעיה בדרייברים כי זה היה לי גם בWindows 7 וגם בWindows 8 שיש לי כרגע.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני גרפיקאי מתחיל ואני צריך המלצות למדפסת ביתית\לעסק צבעונית חסכונית ואיכותית ככל האפשר . על המדפסת לטפל גם בדפי A3 ולהיות מסוגלת לטפל בדפים עבים יותר מ-75 גרם (דפי A4 רגילים למדפסת) עד 250 גרם. (אני מתכוון לרכוש דיו בזול במילוי ע"י חנויות מקצועיות שעוסקות בכך). התקציב כ-5000 ש"ח (גמיש) אבל אם יש מדפסת איכותית וחסכונית שיכולה לעשות את העבודה בחצי המחיר אז בבקשה תציינו אותה. תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נרכשה לפני קצת פחות משנה וחצי, קיימת אחריות לשלוש שנים, אני משתמש בראשי דיו מקוריים, לאחרונה שליחה להדפסה (לא משנה אם מהאינטרנט, קובץ Word, קובץ PDF וכו') מפיקה התנהגות מוזרה, המדפסת מתחילה להדפיס, ואז באמצע הדף מפסיקה, מוציאה דך רק חצי מודפס, מנסה להדפיסו שוב, מוציאה דף רבע מודפס וכך הלאה, עד שנמאס לה או עד שהיא מצליחה להוציא דף מודפס באופן תקין, ובין לבין היא גם מוציאה דפים ריקים. במעקב בזמן ההדפסה מול תוכנת המדפסת, אני רואים שהיא משנה אתה סטטוס מ Printing ל Printer not responding, ואז חזרה ל Printing ולעיתים פתאום Offline ואז שוב Printing וחזור חלילה. נראה שיש סוג של חוסר תקשורת רגעי (אבל כזה שחוזר על עצמו במהלך ההדפסה) בין המחשב למדפסת, שאולי גורם לתופעה הנ"ל (אם באמצ…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מדפסת משולב לייזר בטווח מחירים של 1000 עד 1500 ש"ח. השיקולים העיקריים שמעניינים אותי הם:אמינות, עלות הטונר, ושתהייה מגירה קבועה לנייר (שונא את המגרות הנפתחות שבהם הניירות צוברים אבק). למישהו יש הצעה?
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה על מדפסת משולבת הכוללת מדפסת, פקס וסורק בסכום של סביבות 500 ש"ח בנוסף על איזה תכונות מומלץ להסתכל שקונים מדפסת משולבת. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
ערב טוב, אשמח לעזרה בהמלצה על מדפסת הזרקת דיו משולבת שזמינה לקנייה. הסתכלתי בפורום וראיתי שהיו שאלות דומות ללא תשובה. מקווה שהפעם יהיה מי שיוכל לסייע. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש מבצעים , מדפסת משולבת מומלצת עליכם , בלי פקס, אין צורך, מדפסת + סורק + מכונת צילום. במחיר סביר!!!
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
איך הם המדפסות המושלבות שיש כיום בשוק? למשל ניקח לדוגמא את EPSON Stylus CX3200 - USB איך היא? למישהו יש ניסיון איתה או ביקורת? והאם כדאי לקנות תחליפי דיו למדפסות? או לקנות ראשיי דיו מקוריים? והאם תחליפים פוגעים במדפסת?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי מדפסת HP משולבת:מדפסת, סורק ופקס. הפקס ניתן להפעלה מן המחשב. את המכשיר מסוג HP6213 רכשתי לפני כ 10 חודשים. מידי מספר ימים התוכנה של הפעלת המכשיר "נעלמת" דבר שגורם לכך שלא ניתן לשלוח פקסים מן המחשב והדפסות רגילות למדפסת. יחד עם זאת המכשיר כשלעצמו ממשיך לתפקד: ניתן לשלוח פקסים צילומים וכו... נהלתי אין ספור שיחות עם התמיכה הטכנית אולם הפתרון היחיד שנתנו לי כצפוי הוא הסרה והתקנה מחדש. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מאיפה ניתן לכוון את מספר הצלצולים לקבלת פקס? האם יש לבזק צלצול מובחן? האם ניתן להדפיס רק שחור לבן?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-