ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אז ככה, יש לי 3 מאווררים במארז ראדון 9800 פרו מעבד 3 ג'יגה הארד דיסק 120 צורב ודי וי די מנורת ניאון וכונן דיסקטים. עכשיו אני רוצה לדעת איך לחלק את החשמל, (יש 2 חוטים שיכולים להתחבר לחלקים) איך הכי כדאי לחלק את הדברים ל 2 קבוצות כדי שהכל יעבוד ולא יהיה עומס?? יש לי ספק 400 ... בבקשה תעזרו לי לסדר את הסדר הכי נכון כדי שלא יהיה עומס... פלייז אנשים ובבקשה מהר כי מחר אני מרכיב תמחשב... תודה מראש אנשים!
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
חשבתי על ה CORDLESS DESKTOP MX של לוגיטק אבל זה יהיה קצת קשה לקנות אותו, מן הסתם בגלל המחיר (700 ומשהו). הצרכים: דיוק במשחקי FPS, אלחוט ( לא בראש שלי להעביר חוטים על הרצפה באמצע הסלון ), מרחק 6 מטר. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מישהו יודע אם אני יכול להשיג את הקומבו הזה בארץ ? (כל מקום שניסיתי אמר שכרגע אין במלאי ולא יהיה עד סוף אפריל/תחילת מאי). :-\
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
היי, צריך המלצה למדפסת ב400 שקל הזרקת דיו...הייתה לי hp עד היום אבל אני רוצה להחליף כי הדיו ממש במחיר מטורף וכך לא שווה, עכשיו השאלה היא האם קאנון או אפסון שוות (לקסמרק לא שווה בכלל)? שמעתי שהדיו של קאנון הוא בטכנולוגיה שמתייבש מהיר כך שצריך לנקות כל הזמן ויכול להתקלל אם לא מדפיסים כל הזמן.. אני צריך לשימוש ביתי של עבודות ומעט תמונות... תודה על כל עזרה
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מצטער על השאלה הנובית אבל בגלל זה אני כאן... רציתי לדעת כמה עוד אני יכול להעמיס על הספק שלי, אני עם P4 2400 512DDR ו radeon 9000 pro לא יודע אם זה משנה... 3 מאווררים - אחד קדמי על המארז, אחד של המעבד ואחד על הספק. לא הוספתי שום דבר לבד, הספק שלי לפי מה שכתוב עליו יכול לעמוד ב 168W ב 12V. אני מעוניין להוסיף עוד מאוורר/שניים של 80 מ"מ, ואולי גם קטודה קרה. האם הספק יכול לעמוד בעומס? האם יש דרך למדוד?
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
איזה משני אלו עדיף: ANTEC 350 WAT http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_98&products_id=2767 THERMALTAKE 420 WATT http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_856&products_id=4366 תודה!
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
במחשב נישא בשימוש ביתי, מה עדיף לבטריה - שהמחשב יהיה מחובר כל הזמן לחשמל, או לעבוד מנותק מהחשמל, ובכל פעם שהבטריה נגמרת להטעין? הנטייה הטבעית של בטריה טעונה היא להתפרק, אפילו כשהמחשב כבוי; כך שאני לא יודע מה מומלץ ???
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
-
הזמנתי את הספק הנ"ל לפני כמה ימים , ולאחר כמה ימים המוכר הודיע שהספק הצפציפי הזה חסר במלאי בכול הארץ... האם ישנם חנויות שמומלץ לחפש בהם ושאולי נשאר להם? חיפשתי ב PCH,זיגזג ועוד כמה חנויות ולא מצאתי שום דבר :'(
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכם, אני בתהליך של קניית עכבר ומקלדת חדשים, איני מעוניין להשקיע כסף רב ולכן אקציב לעניין עד 100 ש"ח לשניהם. השאלות שלי הן: א. בקשר לעכבר, DPI אני מבין זה הדיוק של העכבר, קיימת תוכנה שבודקת את ה-DPI של העכבר שבשימוש כעת? ב. בקשר למקלדת - יצא לי לשחק במשחקים שדרשו לחיצה על מס' מקשים בו-זמנית וקרה שלאחר לחיצה על 4 מקשים (אם איני טועה) זה היה נחשב כאילו רק המקשים הראשוניים שנלחצו אכן נלחצו, ואת השאר הוא לא תפס, לעומת מחשבים אחרים עם מקלדות משוכללות יותר, בהם שמתי לב שניתן ללחוץ על מס' מקשים והמחשב קולט את כולן (במקלדת מייקרוסופט למשל). רציתי לדעת במה זה תלוי ואיך אוכל לדעת שהמקלדת שאני קונה תזהה לחיצה של מס' לחצנים ולא תעשה לי את הבעיה הנ"ל? האם יש תוכנה שבודקת זאת? …
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום.. אני מעוניין לרכוש IPAQ שכולל אנטנת GPS ותוכנה אחרי מספר בדיקות האייפאק עצמו עולה בסיבות 1500-3000 שקל והאנטנה כולל התוכנה עולה בסיבות ה2200 שקל. אם מישהו מכיר לוחות כאלה שמוכרים אייפאקים וכל הדברים מסביב יד שנייה, יעזור לי מאוד מכיוון שאין לי ממש תקציב להכל חדש גם, הייתי מעוניין לדעת אם יש המלצות לדגם מסויים
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
בד"כ הלפטופ שלי מחובר לחשמל, אבל הוא מראה שהסוללה טעונה רק ב98-99 אחוז. הלפטופ חדש (בן חודש). מה יכולה להיות הבעייה ואיך אני יכול לפתור אותה ועוד כמה שאלות: האם עדיף לרוקן\ להטעין לגמרי את הסוללה ולהוציא אותה בכלל, אם אני לא משתמש בה? יש תוכנה במדור הורדות (בטרי איטר או משהו כזה) ואין לי מושג מה היא עושה: יש שם איזה מבחן שהיא מבצעת, אבל לא הבנתי מה זה המבחן הזה ולמה הוא טוב. תודה לעוזרים א, ואני מבקש שרק מי שבאמת מבין יענה. סוללה של נייד עולה קצת יותר מכרטיס מסך שנשרף בגלל OC שעשו לא נכון...
