עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. היי לכולם. אני מעוניין בקניית GAMEPAD אלחוטי למחשב שלי, ובמסע החיפושים שלי מצאתי את הבקר הזה: SpeedLink D-Struct Wireless PS3 PC Gamepad Black http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=2731_2461_2463&products_id=22232 מישהו ניסה את הבקר הזה? הוא דומה מאוד לזה של PS3, שיש לי ניסיון רב איתו, ואוכל לנצל אותו גם בPS3 של אח שלי. המחיר - 181 ש"ח. השאלה השנייה היא - האם עדיף להוסיף עוד 60 ש"ח ולקנות את הגיימפאד של ה XBOX360 האלחוטי??? http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=1435 240 ש"ח - המחיר הכי נמוך שמצאתי תודה

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  2. שלום ושנה טובה! יש לי מכשיר משולב מדפסת לייזר + פקס + סורק של חברת Ricoh דגם Aficio FX16. לפני כחודשים, באופן דיי פתאומי הסורק התחיל להוציא תמונות מאוד מאוד בהירות. אני סורק בעזרת התוכנה של אופיס. ניסיתי לשחק ולשנות את כל ההגדרות גם במכשיר עצמו וגם בתוכנה שדרכה אני סורק, ואין שינוי, כל הסריקות יוצאות בהירות מאוד. צד אחד אפשר לראות בקושי משהו אבל בצד השני כמעט לבן לחלוטין. אם מישהו נתקל בבעיה שכזו, אני אשמח לדעת אם יש פתרון או שמדובר במותו בטרם עת של הסורק. מיותר לציין שהוא מותקן עם הדריברים המקוריים על חלונות XP עם SP3 בחיבור USB. תודה!

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  3. שלום, קיבלתי מחשב חדש לפני יומיים. חיברתי את המדפסת והכל טוב ויפה. נכנסתי לאתר של HP כדי להוריד דרייברים והמערכת הפעלה שלי לא מצויינת שם. הורדתי בכל זאת את הדרייברים, כדי לנסות, וזה לא נתן לי להתקין. זה אומר שזה לא תומך במערכת ההפעלה הזאת. המדפסת לא מדפיסה. אני שולח מסמכים כדי לנסות, אבל היא לא מגיבה. האם הגיוני שיש בעיה בווינדוס 7? מה אפשר לעשות??? המדפסת היא HP All in on C4343. תודה ויום טוב...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. כרגע יש לי G5 איזה 4 שנים, וזה נוח אבל השאלה אם ה Zalman Fg1000 נוח ויעיל יותר? זה גם נראה ממש כיף ומשפר את חווית המשחק, אבל אם זה לא נוח ומוריד ביצועים אז זה מחוק בשבילי.. משחק הדגל שלי זה BF2 בבקשה תתיחסו לזה... * קראתי את המאמר באתר, אני אשמח לקבל עוד ביקורות,תודה רבה!! (כרגע אל תתיחסו לזה שאם זה שווה תכסף או לא, ידוע שהדברים האלו זה חור בכיס)

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  5. Started by XTZ-Mike,

שלום לכולם, רציתי לדעת אם מישהו יודע איפה ניתן לרכוש את העכבר הנ"ל בארץ / בחו"ל ממקום שניתן להזמין לארץ. ביקורת של GURU3D: http://www.guru3d.com/article/cooler-master-sentinel-advance-mouse-review-test/ תודה!

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  6. Started by Amital,

שלום לכולם! שבת שלום שבוע מצוין וחג שמח לכולם! מחר אני נוסע לקנות עכבר ופד העכבר הוא Razer DeathAdder. עכשיו אני מתלבט בין הפדים אני משחק בכל סוגי המשחקים אבל הרוב הם לא משחקי FPS עד 100 בלי חריגה תודה רבה

7. Started by omrid14,

אני קונה לאח של חברה שלי לברמצווה עכבר ואוזניות למשחקים איזה כדאי?? הוא משחק CS TF וכו. . קניתי לו כבר SteelPad 4D איזה עכבר ואוזניות כדאיי? מה עדיף 5H או SIBERIA ? עכברים משהו כמו MX או G5 או רייזר מה כדייי???

