עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. רכשתי MX 1000 חדש. חיברתי אותו ב PS2, חיברתי אותו לספק כוח, והדלקתי אותו, ושמתי בטעינה. הלד של מצב הבטריה מהבהב באדום. הוא נשאר ככה 8 שעות, אך עדיין מהבהב, לא נטען ומסרב לעבוד. ניסיתי גם במצב כבוי וגם בדלוק. מה הבעיה? יש משהו מיוחד שצריך לבצע? אשמח לתשובה ,כדי לדעת אם להחליפו... תודה

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  2. לאור ריבוי ת'רדים בפורום שכותרתם אינה אינפורמטיבית, כל ת'רד שיפתח ללא כותרת שתואמת את חוקי הפורום ינעל מיידית. כותרת אינפורטיבית כוללת את השאלה/בקשה הכללית. כלומר כותרות כמו "שאלה דחופה!!1" ינעלו מייד. לא מספיק לציין שאתם מחפשים רכיב מסויים, אחרת יווצר מצב בו כל הכותרות יראו כמו "מחפש עכבר". אם אתם זקוקים להמלצה לגבי רכיב, לא משנה אם מדובר בעכבר/מקלדת/מדפסת/סורק/פאד - ציינו את השימושים לרכיב הנ"ל, וציינו את התקציב שברשותכם - לדוגמא: "מחפש עכבר למשחקים, תקציב עד 250 שקלים". אם אתם מחפשים מדפסת, יעזר אם תציינו בכותרת אם מדובר במדפסת הזרקת דיו/לייזר (צבעונית או לא)/מכשיר משולב. שוב, חשוב לציין תקציב. אם אתם לא מחפשים רכיב חדש אלא יש לכם שאלה לגבי רכיב ספציפי, ציינו את הדגם…

• 0 תגובות
    • 5.5k צפיות
  3. Started by chen1234,

שווה לי לקנות המקלדת של לוגיטק ה-G15 ולהוסיף חלה עברית פה... http://pcgraph.co.il/index.php מישהו שמע על החנות הזו??? וזה לא יסתום את תאורת הלדים??

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  4. הי כבר הרבה זמן שיש לי את הבעיה הזאת (כמה שנים) אבל רק עכשיו היה לי את הכח להתחיל למצוא לה פתרון כי אני גם רואה שהיא לא רק אצלי. יש לי מדפסת HP DeskJet 3845 ולעיתים קרובות אני צריך לעשות Restart בשביל שהיא תתחיל להדפיס משהו. ניסיתי להוריד דריברים עדכניים, ואפילו פירמטתי כמה פעמים וזה עדיין נמשך. איך אפשר לתקן את זה?

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  5. Started by RDS,

יש לי גיים פאד של Logitech... Logitech Wingman cordless יש לי אותו עוד ממזמן, אבל לא ממש השתמשתי בו. היום רציתי לשחק איתו, אז הורדתי דרייבר מהאתר של לוג'יטק, התקנתי אותו, ואז בשלב שלאחר מכן, הזהוי של הג'ויסטיק, יש לי בעיה. המחשב פשוט לא מזהה את הג'ויסטיק. ניסתי להוריד מחדש, לעשות ריסטרט, פשוט הכל. *אין בעיה בחיבורי היואסבי שלי... אודה לעזרה

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  6. Started by redead,

האמת פחות לתמונות ויותר למסמכים אבל עדיין אני רוצה את האפשרות שיסרוק תמונות באיכות טובה.. מה טווחי המחירים כיום ועל מה ממליצים? כמובן חשוב לי שיהיה של חברה רצינית שתתמוך כבר בדרייברים לויסטה החדש..

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  7. Started by roylu,

אני רוצה לקנות את העכבר החדש של מיקרוספט ושל ראזר עם מישהו יודע מי מיבא אותו לארץ ומי מוכר אותו אני מודה לו

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  8. Started by demultiplexer,

מישהו מכיר מדפסת צבעונית ברמה גבוהה ךתמונות ועבודות גרפיות שגם יודעת לצפות את התמונות בשעווה ? ראיתי את זה באיזה מקום שבנתיים הספיק להיסגר אז אני לא יכול למצוא פרטים על זה. אמורה להדפיס לי בערך 100 דפים בחודש, חשוב לי שתדפיס מהר. תודה,

9. Started by ^GunX^,

שלום , אני צריך המלצה על מכשיר משולב שכולל מדפסת ,סורק ופקס - בעיקר חשוב שהאיכות הדפסה תיהיה כמו שצריך (תמונות) ושבסורק יהיו את כל האפשרויות של מכונת צילום רגילה (הגדלה הקטנה וכל זה..) חשבתי בנתיים על ה HP OFFICEJET 1200DP אם מישהו מכיר.. עם מיכלי דיו נפרדים. אם אפשר גם שתיהיה כמה שיותר חסכונית בדיו... תודה. *התקציב הוא עד 1000 , כמובן שכמה שפחות יותר טוב...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by rotman,

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6216 ? יש יותר טובים ממנו? המלצות?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. במחיר שמתקרב ל goldtop ? (404 ש"ח)

• 9 תגובות
    • 901 צפיות
  12. Started by מגדל,

יש לי בעיה, כל הכפתורים של הF לא עובדים לי... נגיד במשחק רשום לי על F1 אני לוחץ ולא מגיב, ככה זה גם בכל המקרים. מישהו יודע מה לעשות? עזרה בבקשה...

13. יש לי מקלדת יחסית פשוטה Microsoft® Comfort Curve Keybrd 2000 זאת מקלדת שמגיעה רק עם חיבור USB.. עכשיו, כשאני משחק במשחקים ואני לוחץ בו-זמנית על 4 כפתורים ומעלה זה זוכר רק את השלושה הראשונים (למשל בפרו אבולושן) וכל השאר כאילו לא נלחצו.. האם חיבור PS2 יפתור את הבעיה ? האם מתאם מ-USB ל-PS2 של עכבר יתאים גם למקלדת ??

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by foxil,

קניתי מיני מקלדת שהתאימה לי צרכים, אך בשפת מקשים קיימים רק אנגלית ועברית, אם יש קיים מדבקות עם תמלילים ברוסית שיתאים למקלדת? ואיפה ניתן להשיג? אני באיזור ת"א תודה ושבת שלום!

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  15. Started by shlem,

אני רוצה לקנות KVM כולל AUDIO מצאתי בזאפ שתי חברות TRENDNET ו EDIMAX שעונות על הצרכים מישהו יודע מה ההבדלים בין המוצרים או איזו חברה יותר טובה בנושא? או אם ניתן להציע מוצרים אחרים? תודה.

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  16. Started by eyaffe,

אני מחפש עכבר חדש כשהתכונות הרצויות הן : 1. אלחוטי 2. טווח גדול לפחות 5 מטר 3. ריבוי לחצנים ואפשרות לתכנת אותם 4. אחיזה נוחה (לא פלסטיק בשני שקל ....) ישמש למעט משחקים, צפייה בסרטים מהסלון ופעולות יומיות רגילות. ראיתי את ה MX900 אם יש למישהו אותו אשמח לחוות דעת. הצעות אחרות ייתקבלו בברכה תודה

• 10 תגובות
    • 954 צפיות
  17. אני יודע שזה לא ממש קשור לפורום הזה, אבל זה הפורום שהכי מתאים לזה מכיוון שלא מצאתי מקום אחר, וזה חלק ממפרט מפואר מאוד. אני מחפש מקלדת מקצועית ונוחה מאוד, שתחזיק מעמד הרבה זמן... בעקיר לעבודה אבל חייב גם למשחקים. דברים שאני לא רוצה: אלחוטי, ומקלדת מתפצלת (שיש רווח בין G וH בשביל לעקל תמקלדת וכו'... לדוגמא: http://hwzone.co.il/reviews/nek4000/5/). אישית אני חשבתי על ZBoard אבל יש לזה הרבה חסרונות, ולפי דעתי אפשר למצוא הרבה יותר טובים. בנוסף... אני רוצה שלמקלדת יהיה הרבה אופציות למעלה, בעיקר לשליטה על המוזיקה. תודה רבה. NaNg. עריכה: אני רושם תקציב מכיוון שמחייבים, אם הייתם מכירים אותי הייתם יודעים שאין לי תקציב ומצדי יש לי מלא כסף, להשקיע על מה שאפשר. שימושים כבר רשמתי... אב…

• 9 תגובות
    • 728 צפיות
  18. אחד הכרטיסים החזקים מריץ לי Just Cause ושאר ירקות על הגדרות הכי גבוהות :] קצת פרטים על הכרטיס Sapphire ATi 256MB DirectX 9.0 - Shader Model 3.0 / OpenGL Support Dual DVI VIVO (Video IN / Video Out) GDDR3 Memory PCI EXPRESS HD CP Ready (High Definition Digital Contents Protection) תמונה של הקופסא: עוד פרטים: http://www.sapphiretech.com/is/products/products_overview.php?gpid=147&grp=3 מחיר: 1,200 ש"ח יאללה ספרו חוויות :] (המפרט המלא שלי בצד..)

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  19. Started by kisin,

שלום לכולם, מקווה שזה המקום לשאול: יש לי DVD של VIEWPOINT דגם VP306 הוא לא קורא כתוביות. מישהו יודע אולי איפה אני יכול להוריד עדכון שיאפשר לי לראות כתוביות? תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  20. הדפים מוטענים ישר וכמו שצריך א) יש לי XP (אין לי דרייברים עדכניים כי אני לא חושב שזה קשור) ב) הבעייה לא הייתה בעבר עם ה- XP. צץ לאחרונה.

21. כשדוד פנחס עובד במעתק, קיבלתי אותו שלשום... הורדתי את ה MX-1000 (אהובי) אחרי שנה של זוגיות ביחד, וזאת לא אותה תחושה. העכבר חלק, נפלא, מותאם ליד. אבל הסקרולר פשוט מטריף אותי! לוג'יטק מבטיחה "שיוט" בין דפים, וכל מה שאני מקבל זה שיוט איתי בקצב הסקרול עד כדי כך שאני פונה לסקרולר של האקספלורר ויורד איתו! ניסיתי לקנפג משהו ב SETPOINT, ללא עזרה. מישהו גם נתקבל בבעייה הזאת?

22. steelpad 5L razer mantis speed ? תודה לכל העוזרים.

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  23. החלטתי לנסות לשחק ב - PES סוף סוף ולכן אני צריך גיימפאד (אי-אפשר לשחק במשחק הזה עם המקלדת!) ואם אני כבר קונה אז אני מעדיף משהו איכותי שיהיה נוח ויחזיק להרבה זמן. אני מעדיף שהגיימפאד יהיה חוטי (אבל זה לא חובה, אם יש אחד אלחוטי שממש שווה לקנות אותו והוא יותר טוב מכל חוטי אז אני אשקול אותו). המליצו לי על ה - LOGITECH DUAL ACTION אבל ראיתי עוד כמה נחמדים של SPEEDLINK ובגלל שאני לא מבין כל כך בנושא החלטתי להתייעץ כאן.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by zoyaniv,

שלום אני קונה בקרוב את ה G5 ומתלבט בין שני פדים לעכבר אני לא צריך פד גדול אפילו עדיף קטן מחפש משהו שיתן דיוק ונוחות שימוש עם העכבר המעולה הזה האופציות הם 1. STEELPAD 4D http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1300_1303_1304&products_id=7640 במחיר של 139 שקל 2.STEELPAD MINI QCK http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1300_1303_1304&products_id=14906 במחיר צנוע של 45 שקלים אחד מהם קשיחהשני בד מה ההבדלים בנוחות עוד לא ניסיתי משטח קשיח אשמח לשמוע את דעתכם מה עדיף ומניסיונכם על השימוש

25. מצלמת רשת עם מיקרופון מובנה, ואיכות טובה. עד 200 ש"ח... אם אפשר את ההכי זול והכי טוב.

• 1 תגובה
    • 655 צפיות

דיונים חדשים בפורומים