עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by er0101,

אני לא קונה מיד אבל רוצה לדעת מה כדאי. חשוב ספק טוב (יש במחשב את'לון 2500 וריידאון 9600 וכשמשחקים הוא עושה ריסט כנראה מהחום הכללי. טמפ' גבוהות במארז) וקירור טוב ושקט. זה הכל...

• 9 תגובות
    • 927 צפיות
  2. Started by Dr@gon,

אני צריך מארז טוב בשביל OC סכום הכסף לא חשוב ואני צריך FULL TOWER :D

• 13 תגובות
    • 941 צפיות
  3. Started by asili,

הי ברצוני לקנות מארז ל AMD ATHLON XP 1600+ התקציב העומד לרשותי הוא עד 70 דולר אנא תציעו לי מספר מארזים ואם תוכלו תפרטו לי את היתרונות והחסרונות של כל מארז ומה הכי משתלם תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by talmAn,

אני רוצה מארז חדש. מארז טוב שיפר את הקירור במחשב שלי ושיהייה כמה שיותר שקט. השימוש העיקרי במחשב הוא למשחקים, הרבה משחקים וגם לגלישה באינטרנט וכאלה אז אני מחפש מארז שיענה לי על הצרכים מה יכול להתאים לי? אני צריך אותו ללא ספק כוח, יש מארזים שבאים עם ספק כוח ואפשר להזכות עבורם אז אם יש לכם מארז טוב שבא עם ספק תכתבו, כי כמעט כל החנויות יכולות למכור אותו ללא הספק. תודה, טל

• 8 תגובות
    • 874 צפיות
  5. Started by mrraz,

אני מחפש מארז טוב לפנטיום 4 האם יש המלצות ? מחפש הרכבה נוחה ומספיק מקום ל- 3 דיסקים קשיחים (לא בצפיפות) + 2 כונני סידי + פלופי 3.5 בנוסף 2 USB בחזית מעדיף מארז בלי ברגים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. טוב אני צריך את הספק הכי טוב שאתם יכולים להביא לי מבחינת זרימת אוויר, וסרלקציה , בהתחלה חשבתי על ה chenbro , אחר כך CI-6A19 Black ,אבל ראיתי שזרימת האוויר שם לא משהו, דרך אגב ככל שהמארז יותר גדול זרימת האוויר יותר טוב, נגיד אני קונה full tower, הזרימה יותר טובה משל midi? עכשיו , אני רוצה שתמצאו לי מארז מצידי הכי מגעיל בעולם רק ביצועיסט מעולה , אני מתכנן oc כבד, אם תמצאו לי מארז טוב +מאוררים לחוד לקניה גם טוב. טוב הבנתם תודה coolmeen

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  7. Started by esaly,

אהלן אנשים! אני מחפש מארז עם פתח איוורור בגג (חשוב מאוד) שיכלול גם עבודה ללא כלים ,שיהיה יפה ושיכלול גם ספק טוב.. תודה מראש...

• 10 תגובות
    • 829 צפיות
  8. הי, ראיתי שכמעט בכל המפרטים ממליצים על ?HEC 6A19?. אני מבין שהוא טוב וגם זול, אבל לדעתי הוא ממש ממש מכוער... נראה כמו קוביה חסרת מעוף. אני אוהב מארזים אלגנטיים (לא רוצה קישוטים למיניהם). המארז שכרגע סימנתי לי הוא ה-CoolerMaster Centurion 5. אבל הוא קצת יקר (והוא גם לא מגיע עם PS...) רציתי לשאול האם יש מארזים "נחמדים" במחירים שפויים..? למשל, ראיתי חברה שנקראת Simbadda. יש להם מארזים חביבים ואפילו זולים יותר מה-HEC... הם פסייידר? אני צריך את המארז ל- P4 3.0GHZ, לא מתוכנן OC רציני. מה אתם אומרים? תודה מוטי

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by ITZIKAMSA,

שלום לכולם. היכן אפשר לרכוש מארז יפה זול ואיכותי?? ועוד שאלה: משהו מכיר את הCHENBRO-XPIDER??? הנה הוא בכתובת הבאה: http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/chenbro_2.html היכן אפשר להשיג אותו וכמה הוא עולה?? תודה מראש.