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  8. דרישות: *קל מאוד לתזוזה (פחות להתאמץ כדי להזיזו), כמה שיותר ייחליק טוב על הפד. *מדוייק. *עיצוב יפה (עדיף בשחור). *שלא יהיה גדול מידיי. תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  9. Started by composite,

שלום. אני מחפש עכבר חדש. שיהיה מתאים למשחקים אבל גם לשימוש כללי כמו גלישה באינטרנט. שיעבוד היטב על משטח עץ. אין חשיבות לחוטי או אלחוטי. שיהיו לי כפתורים שיאפשרו ניווט אחורה\קדימה בדפי אינטרנט. חשובה לי במיוחד הנוחות (אבל אני יודע שזה אינדיבידואלי). היה לי MX518 ששירת איתו נאמנה שנים רבות ואז התפגר. האם כדאי לקנות עוד אחד? אהבתי אותו מאוד והיה נוח להפליא. הוא עדיין מומלץ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  10. מחפש מקלדת + עכבר אלחוטיים עם מרחק קליטה יחסית גדול(3 מטר) עד 300 ש"ח

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אני משחק COD4 ואני מנסה להחליף בתוכנה SET POINT שה1 לא יהיה LEFT CLICK אבל כשאני שם משהו אחר בתור LEFT CLICK אני עדיין לא מצליח לשנות, למישהו יש רעיון? אני צריך את זה כדי ליצור איזה בינד \ מקרו כזה ובשביל זה אני צריך כפתור אחר בתור 1 ולא הLEFT CLICK

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  12. Started by mayhem,

חברים שלום, אני זקוק לעזרה בנוגע למקלדת והעכבר האחלוטיים שלי. יש לי ערכה של לוג'יטק: http://www.epsilon-pc.fr/catalog/images/Logitech_MX3000.jpg שעובדת רצוף ללא תקלות קצת מעל שנתיים.. בזמן האחרון העכבר והמקלדת החלו לזייף קצת, (קושי בלחיצה על מקש, דאבל קליק בעכבר וכו').. הפעולות שהן נקטתי עד עכשיו: 1. החלפת בטריות - לא עזר. 2. ניקוי חיצוני בלבד - לא עזר. אני מעוניין לבצע ניקוי פנימי של הערכה (כלומר לפתוח ולנקות אותה מבפנים). למרות שסביר להניח שרובכם חושב שזה עניין מאוד פשוט, בחיים לא פתחתי וניקיתי מקלדת אלחוטית ועכבר לייזר ולכן אני קצת חושש.. אשמח לקבל מדריכים (עדיף בליווי תמונות) או אולי סרטוני וידאו לצורך ליווי התהליך.. (כמובן שחיפשתי בעצמי מדריכים לפני שפניתי אליכם). …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ccc,

הזמנתי כבר כמה USB HUBS מהונג קונג ואף אחד לא היה באמת USB 2 כמו שרשום ... מעביר לי ב50 קיי מDOK .. האבים שנראים די טוב בין 5-15 שקל .. אפשר לינק איביי להאב שהזמנתם ונמצא אצלכם ובטוח מעביר בUSB 2 ?

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  14. Started by composite,

הגעתי למסקנה שאני רוצה עכבר אלחוטי ולכן ההתלבטות הקודמת שלי בין ה- MX518 ל- G5 כבר לא רלוונטית. השימושים: שימושים כלליים - הרבה משחקים והרבה אינטרנט. הדגש על נוחות. אני משחק הרבה, וגם במולטיפלייר, אבל ברמה שלא קרובה אפילו לחצי-תחרותית. אז איך העכבר? האם ההרגשה דומה ל- MX518 שמאוד מאוד אהבתי? ולמה אין לו כפתור צדדי של forward? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני מחפש גיים-פד למחשב עם דרייברים שלא יעשו בעיות על וינדוס 7 X64 בגדול אני מעדיף אלחוטי ועד 350 ש"ח למרות שאם זה יהיה יותר זול אני לא אתנגד וכמובן שאם אלחוטי אז בתדר 2.4 ghz (אין לי מושג אם יש פחות בבקרים כאלה) ישמש בעיקר ל PRO אבל כנראה שגם למשחקים אחרים

