ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום חבר'ה יש לי כעת עכבר LOGITECH MX 700 שהוא כבר בדרך לסופו..:-) עכשיו אני רוצה לקנות עכבר לגיימרים כי אני בעצמי גיימר וגם גולש אז אני צריך את עזרתכם וייעוצכם.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המדפסת שהייתה לי בשנתיים האחרונות וסבלתי ממנה הרבה היא LEXMARK Z13. מדפיסה דיי איטי. דיו נגמר מהר. והכי מעצבן, מספיק פעמיים לקנות את הדיו שלה וזה כבר מגיע לסכום של כל המדפסת עצמה. אני כמעט ולא משתמש בה, וגם לא זקוק לדיו צבעוני או למדפסת באיכות מדהימה, אני מחפש מדפסת פשוטה מאוד, בלי אפשרות של סורק או מכונת צילום, אלא רק שתדפיס, ושתדפיס מהר. שתהיה קטנה.. שהדיו יהיה זול, יגמר לאט ולא מדפסת משהו מי יודע מה כי אני לא מדפיס הרבה בכלל. מודה מראש למי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה לשלטי גיימינג (כמו של הקונסולות) עבור מחשב נייח. אני מחפש לקנות לפחות שני שלטים, השלטים של הקונסולת מאד יקרים בארץ.. אז אשמח להמלצה שגם תהיה זולה יחסית אך לא תרד בערך השלט עצמו עריכה: שכחתי לציין שאני מחפש אך ורק שלטים שהם גם אלחוטיים
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
טופס המלצה לעכבר: תקציבכם: 750 (הסכום שאתם רוצים להשקיע בקניית העכבר). חריגה: (הסכום המקסימלי שתוכלו לחרוג בקניית העכבר). מהי האחיזה הרצויה בשבילכם? PALM אחיזת Palm אחיזת Claw אחיזת FingerTip במידה ויש כבר משטח לעכבר, אנא ציינו את שמו של המשטח כדי שנדע להתאים לכם את העכבר גם במבחינת תפקוד החיישן וגם מבחינת הרגליות של העכבר:QCK אם צריך משטח חדש שיתאים לעכבר החדש טוב יותר אין לי בעיה כי תיכננתי לקנות משטח חדש בכל מקרה (אם ברצונכם לקנות משטח חדש עם העכבר, נא לא למלא את סעיף זה ולעשות טופס חדש של המלצה למשטח). בקשות מיוחדות:ימני (ימניים, שמאליים וכו'). מחו"ל או מהארץ?ארץ (אם מחו"ל - ציינו חנות/ארץ שאתם מעדיפים). הערות:אני חייב שיהיה לי הרבה מקשים בצד לפח…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש המלצה לסט מקלדת ועכבר אלחוטיים. הדרישות הן: 1) טווח עד 3 מטרים 2) מחיר עד 200 ש"ח 3) נצילות (החלפת סוללות) הטובה ביותר מבלי לפגוע בדרישות למעלה הערות: 1) אין דרישה מיוחדת לפונקציונליות. מבחינתי גם המקלדת/עכבר הפשוטים ביותר שעונים לדרישות 1 ו-2 (ורצוי 3) מתאימים. 2) אין דרישה מיוחדת לשיטה (RF, Bluetooth, IR וכו') אם כי רצוי לא RF (מי אמר סרטן ולא קיבל? :-)) תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום, התחלתי לאהוב לפני כמה זמן משחקי מירוצים ויש לי כבר 4 על המחשב. אז רציתי להתחיל לשח עם הגה.. רציתי הגה איכותי, רגיש, אמיו, של חברה מוכרת ושיהיה גם עם דוושות (ועדיף גם הילוכים- לא חייב).. אבל הבעיה היא תקציב.. אני מוכן להשקיע על זה 350 שקל.. אשמח אם תביאו קישורים עם תמונות של הגהים למחשב.. (שיהיה למחשב ולא לסוני בבקשה..) תודה מראש לעוזרים ומקווה לתשובות מהירות, דניאל.
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
לאחר 13 שנה שברשותי מחשב, התקנתי פעם ראשונה משחק (OUTRUN2006) ומצא חן בעיני אך לא נוח לי לשחק עם המקלדת ואני מעוניין לקנות הגה. מצא חן בעיני לוג'טק G25 אך מחירו בשמיים ואיני יודע אם הגיע לארץ. אם איזה הגה הכי כיף לשחק כולל ויברציות וההרגשה תודה מראש לכולם.
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת שתהיה טובה ואמינה, ושהדיו שלה יהיה זול. אין לי ממש תקציב מוגדר, רק חשוב לי שהדיו יהיה זול (וגם טוב, כמובן). אז בקיצור, מה המדפסת הכי משתלמת שיש? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום לאחרונה התקלקלה המדפסת שברשותי (Brother DCP-7010), ופשוט לא משתלם לשלוח אותה לתיקון (250 ש"ח לפחות, ב 550 אני קונה את אותו דגם חדש, עם טונר ותוף חדשים, אבל הדגם הזה כבר מיושן ולא מיוצר). לפיכך יש לי צורך במדפסת חדשה. אני כרגע סטודנט, ובעוד שאני צריך מדפסת לצורך הדפסה ללימודים, חשוב לי מאד שיהיה לה סורק. במשך 3 שנות הלימוד שלי (עד כה) הסתבר שאני סורק הרבה, ולכן אני מעדיף לקנות מדפסת עם מזין דפים אוטומטי (פידר). המליצו לי על הדגמים הבאים: Samsung SCX-4824FN Xerox 3210 האמת היא שאני לא ממש צריך תכונות כמו פקס או כרטיס רשת משולב, אלא חשוב לי בעיקר סורק עם פידר. העלות של 2 המדפסות הנ"ל היא בסביבות ה 1000 ש"ח. דבר נוסף הוא עלות הטונרים - טונר חדש מקורי ל 4224FN…
-
- 5 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום רב, אני מתכוון לרכוש מדפסת משולבת חדשה. כרגע יש לי HP 5610 שכבר מתחילה לזייף (בעיות בשיגור פקס מתוך המגש) בגלל שאין לי מספיק מקום בחדר, ברצוני למקם את המדפסת בסלון, ולחבר לרשת הביתית (לא אלחוטית), כך שאוכל לעבוד איתה מהמחשב שבחדר. מאחר ואני אוהב את המדפסות של HP, התכוונתי ללכת על הדגם HP Officejet Pro 8500A Plus שמגיע עם שלוש שנות אחריות. אלא שאז נתקלתי בביקורת שלהלן, שקצת הוציא אצלי את הרוח מהמפרשים: http://reviews.cnet.com/multifunction-devices/hp-officejet-pro-8500a/4505-3181_7-34182184.html יכול להיות שהבן אדם היה פשוט חסר מזל ונפל על מוצר פגום, אבל יתכן שבאמת כדאי להיזהר מהדגמים האלה. לכן רציתי לשאול את דעת החברים. האם מישהו התנסה עם המדפסת הספציפית הזו? …
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הדגש הוא על זמן תגובה זריז(למשחקים) וחיי סוללה טובים, אם כי אני הולך לקנות סוללות נטענות(2700mah) בקרוב כך שזה לא אמור להוות בעיה. אני יכול להוסיף עוד כ-50 ש"ח לתקציב אם העסק כולל גם עכבר(אלחוטי). עריכה: עדיף מרשת KSP(ת"א) כי יותר נוח לי לבוא ולאסוף.
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
לעסק אני מעוניין לרכוש סורק . רצוי סורק ברמה . יעודו הוא לסריקת מסמכים . פוטו . ממגזינים קטלוגים + פילים - טרום הכנה לדפוס וגרפיקה . הומלץ לי על HP-- HP G4050. אני לא מכיר את הדגם אשמח לשמוע מבעלי ניסיון בסריקות מקצועיות . תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מבקש המלצות לספק עבור המפרט הבא : Pentium D 930 Geil Dual DDR2 Kit 1Gb (2x512Mb) PC2-5300 667Mhz Gigabyte Geforce 7600GS, 256 mb DDR2 128 bit, GV-NX76G256D-RH PCI Express bulk Mainboard Intel Sandusky BLKD945PSNLK, Intel 945P, Socket 775, Lan 1000, DDR2, PCI Express, SATA, IEEE HDD Western Digital 250 gb 16 mb Buffer SATA II Case Gigabyte AURORA, 3x 120mm BLEU LED FAN GZ-FSCA1-ANS(ANB) במחיר בסביבות 300 ש"ח.
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
כרגע יש לי GPT והחנות ממנה קניתי כבר לא קיימת. הוא כבר בן 6 שנים אז אני בטוח שהוא סיים את הקריירה. וגם מה עדיף-עכבר USB או חיבור "רגיל". אני לא מחפש עכבר למשחקים, רק לחצני קדימה ואחורה. תודה לכם
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי בחנות מקלדת עם שפופרת ולא הבנתי מה זה תורם. זה בעצם מיקרופון ורמקול בעיצוב שפופרת? זה מיועד לשיחות בסקייפ? או שלמקלדת יש חיבור לקו הטלפון ואז מדובר ברעיון מצויין? יש חידושים בכלל בתחום המקלדות או שלא כדאי לקנות? כדאי לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים? נכון לעכשיו יש לי עכבר GPT עם לחצן 'קדימה' ו'אחורה' וזה מאוד שימושי. הוספתי עוד 20 שקל כשקניתי את המחשב הקודם ממש מזמן ועד עכשיו הוא עובד טוב ואני מרוצה עד הגג. משום מה, אני לא מוצא עכברים עם לחצנים במחיר שפוי. זה רק מתחיל מ-200 שקל. למזלי החששות שלי שהעכבר ישבוק חיים התבדו. אבל עדיין אני כל יום חושש מהרגע שהוא יפסיק לעבוד. הוא נפל לי עשרות פעמים. קצת מוזר שאני קיבלתי עכבר שימושי בתוספת של 20 שקל. וזה עוד היה לפני כ-5 שנים. ב…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש (ודי פיצוצי) בחלקים, ואני מחפש כעת מקלדת ועכבר בתקציב של בערך 500 שקל. יש לי המון התלבטויות: א. האם לקנות אופטי או לא (גם עכבר וגם מקלדת) ב. האם לקנות מקלדת "שבורה" (ארגונומית) שמעולם לא עבדתי עם כזאת? ג. האם לקנות עכבר מסדרת MX של לוג'יטק או שאפשר להסתפק בעכברים האופטיים explorer של מיקרוסופט, שהם הרבה יותר זולים? אולי שווה להשקיע פחות במקלדת ויותר בעכבר? יש לי אופציה לקנות סט אופטי של מיקרוסופט בזול מחו"ל (בערך 200 שקל) אבל המקלדת תהיה בלי עברית.
