ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
צריך סט עם טווח קליטה גבוה בשביל לשלוט על מסך הטלוויזיה כאשר המחשב נמצא בחדר סמוך. צריך שהוא יעבור קירות. יש דבר כזה? 300-400 ש"ח. אם אין סט בתקציב הזה, אז עכבר לפחות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות ספק כוח 400 וואט ומעלה עד 360 שקל על מה אתם ממליצים ואיזו חנות. תודה אגב איך Thermaltake TT-420APD (Dual Fan)??
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום חברים, מחפש ספק כח חדש לפנטיום 3 בסכום של עד 250 ש"ח, 350 וואט ומעלה עקב הוספה עתידית של מאוררים (אני לא חושב שה-300 וואט שלי יעמוד בזה)
-
- 12 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מעבד E6300 לוח אם Gigabyte GA-965P-DS3 כרטיס מסך 7600GT זכרון בנפח 2GB הארד דיסק 160GB צורב DVD (אם יש צורך בפרטים נוספים על הרכיבים, רק תבקשו) א. לכמה Watt המערכת הנ"ל זקוקה? ב. התקציב המתוכנן - בסביבות 400 ש"ח (עדיף פחות כמובן, אבל לא להסחף לספקים ג'נרים) ג. אבקש לרשום את הדגם המדויק של הספק + קישור למוצר בחנות (רצוי LogicPC) ו/או לדף הבית שלו. ד. תודה! עריכה: לא מתוכנן OC.
-
- 11 תגובות
- 757 צפיות
-
-
ברשותי מארז RAIDMAX STORM עם הספק שהגיע איתו (400W כביכול...) לאחרונה התקנתי כ-2 קתודות ועוד איזה שני מאווררים. ברשותי כרטיס מסוג 5950U ומשרכז השליטה של NVIDIA הוגיע לי חגיגית שהכרטיס לא מקבל מספיק כוח ולכן הוא עשה לו UNDERCLOCK, שכמובן לא מוצא חן בעיני בכלל, במיוחד לאור העובדה שאני מתכנן לקנות את ה6800U בעתיד הקרוב. עכשיו לשאלתי, מה עדיף מבין הבאים: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1394 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=2512 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4468 או שאני בכלל לא בכיוון מבחינת הספק? אני מוכן להוציא גג עד 550 ש"ח עדיף פחות תגובתכם תתקבל בברכה תודה
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני זקוק להמלצה לעכבר. עדיפות לאלחוטי, בסביבות ה ₪200, חשוב מאוד שיוכל לעבוד גם ללא משטח מיועד.
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אני עובד המון שעות על המחשב (מתכנת), לא משחק משחקים בכלל. מה שחשוב לי שהעכבר יהיה נוח וארגונומי, כנ"ל בנוגע למקלדת. הייתי רוצה מקלדת מאסיבית שתהיה נוחה. שמתי עין בנתיים על העכבר Logitech Performance Mouse MX ועל מקלדת Logitech K350. ממה שאני מבין, שניהם אמורים לעבוד עם הדונגל היחיד, שזה כבר נחמד. מעבר לזה, שניהם אמורים לענות על הציפיות שלי.. הבעיה שזה יוצא סט מאוד יקר, העכבר כ500 שקל והמקלדת עוד 300. יש גם אופציה של סט של logitech mx עם מקלדת באזור ה750 ש"ח, אבל המקלדת נראית מאוד מוזרה (עם צג גדול שאני מניח שאוכל סוללה ואין לו שום צד ארגונומי). האם יש המלצות לאלטרנטיבות? האם זה שווה את המחיר? למישהו יש ניסיון עם אחד מהמוצרים שציינתי? תודה
