ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! רציתי לשאול, במה בדיוק באים לידי ביטוי ההבדלים בין דגם - Abyssus של Razer, לדגם DeathAdder ? האם מדובר בהבדל מהותי שמצדיק הוספה של 100 שקלים או לא?
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אז ככה מישהו מפה פעם קנה מNOACOMP.COM ויכול להמליץ עליהם? כי אני פשוט לא רוצה רכיבים ממוחזרים וג'נריים אני רוצה לקנות אצליהם את העכבר MX 518 קיצר איך החנות תנו חוות דעת
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום, בעכבר אחורי יש שלושה שכבות קטנים על מנת שגוף אחורי לא יתקרב לשולחן ובשביל החלקה חלקה. אחרי שנתיים השכבות כבר לא חלקות ופחות דיוקים בתזוזה. אני מעוניין לקנות שכבות לעכבר עם תמיכה למדבקות (איזור ת"א) ואשמח להמלצות על מוצר או שם של מוצר לשכבות לעכבר. למי שלא מבין את כוונותי לשכבות אני מראה את תמונה. תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מסך דק במיוחד - Samsung 730B LCD 2. לוח אם- DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 3. מעבד -AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX 4. כרטיס מסך SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL 5. זיכרון- 512x2)DDR 400MHz(cl2.5) של חברת kingston 6. דיסק קשיח- 120GB - SATAII (8MB זיכרון פנימי) במהירות 7200RPM של חברת W.D 7. כונן דיסקטים- FLOPPY רגיל 1.44 SONY 8. כונן דיסקים DVD ROM 52X של חברת LG 9. צורב DVD NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 10. מקלדת+ עכבר אופטי של מיקרוסופט 11. רמקולים 400W 12.ספק כח- FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 120CM Fan 13. מארז SUNBEAM TRANSFORMER איזה אל פסק אמין וטוב יחזיק את המפרט הזה ?
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך גויסטיק למשחקים, בעיקר לכדורגל אחד על אחד משהוא לא יקר מידי (עד 300 ש"ח) תודה
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
התוכן בכותר. המכונת צילום, הפקס, וההדפסה בשחור לבן לא מסכימים לעבוד. למעשה, המכונה נתקעת עם ההודעה הזו וזהו. היא פשוט כותבת שנגמר הצבע [לא יודע אם זה רלוונטי, סוג הדיו 88 ©] וזהו. משם היא לא זזה. לא ימינה ולא שמאלה. תודה לעזורים.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להחליף ת'עכבר שלי ובאותה הזדמנות ת'מקלדת, אבל אין לי הרבה דרישות מהסט (זה לא הגיימר שמזדקן, זה הכיס שלו) אני רק רוצה שיהיה כמה שיותר נוח במחיר זול ככל האפשר.(נגיד עד 250 בערך) ראיתי שממליצים כאן בעיקר על ה-1000 או על EX110 , כשהאחרון נראה לי לא מי יודע מה כי העכבר שלו נראה די מעפן. ל-1000 יש עכבר דומה לשלי(הפשוטים הלבנים האלה, לא זוכר ת'שם) אבל כתוב בזאפ שהגלילה שלו עושה בעיות - אם אכן יש כזאת בעייה -- תקנו אותה כבר? נראה לי שאני מעדיף אלחוטי, זה לא כזה משנה כי גם ככה אין לי דרישה למרחקים גדולים(יהיו על השולחן צמודים למקלט כל הזמן) או לזמני סוללה מטורפים(לא שימוש אינטסיבי).כמו כן התלוננו כאן שהמקשים "קשים" במקלדת והיא לא טבעית - זה נכון? זה בעייתי להקלדות א…
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
-
שמתי לב, שאלו החיבורים הנפוצים ביותר על-מנת לקשר עם מכשירים חיצוניים. אז רציתי לשאול, מה ההבדל ביניהם? לפי מה שראיתי מכשיר שמחובר ב- USB מוריד לא מעט מביצועי המחשב. ומה עם FireWire? וכמובן, מה זה PS2? זה הכבל שדרכו מחוברים העכבר והמקלדת שלי. תודה! 8)
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני צריך לדעת אם הלוח הזה: http://www.asrock.com/product/ConRoe945G-DVI.htm תומך את הכרטיס X1900GT אמרו לי לבדוק ואין לי מושג איך עושים את זה....! :-\
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה לגבי מציאת אוזניות שתומחות באפקט סראונד של 5.1 ערוצים, בדקתי בכמה חנויות ולא מצאתי באף אחת מהן שמוכרים אוזניות כאלו, מצאתי רק את האוזניות המקצועיות של לוג'יטק G35 אבל הן 7.1 ערוצים וכתוצאה מכך עולות 750 שקל שזה המון בשבילי, אני מחפש לכל היותר בסביבות ה400 אבל שימצה את המקסימום בסרטים ומשחקים בעיקר משחקים. ראיתי גם לגבי אוזניות נוספות Psyko 5.1 שהן מאוד מקצועיות אבל לא מצאתי אותן בשום מקום בארץ ואני גם לא יודע מה המחיר שלהן. בקיצור יהייה מעולה אם תוכלו למצוא לי אוזניות כאלו ותוכלו לתת לי שמות או לינקים ובכלל יהייה מעולה אם יש לכם/ן נסיון איתם. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האים צריך גם למדפסת ליזר להחליף מחסניות או שזה שימוש לכל החיים?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיט BT ב-320 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
קיבלתי עם הכרטיס מסך של MSI משקפי 3D ואני לא מוצא את הדרייוורים לXP ומה אפשר לעשות איתם?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם מישהו מכיר חנות בארץ שניתן לקנות בה את העכבר MX400 של לוג'יטק. ניתן לראות פרטים שלו כאן: http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2142,CONTENTID=11551 נראה עכבר מבטיח (אני לא גיימר או משהו כזה אז אני לא צריך יותר מזה למרות שאפילו זה קצת יותר מדי )
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את העכבר הזה ורציתי לדעת עד כמה הוא טוב. האם הוא נוח? עד כמה הוא מדוייק במהירות גבוהה (שמזיזים אותו מהר)? והאם הוא באמת שווה את המחיר?
