עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Guy King,

אני מחפש מכשיר שהוא מדפסת,מכונת צילום, סורק וחשוב מאוד - פקס. אני סטודנט, כך שאני ממש לא צריך משהו איכותי. הדרישות שלי מהמדפסת לפי סדר חשיבות הן: 1. שתהיה זולה ככל הניתן - כולל מחיר קניית המדפסת ואחזקתה (דיו, דפים וכו') וגם עדיף שתהיה חסכונית בחשמל. 2. שלא תהיה גדולה וכבדה במיוחד. 3. איכות סריקה וצילום טובה ואיכות הדפסה ושליחת פקסים סבירה בלבד. אני בהחלט לא מחפש את המכשיר הכי טוב עד 500 שקל, אלא את הכי זול שיעשה את העבודה ברמה מינימלית עד סבירה. כך שאם יש מכשירים טובים ב-250-350 שקל אני בהחלט אעדיף אותם. תודה

2. אני אוהב אותה בעיקר בגלל העיצוב, מה אתם אומרים?

• 13 תגובות
    • 807 צפיות
  3. Started by JellyBlast,

שלום לכולם. אני לא ממש בטוח אם זה קשור לפה, אבל שיהיה. השאלה הזאת מציקה לי כבר הרבה זמן. אז ככה, בעכברים אופטים יש את הלייזר הזה למטה נכון? אז איך זה כשאני סוגר את המחשב הלייזר הזה נשאר דלוק? מה מפעיל אותו? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. ??? זה ממש מוזר מכיוון שהוא כן עובד והכל אבל כשאני פותח את הדרייבר של העכבר זה כותב לי שהוא לא זיהה שום עכבר... "No mouse detected Press OKAY to scan USB ports again or cacel to continue.(no settings will be saved)" למה זה קורה?

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  5. המחיר הוא 150 כולל משלוח http://www.ktl.co.il/product.asp?productid=7478&afid=1036 וזה נראה דיי בסדר האמת.. מה שאני מחפש זה סט של עכבר ומקלדת אלחוטיים עם עכבר שיש לו שני כפתורים נוספים בצדדים של קדימה ואחורה.. פשוט אני רגיל מהעכבר שיש לי כרגע.. והאם באמת שווה להוסיף 200 ש"ח ולקחת את הסט הזה של לוג'יטק? http://www.ok-computer.co.il/Product.asp?productid=248

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  6. Started by hellyeahmofo,

זה מה שאמרו לי באופיס דיפו, מוזר מוזר מאוד.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שימוש עיקרי- עבודת עריכת וידאו,ואינטרנט, מידי פעם סרטים על הפלזמה מהמיטה. יכול לעבוד גם 10-12 שעות. לא משחק בכלל ! עכבר-רצוי אלחוטי. מקלדת- לא חשוב. חשוב שיהיה נוח, יפה ואסטתי למשרד. דיי ננעלתי על שילוב של MX1000 ו לוגיטק מדיה עלית, חוטית. הקנייה מלוגיק (איתם אני עובד קבוע), תעלה לי 550 שקלים. חשבתי לנסות ולראות מה יש עוד להציע ב 550 שקלים: 1. MX3000 - המקלדת נראית אחלה, השאלה איך העכבר המוצע ביחס ל MX1000 ? מה לגבי טעינה/סוללות, מחזיר זמן רב? 2. Logitech S510 Media Remote PS2 I USB Cordless Desktop - איך הסט יחד עם השלט? העכבר שלו פשוט מידי ביחס למה שחשבתי? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by JSK,

לום, יש לי את המדפסת HP Deskjet 970Cxi שקניתי לפני מספר שנים. רציתי לדעת איך היא נחשבת לעומת המדפסות של היום כי באיזו חנות אחת היא נחשבת בין הטובות (מה שאני יודע כמובן שלא נכון כי אפילו אז היא לא עלתה לי יותר מ-500 ש"ח) אבל רציתי לדעת איך היא בהשוואה למדפסות במחירים הסבירים, וכמובן לשוק הביתי. תודה!

9. Started by gman27,

חברים שלום . ראיתי פה מספר המלצות למדפסות אך רובם נגמרו בוויכוחים ללא המלצות אז תקציבי הוא עד 359 ש"ח. אשמח אם תתנו עצה טובה . תודה מראש

10. Started by zxzx,

למישהו יש מושג איזה כרטיס מסך הכי טוב......? אני חייב להתקין משחק........

• 5 תגובות
    • 583 צפיות
  11. http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=759&ser=1 מפה קניתי הדיסק נשבר מאיפה אני יכול להוריד דריבר?