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
חברי הפורום היקרים, אבקש את המלצותיכם לגבי עכבר אופטי אמין, אך במחיר סביר (עד כ-100 ש"ח). ב8 השנים האחרונות השתמשתי בעכבר מכני (עם הכדור) של Logitech, שעלה כ-100 ש"ח. כל שנתיים בערך התקלקל העכבר (כנראה בעיה בחוט) וקניתי את אותו דגם. הייתי מאד מרוצה ממנו. בשנה האחרונה אני משתמש בעכבר של Genius שקיבלתי ממישהו והוא עשה את עבודתו נאמנה, אבל עכשיו יש בעיות עם הלחצנים שלו ולכן פתחתי את הדיון הזה. חיפוש באתר לא הוביל לתוצאות כלשהן. השוואת מחירים באינטרנט נותנת מספר אפשרויות, אך אני מעדיף לשמוע ביקורות/המלצות ממשתמשים כמוכם. ראיתי שהדגמים הם בעיקר של Microsoft ו Logitech. לא משנה אופן החיבור (USB או PS2). לא קריטי שהוא יהיה אלחוטי (מן הסתם זה רק ייקר את העסק...). תודה לממליצים.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני רוצה לקנות עכבר אלחוטי חדש בארה"ב , ב 4-5 שנים האחרונות יש לי את ה Logitech performance MX אבל עכשיו הוא מתחיל לעשות בעיות. יש רק היום מחיר טוב על ה G700 , אני לא משחק במחשב (אולי מתישהו בקרוב אתחיל , אבל ממש קצת) . השאלה שלי אם מישהו מכיר ואם זה עכבר טוב ושווה את ה 50$ או שאולי כדאי לי לקנות עוד Logitech performance MX ? או שאולי יש לכם המלצה לעכבר אחר בשבילי (בעקרון אני מעדיף מוצרים של לוג'יטק) לינק ל G700 באמזון : http://www.amazon.com/Logitech-G700s-Rechargeable-Gaming-Mouse/dp/B00BFOEY3Y/ref=br_lf_m_8581771011_1_3_ttl?ie=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER&s=pc&pf_rd_p=1871630202&pf_rd_s=center-3&pf_rd_t=101&pf_rd_i=8581771011&pf_rd_m…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חשבתי עד לא מזמן על ה- G700 של לוגיטק אך ירדתי מזה מפאת המחיר. מחפש עכבר גיימינג אלחוטי(זה די חשוב שיהיה אלחוטי) נוח לעבודה ממושכת, מדויק, עם כפתורים הניתנים לקינפוג. מרבה לשחק ב- BATTLEFIELD 4. אגב, שלא ייזייף באלחוטי. תודה
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכבר+מקלדת. תקציב: עכבר עד 500 ש"ח מקלדת- עד 500 ש"ח.
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
-
אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים עד 400 ש"ח. יש המלצות? ראיתי את זה: http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=ULTRAX&Cat2Cat1ID=71&Cat2ID=333&aff=Zap〈=he מה נראה לכם? תודה!