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  16. Started by gilad111,

קניתי את הנגן החדש של wd שמתחבר לרשת איתו קניתי ראוטר וכרטיס רשת של tp-link אחרי שחיברתי התברר שזה לא תומך בשיחה עם התמיכה הגעתי לעמוד הבא באתר של wd http://wdc.custhelp.com/cgi-bin/wdc.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=3805&p_created=1255474998&p_sid=GVkccXLj&p_accessibility=0&p_redirect=&p_srch=1&p_lva=&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX3Jvd19jbnQ9NTgsNTgmcF9wcm9kcz0yMDgsMjk5JnBfY2F יש שם באמת מוצרים של d-link שנמכרים בכל מיני חנויות אבל זה תקן N שיקר מידי בשבילי, ונראה לי שאני לא צריך אותו השאלה שלי היא כזאת, מישהו יודע איזה מוצרים (ראוטר וכרטיס רשת אלחוטי) אידיאליים ותומכים במכשיר, ובנוסף, האם אני צריך באמת ראוטר מאד מהיר …

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  17. HP DeskJet 2180 HP Officejet J4580 HP Officejet 6500 אני מחפשת מדפסת עם הדפסת תמונה איכותית יחסית עד 600 שח, חשוב גם שהדיו יהיה זול...אם יש הצעות למדפסות של חברות אחרות אני אשמח לחוות דעת תודה

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  18. שלום אנשים! מחפש המלצה למדפסת משובלת (סורק+פקס עצמאי) עם יכולת הדפסה על דיסקים. איכות ההדפסה לא מאוד חשובה ונפח העבודות קטן. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. השירות שלהם לא יודע עליו דבר. שמתי לב שיש כבר את ה- X5 זמין לקניה. מישהו שעובד שם יודע אולי אם ה- X8 יהיה זמין בקרוב ? תודה

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  20. Started by gilp123,

שלום, האם מישהו מכיר מדפסת לייזר משולבת שיודעת גם לסרוק משני הצדדים? תודה, גיל

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  21. Started by Eli100,

מוצר: סט של מקלדת + עכבר מחיר: 160 ש"ח עם חריגה קלה אם זה שווה את זה חנות: Skypc עדיפות: אלחוטי מה שאני ראיתי שיש להם במחירים האלה זה: סט מקלדת ועכבר אלחוטי Logitech Cordless Desktop EX 100 ₪155 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=967713-0119 סט מקלדת ועכבר אלחוטי Logitech Cordless Desktop 660 ₪151 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=920-000476 סט מקלדת ועכבר אלחוטי MicroSoft Wireless Optical Desktop 1000 ₪166 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=MIC1563 יש המלצות?

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  22. Started by dudidu08,

יש לי WIN7 על המחשב והורדתי את הדרייבר של הסורק עשיתי לו תאימות לXP וחיברתי אותו והכל כשאני פותח תתוכנה זה רושם לי שלא נמצא אף סורק למרות שהסורק מחובר... איך מפעילים אותו בווינדוס 7 או שאי אפשר?

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  23. Started by yairmal,

במידה ואני רוצה לחבר מקלדת אחת לשני מחשבים, ללא קופסת מיתוג (KVM) איך עושים זאת? כמובן שחייב להיות מיתוג כלשהוא איך ניתן? אשמח אם מישהו יכול לעזור...

• 3 תגובות
    • 4.7k צפיות
  24. Started by mc_elad,

--אייכותים ועוצמתיים כמה שאפשר במחיר הנ"ל(למשהו יוצא דופן אפשר להוסיף כ-100) --אני מעדיף 2.1 כי אין לי מקום ליותר...... --איך הדגם הזה->PHILIPS SPA5300?? בבקשה עזרה ....

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by shazbak,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות אוזניות BLUETOOTH ע"מ לצפות בסרטים במחשב (השימוש היחיד, לא ריצות, לא פלאפון וכו'...). התקציב שלי הוא עד 400 ש"ח. אשמח לשמוע המלצות. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים