ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
היי, האם יש למישהו הצעה/רעיון ל KVM Switch בתקציב סביר שיהיה מסוגל לחבר בין 3 מסכים, וציוד פרפריאלי (עכבר ומקלדת) עם PC ומחשב נייד? אני מניח שהסוויץ' צריך להכיל איזה בורר על מנת שיהיה אפשר לבחור את המחשב שבו אשתמש ברגע הנתון. בתחילה חשבתי שמספיק יהיה לי להציג תמונה עצמאית על כל מסך כאשר הקלט יהיה מאחד המחשבים, ואז חשבתי שנחמד יהיה לחלוק באותם המקלדת והעכבר בין שני המחשבים. אם זה רלוונטי להצעות אחרות, אז ל PC, יש שתי יציאות DVI ו HDMI אחת בנוסף ל USB. בכל רגע נתון רק שני מסכים יכולים לקבל תמונה עצמאית בו זמנית. למחשב הנייד יש יציאת VGA ו HDMI בנוסף ל USB, אבל זה לא אמור להיות רלוונטי. עשיתי שירטוט להדגמת הרעיון. כמובן שאפשר אולי לחבר באופן שונה. תוד…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להשתדרג מהעכבר הג'נרי שלי ולעבור לשחק בעכבר יותר רציני. קראתי את כל הדיונים על עכברים כאלה מהשנה האחרונה ולא הצלחתי להגיע למסקנה מבוססת. הבנתי שאין אופציה של עכבר אלחוטי עם ביצועים טובים, אז וויתרתי על הרעיון. המועמדים כרגע הם: LogiTech MX518 LogiTech G5 Laser Mouse Razer DeathAdder הלוג'יטקים עולים כ200 ש"ח על פי זאפ, והRAZER עולה כ240. השאלה היא האם הRAZER שווה את האקסטרה 40 ש"ח. ומה עדיף בין הG5 ל MX518 בהתחשב בזה שהם עולים כמעט אותו המחיר. בנוסף, הבנתי שיש את כל הנושא של פד לעכבר. כרגע אני לא משתמש בפאד משום סוג, עד כמה זה חשוב לרכוש אחד איכותי? QCK? כיוון שזה עוד כ50 ש"ח. אני משחק לרוב בCOD4 ברשת. אשמח לשמוע כמה שיותר פרטים והסברים כדי שאבין. תודה …
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
CPU: AXP 1700+ MoBo: Gigabyte GA-7VTXE+ Memory: 256MB 266MHz Generic (w/ Samsung chips) Video Card: MSI Geforce4 Ti4200 128MB HD: WD 20GB 5400 RPM CD-ROM: Generic 50x CDRW: Ricoh 12x8x36 Monitor: 17" Newron Sound Card: Genius Sound-Maker 5.1 Case: Simbadda Midi-Tower + Generic 400W P4 approved PSU Speakers: Generic 280W (not sure) 2.0 Quantum Keyboard. Microsoft Intellimouse Explorer Mouse. המחשב מיועד בעיקר למשחקים, מוזיקה, סרטים ואינטרנט.
-
- 7 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי מארז HAF932. הוא אצלי כבר חצי שנה + ומעולם לא ניקיתי לו אבק. שמתי פילטר אבק מאולתר על המאוורר בחלון צד ובכל מקרה כשפתחתי אותו התפלאתי לגלות שאין כמויות היסטריות של אבק בתוך המארז, יש כמות סבירה בהחלט. בכל אופן אני רוצה לנקות את המאווררים, מה שכולל לפרק אותם (לא בעיה) ולנקות אותם, עכשיו אני צריך עזרה באיך לנקות אותם, מה שהייתי עושה עד עכשיו הייתי לוקח מטלית רטובה ועובר על הכנפיים של המאווררים אבל זה לא מספיק תמיד הייתי מפספס משהו איך אתם מנקים את המאווררים שלכם? בנוסף איך ניתן לנקות את הגוף קירור של המעבד מבלי לנתק אותו מהמעבד? תודה.
-
- 6 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום לכולם, מצאתי את הסט הזה של מקלדת ועכבר אלחוטיים: Logitech UltraX Cordless Media OEM https://www.misradia.co.il/application/product_viewRegular.asp?itemId=2756&Pid=388#RequestedProduct מישהו רכש את הסט ויכול להמליץ לקנות או להמנע? האם יש לכם להמליץ על סט חלופי במחיר של עד 300 שח? הסט אמור לשמש לעבודה וגם לקולנוע-ביתי. רוב תודות לכל העונים. אבירם
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
ראיתי שחנויות התחילו להביא אותו, והמחיר דווקא יחסית סביר ( 950~). בהתחשב שרק העכבר עולה בסביבות ה-500, זה לא כזה רע... כבר מזמן רציתי לפנק את עצמי עם סט אלחוטי, והעכבר והמקלדת שלי כבר מתפוררים לצערי. ( MX518 ומקלדת MUTLI PRO של MS ). מישהו קנה? או יש למישהו המלצות אחרות? את העכבר בסה"כ נראה לי שמאוד אהבתי, מצד שני, זה יוצא עוד 450 למקלדת, שאפשר לקנות כל מקלדת כמעט במחיר הזה... וזה לא ככככככזההה קריטי לי אלחוטי... ה-G15 כבר נראית לי קצת מיושנת והיא סתם גדולה לי מדי, אז אל תמליצו עליה. תיקון, היה לי בראש מקלדת אחרת שחשבתי על ה-G15, היא לא מחוץ לתמונה :] תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למי מכם יש את ה Antec 3700AMB ? איך הוא ? :s05:האם לדעתכם השקעה של 100 ש"ח נוספים תועיל בקניית אחיו ה Antec 3700BQE ? ( יחס עלות תועלת ).
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={E520B750-018B-4DE9-BD68-74160C189336}&details_type=1&itemid={300006E9-8762-41F1-B77B-839A5C99C1B2} תודה מראש והרבה בריאות
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
הספקים FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan או ENERMAX LIBERTY 400W הדיסק קשיח הם Maxtor DiamonMax 10, 6V250F0, 250GB, 16MB, S-ATA/300 NCQ, 7200RPM או WD CaviarXL WD2500KS 250GB S-ATA/300 16MB 7200RPM תודה מראש לתגובות
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
המדפת הזו לחץ כאן מביאים לי אותה ב-380 ש"ח. א. האם שווה? יש לי צורך בעיקר בהדפסת וסריקת מסמכים לשימוש ביתי ב. האם ניתן להרכיבה במחשב שאין לו יציאת USB? ג. למה צריך 600MB פנויים?? האם אני חייב לפנות? ד. האם ראשי הדיו (לאו דווקא המקוריים) יקרים מדי?
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מקלדת חדשה לאחותי (דגש על שקט בהקלדה!!!) וחשבתי אולי על המקלדת הנ"ל. היא צריכה מקלדת פשוטה לעבודות משרדיות , אולי גם לכתוב הרבה (פסיכומטרי , אוניברסיטה) וסתם לגלישה. עכשיו יש לה את הWAVE ואני פשוט משתגע מהרעש של ההקלדה ... איך המקלדת? שקטה? אמינה? תודה מראש , והמשך לילה שקט לכולם
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן וסהלאן, אחרי 7 שנים של שימוש רציף בGENIUS WIRELESS שלי, היע הזמן להחליפה[כי כל פם שנגמרו הבטריות היא חטפה זפתה או שתיים כשרציתי להמשיך לעבוד בלי להטען את הבטריות מחדש] והיא לא כותבת לי אותיות כשאני לוחץ על הלחצן ונתקעת לי וכו'. בכל מקרה, היורשת בפוטנציאל זו המקלדת שבכותרת, אף על פי שהיא לא אלחוטית [אופציה שבכל מקרה לא מיציתי יותר מידי] היא נראיתה לי מעולה ממבט ראשון [אהבה ממבט ראשון ]. עכשיו כל מה שאני צריך לפני שאני מזמין אותה היישר מארה"ב בספיישל דליברי [יוצא לי 220 שקל ככה, אם עוד אנשים מעוניינים להזמין איתי בבאנדל אחד גדול דברו איתי יש לי עוד עשרה ימים לפני שהבחור שמספק לי אותה מקבל משלוח לארץ, אם יש פה עוד אנשים שירצו המחיר אולי ירד, אבל בכל"מ מטרת ה'רד היא …
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
-
