ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
מבחינת הכל ובמיוחד ביצועים מה יותר טוב? והאם הם יתאימו למארז זהTsunami Virgo bLUE for P4 350W?והספק בסדר? ואיזה דגם של זיכרון לקנות ? שמעתי שהזיכרון של מושקין ה-CAS222 256DDR שלהם מצוין או שלא?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אשמח אם מישהו יודע על התקן USB תומך לינוקס (לא ממש משנה איזו הפצה) ניסיתי אצל מספר לא קטן של משווקים,אבל לא ממש יודעים להגיד לי ולא מבינים בתחום. הפעולה לזיהוי בלינוקס מאוד מורכבת,לא כמו חלונות כמובן... תודה!
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום, ברשותי גיים פאד אלחוטי של אקסבוקס 360 שמחובר למחשב. רציתי לדעת אם למישהו יש מושג אם יש אפשרות להשתמש בגיים פאד כעכבר כלומר להשתמש בגוייסטיק שעליו להזיז את הסמן בווינדוס? תודה
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
-
קניתי את הסטיק של מיקרוסופט האלחוטי התקנתי את התוכנה חיברתי את המגלה שלו למחשב אותו הכל עבר חלק, הסטיק עבד לי. השתמשתי בסטיק ל 360, ועכשיו רציתי לחבר אותו שוב עם המחשב, עשיתי גילוי, שניהם הבהבו שגילו אחד את השני, אבל הסטיק ממשיך להבהב והמחשב גם לא מראה אותו ??? הסרתי את התוכנה שינית פורט שום דבר לא עוזר :-\
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
ומה ההבדל ביניהם? (אטרנט, בלוטות' וכו')
-
- 3 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לעכבר טוב. *אמין [שלא מתקלקל] *נוח ליד *איכותי טווח מחיר: 100 - 150 לעבודה כללית, לא גיימינג. תודה :]
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מישהו שמע על העכברים המהירים של חברת A4TECH ? דגמים X-710-2 , X-710-1 .X-750F. X-718 אשמח לשמוע חוות דעת.
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
איזה צורך מומלץ כיום? אני רוצה זקזי. אני יודע שכיום זה כבר לא כל כך משמעותי בהשוואה ל IDE פשוט כל המערכת אצלי היא סקזי. הייתי הולך על הפלקסטור רק שלא ראיתי שיש לו סקזי X24
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה זה? 2. בלי שום קשר: אם מקס עולה אצלי אז גם 3DMark2001 יעלה אצלי(Banshee AKA Banshit) ?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הורדתי TNT TUNER ואני רוצה לדעת מהן ההגדרות המהירות ליבה,זיכרון,OPENGL,וD3D תודה. כרטיס המסך שלי הוא GF2 MX 200 64 DDRAM ויש לי מערכת של פנטיום 4 1500 ו256 רדיראם אם זה עוזר.
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
למחשב הזה...אל תגזימו במחיר AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX -מעבד DFI NF4 ULTRA INFINITY-לוח אם Samsung 512MB*2 DDR 400 Original-זיכרון Western Digital 80GB SATA 8MB 7200RPM -הארד דיסק eVGA GeForce 7900GT 256MB PCI-E-כרטיס מסך LG 52X32X52 OEM-צורב Philips DVDRW-צורב דיוידי floppy 1.44-דיסקטים Thermaltake Soprano VB1000SNS Silver Window-מארז
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
הלכתי היום לחנות ורציתי לרכוש את המדפסת הזאת. אך המוכר לא המליץ לי אליה בגלל שאחרי שנתיים פג תוקפם של הראשים שזוג עולה 350 ש"ח. באמת פג תוקפת לאחר שנתיים?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מחפש עכבר אלחוטי נטען,ללא לחצנים צידיים. האם קיים? תודה מראש, עדו
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
יש לי רמקולים למחשב הנייח שלי, רמקולים ממש ישני שבפועל אני משתמש בהם רק כדי לחבר אליהם את האוזניות שלי. הבעיה שלי היא ככה, כשאני מחבר את האוזניות לרמקולים, יש רעש סטטי מעצבן, כשאני מחבר את האוזניות למחשב הרעש נעלם והכול טוב, העניין הוא שדרך המחשב העוצמה של הקול היא לא חזקה כמו שהיא כשאני מחבר את האוזניות לרמקולים, ברמקולים יש לי גלגל שאני יכול לסבוב וככה ולהגביר או להנמיך את העוצמה, ואני אוהב לשמוע מוזיקה בעוצמה חזקה מאוד, דרך המחשב אין לי את זה, אפילו שאני מעלה לעוצמה הכי חזקה דרך ההגדרות של המחשב, זה עדיין לא מספיק חזק לטעמי האישי האם אני צריך לקנות רמקולים חדשים ואיכותיים יותר ואז לחבר אליהם את האוזניות זה יפתור את הרעש הסטטי או שזה לא משנה? אני לא צרי…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה בסדר שאני מטעין אותו כל פעם שהוא לא בשימוש או שזה הורס וכדאי להטעין פעם ביום? משהו על אפקט זיכרון סוללה..? מדובר בעכבר לייזר של לוגיטק MX רוולושיין. ושאלה על אל פסק אדוויס דגם PRPC750, איפה מומלץ להניח אותו? על שולחן עץ טוב? הוא מתחמם?
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
איזה מצלמות נחשבות טובות בתחום של 200-300 שקל? (או פחות אם יש) אני פשוט ממש לא מבין בזה.. תענו כמה שיותר מהר אם אפשר, זה די דחוף תודה!
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש אלפסק שיחבור למודם-ראוטר פלוס מצלמת IP , במקרה של הפסקת חשמל . חשוב לי שיחזיק אותם למשך זמן של כ 15 / 25 דקות בזמן הפסקת חשמל . אם יש פתרון / דבר אחר גם אשמח לשמוע מכם . תודה רבה ולילה טוב .
-
- 3 תגובות
- 5k צפיות
- 1 follower
-
-
בימים אלו אני מרכיב מחשב בשביל חבר שקצת קצר בתקציב. התקציב שלו הוא 4200 ש"ח למחשב שלם (כולל מסך 17") ולכן המלצתי לו על זכרונות SDRAM כיוון שגם הזכרונות וגם לוחות האם עצמם זולים יותר וכיוון שהוא כמעט לא משחק, ההבדל בשבילו בין SDRAM לDDR יהיה בלתי מורגש. לאחר ירידת המחירים האחרונה של AMD שמתי לב שהפרשי המחירים בין מעבדי הXP לת'נדרבירד הם מינימליים. אמרתי לו את זה והצעתי לו לקנות את הA7V133-C ולשדרג את הביוס כדי שהוא יוכל להשתמש בXP שטוב בהרבה. הוא התנגד בכל תוקף לשדרוג הביוס ולא הצלחתי לשכנע אותו. Now... האם ישנם לוחות אם בארץ שמשתמשים בSDRAM ומקבלים XP ללא צורך בשדרוג ביוס? אני מאוד סקפטי אבל בכל זאת...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני שוקל לקנות את ה HP 6700. אני מדפיס לסירוגין (בתקופות מסוימות יותר, ובתקופות מסוימות פחות). שאלתי היא, האם הדיו יתייבש במדפסת אם לא אשתמש בה כחודש-חודשיים, או שאשתמש בה מעט בתקופות מסוימות? האם המדפסת יודעת "לנקות" את עצמה באופן אוטומטי תקופתי כדי למנוע סתימה ויבוש של הדיו? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
-
קניתי את הפד הזה היום וכשבתי הסיתה מדדתי אותו על האריזה כתוב שהאורך שלו הוא 320/285mm כשמדדתי אתו יצאה שהאורך בסדר 320 אבל הרוחב יצאה 265mm שתי ס"מ קטן יותר למי שיש את הפד הזה תבדקו בבקשה את הגודל שלו ותגיבו האם גם אצלכם הרוחב קטן יותר ב 2 ס"מ תודה!
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
היי אנשים ידיה שלי קנתה סורק umax astraslim אבל איבדת את הדיסק אולי למשהו יש את הדריבר? יש לה ויינדוס 98 תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש כבל בין המחשב לטלוויזיה שלי (FHD כמובן). 3 מטרים עם תקציב של 350 שקל פחות או יותר. מה מומלץ? מהבלאגן שיש בזאפ לא הצלחתי להבין כל כך מה שווה מה. תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-