עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום כולם. אני מחפש מדפסת לשימושים ביתיים. שהתקציב יהיה בסביבות ה300-400 שקל. אני לא יודע מה עדיף, לייזר או הזרקה. לא מכיר את היתרונות והחסרונות של כל אחת. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה ההבדלים העיקריים בין שתיהן. צריך הדפסות צבעוניות. צריך שהיא לא תשתה דיו יותר מדי, ומתי שאצטרך להחליף דיו שזה לא יעלה לי כמו כל המדפסת. וזה הכל אני חושב תודה רבה לעונים. ** עדכון ראיתי בזאפ מדפסת לייזר צבעונית בשמונה מאות שקלים ואחת זולה יותר בשש מאות וקצת האם בשימוך במשך שנתיים שלוש המחיר של המדפסת יתקזז ואף ישתלם לעומת מדפסות הזרקה (מבחינת עלות החלפת מחסניות דיו)?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by jonid14,

רציתי לדעת עד כמה מטרים אפשר לחבר מאריכי USB כדי להטעין פלאפון (דרך המתח ולא מהמחשב) בלי שהמתח יירד יותר מדי

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by מנחם,

יש לי עכבר מסוג Microsoft wireless 7000 שדי גוסס, וכנראה שהגיע הזמן להחליף אותו (כל חלקי הגומי התקלפו, כולל הרגליות (החליפיות!)) תקציב - בערך 350 שקל, אפשר ועדיף פחות. שימושים - פיתוח. כמעט ולא משחק, אבל מעדיף לשמור על האופציה פתוחה. מערכת הפעלה - OsX 10.8.2 סוג אחיזה - Palm. העדפות מיוחדות: bluetooth. לא מעוניין בעכבר חוטי, עדיפות גבוה ביותר לעכבר ארגונומי, אין צורך במקרואים או כפתורים מיוחדים, גלגלת נדרשת. חשבתי על ה Razer Orochi, כמובן שאם יש משהו מקביל במחיר נמוך יותר אז עדיף תודה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by gargar,

בקיצור, אני מעוניין באחת כדי לבצע שיחות וידאו עם אחי שגר בוסטון. יש לי אפלואד גבוה (64KB) מה שאמור אני מניח לספק איכות סבירה, נכון? בקיצור, איזה ממיליון ואחת המצלמות הקיימות בשוק כדאי לקנות? בו נגיד שאני יכול להוציא כ500 ש"ח לכל היותר. המלצות?

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  5. Started by elgard,

אז עכשיו בדקתי על צורב אסוס וה16 של אסוס עולה 555ש"ח אז מה עדיף האסוס או הaopen (האשכול למטה)?

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  6. Started by אושר (:,

שלום רציתי לדעת אם גם אם אני שם בהגדרות אותו לא על מהירות הכי גבוהה(קשה ככה להשתלט ) אז רציתי לדעת אם המדוייקות שלו עדיין תהיה גבוהה ומדוייקת או שזה גם קשור להגדרות שאני שם לעכבר?(מהירות..אייות..) אני מקווה מאוד שלא, כי מהיר מאוד זה קשה לשליטה ואני בטוח לכל אחד תודה[br]פורסם בתאריך: 28.12.2009 בשעה 14:38:15 שלום למה לא עונים ? [br]פורסם בתאריך: 28.12.2009 בשעה 14:59:52בבקשה תענו נו.

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  7. Started by DarkPeanut,

התחלתי לעבוד במשהו שדורש פרסום נרחב, אני מדריך אומנות לחימה באיזור המגורים שלי, ותהיתי לגביי מדפסת שתוכל להדפיס לי דפי A4 ואולי אפילו גם A3 אבל לא חובה, ובכמויות שהם לא כל כך בייתיות, לגבי צבעוני אני עדיין מתלבט, הייתי רוצה שיהיו לי עותקים צבעוניים אבל אני לא יודע מה העלויות של הדבר ומה ההבדל בין מדפסת שיש בה צבעוני לבין כזו שאין בה (מבחינת אמינות, הבדלי מחירים וכדומה) חשוב לציין שכבר המליצו לי על מדפסת לייזר של Brother, אבל לא נתנו לי איזשהו דגם שאוכל להסתכל עליו ולהציג פה בשביל לקבל ביקורת. תודה !