שלום, רציתי לדעת אם מישהו מכיר/שמע/יודע משהו על המדפסת: brother mfc 250c . אני מצרף לינק לתיאור המדפסת: http://www.kravitz.co.il/?CategoryID=262&ArticleID=831 תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכוון למסך הזה: https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=932665 יש לו גם פנל IPS וגם display port והוא זול. מה דעתכם? כדאי?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אלה הפרטים של הזכרון שאולי יביאו לי מארה"ב. מישהו שמבין יכול להעיף מבט רק לוודא שזה אכן יתאים ללוח ה-GIGABYTE 7VTXH+ שלי ולא תהיה הפתעה לא נעימה? PC2100 266MHz DDR SDRAM DIMM Nanya nt5ds16m8at-7k are 184 Pin 32Mx64 Non-ECC DDR SDRAM DIMM's 4k Refresh, 3.3v with SPD NON-ECC. אני מניח שאם זה היה ECC אולי היתה בעית התאמה? אם לא מוזכר REGISTERED אז זה לא? nt5ds16m8at-7k is an 184 Pin PC2100 266MHz -> אפשר לפי זה לברר פרטים נוספים? מישהו נתן לי פעם אתר שאפשר לבדוק צ'יפ לפי מספר סידורי שלו אבל נעלם לי :-( מישהו מכיר? (133MHz x2) Dual Data Rate (DDR) SDRAM DIMM. The module consists of 16 16x8 TSOP-II 400mil package with 256x8 EEPROM for serial presence detect, programmed to…
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכם. אפשר בבקשה חוות דעת על המצלמת אינטרנט vx3000 של מיקרוסופט? לינק: http://www.hardware-pacers.com/pages.php?pid=344&catType=r תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
מבקש חוות דעת על מקלדת ועכבר אלחוטי A4TECH GK-770D המחשב ממוקם מתחת לשולחן והיום אני משתמש בעכבר אלחוטי של לוג'יטק והוא לא פועל בטווח של מעבר מתחת לשולחן למעלה. נאלצתי למשוך את המשדר אל פני השולחן מה שהפך את ההתקנה לבעייתית. מאחר והסט הנ"ל פועל ב 2.4Ghz הבנתי שהוא מתאים לפתיחת טווח. האם זה נכון גם בפועל? ואיך הסט בכלל מבחינת נוחת בעבודה שגרתית. לא לגיימר.
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום אחים שלי ברצוני לקנות ספק כח למחשב העל שלי ורציתי לישאול מה דעתכם על ספק כח זה מבחינת הנתונים שלו TAGAN EasyCon TG530-U15 530Watt האם הוא שקט והאם הוא ג'נרי או לא האם הוא יכול לתפקד מעולה במחשב פנטיום 4 עם חומרות חזקות ומהירות כמו מעבד קונרו e 6700 תודה מראש לתגובות
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום, אני משחק מידי פעם ויש לי כרגע מקלדת אל-חוטית של מיקרוסופוט שעושה המון בעיות. אני מחפש מקלדת (רצוי אל-חוטית ומולטימדיה אבל לא חובה, העיקר שתהיה טובה), התקציב עד 200 שקל (אפשר פזילה קטנה של 20 שקל) תודה, איתן.
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
אמור לבדוק והאם מישהו ממליץ על סורק מסויים תודה
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום אבקש לקבל מידע עדכני לגבי switch לשני מחשבים עם חיבור למקלדת, עכבר ו-DVI תודה
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מקלדת עד 200 שקלים למשחקים. כעיקרון לא חשוב לי שהיא תהיה "מקלדת גיימינג" או משו בסגנון הזה,רק שתהיה טובה נוחה ותחזיק להרבה זמן. תודה!
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מדפסת בתקציב עד 800 ש"ח עם ראשי דיו לא יקרים ועם איכות הדפסה הכי טובה שניתן להשיג במסגרת תקציב זה (המדפסת תשמש להדפסת שרטוטים צבעוניים עג"ב נייר 160 גרם). לאחר בחינת ההודעות בפורום ראיתי שכמה אנשים המליצו על HP Officejet 6500A Plus (בערך 650-700 ש"ח) האם ראשי הדיו שלה זולים יחסית ואיכות ההדפסה טובה? הדגם HP Officejet 6500A-e אמור להיות פחות טוב מה-6500A PLUS נכון? בערך (500 ש"ח) והאם יש הצדקה מבחינת איכות התמונה להגדיל את התקציב ולקנות את המדפסת הזו HP Photosmart Premium-e (בערך 800 ש"ח) http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000cPBtsccHNke374e6Sd0dVoU:12bbi68k5?id=4355368&pr=QJ5&N=2 ד"א האם יש ראשי דיו חלופיים למדפסות …
-
- 19 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
היי יש לי עכבר אלחוטי של לוג'יטק דגם MX700 אבל יש לי מקלדת ענתיקה ואני רוצה להחליף את המקלדת לאלחוטית. משום מה לקנות מקלדת לבד עולה יותר מלקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים. מכיוון שאין לי כוונה להחליף את העכבר אני חושב לקנות מקלדת אלחוטית כסט עם עכבר פשוט והשאלה שלי האם לא יהיו הפרעות מהמקלדת האלחוטית לעכבר וההיפך. האם אני יכול לקנות מקלדת אלחוטית ללא חשש. תודה
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-