10. Started by SN מחשבים,

הוא בא בשתי צבעים צהוב ואדום..

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  11. Started by dddd211,

המארז הזה Chenbro Midi Tower Xpider PC61166 Silver Screwless Gaming Case (P/S not included כמה אני מקבל מאוררים במארז? כמה עוד אפשר להוסיף? ומה הMM שאפשר להוסיף? וכמה בכלל יוכל להיות מאוררים במארז? וגם אמרו שבמארז יש כול ווריאציות אז מה להגיד להם? חשוב לזכור כי המארז מגיע בכל מיני ווריאציות ויש לבקש את זו עם התוספת של לפחות 2 כוננים קשיחים אני יגיד להם שהיתנו לי את המארז הזה עם התוספות?

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  12. Started by Fungus Funk,

מה אתה אומרים על ה - nMedia HTPC 100BA & HTPC 100SA V2d ? ועל ה - Thermaltake MOZART Silver HTPC ? [http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515&products_id=11947l] אני יותר בנטייה ל - nMedia... מה אתם אומרים?? [attachment deleted by admin]

13. Started by sandra,

אני רוצה לקנות מארז חדש לAMD אבל שהיה מקורר הייטב . אם אתם יכולים להמליץ לי על מארז לAMD מאוורר ביותר אני ישמח לקבל..........

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by FatherBoard,

טוף, זאת בעיה קצת מוזרה... חבר שלי קנה מארז חדש (סתם איזה קבר...) ונתן לחנות להרכיב לו את כל החלקים בפנים. עבר חודש, והוא החליט לקנות הרדיסק חדש... הוא קנה את ההרדיסק ובא להרכיב אותו... אבל מה? אין דרך לפתוח את המארז :-\ הוא הרים אליי טלפון לחוץ\עצבני\מיואש וקרא לי לבוא לעזור לו לפענח איך פותחים את המארז. אני הולך אליו, ורואה את הדבר הכי מוזר שראיתי כבר הרבה זמן... במקום שמאחורה יהיו ברגים רגילים, אז אין שם כלום! אין אפילו את הקטע הזה ברוחב של ס"מ שהברגים יושבים בו. הדלת שטוחה לגמרי... מה לא ניסינו? ניסינו למשוך, לדחוף, להרים, להזיז, ניסינו עם מברג, עם פלייר ועוד... שום דבר לא עזר! המארז לא נפתח! מישהו מכיר את זה? מישהו יודע מה צריך לעשות? ???

• 8 תגובות
    • 876 צפיות
  15. Started by scylla,

חבר שלי מתלבט בין כמה מארזים, בסביבות ה500 ש"ח. הוא מחפש את השילוב המושלם של עיצוב (הוא לא יעשה מודינג) וקירור. הוא מתלבט בין הסאנבים טרנספורמר לאנטק 1000AMG. אני מאמין שהאנטק הרבה יותר איכותי ומקצועי, אבל מהסאנבים הוא יכול יותר להנות מהעיצוב וסה"כ הוא בא עם 4 (!) מאווררים במקומות מאוד אסטרטגים! -הוא לא עושה אוברקלוק אבל לא רוצה מחשב חם. -הוא לא ימצא את האיכות והפוטנציאל של האנטק. -אבל אולי עדיף מצד שני להשקיע במארז אמיתי ולא מצועצע?

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  16. Started by mr. kav,

שלום, בקרוב אני אמור לעבור לחו"ל מטעם מקום העבודה שלי ואני רוצה לקחת איתי את ה- PC, אבל יש בעיה של עלויות משלוח כמובן. אני צריך מארז קטן ככל האפשר כדי שאוכל לקחת אותו עליי בלי להזדקק למשלוח. הבעיה היא שהמארז החדש צריך לתמוך ב: ATX, P4 2.6 2 כוננים אופטים 5.25 3 כוננים פנימיים 3.5 1 כונן חיצוני 3.5 3 כרטיסי הרחבה PCI 1 כרטיס AGP USB, Audio, Firewire, LAN ושאר אמצעי קירור למישהו יש המלצה? תודה, איתי

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. אוקיי , יש לי 300שקל למארז , אני רוצה משהו יפה , ניתן לחרוג באיזה 50-60שקל , לא יותר(ממש גג , אפילו 370 אי אפשר) אני רוצה חלון , ומארז נוח , יש לי כבר מאוררי לדים ושטויות אז לא איכפת לי כמה מאוררים וכ'ו

