ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מארז טוב ואיכותי שיהיה מקורר טוב (יש לי AND2000),כדי שבקיץ לא ייצלה לי המחשב. יש לי כמה אפשרויות והייתי רוצה שתחוו דעות והסברים על כל אחד מהם כי אני ממש חדש בעסק. 1 Enermax FS-710 Case (P/S not included) NIS 451.20 2 Thermaltake Xaser II 5000 Plus Tower Case (P/S not included) NIS 591.22 3 Antec High Performance 1080 AMG Case (P/S not included) NIS 676.80
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני צריך הצעה למארז איכותי שלא יתחמם יותר מדי-שיהיה גדול, מאלומיניום דק , מאווררים טובים, ושיהיו הרבה מקומות למאווררים, פחות חשוב לי היופי(אבל בכל זאת אם הוא גם יהיה יפה לא יזיק...) המחיר הוא בערך550 כולל ספק (לפחות 380W)וגם חשוב שתיהיה דלת שקופה הנה בינתיים מה שנראה לי: Thermaltake Xaser III Lanfire - Aluminum Case Super ATX Chieftec OEM עריכה: טעות התכוונתי לכתוב 650ש"ח(תקציב)
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מצד אחד אתם ממליצים במפרטים המומלצים בתקציב של 10000 ש"ח (שממש לא מעודכנים ) על מארז ENERMAX FS-710B אך מצד שני אתם כותבים בכתבה הישנה מנובמבר שאדם שלא פותח את המארז ולא מתעסק איתו בלי טכנאי לא חייב לקנות אותו. אני שייך לאותו סוג אנשים אבל כיוון שאני שוקל לקחת AMD, אשר ידוע בבעיות ההתחממות שלו לאחרונה, אני מעדיף מארז איכותי בעיקר עם ספק איכותי. עוד שיקול הוא הגודל. אני מעדיף שיהיה MIDI. אז מה אתם אומרים ? ? ? איזה מארז לקחת ???
-
- 7 תגובות
- 923 צפיות
-
-
-
המארז היה קיים אבל רק עכשיו הגיע לארץ, המחיר שלו יקר: 1300 שקל. מחיר בחו'ל: 850 - אולי אפשר לקנות בEBAY וקצת לחסוך? מבחינת מראה הוא בין היפים, מבחינת כל השאר...טוב בשביל זה יש את הביקורות. מה דעתכם עליו? מה שהבנתי זה: 1.עשוי מאלומיניום. 2. מגיע עם שני מאווררים 80 מ"מ עם מקום לעוד 3 כאלה. 3. אפשר למשוך את כל מגש הלוח אם ישר מהמארז. 4. מכיל הרבה אופציות של הרכבה נוחה ללא ברגים 5. מסך LCD מקדימה 6. למאוורר שבדלת יש מנהרה קטנה לכיוון המעבד. 7. יש לו התאמה לPCI EXPRESS ולסלוטים האחרים. 8. הביקורת על הספק שלו טובה, למרות שלא נראה לי יותר טוב מהאנרמקס שיש לי. 9. יש לו ידית 10. ניתן להכניס לו כל מערכת קירור למעבד כל עוד שהיא קטנה בשני מ"מ ממערכת קירור שנקראת: Titan Van…
-
- 30 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! אני צריך לדעת - האם יש מארז טוב ששווה באיכותו ל-enermax 350W (מציפטק למשל) ? ? ? ? אני צריך לדעת דחוף כי אני רוצה לסגור היום על המפרט ולהביא אותו לחנויות מסוימות... בבקשה תענו מי שיודע... תגידו חברה ודגם...זה דחוף... תודה מראש, MB
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני מחפש מארז ביחד עם ספק טוב, שלא יהיה יפה אבל שתהיה בו זרימת אוויר טובה ויהיה איכותי. מה דעתכם על זה : http://www.pc100.co.il/Product.asp?Pid=CAS012&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=16&aff=zap יש לכם הצעה יותר טובה, או שאתם יודעים איפה אפשר לקנות בזול ? אני לא חושב שיש כאן מקום לציין מחיר, כמה כבר מארז עולה 150, 200 ש"ח, לא ?
