ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,421 דיונים בפורום זה
-
הבעיה שלי היא שהמקרופון שלי מאיזה שהיא סיבה פתוח כל הזמן,זאת אומרת שאני נוגע בו הוא מדבר אני שומע את זה באוזניות שלי,ואין לי שום תוכנה כמו ואנטרילו פועלת.ניסיתי להחליף מקרופון אבל זה לא עובד.וכאשר שאני כן משתמש בונטרילו זה נורא מפריע למי שאיתי. למישהו יש מושג איך אני יוכל לפתור את הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ידוע לי שהכבלים שבאים עם הספק הזה הם מיוחדים עקב היותם חיבורים נתיקים עם חיבורים שמתאימים אך ורק לספק הספיציפי הזה. עכשיו היות והמערכת שלי מכילה כמות לא סטנדרטית של דיסקים קשיחים וכוננים אופטיים ,חשוב לי לדעת כמה כבלים עם חיבורי molex (אותם חיבורי מתח סטנדרטיים לדיסקים קשיחים וכוננים אופטיים ) מקבלים כאשר קונים את הספק הזה (על גבי הספק עצמו ישנם שישה חיבורים עבור כבלים עם סיומות molex) תענו בבקשה ,רק אם אתם בטוחים . בחנות טוענים שבקופסא מגיעים תמיד רק 4 כבלים שכאלו ,ושרק בתוספת תשלום ניתן לקבל עוד 2 כבלים כאלו . יש לי חשד שמישהוא בדרך פשוט דפק 2 כבלים . ההגיון הבסיסי אומר שאם ישנם 6 חיבורים על הספק ,אזי צריכים להיות 6 כבלים , לא כך ? עובדים עלי בעיניים? שימו לב ,אני…
-
- 7 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני רוצה היום לקנות ספק, וללוג'יק יש רק את האנרמקס 420W, הוא יחזיק את המערכת שלי? וזה לא ליברטי, פשוט אמרנקס 420W רגיל, הטכנאי שמה אומר שליברטי זה כמו רגיל רק מודולרי, זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שווה כלללל שקל המארז הזה http://shop.keynetik.co.il/he/%D7%97%D7%A0%D7%95%D7%AA/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9D/%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%98/GIGABYTE_3D_Aurora
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם יש לי שני סוגי זיכרונות בנפחים שונים אשר עובדים על תדרים שונים, מהו התדר שעליו יעבוד המחשב..?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לדעתי מראה טיפה חדשני ונחמד. מאד מאד קופץ מול העין. :coolman: בעל מאורר של "10 Scythe XCLIO A380 ATX case http://www.techtree.com/techtree/jsp/article.jsp?article_id=75022&cat_id=505 http://www.pcinpact.com/actu/news/30597-Scythe-XCLIO-A380-nouvelle-boite-a-lettres-v.htm?vc=1&p=2c788131
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
מחפש כזו(מדפסת לייזר שחור-לבן, סורק ופקס) בתחום של 1500-2500 ש"ח. יש לברדר מדפסות שיודעות להבדיל בין שיחת טלפון לפקס (יתרון אדיר לבעל קו טלפון אחד). מאידך, טוענים שבמחיר הזה, קנון נותנת את המקסימום. הצעות?
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
-
שהמחשב שלי פתוח אז המעלות יורדות בין 8-10 מעלות רציתי לדעת עם יש איזה בעיה או סיכון להשעיר מחשב פתוח?
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
בשביל כזה כרטיס מסך עם מערכת שלמה באוברקלוק אני אצטרך בטח ספק חזק , השאלה היא , כמה חזק?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב ותודה על העזרה שלכם קודם כל. תמיד יש פה אנשים שעוזרים. עכשיו בקשר למחשב, ביררתי היום והציעו לי על כרטיס מסך מ- KSP שהדגם שלו הוא X1800GTO 256MB, DDRIII, HDTV, VIVO, PCI-E במחיר של 1450 שקל.(של Powercolor) עכשיו השאלה שלי אם הוא שווה את המחיר ואם במחיר של 1500 שקל ניתן לקנות משהו אחר יותר חזק, עם VIVO. בקשר לזכרונות הוא הביא לי של Kingstone 1GB X 2 כלומר 2 גיגה ב-1020 שקל שכל אחד זה 510 שקל, 667 MHz DDR2. אני יודע שהם טובים אבל פשוט לשמוע עוד חוות דעת עליהם. עכשיו בקשר ללוח אם הוא הביא לי את הדגם הזה, 8I945GZME-RH s775 Conroe, 945GZ, VGA, PCI-E, המעבד שלי הוא Core 2 Duo 1.86G 2MB 775 E6300 CONROE אממ כעקרון זהו זה. שוב, תודה מראש על הכל.
