ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מארז וספק עד 500 שקל שיהיה אבל שקט,זה נורא חשוב לי השקט. תודה
-
- 9 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני צריך מארז וספק עד 800 שקל ורק מחנות פנדה ואני צריך שזה יכלול גם תמשלוח מה לקחת? תודה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברה. בעת אחד משיטוטי ברחבי האינטרנט נתקלתי במס' מארזים די מרהיבים מבחינת עיצוב במחירים סבירים ביותר מחברת A-Top. רציתי לדעת עד כמה החברה הזו אמינה והאם מדובר במארזי איכות או סתם זבל מעוצב? תודה
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת אם אפשר לקנות מאארז של alienware בכלל ובארץ כי באתר לא ראיתי בנפרד מארזים למכירה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין דיגמי ה DX ל DA - מי יותר גדול וכן מארזי SUPER TALENT - על איזה דגם של CHIEFTEC הם מבוססים ה DA או הDX וכן כמה מקום לכוננים יש בכל אחד כי לא מצאתי פרטים על כל אחד בנפרד ויהיה מצויין אם מישהו יתן המלצה אישית או מידות מדויקות
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
היי לכולם אני מתלבט בין שני מארזי Compucase הבאים: 1. 6a19 2. 6a21 רציתי לדעת את ההבדלים ביניהם. באתר של COMPUCASE ראיתי של 6A21 יש AIR GLIDE שלפי מה שהבנתי זה שרוול אוויר בצד המארז לאוורור (יש לי מעבד אינטל פרסקוט 2.8). האם בגלל זה עדיף לי לבחור את ה 6A21 ? אשמח לשמוע המלצות על איזה מארז עדיף לדעתכם (בעיקר אם למישהו יש את ה 6A21). תודה רבה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
חוץ מהבדל לא משמעותי בגודל לא מצאתי שום דבר. שווה להוסיף עוד מאה שקל בשביל ה-6919?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים רציתי לדעת האם יש מחשבי HTPC עבור גיימרים שהם יציבים וחזקים? ואם יש למה קהל צרכני המחשבים לא זונח את המראה המכוער של מארזי ATX ועובר למארזים קטנים ואלגנטיים?
-
- 12 תגובות
- 988 צפיות
-
-
לכל הגולשים שלום הצלחתי סוף סוף למצוא מארזי NZXT TRINITY בחנות מחשבים מגניבה שנקראת טופסי מחשבים TOPSI COMPUTER בסניף בקרית אתא סוף הדרך של מארז
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
1. יש את הCOBRA ואת ה SCORPIO מה ההבדל ? על מה אתם ממליצים מהם ? (לדעתי אין הבדל רק בצורה מקדימה) 2. איזה מאוררים אתם ממליצים לשים למארז שלדעתחם יותר טוב מהשני (COBRA או SCORPIO)?
-
- 14 תגובות
- 891 צפיות
-
-
תגידו האם שווה לקחת את מארזי sunbeam למודינג של אורות וכאלה?
-
- 7 תגובות
- 592 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מארז בגודל Tower בלי ספק, לא חובה שיבואו בסטוק הרבה מאווררים, אך חלון הוא בגדר חובה. התקציב הוא בין 500 ל 600 שקלים אני אוהב יותר עיצוב אלגנטי (להלן, אנטק) מאשר קיצ'י (להלן, טרמלטייק) אבל גם מארז "קיצ'י" בה בחשבון במידה שימצא חן בעיני. חשבתי על שני דגמים, 1) Antec 1000 AMG 2) Supertalent CA-601UFx רציתי גם לדעת מה ההבדל בין סדרות הTower השונות של אנטק, האם יש שינויים פיזיים ממשים בין 1000AMG\1080AMG\SX1040BII מעבר לעובדה שרק ב"1000" יש חלון (לדגמי הספקים שמגיעים עם המארזים השונים של אנטק אין להתייחס בהקשר זה, כי גם ככה אני "אזדכה" על הספק בחנות במידה ואקנה מארז שמגיע From Factor עם ספק) תודה
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אוקיי, יש לי כרגע Raidmax 868 והאמת שאני רוצה להפתר ממנו בגלל שהוא צפוף, עם זלמן 7000 וקירור אחורי מסיבי לכרטיס מסך של לידטק אין כמעט מרחב עבודה במארז. כמובן שאין מה לדבר על מארזים מתחת לגודל Tower, שנאמר, מטעויות לומדים התקציב שלי נע בין 500-600 ש"ח ללא ספק, אווררור יעיל הוא בגדר חובה, כמו כן אשמח לקבל מארז עם חלון ומגש ללוח הוא בגדר אפשרות נחמדה מאוד מבחינתי. בהתחלה היה לי ברור שאקח מארז מבוסס השלדה הנפוצה מאוד של Chieftec, היו ברשותי מס' אפשרויות 1.Supertalent CA-601 2.Raidmax 668 3.Antec 1000AMG אז מהריידמקס עם המגש נשלף (היחיד ברשימה שמציע אחד) ירדתי כבר בתחילת הדרך, קצת נמאס לי מהעיצוב הזה אז נשארתי עם שתי אופציות מבוססות צ'יפטק. חשבתי להחליף את שתי ה80מ'…