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לרענן את הציוד הקפי שלי, וניראה לי שהמקום הטוב להתחיל בו זה העכבר והפד. ראיתי את זה בנעוץ... http://hwzone.co.il/community/threads/495681-%D7%A6%D7%99%D7%95%D7%93-%D7%94%D7%A7%D7%A4%D7%99-%D7%9E%D7%95%D7%9E%D7%9C%D7%A5-%28%D7%9E%D7%A2%D7%95%D7%93%D7%9B%D7%9F-2014%29 אני חייב לציין שהרבה מים עברו בנהר מאז, ומרוב חיפוש ומבחר לעכבר הטוב ביותר, הלכתי לאיבוד. ברור לי שישנם המון משתנים כמו למה העכבר מיועד, מה התקציב, סוג האחיזה, סוגי משחקים וכיו"ב... אבל אולי בכל זאת אפשר לתת כמה דוגמאות לכל שימוש? אני אשמח לקבל הצעות/פידבקים ממשתמשים בעלי עכברים שונים. בגדול התקציב שלי נע בסביבות ה500-600 פחות או יותר, אם יש המלצה למשהו בחצי מחיר מה טוב, אני לא מאמין שהיקר בי…
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי עכבר של A4tech שקניתי לפני שנה ובזמן האחרון הגלגלת לא עובדת חלק. בדקתי עם עכבר אחר והבנתי שהבעיה בעכבר שלי ולכן צריך לקנות חדש. אז כמו שציינתי בכותרת הצרכים שלי פשוטים מאוד: רק לחצן קדימה ואחורה. אודה אם תזהירו אותי מיצרן מסויים או תמליצו על יצרן כלשהו
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
עד 200 ש"ח כולל חריגות של עשרות שקלים בודדות, לא יותר. כמה דגשים: *שיהיה ארגונומי (כמה שפחות ייעשה נזק לכף היד בשימוש ממושך). *נוח לתפעול *לא קטן מידי ולא גדול מידיי (שלא יהיה בגודל של העכברים השולחניים). *אלחוטי תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
תקציב: 600 חריגה מקסימלית: 100 שקל אני אשמח לקבל המלצות לעכבר, פאד ומקלדת לגיימינג. השימוש העיקרי יהיה גיימינג (FPS), אבל גם הקלדת טקסט כגון WORD, מסנג'ר, פורומים וכדומה. אני מעדיף מקלדת עם עברית אבל זה לא קריטי. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המרחק המקסימלי יהיה 2-3 מטר
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הפד שלי כבר עבר את זמנו והשתמשמתי בו הרבה והמשטח כבר שרוט, כרגע יש לי את ה-Thermaltake tai chi M2. דרישות: 1) יהיה פד אורטופדי כדי להימנע מבעיות בשורש כף היד. 2) שייחליק טוב, ולא יהיה "תקוע".
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
דרישות: *קל מאוד לתזוזה (פחות להתאמץ כדי להזיזו), כמה שיותר ייחליק טוב על הפד. *מדוייק. *עיצוב יפה (עדיף בשחור). *שלא יהיה גדול מידיי. תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אז כמו שכתבתי בכותרת, מחפש המלצה לפד לעכבר רייזר ממבה תקציב של עד 100 שקלים עם חריגה אפשרית (אך עדיף שלא) ל150 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
יש לי את הטרמלטק גאמה פד: ואני מחפש תחליף טוב בשבילו, שיהיה גדול יותר (עדיף) ועם כמה צבעים כמו הפד הנ"ל. מישהו מכיר דבר כזה?
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות בארץ או בארה"ב, כרגע אני בארה"ב, מצד אחד המחירים יותר זולים, אבל אני צריך גם מקלדת אלחוטית ולא רק עכבר, והמקלדות לא מגיעות עם מקשים בעברית, אבל אולי אפשר להדביק ואז זה לא כזה עניין, אלא אם יש משהו אחר שלא חשבתי עליו... אני מניח שעכבר בלבד לא כדאי לי לקנות, כי אז יותר מאוחר אני אצטרך גם מקלדת וזה כבר יתפוס לי סתם שני חיבורי USB, שזה בערך כמעט כל החיבורים בלפטופ (אותו אני מתכוון לחבר למסך גדול בבית). אין לי מגבלת תקציב, אם זה משהו איכותי אני מוכן לשלם כי הרי בארה"ב זה גם ככה אמור להיות זול משמעותית. חשוב לי מאוד העכבר יתאים לעבודה ממושכת וגם המקלדת, ככה שלא יהיה לי כאבי פרקיםץ מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למחשב נייד חדש בעל מסך טוב מאד, אבל רמקולים פנימיים עלובים, נחוץ רמקול נייד בלוטוס. עדיפות ראשונה בחשיבותה היא משקל נמוך ככל הניתן. במקום שני בסדר החשיבויות נמצאת איכות הקול. עדיף רמקול סטריאו, עדיף גם אפשרות לחבר את הרמקול הנייד ליציאת האוזניות של המחשב עם כבל.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-