-
- 8 תגובות
- 790 צפיות
-
-
1000 שקל לספק+מארז, שיהיה במלאי ושיהיה שניהם מאותה חנות. מה הכי כדאי?
-
- 10 תגובות
- 905 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי המארז Aurora 570 אמור להגיע לארץ?? וכמה הוא אמור להעלות..?? ( לא משמועות אם יש לו הוכחה או משהו והוא בטוח או שאל בחנות מסויימת.. )
-
- 8 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שמעו אני מתכנן לקנות מחשב ורציתי לדעת עם המארז הזה שבא עם הספק: raidmax scorpio 868 deluxe silver midi tower 400W case יחזיק טוב עם מעבד קונרו וכרטיסי מסך ג'יפורס 7600 gt (או אולי קצת יותר)????
-
- 8 תגובות
- 773 צפיות
-
-
נתנו לי בפורום של המלצות למפרטים את הספק הזה JSP-TECH PS-05 BIG FAN 420W (12cm Fan) (24pin) ואמרו שהוא לא משהו וכדאי להתעניין בפורום הזה לגבי ספק אני מעדיף לקנות הכל מ KSP, ולא חלק בחנות כזו וחלק בחנות אחרת, לכן תתנו לי בבקשה ספק מ KSP אפילו אם הוא יעלה יותר מהספק שרשמתי תודה לכם.
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות כרטיס מסך שהוא x800gto 256 אני יודע שאני צריך להחליף ספק כוח, עכשיו אני לא מבין כל כך בחברות של ספקים מצאתי את זה: m-com p3/4 20pin atx 480w retail p3/4 +2fans חיבורים: 2xsata 4x4p 2xfdd מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
-
-
המקלדת הזאת עושה לי את זה!!! נראית כמו תוספת מצויינת למחשב שלי. מישהו יודע אם אפשר להשיג אותה בארץ? עם עברית/בלי? אולי את הeclipse 2?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש ואני צריך קצת מידע: - מהו המארז הטוב ביותר בשוק כרגע? - ומהו ספק הכוח הטוב ביותר? אני מעוניין לקנות את המארז והספק האיכותיים ביותר. חשוב לי שהספק והמארז יהיו מאוד שקטים. המפרט שלי בינתים הוא: Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box ASUS P5W DH Deluxe CORSAIR 1024MB 800MHZ DDRII WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII SAPPHIRE RADEON X1900XT 512MB VIVO PCI-E תודה לעוזרים!!!
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
היי החלטתי בסופו של דבר להזמין את המארז GIGABYTE 3D Aurora http://shop.keynetik.co.il/he/%D7%97%D7%A0%D7%95%D7%AA/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9D/%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%98/GIGABYTE_3D_Aurora איזה ספק טוב בשבילו עד 200ש"ח?
-
- 8 תגובות
- 882 צפיות
-
-
יש לי מצלמה דיגיטלית Nikon coolpix 3100 עכשיו הבעיה היא שהיא ממש ממש אוכלת בטריות..וזה בעיה שפשוט אי אפשר להסתדר איתה.. למה כל 5 תמונות שאני מצלם נגמרת הבטריה.. וזה בטריות נטענות חדשות.. וגם ניסיתי בבטריות חדשות אחרות.. אני כבר משתגע למה אני חייב מצלמה ונמאס לי להיות מוגבל בצורה כזאת גדולה ככה.. תודה על העזרה..אגב מצטער אם זה לא קשור לפורום הזה אבל פשוט לדעתי זה הכי קרוב לבעיה שלי .. אם יש פורום יותר מתאים להעביר..
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
אני לא יודע בדיוק כמה עולים מסכים כיום. אני מחפש מסך טוב שיתאים למשחקים- האם קיים אחד במחיר שפוי? או שלהשאר עם CRT? תודה, אביתר.
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
כל מדיה שאני מכניס נניח שלפי היצרן המהירות שלו היא 8X אז אני יכול גג לצרוב 4X מישהו יודע למה זה? אני משתמש רק עם מדיות איכותיות יחסית ממורקס, וורבטים, מקסל, סילבר לין.... אמרו לי לעדכן את הצורב...וזה יעזור...מישהו מבין בזה?
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-