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. ה mx 1000 הוא יותר טוב מה mx 518?

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  9. שלום למומחים, ככתוב בכותרת אני מחפש עכבר זול למטרת שליטה טובה בהנעת כלי-שחמט דיגיטליים בצורה מדוייקת ובעיקר מהירה. למישהו יש ניסיון עם עכבר מוצלח למטרה זו? רכשתי לאחרונה את 705M של לוגיטק, שהוא מעולה לתוכנות משרדיות וכו', אבל ממש נוראי למשחק-רשת (הסמן מקפץ כמו מטורף ולא מאפשר הנעה מדוייקת, ולא משנה כמה התעסקתי בהגדרות, עדיין מתסכל מאד להשתמש בו למטרת המשחק!) תודה מראש לכל המסייעים!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Forza Milan,

יש מבצעים , מדפסת משולבת מומלצת עליכם , בלי פקס, אין צורך, מדפסת + סורק + מכונת צילום. במחיר סביר!!!

11. לפי מה שהבנתי ממך, VIA עשתה לך רק צרות! אני מניח שלעולם לא תקנה לוח מבוסס צ'יפסט Via , אבל הציקה לי מאד העובדה שבעקבות זאת קנית לוח 7DXR מתוצרת Gigabyte שמבוסס על צ'יפסט של AMD...וכך נמנעת מהבעיה, כביכול. אני מקווה מאד שאתה יודע שרק הגשר הצפוני המככב בלוח הזה הוא של AMD (ה 761) , ואילו הגשר הדרומי הוא של VIA !!! שמעתי שהבעיות שהיו לך עם Via היו בעיות זיהו מודם, כרטיס קול , בעיות IRQ למיניהן... אתה יודע שהגשר הדרומי בלוח מנהל את כל התקשורת בין הדיסקים הקשיחים, כרטיסי PCI,וכדומה לבין המעבד ,נכון? וכפי שאמרתי הגשר הדרומי הוא מתוצרת VIA!!! אז רגע...אכלת אותה?? לא בדיוק, כי אם היית אוכל אותה, היית בא לפה ומתלונן על כל הבעיות שקרו לך... נראה שאין שום בעיה. אז מעתה והלאה תעלמנ…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by wow,

אני יודע שיש ללוג'יטק 2 עכברים שמוצהרים שעובדים על משטח זכוכית ואני יודע שהם עובדים טוב אבל המחיר שלהם בארץ פשוט שערוריתי (600 שקל לעכבר רגיל וכ-450 שקל לדגם הקטן יותר שמתאים לניידים) האם כל עכבר לייזר עובד על משטח זכוכית ? אשמח להמלצה אם מישהו מכיר עכבר טוב שעובד על משטח זכוכית. תודה.

• 3 תגובות
    • 4.4k צפיות
  13. Started by Or ei,

אני מתכוון לקנות לוח חדש לP3 שלי... Gigabyte 6VX7B-4X ( FC-PGA ) - PC133 - 5 PCI - 1 AMR - 1 ISA - AGPx4 - ATA 100 - AUDIO AC97 - 3 DIMM - ATX וזה על הכוונת שלי עכשיו הAC97 הזה שווה משהו?? ומה זה ( FC-PGA ) ???? מה דעתכם על הלוח ואולי יש משהו יותר "טוב" מזה באותו מחיר (505NIS)

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  14. Started by idan23,

של לוגיטק MX 518 G5 מה יותר טוב? מה יותר נוח?

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  15. יש לי מדפסת HP officejet j5783 עכשיו יש לי גם מדבקות לדיסקים. עכשיו שאני מנסה להדפיס דרך נרו על המדבקות זה לא מדפיס בדיוק.זה מדפיס בצד.איך אני עושה שזה ידפיס בדיוק על העיגול עצמו של הדיסק?

