ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
התקציב הוא עד 800, כך שכנראה אאלץ להסתפק בשחור לבן בלבד. ראיתי את זאת למשל: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=793780 מה דעתכם?
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הייתה לי עד עכשיו את ה-HP LaserJet M1522NF והיא שירתה אותי היטב אז הייתי רוצה משהו בסגנון... אשמח להצעות תודה..
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום המדפסת שלי Xerox pe 16 התקלקלה. אני זקוק להמלצה למדפסת חדשה צרכים: [list type=decimal] [*]הדפסה בשחור לבן * אם היא יודעת לעשות הדפסה דו צדדית, אחלה. לא חובה [*]פקס [*]סורק, רצוי גם לוח סריקה, וגם מזין דפים. [*]עלות נמוכה של טונרים להחלפה. [*]תמיכה במערכות הפעלה windows XP, Windows 7. [*]רשת, אין צורך בחיבור בפני עצמו. המדפסת תהיה מחוברת למחשב אחד. שאר המחשבים בבית ידפסו דרכו. תקציב: 600 ש"ח. אם התקציב הוא נמוך מידי, אז תגידו. תודה רבה לעוזרים, אם אפשר את התשובות בצורה של קישורים זה יהיה אחלה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצה למדפסת לייזר צבעונית משולבת, לשימוש ביתי. תכונות רצויות: גודל סביר להעמדה על שולחן. מסך מה שיותר גדול, כזה שאפשר לראות בקלות מספרי פקס כשמחייגים. מחיר עד 2500 ש"ח. דופלקסר, לא חובה. שאלה כללית על מדפסות לייזר: תוך כמה זמן הטונר מתקלקל אם לא מדפיסים זמן ממושך? תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מדפסת hp p1005 שעבדה נהדר על WIN 7 ועכשיו על WIN8 היא עושה צרות צרורות... רשמית - אין תמיכה עדיין. ניסיתי את כל הפתרונות שקיימים באינטרנט, המדפסת מדפיסה מתי שבא לה. לא ניתן לגשת להעדפות הדפסה. קיצר - נמאס. אני מחפש מדפסת לייזר ש"ל פשוטה - לשימוש ביתי. חובה שתתמוך ב windows 8 64 bit חשוב שיהיה טונר חלופי - כמה שיותר זול. עדיפות למדפסת אלחוטית - אבל לא קריטי. מה אתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
היי אני סטודנט מבקש המלצה למדפסת לייזר שחור לבן פשוטה שתעשה את העבודה, תקציב באיזור ה300 ש"ח המלצות יתקבלו בברכה
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
-
חשוב גם שיהיה לה מתקן הזנת דפים (FEEDER) מבחינתי שתהיה רק שחור-לבן (יש לי כבר מדפסת צבעונית lexmark x7350 שזוללת לי דיו ובגלל זה אני רוצה משהו חסכוני יותר) אני מדפיס בממוצע 10 דפים ביום. עדיף שתהיה קומפקטית אבל לא קריטי. תודה !!
-
- 7 תגובות
- 848 צפיות
-
-
היי, אני מבקש המלצה למדפסת למחשב במחיר של סביב ה 300 ש"ח, ולמטה מזה. אני מבין שהאפשרות היא רק להזרקת דיו אך אני יודע שיש מדפסות זבל, כאלו שנסתמות מהר מאוד, אז נא עזרתכם בנושא. אני מבקש לחדד: ראיתי שתי מדפסות, אחת של lexmark Z615 ואחת של HP דגם 3920. מה עדיף? תודה , אופיר
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מדפסת לייזר משולבת פקס וסורק, תקציב בסביבות 1200 ש"ח והשימוש הינו ביתי (לא עסקי). האם למישהו יש המלצה למדפסת שהוא משתמש בה ושהיא טובה הן באיכות והן במחיר הטונר? מצאתי באינטרנט כמה מדפסות של זירוקס/סמסונג/בראדר במחירים האלה אבל הביקורות עליהם לא היו טובות.... תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
מבקש המלצה למדפסת משולבת הזרקת דיו פקס+סורק, ואם לא מייקר הרבה אז גם מכונת צילום. משתמש בעיקר בשחור אבל גם בצבע. תקציב עד 800 שקל, אבל רצוי 500-600. כמובן - חשוב שהדיו יהיה זול. תודה שמוליק
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
הייתי רוצה מדפסת לייזר משולבת (עדיף שחור ולבן), עם חיבור WIFI ויציאה ישירה לפקס (לא דרך המחשב). מה הייתם ממליצים לבית?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. חשוב שהמדפסת תהיה אמינה ושהתוצאות שלה יהיו סבירות. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
חשבתי כרגע על לקסמרק X6150 המחיר הכי זול שמצאתי אותה הוא 1000 ש"ח http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1184085 אני ממש לא מכיר את לקסמרק והאיכויות שלה, וכעקרון אני מעדיף HP שבטח גם יותר יקרה בקיצור אנשים, תמליצו ותעזרו לי אני חייב לרכוש עד סוף השבוע התקציב שלי הוא עד 1100 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
שלום מבקש המלצה למדפסת משולבת, בעלת הדפת צבע באיכות טובה, חסכונית, פונקציונלית ולא לועסת נייר. טווח מחירים 250-500 ש"ח כרגע מתוך מה שמצאתי בטווח המחירים שלי היא מדפסת הזאת: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=824184 אבקש להמליץ לי אם המדפסת הזאת טובה מבחינת מה שאני דורש וגם האם הפקס שלה מובנה או דרך תוכנה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למדפסת משולבת (כולל פקס) אלחוטית עד 500 ש"ח תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כאמור, רוצה לקנות מדפסת משולבת בדגש על חסכון. כשאני אומר (כותב) חסכון, אני לא מתכוון למילוי עצמי של מחסניות דיו או טונרים או שימוש בתחליפיים שגורמים לצרות, אלא למדפסת שמראש מיועדת למילוי עצמי. ראיתי מדפסת של אפסון דגם L355 שעל פניו נראה שזה מה שאני מחפש. השאלה האם הפתרון הזה באמת מוצלח, ואם יש מדפסות אחרות שנותנות פתרון דומה במחיר דומה ומטה. לא מצאתי את המדפסת הזאת ב NEWEGG, כנראה שהיא די ישנה.. וגם בעברית לא מצאתי חוות דעת. יש מדפסת דומה, L550 שהמחיר שלה גבוה מהתקציב שלי. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
1. אשמח לקבל המלצה למכשיר משולב (מדפסת-סורק-פקס-מכונת צילום) בתקציב של כמה מאות ש"ח, חשוב לציין כי המכשיר יהיה בשימוש מועט, אני מדפיס רק מספר דפים בודדים בחודש. 2. בנוסף, אשמח לקבל התייחסות למוצר הבא, האם הוא מומלץ ? האם יותר/פחות מההמלצות בסעיף הקודם ? http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000_hHtyrDRhO2JKbdOo_pmEIy:12bbi68k5?id=4150959&pr=&N=2 תודה.
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
או סתם שיחה .האם יש דבר כזה? אנני מדפיס הרבה עד 600 ש"ח תודה רבה נעם
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני מבקש המלצה למדפסת,האם עדיף לייזר או הזרקת דיו ? השימוש שאני עושה במדפסת הוא רק לצורך הדפסת עבודות (אני לא מדפיס הרבה עבודות) ולא תמונות. התקציב: עד 1,500 ש"ח.
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אחרי שהמדפסת שלי התקלקלה, אני רוצה לקנות חדשה במקומה. אשמח להמלצות למדפסת משולבת בתקציב עד 800 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום אנשים טובים, הגיע הזמן להחליף את ה HP5610 האלמותית שמשרתת אותנו מזה כעשור. אני מחפש מדפסת משולבת לשימוש ביתי שתצליח לעבוד עם שני מחשבים נייחים, מחשב נייד אחד שמריץ חלונות 10, MacBook שמריץ iOS, וטלפונים ניידים שמחוברים לרשת הבייתית.. חשוב לי שיהיה סורק באיכות טובה, הדפסה ברזולוציה סבבה (לא מדפיס תמונות לאלבום, אבל כן לימי משפחה בגן), ויהיה נחמד שגם תדפיס אוטומטית משני הצדדים. עברתי על כל מיני מדפסות ותמיד יש איזה סקירה איפשהו שדופקת פרמטרים. הדפסה מסלולרים זה תחום חדש לי, האם זה מחייב הדפסה דרך ענן? כי הייתי מעדיף שלא. מישהו יכול להמליץ על מדפסת בסדר גודל של עד 500 ש"ח? תודה רבה, אייל
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
תקציב של עד 1000 ש"ח חשוב שיהיה סורק טוב
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב, כיום יש לי משולבת HP PSC 2210 שיש בה תקלה במנגנון הוצאת הדפים. להבנתי לא כדאי כלל לשלם עבור תיקון (לאור המחיר הנמוך של מדפסות חדשות). אני מדפיס מעט מאוד, ובד"כ במוד חסכוני כדי לחסוך בעלויות דיו. הצרכים שלי הם סריקות מעת לעת וגם משלוח פקסים. אני כמעט ולא מדפיס גרפיקה/תמונות (ואם כן - זה חלק ממאמר או משהו). למרות היקפי ההדפסה הנמוכים, אני מעדיף לקנות מכשיר טוב, גם אם זה עולה קצת יותר כסף. לאחר כמה שעות של בדיקת מפרטים ודירוגים במגוון אתרים, נשארתי עם הרשימה הבאה: CANON MX320 CANON MX330 LEXMARK X5075 LEXMARK X5650 LEXMARK X6675 HP J4680 HP 6500 וכמה דגמים שאני רואה שקיבלו ציונים גבוהים, אך אינני מוצא בחנויות בארץ: CANON MP620 CANON MP640 LEXMARK X7675 אני יודע שלח…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש המלצה למכשיר משולב - פקס, מדפסת, סורק ומכונת צילום. 1. יש לי קו של הוט וגם תא קולי, לכן אמרו לי שחשוב שניתן יהיה לשלוט על תוך כמה זמן הפקס עונה לשיחה הנכנסת, האם מישהו מכיר מגבלות נוספות ? 2. איזה פרמטרים יש לבדוק (מהירות הדפסה, DPI/רזולוציה וכו') ומה הערכים הרצויים ? 3. האם יש פיצ'רים נוספים במכשירי ה AllInOne הללו, שכדאי לקחת בחשבון ? 4. אשמח להמלצה על חברה ודגם ספציפיים למשימה :-) חשוב לדעת שאני מדפיס, סורק ומצלם רק דפים בודדים בשבוע, ושולח פקסים בודדים בחודש. תודה !
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-