ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום, לפני כשלושה חודשים רכשתי מדפסת לייזר lexmarlk e232 ולפני יומיים אזל הדיו במדפסת לייזר (למרות שאיפה שקניתי אמרו שייקח לזה הרבה זמן). זה הנסיון הראשון שלי עם מדפסת לייזר וחשבתי שהיא תחסוך זמן וכסף. אבל כשנסיתי לברר איפה אני משיג דיו... שגם זאת התבררה כבעייה ... נתברר שהדיו עולה בין 300-400 שקלים והמדפסת עצמה עלתה לי 600 שקל. מישהו יודע אם המחיר הזה ריאלי.... ואם כן... לא שווה לקנות מדפסת חדשה ...??? ולמה המחיר כל כך גבוה??
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו בכותרת מחפש "מדפסת לייזר לרשת (לא משולבת, לא בצבע)".. הפעם חשבתי על XEROX (או אחר).. מה ממליצים? תודה. נ.ב. יש לי לא מעט ניסיון עם HP (לא בלייזר), כל פעם הייתי נותן להם צ'אנס חדש וכל פעם הייתי מתאכזב מחדש (איכות בניה / רעש / עלויות דיו / אמינות / אחריות / תוכנה.. מה לא?)..
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היי אבא שלי משלם 150 שקל בשנה על דיו. אם הוא יקנה מדפסת לייזר זולה (סביבות 500 שקל) מה תהיה משמעות העלויות מבחינת הדיו, האם הוא יחסוך משהו מבחינת הדיו?
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מדפסת לייזר עד שחור לבן עד 300 ש"ח, עם דיו לא יקר מידי ויש עדיפות לזירוקס. תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת למה רשום לי על המדפסת באנגלית..deep sleep
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת לייזר משולבת, משהו קטן איכותי. מדפסת עם סורק ומכונות צילום לקנייה באזור באר שבע, אני לא בדיוק יודע מה טווחי המחירים במדפסות כאלה אבל משהו לא יקר מידד ולא זול מידי חשוב שרזולוצית ההדפסה תהיה איכותית וגם הצבעים. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, האם מישהו מכיר מדפסת לייזר משולבת שיודעת גם לסרוק משני הצדדים? תודה, גיל
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
מחפש כזו(מדפסת לייזר שחור-לבן, סורק ופקס) בתחום של 1500-2500 ש"ח. יש לברדר מדפסות שיודעות להבדיל בין שיחת טלפון לפקס (יתרון אדיר לבעל קו טלפון אחד). מאידך, טוענים שבמחיר הזה, קנון נותנת את המקסימום. הצעות?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
מחפש מכשיר משולב (אין צורך בצבע), מבוסס לייזר, למשרד קטן. 1479 ש"ח XEROX PE16 אשמח להמלצות נוספות
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מדפסת לייזר עד 300 ש"ח. ראיתי את זו (OKI B2200): http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=22854 ראיתי שמבחינת עלויות טונרים הם בערך אותם עלויות (כנראה אלך על חליפיים), רציתי לדעת בערך כמה דפים אפשר להדפיס עם מדפסת לייזר גם זו שציינתי וגם: XEROX 3117 SAMSUNG ML2010 אשמח לשמוע הצעות, הערות... תודה, יוסי. עריכה: הוחלט ללכת על לייזר משולבת. הדרישות: סורק, פקס, צילום וכמובן מדפסת. מחיפוש מצאתי את: http://www.freedio.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1306&catId=121 - סמסונג SCX-4521F http://www.freedio.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1742&catId=121 - זירוקס פייזר 3200MFP http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TXM1522nfMFP…
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום רב, אני סטודנטית שנדרשת להדפסות רבות של חומר לימודים כמו כן לסריקות רבות של חומר הלימוד. מחפשת מדפסת שניתן לסרוק בה ציבעונית באמצעות FEEDER וכמובן גם לצלם חומר דרך הפידר. חשוב שעלות ההדפסה לדף תהיה זולה וחשוב שיהיו בה כניסות לכרטיס זיכרון כאשר סורקים. מומלץ שיהיה לה אורך חיים ארוך ושתהיה אמינה. לא חשובה לי מהירות ההדפסה ולא חשוב אם יהיה פקס. אשמח לשמוע המלצות והצעות (גם לייזר ציבעונית נילקחת בחשבון). התקציב שלי הוא עד 1500 . תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
-
שלום, אני צריך המלצה למדפסת לייזר משולבת ביתית שחור-לבן בתקציב של עד 1000 ש"ח. יש עדיפות למדפסת אלחוטית. חג שמח!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה המצב אנשים? ביררתי עוד פעם לגבי מדפסות, נראה שהמחיר יורד לעט לעט, לייזר צבע אני לא יכך כי זה 1000+ לטונרים עצמם (כמוון עד שיגמור את מה שאני מקבל אם המכשיר, מה גם שהם יותר גדולים משחור לבן), בינתיים מצעתי רק M1212nf של HP, טונר שחור של 1600 עולה כ270 שקל שזה כלום כסף, ואני מקבל את המכשיר אם גליל של 700 דפים שגם אותו יכך לי הרבה זמן לגמור, יש בכלל מכשירים כאלו שהם קטנים יחסית? אבל כוללים גם פקס? צבע לא משנה לי כי בכל מקרה אנחנו מדפיסים פעם ב, אבל צריך שיהיה בבית, מה גם ששוב לייזר צבע לא משתלם לי כלכלית, אני לא מכיר יצרנים אחרים גם, אבל HP..טוב הם פשוט עובדים , היו לי מוצרים של lexmark , xerox, אבל לרוב הרבה HP, הבעיה היא שאחרי שנגמר צבע לא היה משתלם כלכלית לקנ…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מה הכי כדי לקחת לשימוש סטדנט/ משרד קטן? חשוב שתייה אפשרות חיבור לרשת.
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
שלום אנשים! באוקטובר אני מתחיל לימודים (ואח שלי כרגע סטודנט) - כלומר, יהיו די הרבה הדפסות בבית. כרגע יש לנו מדפסת דיו HP5610. לא רעה בכלל, אבל די זוללת דיו (שבא בכמויות די קטנות למדפסת הזו). אנחנו חושבים יותר בכיוון של לייזר. צרכים: שתהיה חסכונית. לגבי צבע - די מתלבט. כדאי? יש משהו מומלץ? הטונר לצבעוני לא משלש את המחירים? הדפסה דו צדדית יכולה להיות נחמדה. מכונת צילום. סורק (לא יודע עד כמה קריטי... נראה). פקס (לא קריטי -בכלל-, אבל לא יזיק). תקציב: 1500 ש"ח. אולי ניתן למתוח אותו עד 1700~. אם יש זולות יותר בכיוון ה1000 שעונות על דרישותיי - עדיף כמובן. התקציב ריאלי לדרישות? כמה הדפסות מחזיק טונר אחד? יש חברות שכדאי לברוח מהן? או לחילופין חברות מומלצות? דגמים מומלצים כלשהם? ת…
-
- 11 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תסכימו להמליץ על מכשיר משולב מדפסת, פקס, סורק לשימוש ביתי. במחיר עד 1000 ש"ח. מבוקש - לייזר שחור לבן. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת לייזר משרדית שמדפיסה שחור לבן ב DPI יחסית גבוה. על איזה חברה הייתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת לייזר שחור לבן איכותית לשימושים ביתיים עד 1000-1100 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. אבא שלי זקוק למעבדת אלק' בבצפר שלו מדפסת לייזר (שחור לבן מן הסתם) שאמורה להדפיס בעיקר שרטוטים אלק' כאלו ואחרים וטקסט. המחיר הוא כפי שאמרתי,400-450 אם עדיפות ל-400 ש"ח. אין כ"כ צרכים חוץ משתהיה אמינה במיוחד כמובן שטיונר זול או כזה שמספיק למס' דפים רב יהיה יתרון.. **לאיכות ההדפסה כמעט ואין חשיבות**
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, מחפשת מדפסת לייזר איכותית, אשר תהיה מהירה ושקטה עד כמה שאפשר. לא צריך מדפסת משולבת או דברים מסוג כזה, רק מדפסת לייזר שחור לבן.
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מדפסת לייזר עם מגירה שבה אפשר להכניס דפים. יש לי כרגע מדפסת ש"פותחים" אותה ואז אפשר לשים דפים. החיסרון הוא שהרבה פעמים ההדפסה יוצאת בזווית על הדף ולכן אני מחפש מדפסת עם מגירה בתקווה שזה יפתור את הבעיה. אציין שאני מחפש אחת זולה (לאו דווקא הכי זולה שיש, אבל אני לא צריך אחת שעולה 1,000 לשימוש ביתי) ככל שניתן ויש צורך להתחשב בעלות הטונר. תודה
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת לייזר צבעונית לבית (משרד קטן). המטרה העיקרית היא הדפסת תמונות, ומודעות. כבר יש לייזר ש/ל, האם זה חסכוני יותר מדיו רגילה ושווה להחליף את הש/ח בצבעוני, או להוסיף דיו צבעונית וזהו?
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
אהלן, ברצוני לקנות מדפסת לייזר צבעונית. חשוב שתהיה עמידה למשך זמן, אבל לא בכמות הדפסות אינטנסיבית. אין חשיבות למחיר הדיו או למחיר המדפסת, אבל אני מעדיף כמה שיותר זול המליצו לי על הדגמים הבאים: Xerox phaser 6110 Xerox phaser 6120 HP LaserJet 1600 מי מהם הכי טוב והאם יש לכם המלצה אחרת בתקציב דומה? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
זקוק להמלצה עבור מדפסת לייזר צבע A4 המיועדת למשרד בינוני לשימוש מגוון של צרכי משרד אבל גם עבור תיקי מוצר עם איורים וצילומים בצבע יכולת הדפסת צבע טובה+ של תמונות (לא נדרשת איכות צילום) - חשוב מאוד להמחשות, סקיצות וכו' יכולת להדפיס על נייר בדיד עבה יכולת לעבוד ברשת יכולת ניהול צבע/איכות הדפסה (בדרייברים) אפשרות מניית הדפסות נבדקה הזירוקס 6120 והתוצאות גרועות נבדקה גם לקסמרק (לא זוכר דגם) אבל היא עפה מהמשרד מהר מאוד הייתה גם XEROX Phaser 8400 אבל ירדה עקב עלות תפעול גבוהה מאוד ובעיות אחרות תקציב 2000 ש"ח עם גמישות למעלה.
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-