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  16. חשבתי כבר שאני מבין את עניין ה-CAS של זכרון. שרצוי 2.5 או 2 זה ברור אבל לפי הבנתי לכל צ'יפ יש את ה-CAS שלו וניתן באמצעות סנדרה למשל לברר אותו. והנה מסתבר שהתוצאות בסנדרה משתנות לפי ההגדרות בביוס : אם התזמון ב-SDRAM CAS LATENCY מכוון ל-2.5 סנדרה מראה 2.5-2-2CL ואם מכוון ל-2 אז יהיה 2.0-2-2CL. אז מה קורה כאן? אין תכונה פיסית של צ'יפ שצריכה להיות מדווחת בסנדרה בלי קשר להגדרות הביוס? איך אפשר לדעת מה CAS "אמיתי" של צ'יפ?

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  17. שלום רב, מחפש המלצות לאוזניות, עכבר ומקלדת. התקציב איננו מוגדר לחלוטין אבל הוא נע בין 700-1000 ש"ח. *התקציב גמיש כי אם צריך להוסיף קצת על מנת לקבל מוצר טוב יותר אז אין לי בעיה כי אם כבר משקיעים אז פעם אחת עד הסוף. חשוב לי הדברים הבאים אוזניות over-ear ( לוח אם: gigabyte h87-d3h ): מיקרופון, סאונד איכותי ( בעיקר למשחקים אבל גם למוזיקה מדי פעם ), בקרה על הווליום. עכבר(חוטי): אחיזת Palm בעיקר שיהיה נוח, ומדוייק. אם אפשר לצרף המלצה לפד שיתאים לאותו עכבר. מקלדת( חוטי ): מיועדת להרבה זמן, מקשים מוארים (אם התקציב מאפשר אז אולי אחת כזאת שאפשר לשלוט בתאורה) שתיהיה נוחה. מקלדת מכנית זאת גם אופציה ( אם כבר להשקיע אז עד הסוף ). המשחקים שאני משחק בהם הם משחקי יריות כמו bf4, call …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by fire15,

האם המצלמה Kodak EasyShare CX4200 טובה, כי אני יכול לקנות אותה במחיר 850 שקלים שווה לי?

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  19. Started by udi2181,

קניתי מחשב נייד אני מחפש עכבר אלחוטי למחשב נייד אל איזה אתם ממליצים מניסיון ? אם אפשר קישור .

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by poi212003,

יש לי שתי שאלות: אני רוצה לקנות מדפסת לייזר (XEROX 3110) ורציתי לדעת לכמה זמן מספיק הטונר? ודבר שני רציתי לדעת אם כשממלאים טונר מחדש האם זה לא פוגע באיכות ההדפסה? והאם זה מומלץ?

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  21. העכבר החדש של מיקרוסופט הX8....

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  22. Started by the king2006,

שלום אני רוצה לקנות מכשיר GPS אני רוצה המלצה על מכשיר ?? ומה דעתכם על ASUS A626 זה מחשב כף יד עם GPS???? תודההההה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by liorgadidi,

זה המארז: http://www.thermaltake.com/xaserCase/sviking/va4000bwssviking.htm אז ככה: 1)אני צריך דיעות עליו... קירור? מראה? 2)אני צריך את המידות שלו ואני לא יודע איפה הן נמצאות בקישור שנתתי תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  24. :AR15: אני מצטער מראש על זה שאני משגע אותכם אבל ממש אין לי מושג בזה...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by mrsph666,

שלום, כידוע בעכבר MX518 אפשר לשנות רזוליציה מ-400DPI ועד ל-1,600 - במשחק Counter-Strike 1.6 מהו ההבדל בין 400DPI ו-sensitivity של 3, לבין 1,600DPI ו-sensitivity של 1 הם זזים כמעטו באותה מהירות, ואפילו על 400 DPI הוא מספיק מדויק, אז מה זה משנה? למה אפילו צריך 2000? תודה!

• 3 תגובות
    • 637 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.