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
ברור שהזמן לא יהיה כמו הזמן המובטח, בטח ירד לאיזה 5-7 דקות אבל השאלה אם הוא יהיה מסוגל בכלל.
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז FULLTOWER. יש לי לוח אם NF7 עם מעבד AMD XP 2500. אז אני חיפשתי מארז FULL TOWER במחיר נמוך אבל לא מצאתי. כולם מאוד יקרים. אז בבקשה תביאו לי לינק למארז FULL TOWER במחיר הכי נמוך שיש (בלי ספק). לא איכפת לי אם הוא יהיה גרוטאה, אני אעשה עליו מודינג ואני אשפר אותו. העיקר שיהיה לי פולטוואר. אני לא אתן פה תקציב, פשוט תביאו לי לינק למארז עם המחיר הכי הכי הכי נמוך בבקשה.
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני מתלבט איזה עכבר לקנות ורציתי לדעת איזה מבין הדגמים יותר כדאי ??? אני קונה את העכבר למשחקים האם משתלם לקנות את ה-MX510 ? אשמח גם אם תביאו קישור להצעות מחיר... תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני מחפש מארז כולל חלון עם אורור סביר כולל ספק ב400 שקל תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
-
חיברתי את כבל החשמל של הספק כוח לחשמל, ניסיתי להדליק את המחשב אבל הוא לא נדלק בכלל (גם האורות של הלוח אם לא דלקו-הירוק והאדום. ניסיתי להזיז את הכבל (חשבתי אולי הוא לא בתנוחה מתאימה) אבל פתאום הוא התחיל להעלות עשן והפלסטיק החיצוני שעוטף את הכבל נשרף. למזלי יש לי כבל של ספק כוח אחר, חיברתי אותו והכל עבד כרגיל (ראוי לציין שהחלפתי את מפצל החשמל שהיה בקיר, מקודם היה מפתח חשמל שבעצ פיצל לי תקע אחד ל-3 שקעים ואותו החלפתי).הפעלתי את המחשב, לא היו בעיות אבל רציתי לדעת א מה שקרה עם הכבל גרם לי לנזק לאיזה שהוא רכיב במחשב מבלי שאני שם לב? יש לי מה לדאוג לגביי זה?
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לפורום ;D האם ספק כוח של Thermaltake דגם 420W יצליח לסחוב שדרוגים עתידניים של כרטיס מסך מעבד וכו'? כרגע יש לי ספק כוח של 550W שהוא ממש *חרא*! הוא כל כך רועש,כנראה ספק ג'נרי של סימבדה... אז האם הTT יסחוב? כי אם לא אולי אני אלך על הXASER... למרות שהוא יותר יקר וגם לא מתאים בצבע למחשב שלי... אה ועוד שאלה (כמה שאלות יא רבאק)... יש לספקים האלה 2 מאווררים - אחד אחורי רגיל ואחד עליון... אז מה העליון עושה לעזאזל!? אני לא אמור לקדוח חורים בתקרת המארז נכון?
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
היי, רציתי רק לדעת את ההבדל בין הספק הזה: HEC 300ART לבין זה: HEC 300ER בראשון כתוב שהוא עומד בתקן בתקן TUV/UL/CE ושהוא שקט. וחץ מזה? ומה זה התקן הזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
פרטים על הלוח: http://www.intel.com/design/motherbd/bv2/index.htm?iid=ipp_browse+motherbd_d845gebv2& פרטים על המארז: Raidmax Scorpio 868 Midi Tower Gaming Case http://raidmax.com/products/products_display.php?page_no=3&cID=1&pID=7 עכשיו, על הדרך רציתי לשאול את מי ששמע/קרא על המארז הנ"ל אם הוא מארז טוב וכדאי. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
-
אז ככה,אני צריך מדפסת ועדיף עם סורק לצורך הדפסת מסמכים וכאלה דברים. המדפסת האחרונה שלי הייתה של lexmark והיא הייתה ממש גרועה וגם התקלקלה אחרי כמה חודשיים למרות שבקושי עשיתי איתה שימוש ( ) אז הפעם אני רוצה ללכת על חברה אמינה כמו hp הידועה. זה מה שמצאתי לבנתיים: http://www.pch.co.il/docs/pd1618413065.htm זה לא חובה שיהיה לו גם סורק אבל עדיף... תודה על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/xaserCase/vm1000c.htm
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
האם הספק שמסופק עם הסקורפיו של RaidMax יסחב: Redeon 9800Pro 256Bit 512 A-Data. 2500 Barton.
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-