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
תקציב באזור 1000 שח מוכן לסטות אם יש באמת הצדקה להעלאה. לא משנה לי אם האוזניות אלחוטיות או לא. כרגע משתמש ברמקולים של מונסטר, אבל ממה שהבנתי משחקנים במשחק rainbow six siege כנראה שאני לא מצליח לשמוע את כל מה שצריך... (למשל אם שחקן אחר מתקרב אלי ומאיפה הוא בא) האם יש לאוזניות גיימינג מעבר למיקרופון באמת יתרון כלשהו מבחינת סאונד במשחקים? או שזה אותו דבר אוזניות רגילות למוזיקה ולמשחקים וההבדל זה רק המיקרופון? עכבר גם הייתי שמח להחליף למשהו חוטי מומלץ תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי באיביי שמוכרים מכניות עם סוויץ חום בסביבות ה-200 שקלים ואפילו פחות מזה... חלק אמרו שהמקלדות האלה טובות.. יש המלצה למשהו? או שעדיף כבר לקנות יצרן מוכר?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מקלדת חוטית ולפעממים כשאני מזיז אותה קצט (או הרבה) אז היא כאילו לא מחוברת ואז אני מכוון אותה נדלקות האורות בצד ואז היא שוב עובד ניסיתי לבדוק את החיבור והוא בסדר מה הבעיה? מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מארז...אני צריך הדרכה ביסיסת.. כל מי שיכול לעזור תודה..
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין שני מדפסות משולבות בפקס מהדגמים הבאים: HP דגם:4355 HP דגם:Officejet 5610 עכשיו השאלות שלי לגביהם הם: איזה משניהם יותר טובה? מה זאת אומרת הזרקה תרמית(זה אומר שדפסה נמחקת או שזה ניר רגיל?) האם היא נחשבת לטובה? האם המחירים של הדיו הם סבירים(ואם אפשר להשתמש בדיו של מדפסת HP 720C) ואם לא ההבדלים גדולים? האם הדיו מספיק להרבה זמן? האם יש אפשרות לכבות את הפקס ורק מתי שאני רוצה אני יקבל פקסים? ואם מחשירים לא נחשבות לטובות תכלו לתת לי המלצה למחשיר משולב פקס במחרים הללו מהחנות הזאת http://www.shlomostore.co.il סליחה על הבורות פשוט אני לא מבין במכשירים משולבים תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
צריך מקום יופי ודלת שקופה שיש לכולם, ANTEC Super LANBOY Aluminum Super Mini Tower Case http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=280_114&products_id=5118 Z-Alien PC Gaming Server Silver http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1090&products_id=6079 Supertalent Aluminium CA-601UFs Silver או השחור או הצהוב http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=280_837 אני פשוט לא יודע חח , בקשר ל ALIEN אני שמתי לב שאולי יהיה קשה לחבר חיבור SATA לארדיסק בתוך הכלוב שיש שם כי אז הדלת לא תיסגר, אז תקנו אותי אם אני טועה ואני די רוצה את ה ALIEN דה תמליצו ??? :
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול אם למישהו יש ניסיון עם המדפסת הנ"ל. נראה לי שהיא חדשה ובגלל זה אין ביקורות באינטרנט. אני מחפש כבר הרבה זמן מדפסת משולבת חסכונית בדיו ולפי ההצהרות בפירסומים זו אמורה להדפיס פי 2 באותו מחיר.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
צריך הצעה ללוח הכי טוב לדעתכם לפנטיום 4 2.2 (עדיפות לאסוס). המון תודות.
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אפשר המלצה לבלוטוס ? המטרה בשביל לעביר מי האפלון למחשב והפוך יש המלצה שיהיה תמורה/איכות ואמינות
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-