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by skyline,

איזה מארז הכי יפה שראיתם למחשב? אשמח אם תביאו תמונות. [אני מעוניין לבחור כי אני קונה מחשב חדש] בינתיים מה שאני לוקח והכי יפה שראיתי זה : RAIDMAX Scorpio 868 Black 420 Watt [המארז כולל ספק 420 וואט , חלון צד , 3 מאווררים מאוור צד עם לדים ושתיים מאחורה עם חיישן טמפרטורה] תמונה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=5506

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by mtomy,

שלום לכולם אני מחפש מארז + ספק למחשב בסביבות 250 ש"ח חייב להיות לו את הדברים הבאים : 1. USB קידמי 2. נוחות בהכנסה והוצאה של חלקים 3. מקום ל 2 CD ו 3 HD (יש לי צורב סקזי). 4.שיהיה לו אוורור טוב. אם יש אפשרות לתצוגה של חום המעבד מקדימה מה טוב אם לו אז לא נורא. בתודה מראש על כל תשובה טל

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  20. שלום לכולם, עד לפני כמה ימים הייתי מעוניין מאוד בCOOLEMASTER CENTURION 534 החדש, שדרך אגב מארז מעולה ונראה טוב מאוד.. וקיבל בביקורות ציונים מצויינים. אבל הוא מאוד יקר, 537 בלי ספק! עם ספק 350W של אנרמקס דגם VE זה יצא לי ביחד 827 שקל, וזה ממש ממש יקר לי!! אני רוצה המלצה למארז + ספק או מארז שמגיע עם ספק ב650-700 שקל. אני תקוע בדיוק באמצע, כי לעלות מרמה של 6A19 שהוא לא סקרולס לגמרי למשל אבל מאוורר היטב ונראה סביר לרמה של הCM זה תוספת של 330 שקל. הייתי מעוניין שתציעו לי משהו מקורר היטב ואפילו אם אפשר משהו שנראה היטב( אני מעדיף כסוף ולשים עליו דיסק\צורב לבן) תודה רבה קובי.

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  21. Started by cold fire,

אני רוצה מארז טוב אם איורור טוב יש לי גם חדר ממש קטן, המחשב הישן שלי תמיד מתחמם ובגלל שהחדר קטן אז נורא חם, אני שונא מארזים אם דלתות לסי די רום. אני מעדיף שכל היציאות מלפנים יהיו למעלה מאשר למטה כי הוא יעמוד על הרצפה, ראיתי מארזים עם מסך קטן(כמה מעלות במארז/מעבד) אז יהיה נחמד אם הוא יהיה גם תודה לעוזרים. אני אקנה ספק בנפרד

• 12 תגובות
    • 813 צפיות
  22. מארז למחשב המשתמש במעבד איטניום של אינטל (64BIT) יכול לעבוד גם כמארז למחשב רגיל (למשל... AMD ?)? ואם עלה בדעתך איזה מארז, אז הנה הוא.. http://www.sgi.com/workstations/750/

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by i.k,

אני מיתלבט איזה מארז ליקנות עד 400 שייח אולי אתם תוכלו לייעץ לי מה הכי שווה עכשיו קנייה? אני צריך מארז לאוברלוקניג שתהיה בו זרימת אויר טובה ולא full tower לזה אין לי מקום ותקציב.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by i.k,

אני מחפש לקנות מארז עד 350 שייח ואני לא מוצא משהו איכותי ונורמלי שיתאים לי המארז למחשב שבמפרט לצורך oc. אני מאמין שאין צורך בפרטים נוספים. חשוב שלא יהיה גם יותר מידי כבד כי זה גם מיועד למסיבות רשת. עוד דבר אחד חשוב אני לא מעוניין במארזים שיש בהם דלתות (לא האלה שבצד אלה מקדימה). תודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  25. Started by DJPOWER,

מחפש מארז מאוורר עד 400 שקל אוורור: 2 של 120 + 2 של 92/80 או יותר חברה: לא משנה ספק: עדיף אם אפשר בלי עדיף מהחברה לוג'יק או מנעה תודה יונתן

• 8 תגובות
    • 730 צפיות

דיונים חדשים בפורומים