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן צריך עזרה. מארז אקרילי שקוף לחבר- יש בארץ? ראיתי כבר כמה דגמים, אבל כולם mid tower או קטן יותר.... יש מארזים גדולים יותר? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
תראו רציתי לקחת את CI-6A19 לא שחור אבל לא יודע... הוא מכוער כזה ואני גם רוצה לחסוך כמה שקלים אז מישהו יכול להמליץ לי על מארז עם ספק ו USB קדמי ב 50-100 שקל פחות? (גם 50 שקל יעזרו) ומה ההבדלים ביניהם... ראיתי את ה SIMBADDA האלה שיש להם מארזים נחמדים וזולים מה אתם אומרים? תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לקנות את COMPUCASE CI-6A19 אבל ראיתי שיש יותר זולים של SIMBADDA שנראים טוב ובאים גם עם 2 מאווררים וספק 400W... מה אתם אומרים עדיף? או שיש מארז אחר? כאילו אין לי בעייה לקנות את הCOMPUCASE אבל אני מעדיף לחסוך... ד"א הוא בא עם מאווררים?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני ממש לא פרנואיד של שקט אני צריך מארז שעולה 450 שיקרר טוב בשביל OC קטן וזהו (אם הוא גם קצת יותר שקט אז סבבה אבל לא להסחף) :xyxthumbs:
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
אז ככה הדרישות חובה: חלון, 2-4 מאווררים, יפה, הרכבה פשוטה(של חלקים) , יעילות לא חובה: fan control sys ספק נורמלי כמה מארזים שנראים נחמדים http://www.thermaltake.com/xaserCase/vm3000/vm3000a.htm http://www.thermaltake.com/xaserCase/xaser3/v2000a.htm יש אותו בארץ? http://www.thermaltake.com/xaserCase/tsunami/swa/swa.htm אשמח לשמוע המלצות אחרות
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כן צריך המלצה למארז בתקציב הנ"ל שיקרר טוב את המערכת הבאה: מעבד : intel pentium D 830 לוח אם : ASUS P5WD2 Premium Socket T (LGA 775) Intel 955X ATX Intel Motherboard - Retail ספק : OCZ ModStream OCZ52012U ATX 520W Power Supply זכרונות : OCZ Gold Series 1GB (2 x 512MB) 240-Pin DDR2 SDRAM Unbuffered DDR2 533 (PC2 4200) Gold Mirrored Copper Heatspreader Dual Channel Kit System Memory HD : Western Digital Caviar SE16 WD2500KS 250GB 7200 RPM 16MB Cache Serial ATA II Hard Drive צורב : nec nd 3540 כ.מסך : x700 pro ד"א שכחתי , אני צריך שישאר תקציב לקירור מעבד. בתודה איתי.
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במארז האולטמטיבי שמטרתיו היו קירור נחמד ושקט, חלון ואכות. אני מתכנן לקנות קירור מים, לכן אני רוצה חלון שיראו :> ולכן אני לא צריך מאוררים חזקים רק, כמה סבירים שקטים.. משהו כמו ה- Vantec stealth או משהו בסגנון. בעקרון רציתי ללכח על ה- Wavemaster אבל אין לו חלון כנ"ל גם ה- Lian-li 60 כמה חבל =\ יש את ה- Antec 1000 אבל אני רוצה אלומניום לקירור אולטמטיבי, וגם המאוררים שם לא משהו 17 CFM על 25 DBA.. אז מה אתם מציעים? הדרישות בקיצור הם: אלומניום <לא דרישה אבל רצוי> חלון נחמד גודל ונוח שיתאים למערכת קירור מים כולל 3 בלוקים מאוררים שקטים וטובים (או פשוט מארז בלי מאורר בכלל ואני יוסיף.. גם פתרון נחמד). תודה
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
איזה מארז הכי כדאי לקנות ב350 שקל? לא שקל יותר PPL, אל תשאלו אפילו.
-
- 8 תגובות
- 703 צפיות
-
-
-
-
שלום ויום טוב אני מעוניין במארז של עד 450 ש"ח, דרוש עיצוב יפה וקירור טוב. זה הכל עקרונית, תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
איזה מארז אפשר לקנות ב500 שקל +- עם ספק? שלא יהיה מידי קטן... שיהיה יפה, דגש על יופי, אלגנטי ומרשים, לא SUPERTALENT. שהבנייה תיהיה איכותית, מארז יפה יציב ואיכותי
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני עומד לשדרג את המחשב שלי Big time כמו שאומרים אני רוצה לקנות מארז, עד 500 שקל בלי ספק יש את זה: Thermaltake V8000 WinGo Gaming Tower XaserV Thermaltake V7000 WinGo Gaming Tower XaserV ואת האורורה. מה הכי טוב? ותמליצו גם על אחרים
-
- 9 תגובות
- 946 צפיות
-
-
-
-
תראו אני לא ממש מתלהב מלקנות את המארז הזה ... אני מחפש מארז שמקרר טוב יותר ממנו או לפחות ברמה שלו, מאווררים שקטים (אני לא צריך ספק כוח) וגם לא אכפת לי מעיצוב ... תודה
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ב KSP עם מעבד AMD X2 3800, שאמור לשמש בעיקר לאינטרנט, מוזיקה וסרטים. כולם אמרו לי לא לקנות את כל אותם מארזים ג'נריים פשוטים שיש שם, אבל אני לא רוצה להשקיע 450 ש"ח במארז Compucase + ספק 400W. יש למישהו הצעה למארז שם שיספיק למה שאני צריך? אם החיסכון ב 200 ש"ח האלה הוא קריטי אני יכול לוותר על זה ולהשקיע 450 ש"ח.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-