12. הבנתי שהחברה הכי טובה למקלדת ועכבר אלחוטיים היא לוג'יטק. (האם זה נכון?) ראיתי שיש כמה דגמים: EX100 ב 200 ש"ח EX110 ב 200 ש"ח LX500 ב 300 ש"ח לא הצלחתי להבין מה ההדבל בין המקלדות? ומה עדיף? האם יש דגמים אחרים ממולצים? (אפשר גם של חברות אחרות) תודה

13. Started by ofcourse,

היי אני מחפש המלצה למצלמת רשת זולה, בסכום של 50-60 שח... אני מודע לעובדה שבסכום הזה לא אמצא משהו איכותי, אבל המצלמה היא רק לשיחות קצרות דרך מסנג'ר, והאיכות לא קריטית. תודה מראש

14. Started by a1516a,

איזה עכבר הוא הכי מומלץ מבין שלושת העכברים האלו: 1.MX510 LogiTech. 2.Intellimouse Optical Microsoft 3.MX500 Logitech . חשוב מאוד שהעכבר יהיה מאוד נח ליד.. העכבר של מיקרוסופט הוא הכי זול מביניהם ואח"כ הmx500.

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  15. מחפש עכבר אלחוטי בלבד, הכי טוב שיש לשימוש כללי, שיוכל לתפקד ממרחק מעל 5 מטרים שיהיה כמובן נח לאחיזה מהיר ומדוייק,לא משנה המחיר. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 912 צפיות
  16. למישהו יש את המצלמה החדשה של לוג'יטק PRO5000 ויכול לתת קצת ביקורת עליה

17. מי מהם עדיפה ולמה? ד"א זה לסטודנט

18. Started by lib1,

אהלן אנשים! אני מעוניין לקנות מדפסת (דיו) משולבת עם סורק (ואם אפשרת שתשמש גם כמכונת צילום) עד למחיר של 450 שח! הכי חשבו שהדיו לא יהיה יקר יש המלצות? בתודה מראש...

19. Started by Matankzr23,

אני קונה בקרוב מחשב חדש ואני כבר סגור 99 אחוז שאני קונה את העכבר LOGITECH MX1000 ב339 ש"ח עכשיו אני רק צריך מקלדת חשבתי על LOGITECH MEDIA ELITE איך היא? גם נורא אהבתי את ה MICROSOFT Natural keyboard 4000 איך המקלדות האלה? יש המלצות אחרות?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. הכבל של העכבר שלי ניקרע אני רוצה עכבר חדש שאחרי שימוש של שנה+ הכבל לא יהיה קשה ובסוף יקרע השאלה בכותרת!! תודה לעוזרים

21. Started by Vatos-Locos,

יש לי מדפסת HP DeskJet 930C, שהגיעה עם כבל LPT רגיל (אבל יש לה חיבור לכבל USB מאחורה). בלוח אם הנוכחי שלי אין LPT ואני גם לא מעוניין לשלב יציאה כזאת (ע"י PCI או כל דבר אחר, זאת יציאה ענתיקה שאני לא מעוניין בה). השאלה, מאיפה אני יכול להשיג את הכבל הזה, אני מתאר לעצמי שהוא מתאים לסדרה גדולה של מדפסות וaזה לא משהו יחודי לסדרה שיש לי, בנוסף אני גם מאמין שזה חיבור USB סטנדרטי כלשהו, רק שיש מבחר של גדלים ו"שמות" שאני לא יודע לשייך לפי הצורה איזה USB זה בדיוק... תודה רבה !

22. אז ככה אני קונה מחשב שבוע הבא ואני אמור לקבל מתנה איזה משטח של עכבר שאני יבחר מבין החברות הבאות razer steelpad x-ray עכשיו אני לא רוצה לקחת סתם את הכי יקר אני רוצה לקחת מה שאני צריך באמת ומה שאני באמת צריך זה משטח קודם כל שיתמוך בצורה הטובה ביותר בעכבר הrazer copperhead והעיסוק העקרי של העכבר והמשטח זה משחקי רשת מהירים כגון counter strike tactical ops ועוד. אני צריך את המשטח שהכי טוב למהירות גבוה ולדיוק רב במהירות זו אז מי שיכול לעזור ולהגיב אני יודה לו מאד (אני שמעתי שה razer mantis יותר מתאים מכל שאר המשטחים אפילו יותר מהsteelpad 5l) האם זה נכון?? תודה רבה לעוזרים ושוב סליחה שרשמתי את זה פה כי אני לא ממש ידעתי איפה לרשום את זה וזה די דחוף.

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  23. Started by naoriko,

כל הזמן שאני מכבה ומדליק את המדפסת אז היא מוציאה דף בדיקה וזה גומר לי סתם את הדיו איך אני מבטל את זה????

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  24. חושב לקנות אחד האם זה שווה את ההשקעה, אני מעדיף אחד עם הכרית ג'ל הזאתי למשענת

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. לי זה לא מפריע אבל לשאר המשפחה(ההורים שלי) זה כן... מה אני יכול לעשות בנידון? ??? חשבתי על מדבקות שקופות אבל זה מכוער ומעצבן ללחוץ עליהן בבקשה עזרה (לפני הקניה ידעתי שהיא רק באנגלית אבל זוהי מקלדת מצויינת לגיימר כמוני...)

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים