עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. עכבר נח ומדויק. האם עדיף חוטי?

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  2. Started by nesber,

יש לי מחשב פנטיום 4 1.8 ואני רוצה להחליף לו את ספק הכוח מכיוון שהנוכחי עושה בעיות. העניין הוא שאם כבר אני קונה ספק, אני רוצה שהוא גם יתאים למחשב הבא שאני קונה- עדיין לא החלטתי איזה, וזה לא יהיה בחצי השנה הקרובה גם ככה. אני אומר "יתאים" כי ראיתי באתר של TT שכל ספק מתאים למחשב מסוים, עם מושגים כמו ATX שאני לחלוטין לא מבין בהם. למשל, ראיתי בחנות מסוימת את הדגם W0008, שהוא בעל הספק של 420 וואט. כתוב באתר של TT: Designed for AMD K7 and Intel ATX +12V 1.1 and ATX 2.03 version (Fully Support Pentium 4) הבנתי שלא תהיה לי שום בעיה אם אקנה אינטל, אבל מה אם אחליט K8? בקיצור אשמח אם מישהו יסביר לי כיצד ניתן לדעת האם ספק מסוים יתאים למחשב מסוים..

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  3. Started by noise,

בצרה צרורה נשפך כוס מים של חצי ליטר על המקלדת המסכנה הזו - באמצע הלילה!!! שלושה ימים ישבתי כמו מפגר עם פאן ויבשתי אותה.. כמה פעמים אמרתי לעצמי לא להניח כוס מים על שולחן המחשב - כמה פעמים אמרתי ולא הקשבתי בקיצור לאחר סימני התאוששות קלים המקדלת חזרה לעבוד בהתחלה כמה כפתורים אחר כך עוד כמה באמצע מ היה יוצא ר וק היה יוצא ע אבל בסדר. עכשיו הכל טוב והמקלדת עובדת כמו חדש... בקיצור S510 עמידה גם במים.... או לפחות במקרה שלי שחצי ליטר מים פשוט עפו להם על המקשים... שבוע טוב לכולם

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by 6kwar,

שלום אני רוצה לעשות שידרוג למחשב שלי ואני מחפש מאיץ גרפי טוב אבל באמת טוב ואני מתלבט מבין שתיהם ati radeon 8500 geforce 3 ti500 שמעתי על הבעיות של ATI עם הדריברים אבל קראתי שATI מנצחת את GEFORCE בכמה מבחנים ויש את הבעיה שלATI עם הAnti-Aliasing אז הכרטיס מתחיל לאבד כח יכול להיות שזה מהדרבירים אבל אין לי מושג אז וGEFORCE מאבד מכוחו אבל לא כמו הRADEON אז בבקשה למי שיש לו את אחד מהכרטיסים האלו וממליץ עליהם בחום אז בבקשה שיגיד לי מה יש לו כי קראתי המון כתבות על שניהם ואין לי מושג מה לקחת ואני לא מוכן לעשות OVERCLOCKING אז הרעיון לעשות את הOVERCLOKING לGEFORCE 3 TI200 שיעבוד כמו הTI500 לא בא בחשבון אז בבקשה תעזרו לי כי אני ממש אין לי מושג מה לקחת???? ???

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by ras81,

שלום יש לי UPS של IPPON 600V האם זה מספיק למפרט שלי (ספק חזק)? אני לא צריך שיחזיק לי את המחשב הרבה זמן אחרי הפסקת חשמל - עד דקה זה יספיק לי. תודה

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  6. Started by vipnisim,

איזה עכבר טוב יותר למשחקים

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  7. Started by alon83438,

מה זה אינטרפולציית חומרה?

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  8. Started by dd7,

מחפש לקנות מקלדת של dell בארץ..

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by p_uriel,

אני מחפש לשדרג את המדפסת הביתית המשולבת שלי (קנון MX300) מה מפריע לי? היא מעט גדולה, אין לה Feeder (אני סורק כ 30 דפים בחודש), כאשר הפקס' נתקע (אין מענה וכו') - יש צליל חזק מאד שלא ניתן להפסיק עד שלא מוציאים את הכבל מהמכשיר. כל השאר - באמת טובים עבורי (מהירות הדפסה, איכות וכו') אני רוכש דיו מקורי פעמיים בשנה (את המחסניות ה'חסכוניות' ב 450 ש"ח לשנה. ראש שחור, ראש צבעוני). במדפסת קודמת של קנון, רכשתי תחליפי דיו ב 10 ש"ח, עד שהם הרסו לי את המדפסת, אז הגעתי למסקנה שתחליפי הדיו לא כאלו זולים בסופו של דבר ברצוני לשדרג את המדפסת לקטנה יותר, לא מדפסת רשתית וללא WIFI: חיבור USB וזהו. ראיתי שמשווקים בחנויות (קרביץ, באג וכו') את HP, אבל אני יודע שראשי הדיו שלהם יקרים יו…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by who_Cares,

אני מחפש מדפסת, עדיף משולבת עם סורק, בערך ב400 שקל. ישנן הצעות כלשהן?

11. Started by vid170,

השימוש הוא כ-50 דפים בחודש, בעיקר צריך שחור לבן אבל בשביל הדגשה של מילים וכו של עבודות סטודנטאליות יש צורך באפשרות צבעונית. בעיקר אני מחפש אמינות, חסכוניות וראשי דיו זולים. מהירות הדפסה ושקט הם שיקולים משניים.

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  12. Started by Unavoidable Encounter,

איפה אפשר להשיג את הגרסה החדשה של ה-Logitech G5? זה יצא בכלל? לא מצאתי את זה בשום אתר מהארץ או מחו"ל לפי האתר (HWZONE) זה אמור היה לצאת במרץ

13. Started by danikos,

שלום ברשותי מדפסת סמסונג ml1915 , מדפסת מעולה אבל תופסת המון מקום על שולחן העבודה שאני צריך . רציתי להעביר אותה למקום אחר שבו יש לי מקום ותקע חשמל וכמו כן שתהייה זמינה לכל המחשבים בבית (ניידים) , לנתב שלי אין כניסת USB האם מתאם מסוג כזה : http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=10528 יעשה את העבודה ? האם ברגע שאני מחבר למדפסת את הדונגל הזה כל המחשבים שיש להם שן-כחולה יכולים לראות אותה ? למה אני לא מוצא מוצרים כאלה של חברות בעלות שם ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Symbore,

טוב אז יש לי שאלה קצת מוזרה. שאלה שלא מצאתי אפילו קצה של תשובה ברחבי האינרטנט (השאלה כל כך מעניינת אותי שאני שוקל לשלוח מייל לחברה) קניתי את kone xtd אז מעבר להיותו עכבר מצוין! (יכלו לעשות אותו קצת יותר קל + עוד כמה אופציות לתוכנה לא היו מזיקות) עכשיו לעכבר יש ארבעה לדים בעלי צבעים שונים ותהיתי לי, לכמה זמן הנורות הללו מספיקות. האם אלו נורות הלד הרגילות שעובדות כחמש שנים ברציפות? או שהן אמורות להחזיק יותר זמן?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. סבבה אז ככה הדיסקים הרגילים עובדים על הצורב אבל הבעיה היא הדיסקים הצרובים .... של 4.7 לדוגמא וכאלה... אני מכניס את הדיסק והוא אומר לי דיסק ריק ויש בוא משהו ... שמתי windows vista ואז כול הדיסקים חזרו לפעול טוב... כאילו הצורב עבר עליו משהו... פירמטתי חזרתי ל windows xp אותה הבעיה... יש לי צורב.. DVD RW AD-7170A לא נראה לי הבעיה זאת היא.... אין לי מערכת קבצים FAT32 יש לי את הכי טובה NTSF משו כזה.... מה אני צריך לעשות שזה יעבוד???