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום . אני מעוניין לקבל המלצות לסורק איכותי - למטרת סריקה של תמונות / ספרים / מגזינים /פילם / - למטרת הטמעה ושימוש בעבודת בניית אתר + עריכת עבודות. אשמח לקבל המלצות , סוגים , וניסיון טוב . תודה
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
זקוק למקלדת שקטה, אמינה והכי חשוב נוחה לשימוש (חיבור חוטי ולא יותר מ150 ש"ח) חשבתי על Logitech Media Keyboard או Microsoft Digital Media Pro מה עדיף? ישנן המלצות נוספות?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
יש לי שתי דרישות 1) שהמקלדת תיהיה פשוטה , בלי כל הכפתורים המציקים שיש בהרבה מקלדות למעלה או בצדדים ( של המדיה פלייר ווליום וכו') כמו זאת שיש לי עכשיו: 2) שתספיק להרבה זמן כדי שאני לא אצתרך להחליף כל שבוע סוללות. בנתיים אין תקציב.. קודם נראה אם יש מקלדת כזאת תודה
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
מה ההבדלים, יתרונות\חסרונות יחסיים בין האב לסוויטץ..? מה כדאי להעדיף מה ? האם זה מסובך לחבר רשת בת 3 מחשבים לסוויטץ,מישהו אולי יכול להנחות כיצד החיבור נעשה בפועל ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מבקש הסבר על בחינת איכותו של ספק , מה זה PFC פסיבי/אקטיבי? בנתונים של הספק (המצויים על בתמונה) , מה אני אמור לחפש ? האם נתונים אלה טובים , מה הקרטריונים אותם אני צריך לבדוק בנתונים אלה. ******ועוד עניין לפי ההסברים שניתנו באשכולות השונים, אין כמעט אף מחשב אישי היום שזקוק ליותר מ - 350 W , אשמח לשמוע דעתכם בנידון. (וזה כולל גם את המערכת שלי שהיא די חזקה) מעבד אינטל 4 - 3.06 , 800 , 1 MB שני הרדסקים - 200 ו 60 . X800 VIVO - כרטיס מסך כונן קורא DVD , וצורב. לוח אם - i875P זיכרון 512X2 על 400 . תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי ספק של HEC, מהו "זמן התגובה" שלו, והאם UPS בעל זמן תגובה של 4 מילי שנייה יספיק? (כאשר יש את היבהוב האורות בבית - קפיצת מתח קטנה) https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=131&products_id=1767 מישהו שמע או שיש לו את הדגם הזה? ומה דעתכם על GAMATRONIC 500VA? האם הוא תומך בהורדה מסודרת של המחשב? אין לי הרבה דרישות מהUPS , רק שיחזיק מחשב (ללא מסך) מספר דקות ושידע להוריד את המחשב ( WINXP) אוטומטית
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, חדש כאן ולפני קניית מחשב AMD גם כן חדש. בעיקרון אני לוקח את המפרט הבא : AMD XP+ 1600/1700 DDR PC2100 256 MB לוח אם GIGABYTE 7VTX-H ( רציתי ABIT או IWILL אבל לא אפשרי בחנויות שביררתי, אני קצת מסתייג מהאפשרות לקנות ברשת) מארז ATX מידי טאואר 300/350 עם שני מאווררים כרטיס מסך GEFORCE MX400 64 MB גיינוורד או INNOVISION 3D TORNADO (חושב שמספיק לי כמשחק אקראי למדי) בענין המסך אני עדיין מתלבט : יש לי כרגע 14" עם הפטנט הידוע של הזכוכית מגדלת לפניו שמגדיל ל-15" ויותר, ומעבר ל-17" לא נראה מספיק דרמטי. אני מוכן "להתפשר" על 19" לא שטוח אבל איכותי מבחינת רזולוציה ורענון אבל קיימת חיה כזו? מצד שני הציעו לי מסך 17" של MAG 786/796 שנראה סביר. כנראה שיש טובים יותר של 17" לא יות…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
פנטיום 3, 550MHZ לוח אם 512MB זכרון דיסק קשיח 20GB כונן CD כפול 32 של ACER צורב כפול 8 של פיליפס כונן 1.44 מסך "17 786FD MAG כרטיס מסך TNT RIVA 16MB מודם 56K כרטיס רשת כרטיס קול Creative 128 מה מחיר המקסימום שאני יכול לדרוש עליו ? תודה !!!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פנטיום 3, 550MHZ לוח אם 512MB זכרון דיסק קשיח 20GB כונן CD כפול 32 של ACER צורב כפול 8 של פיליפס כונן 1.44 מסך "17 786FD MAG כרטיס מסך TNT RIVA 16MB מודם 56K כרטיס רשת כרטיס קול Creative 128 מה מחיר המקסימום שאני יכול לדרוש עליו ? תודה !!!
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-