עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by necroblivion,

אני רוצה לדעת עם זה יותר מסתם מארז יפה... והאם קשה להרכיב אותו כי המוחר בחנות הריד אותי ממנו רק בגלל שהוא אמר שלא בטוח שיהיה לו זמן להתעסק עם הערכבה וגם לנהל את החנות בו זמנית .. מה אתם אומרים? תודה..

• 9 תגובות
    • 727 צפיות
  2. Started by itelon,

בסביבות כמה יעלה מארז Aurora 570?

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  3. Started by owen10,

אני הולך לקנות מחשב וכנראה את הכרטיס מסך 7600GT ואת המעבד החדש של קונרו E6300 ולוח אם של גיגביט GA-945P-S3 ולצערי לא נשאר לי כסף למארז יקר מקווה שתעזרו לי תודה!

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  4. Started by mosdef,

אני כבר מבולבל , חלק אומרים ספייר זה חרא חלק אומרים זה טוב , בחלק מהמפרטים מציעים FSP בחלק אחר מציעים COOLMAX ... מה עדיף ? ספק בשביל קונרו E6300 , כרטיס מסך 7600 GS , ואחד גיגה זכרון של G.SKILL ( או CORSAIR עדיין לא הבנתי מה טוב יותר , חלק אומרים בכלל TWINMOS ) , המחשב לא יעבור בחיים OC ולא דרוש OC , אבל אני עדיין רוצה דברים איכותיים ... תקציב גג 500 שח

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  5. הספק הנוכחי אצלי הלך לעולמו , והיות וממילא אני חושב על ביצוע שידרוג מסיבי , בעתיד הקרוב מאוד , אני זקוק לספק מספיק חזק שיכול לסחוב מערכת עמוסה שתכיל e6400 +כרטיס מסך מבוסס ליבת r600 האם ספק כח 400W דגם : DUAL RAIL SLI Enermax ELT500AWT Liberty 20/24Pin Power Supply יספיק ,או שצריך את גירסת ה-500w של אותו דגם ,בהתחשב בזה שיתכן ואני אבצע overclocking בינוני לאור הפרסום האחרון לגבי צריכת החשמל של כרטיסי המסך מבוססי r600 [attachment deleted by admin]

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום, אני צריך שתמליצו לי על מארז טוב ויפה בגדר ה500/550 ש"ח. ושאלה על הדרך, איך לדעתם האורורה? יש לי התלבטות קשה לגביו, אם שווה לקחת אותו. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  7. Started by vipnisim,

למחשב: p4 2.8 ,6800gt , 4 hd 9 מאווררים קטודות + לדים

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  8. Started by bellboy,

שלום יש ברשותי מקלדת זולה מסוג quantum kwd-840 יש במקלדת כפתור של כיבוי המחשב וברצוני לבטל אותו התקנתי את הdriver של המקלדת ואין אפשרות לבטל את זה משם. יש דרך לבטל את הכפתור דרך הregistry או מהbios? או כל דרך אחרת? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. Started by סער_שי,

אני חשבתי ללכת על ה- Compucase 6A19-2F Black Midi Tower True 400Watt PSU מדובר על בסביבות 500 ש"ח. למה הכוונה - PSU? והאם אני יכול להרכיב משהו יותר זול? אולי ספק בנפרד ומארז בנפרד? (מה הייתרונות במארז כזה? האם העובדה שיש לו שני מאווררים שווה משהו ל-OC?) ההתלבטות היא יותר בקטע של המארז שאני לא יודע אם אני צריך בכלל כזה. הכי חשוב לי שהמחשב יהיה מקורר כראוי כי אני מתכנן OC מסויים. תודה.

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  10. Started by asaf999,

שלום לכולם! מישהו יודע מה המידות של GIGABYTE 3D AURORA, אם אפשר לקבל אותן בס"מ זה יהיה טוב.... ניסתי לעשות חיפוש, לא מצאתי..!!!! זה די דחוף, אז בבקשה תעזרו תודה.

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  11. Started by sos,

שלום, אני עובד בחברה חדשה (לא משנה איזו) ויש לנו שרת קבצים. השרת עצמו מכיל כ-160 גיגה אך זהו לא מספיק. אנחנו מעונינים להגדיל את הנפח בצורה מאוד משמעותית. השרת הוא שרת של IBM ומשום מה נכנסתי לאתר שלהם והם לא מספקים הארד דיסק בנפח גדול מאוד. לכן רציתי לדעת האם חוות הארדיסקים (storage) יכולה לעשות את העבודה? אם כן אני צריך שתמליצו לי על אחד טוב אמין וחזק בעל נפח גדול מאוד (כסף לא מדבר במקרה הזה מדובר על איכות). בנוסף רציתי לדעת האם אפשרי לעשות שימוש בחוות הארדיסקים לא רק בשרת אחד אלה בעוד כמה שרתים אבל ברשת שונה. בנוסף האם אפשר להשתמש בחווה בנוסף למטרה של להגדיל את נפח השרת אלה גם לשמש לגיבויים? או צריך חווה נוספת? זה מאוד חשוב לי ואם מישהו יכול לעזור לי פה או פרטנית אני הו…

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  12. Started by xtract1,

היום קניתי לאבא שלי ב-KSP כרטיס שמתחבר לPCI והוא בעצם של USB2 כי עד עכשיו היה לאבא שלי USB1... הבחור אמר שזה בטוח יעבוד ושזה אפילו עובד עם פנטיום 3. חיברתי את זה למקום הרצתי דרייבר..הוא אמר לי שהוא מזהה ושהחומרה שלי מותקת.. כשאני מכניס את הDOK של אבא הוא אומר לי שזה מחובר במהירות נמוכה..(מקפיץ לי הודעה כזו) נכנסתי למנהל ההתקנים והתוצאה לפניכם המפרט: P4 1.5 winxp pro ואני לא יכול להגיד ת'לוח M כי אין לי מושג..בחנות אמרו שזה PCCHIP משהו כזה..בטח משו ישן ומעפן.. רעיונות? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  13. Started by penny1,

שלום לכולם, אני מחפש GAMEPAD במחיר סביר, כדי שאוכל להנות באמת ממשחקים כמו NBA LIVE ומשחקי פלטפורמה למינהם. יש למישהוא הצעות ? נ.ב. אולי משהוא שיזכיר הגוי'סטיק של פלייסטאישן...בקיצור משהוא שיהיה נוח למשחק ויהיה אפשר אולי גם להתשמש באופייצת FREE-STYLE בNBA LIVE תודה רבה רבה

• 10 תגובות
    • 936 צפיות
  14. Started by Avi313,

יצא לכם להתקל במארז הבא: Antec PERFORMANCE TX640B Black Steel ATX Mini Tower Computer Case 400W Power Supply איך הוא? הוא עדיף למשל על המארז של Compucase 6A21+400W?

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  15. Started by GanJaval,

קיבלתי היום את העכבר הזה ויש לי איתו בעיה הכפתור של ה back לא מגיב וגם של השינוי dpi כאילו לא יודע אם זה מגיב בל ליד הבנאדם שרץ כזה אז לא משתנה כלום .. והתקנתי דריברים

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  16. Started by cerfus,

אני קונה מחשב חדש ב KSP עם מעבד AMD X2 3800, שאמור לשמש בעיקר לאינטרנט, מוזיקה וסרטים. כולם אמרו לי לא לקנות את כל אותם מארזים ג'נריים פשוטים שיש שם, אבל אני לא רוצה להשקיע 450 ש"ח במארז Compucase + ספק 400W. יש למישהו הצעה למארז שם שיספיק למה שאני צריך? אם החיסכון ב 200 ש"ח האלה הוא קריטי אני יכול לוותר על זה ולהשקיע 450 ש"ח.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולכם.. אני צריך לבחור מארז לHTPC.. הבעייה הייתה שעומק המארז לא מעל 40.. ולמעשה נשארו 2 בחירות... מארז אחד עומד ואחד שוכב... שאחד מבין השניים אני צריך לקחת.. שני המארזים בסביבות אותו מחיר המארז הראשון COMPUCASE 6K31 מידע: http://www.3dvelocity.com/reviews/6k31/case.htm מארז שני - המארז השוכב Simbadda M901-1/ Hanyang M901-AMI תמונות: עוד תמונות ומידע מאתר קוראני (מתורגם באמצעות גוגל) http://translate.google.com/translate?sourceid=navclient&hl=en&u=http%3a%2f%2fwww%2egoyongsan%2eco%2ekr%2fnewshop%2fscripts%2freadprod%5f1%2easp%3fgp%5fcode%3d1151678 אני צריך לבחור מארז מבין השניים.. ידוע לי שהקומפיקס איכותי מאד.. וגם הספק כוח מגיע של HEC חברה ט…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by GanJaval,

תעזרו לי בבקשה קיבלתי היום את ה g5 אבל לא קיבלתי איתו דיסק של דריברים .. כנירה בגלל שזה מנעה ויש משהו בסוף oem בקיצור אפשר להוריד דריברים מהאינטרנט לעכבר ?

• 7 תגובות
    • 635 צפיות
  19. Started by Itamarro,

מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 4466 Compucase-HEC Midi Tower CI-6A21 Black Front USB 400W Case 456.00 ¤ 1 456 ¤ 1 8656 LG GSA-H10A 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW 200.00 ¤ 1 200 ¤ 2 8954 Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1230.00 ¤ 1 1230 ¤ 3 6966 Western Digital 250GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD 469.00 ¤ 1 469 ¤ 4 9020 Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P Motherboard 671.00 ¤ 1 671 ¤ 5 6652 Geil 1GB (512MB X 2) DDR2 533 Dual Channel Value Memory 612.00 ¤ 1 612 ¤ 6 8781 EVGA e-Geforce 7600GT KO PCX 256MB DVI Video Card 1085.00 ¤ 1 1085 ¤ 4723 ¤ (www.logicpc.co.il) זה כנראה המחשב שאני קונה, עכשיו השאלה היא לגבי המארז: כמה סלוטים של מאוררים יש במארז (והא…

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  20. Started by Salwaby,

האם הספק הבא HEC 400W HEC-400TRT יחזיק את המערכת P4 2.8ghz presscot 800mhz Samsung 1024DDR 400mhz Asus P4P800-SE GF6800GT 256MB DDR3 - 256BIT תודה על העזרה.

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום לכולם, לאחר התלבטות קשה קניתי את ה Chieftec BRAVO לאחר ההרכבה של המחשב והבדיקות לא האמנתי כמה הייתי צריך מארז חדש תמונה לפני המארז המעבד - P4 2.4GHZ @ STOCK תמונה אחרי ההחלפה לP4 2.4GHZ @ 3.06GHZ - BRAVO ה SILRAID0 בתמונות זה שני כוננים של 120GB מחוברים ביחד כ RAID 0 יש עוד כונן אחד שלא מופיע שם של 30GB , פשוט אין לו חיישן. פשוט מארז מעולה מרווח ולמרות המאווררים, אני לא מרגיש בהבדלים של הרעש מהמארז הקודם. אני ממש מרוצה מהקנייה 450 שקל מארז ענק TOOL FREE לחלוטין עם קירור מעולה והמון מקום אם יש שאלות אשמח לענות. טל

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Fighter,

איך אני יכול לעשות שהback button בצד שמאל של העכבר יתפקד במשחקים כמו mouse4? בקשר לגלגלת הצלחתי לעשות שזה יהיה middle mouse, יענו mouse3 אבל איך עושים שבאק יהיה mouse4? עריכה: בסוף פתרתי את זה על ידי הורדה של הדרייברים האחרונים

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  23. שלום לכולם, אני מחפש מקלדת סבירה + העיקר שתהיה נוחה, רצוי אנטר גדול, ומקשים למעלה בשביל הוונאמפ (להעביר קדימה\אחורה\ להגביר להנמיך, MUTE) אני מאוד אוהב את זאת, והאמת שגם מנסיון http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=873&catid=280 אבל אני לא מוצא אותה בשחור O_O ואני חייב שחור. יש גם ללוג'יטק מקלדת נחמדה שמאוד דומה למייקרוסופט. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12494&catid=294 והאמת שיש גם את זאת שנראת לי אחלה: (אבל כבר דיי יקרה 130 שקל) http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12474&catid=294 אבל אני אוהב אותה דווקא נראית לי מגניבה בקיצור אם למישהו יש נסיון עם הלוג'טקס האלה אני ישמח אם הוא יגיד לי משהו עליהן ואם מישהו יודע מא…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ziv22,

הבטריות נגמרות כל כך מהר שזה מציק , אני בתוך משחק פתאום הוא מחליט להפסיק לעבוד .. אני משתגע מזה שכבר אין לי כוח אליו .. יש אפשרות לקנות בטריה גדולה יותר לעכבר ?

• 59 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. Started by davidcohen,

שלום! יש לי הגה והבעיה היא שאני רק מזיז אותו קצת כל המכונית מסתובבת ... רציתי לדעת אם אפשר להוריד את הרגישות שלו? תודה

• 2 תגובות
    • 528 צפיות

דיונים חדשים בפורומים