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  16. מחפש מקלדת + עכבר אלחוטיים עם מרחק קליטה יחסית גדול(3 מטר) עד 300 ש"ח

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. חבר'ה.. עכבר גיימינג חדש שבטח רובכם לא מכירים.. תירשמו את השם שלו בגוגל ותראו הרבה ביקורות חיוביות לעכבר הגיימינג המעולה הזה והוא עולה רק 207 שקלים http://tms.co.il/product_info.php?cPath=87_408&products_id=3837 לידיעתכם

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  18. המדפת הזו לחץ כאן מביאים לי אותה ב-380 ש"ח. א. האם שווה? יש לי צורך בעיקר בהדפסת וסריקת מסמכים לשימוש ביתי ב. האם ניתן להרכיבה במחשב שאין לו יציאת USB? ג. למה צריך 600MB פנויים?? האם אני חייב לפנות? ד. האם ראשי הדיו (לאו דווקא המקוריים) יקרים מדי?

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  19. Started by Yotam_,

אז ככה, קניתי לא מזמן את הLogitech MX518, פשוט כי עבדתי חצי שנה עם עכבר מאוד ישן בעל 3 כפתורים (ללא גלגלת ), והחלטתי שאם כבר לקנות חדש, אז שיחזיק. אין מה להגיד, העכבר מאוד נוח, וחוץ מהדרייבר שעושה קצת בעיות (בגלל שהמקלדת לא של לוג'יטק, הוא הפך לגמרי את הפעולות של הכפתורים המיוחדים בה), אין תלונות. מה שאני עדיין לא מבין הוא, למה תורם ה1600DPI? המהירות בכלל לא יעילה למשחקים, אלא אם יש למישהו סיבה לרצות לעשות 2 סיבובים של 360 מעלות על כל נגיעה בעכבר (קצת הגזמתי, אבל זו באמת לא מהירות שאפשר לשחק בה), ואני מוצא את עצמי משחק על 800 רוב הזמן. מה גם, שאני לא מבין איפה הדיוק בא לידי ביטוי - 400 DPI, ובייחוד אם אני מאט את הסמן בדרייבר, הוא הרבה יותר טוב לעבודה מדוייקת. תודה רב…

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  20. Started by bora8,

היי רציתי לדעת איזה מקלדת מומלצת לגיימרים ? עד 350 שקל

• 3 תגובות
    • 4.3k צפיות
  21. Started by yair_gobani,

יש לי לוח של VIA דגם CA64-TC איך אני יכול לעלות את המתח כי לפי החוברת הלוח יכול לתת למעבד עד 3V אני צריל עוד 0.20 אני עכשיו על 1.51

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  22. Started by FatalElement,

יש הבדל בין ה t2 t1 t3 t4? http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=430 כנסו תיראו

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  23. אני בשלבי קניית מדפסת משולבת ואחד השיקולים המרכזיים הוא כמובן עלות הדיו. הבעיה שאני נתקל בדיווחים סותרים של חנויות המחזור למיניהן על הנפח המכסימלי של מחסניות הדיו שהן מוכרות, מה שמקשה כמובן לעשות חישוב מדוייק. למשל מחסנית HP21. ב-DMO טוענים בלהט שהם מצליחים לדחוס פנימה פי 3 מהנפח המקורי כלומר 15 מ"ל בעוד שאחרים מבטלים זאת בטענה שלא ניתן למלא אותה בהרבה יותר מהנפח המקורי שהוא 5 מ"ל. אלה הבדלים רציניים. מישהו יכול לשפוך אור על העניין הספציפי ובאופן כללי? בטוח שהרבה יגלו עניין בעובדות הנכונות. תודה.

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  24. Started by h_yoav,

שלום לכולם מישהו מכיר מצלמת רשת שנמכרת ללא פילטר IR או שאפשר להוריד אותו? וגם חשבו שתהיה קטנה ואיכות סבירה +. תודה יואב.

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  25. Started by status,

שלום! הייתי מעוניין לדעת למכשיר הנ"ל יש כלי מקביל לוורד כלומר כלי בו אוכל לכתוב מתכונים ותרשימים וכאלה.. ואם לאחר מכן אוכל להעביר אותם למחשב לקובץ וורד תודה לעוזרים! ;D

• 3 תגובות
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.