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
-
אהלן חברה רציתי לדעת אם יש מארזים שבצורת מכונית ....... :auto:
-
- 7 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלומות. אני חדש ואני מפורום חומרה ותוכנה מGAMER. עכשיו - יש לי שאלה די חשובה. חשבתי אולי אולי(אוליX600) לקנות מחשב חדש. עכשיו - יש לי התלבטות במארז..... האם שווה לקנות את זה: http://www.pch.co.il/docs/pd-1885107929.htm או ששווה להוסיף 300 שקל - ולקנות את זה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=919&catcode=283 עכשיו - השיקולים הם מבחינת קירור וזרימת אוויר. כלומר - האם שווה להוסיף את ה300 שקל על הקירור שמקבלים בCOOLERMASTER או - שזה לא שווה כ"כ הרבה כסף. או שהעובדה שהSUPERTALNET הוא TOWER גורמת לו לעלות על הCOOLERMASTER תודה ולהתראות נ.ב אני ישמח לראות ביקורות על הPRAETORIAN (חוץ מהביקורת של SC - אותה כבר קראתי)
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב מבוסס AMD איזה מארז אני צריך ? מהו המחיר של מארז ?
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ראיתי באתר של CHIEFTEC מארז שקוראים לו MATRIX. שנקרא שם חדש, למרות שהוא שם כבר הרבה זמן. יגיע? לכאן?
-
מה ההבדלים בין מארז מידי למיני? מה היתרונות שיתן לי מארז מידי ? עריכה: כותרת
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אני צריך מארז זול (לא יותר מ-400 כולל ספק) שיהיה נוח, שקט, זול עם ספק נורמלי. הומלץ לי על: http://www.pch.co.il/docs/pd-909764041.htm כי יש לו 2 מאווררים של 120 (שקט) ושיש לו ספק יחסית טוב. אם משהו יוכל להסביר לי את ההבדל בינו לבין: http://www.pch.co.il/docs/pd1712863686.htm אז אשמח. בנוסף, מה לגבי: http://www.isracomp.com/TohenMainF.asp?idd=14&cat=Case כאשר מדובר ב-TK-6007 או TK-6200? אודה לכם על תגובותיכם והמלצותיכם!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המארזים האלו שנמכרים בארץ ב-485 ש"ח? מישהו מכיר? קישור
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב הנה סקירה מטומס הרדוור של מארזים חדשים דנדשים(שחלקם אין בארץ ) פשוט מארזים יפים שחבל"ז.......הכי האהבתי את טרמלטק עם הדיסקים(המסתובבים אם אני לא טועה..) והצורת בנייה שלהם שונה מאשר המארזים שיש בארץ לרוב שם יש מארזים כמו אנרמקס עם תעלה מיוחדת עם פטנט חזק ביותר של קירור המעבד והלוח אם......פשוט לראות ולא להאמין ! קישור לכתבה: http://www.tomshardware.com/howto/20050411/index.html
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
תגידו איזה מארז הכי טוב ? ANTEC P180 coolermaster wavemaster lian-li pc V1000 THERMALTAKE ARMOR VA8000 BLACK או מארש אחר במחיר 900-1100 שקל אז מה לקנות?
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי מארז גנרי של SPL ובו מורכב מעבד AMD XP עם מאוורר בצבע כחול, עליו מדבקה לבנה עליה כתוב AMD ומספר סידורי. מי שזוכר לפני כמה שבועות התלוננתי על הרעש במארז שלי שמגיע מהספק (או כך לפחות חשבתי). מסתבר שהמאוורר מפיק את כמות הרעש המשמעותית.. בדקתי זאת ע"י עצירה של המאוורר לכמה שניות (לחצתי עליו מעט). אחרי שהורדתי את האצבע הוא התחיל ממש "להמריא". המאוורר עושה עבודה מצוינת, והמעבד יושב על טמפ' מאוד נמוכות (ביחס למשתמשים אחרים). 37 או 30, אני לא בטוח איזה נתון הוא הנכון. בכל אופן, סיבה טובה לדעתי כדי לקנות אינטל.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ממש נמאס לי ממארזים ענקיים ומסורבלים, ואחרי שראיתי את ה gBox נדלקתי על הרעיון. החלטתי שאם אני מוצא מארז דומה (שיתאים ללוחות ATX) אני עובר אליו. רציתי לדעת אם מישהו פה יודע על מארזים כאלה, קטנים ויפים שמתאימים ללוחות ATX?
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-