ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה להתקין מדפסת לקסמרק בתקן USB אבל מקבל שגיאה: printer driver was not installed . the specified print monitor is unknown ניסיתי להתקין דרייבר סתמי של HP וזה היצליח לי what the f--k is going on????
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
העכבר ישמש גם למשחקים וגם לעבודה שוטפת חשבתי על הG7 והMX1000 או הרבולשן .... יש הצעות אחרות?... ודרך אגב ....מה ההבדל בין הMX 1000 לG7 ?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לחיצה על קליק ימני מעבירה לי דפים..ניסיתי הכל!זה כבר משגע אותי.כל לחיצה שאני רוצה נניח להעתק>הדבק או פתיחה של דף בקליק הימני מעבירה אותי דף/אתר. יש אחריות לזה?הוא בן שנה וחצי העכבר.
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני צריך מדפסת חדשה אחרי שכבר נמאס לי מה hp 930C שפועלת על מצבי רוח . מכיוון שאני לא מבין במדפסות (ובמחירים שלהם בכלל) אז אין תקציב מוגדר כ"כ. השימוש שלה הוא שימוש ביתי רגיל .. לא משהו מיוחד אז אני לא צריך איזה משהו בומבסטי , משהו פשוט שיעשה את העבודה כשצריך ושלא יעשה בעיות. עד עכשיו השתמשתי רק בHP אבל אין לי בעיה לעבור לחברות אחרות אם הם מציאים דברים משתלמים יותר . פתוח לכל ההצעות שאפשר , תודה.
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני מחפש ציוד של חברה אמינה מעדיף אלחוטי תקציב עד 350 שח מקלדת ועכבר...
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבר שלי נולדה אחות קטנה(שהיה לו המון מזל טוב), עכשיו לפעמים כשכל המשפחה בסלון הם צריכים להשגיח עליה. לכן הם החליטו לשים מצלמת אינטרנט ליד הלול שלה, כדי שהם יראו אם משהו לא בסדר איתה. הם העבירו כבל USB מהסלון לחדר שלה וחיברו את המצלמה(המרחק הוא בערך 3 מטר). עכשיו בשל המרחק מרבית המצלמות הורגשו ע"י המחשב אך לא זוהו. רק המצלמה הכי זיבלית שהייתה לו הצליחה לפעול דרך הכבל, הבעיה היא שרואים ממש חרא במצלמה ההיא. אשמח לשמוע כל פיתרון שהוא, המון תודה ניב..
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני מחפש מידע בין הסטים אלו Logitech Cordless Desktop ex 110 ו Logitech Cordless Desktop lx 500 למי שיש אחד מהם יכול להגיד מה דעתו על הסטים
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אני זוכר שלא מזמן CANON הוציאה מדפסת עם פיצ'ר נחמד - הדפסה על דיסקים האם מאז חברות נוספות חיקו זאת? האם יש לכם המלצות למדפסות כאלה? אני לא מדפיס "כבד", אבל אפשרות ההדפסה על דיסקים תעזור לי..
-
- 5 תגובות
- 969 צפיות
-
-
לא מזמן רכשתי מחשב חדש והלד של העכבר נשאר דולק קבוע גם אחרי כיבוי המחשב (ומסרב להתכבות) עד הפעם הבאה שאני מדליק אותו. האם זה נורמלי?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה אני מנסה להחליף דיוידי של אקסבוקס לדיוידי של מחשב! הלכתי לפי המדריך הזה http://dwl.xbox-scene.com/~xbox/xbox-scene/tutorials/Replacing_the_Xbox_DVDROM_drive_with_a_Sony_DDU1612.pdf אך נתקלתי בבעיה רצינית למדי הדגם שמוסבר במדריך הוא 1612 אני מנסה "לקמבן" את ה 1615!! (לא הצלחתי למצוא 1612 בחנויות..) מבנה הפלטה של ה1615 שונה מה1612 ובשביל שהמוד יעבוד צריך למצוא נקודה על גבי הפלטה של הדיוידי שמשמשת כחיישן שבורר בין יש דיסק בכונן לאין דיסק בכונן עלי למצוא נקודה מולחמת בפלטה שכאשר יש דיסק בפנים המתח שלה מראה 0 וכאשר אין דיסק בכונן המתח צריך להראות משהו בין 3.5 - 5 אם מישהו יכול לספק לי צילום של הפלטה של הכונן או סכמה כלשהי או כל דבר שיכול לעזור לי לגלות את הנקודה…
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם! קנו לי מחשב ליפני כ-3 שבועות (המפרט בצד), ולקראת החורף (הברקים) אני רוצה הגנה, ואשמח תוכלו להמליץ לי על UPS עד למחיר 420 ש''ח בתודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
מה קורה אנשים , אני צריך עזרה במציאת מדפסת לייזר משולבת (מדפסת , סורק ופקס ) ,שחור לבן . המחיר שיהיה עד 1000 ש"ח אם במידה ויש גם עם כרטיס רשת מובנה אז בכלל גדול .
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
היי אנשים אני מתלבט בין XEROX PE16 או BROTHER MFC7420 או משהו אחר באותו מחיר . חשוב הלייזר והפקס לקו אחד בייתי .
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שווה לי לקנות תמקלדת שה"נל ב1300 ש"ח? וזה DPI בעכברים שאומרים נגיד 800DPI והאם יש שינוי ב DPI בין עבר אלחוטי ללא אלחוטי?
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
-
מישהו שקנה משהו בזול , כיסא\כורסא איכותית שיציע הצעות ונראה, עם משענת לראש ורחב עד 300 שקל אם יש משהו טוב לא רוצה להיסחב בחנויות סתם ככה.....
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי את היום את העכבר G5 ויש לי בעיה קטנה איתו במשחק ששיחקתי היום - Counter Strike.. בדרך כלל כשאני משחק Counter Strike ואני רוצה להסתובב נגיד, אני רגיל להרים את העכבר כדי לא להגיע עם העכבר לסוף השולחן כשאני עושה סיבוב אבל עם G5 כשאני מרים את העכבר, הוא קולט וזז גם כשאני מרים את העכבר ומה שקורה זה שהמסך קצת משתגע ודיי קשה לי להרוג ככה כי אני רגיל להרים את העכבר הרבה.. השאלות שלי הן, האם עוד מישהו נתקל בבעיה? האם יש דרך לסדר את זה? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות עכבר ומקלדת אלחוטיים. השימוש העיקרי יהיה הגברת והנמכת הווליום, עצירת הסרט וכדומה. אם זה לא עובד כשאני מכורבל במיטה, זה לא עוזר לי. בדקתי הרבה דגמים, והמתאים ביותר שמצאתי היה TwinTouch Optical Office של genius. מעבר לעיצוב הנחמד, הוא בא עם 6 סוללות נטענות, והבסיס משמש כמטען ל-2 הנוספות, כך שתמיד אפשר להחליף במהירות. אולם, לפי האתר של genius, הטווח הוא עד 5 רגל. שזה כלום. האם מישהו ניסה את הסט הזה ויכול להעיד על נכונות המידע? האם מישהו יכול להמליץ לי על סט בעל טווח גדול יותר (לפחות 4-5 מטרים, רצוי בסביבות 10, כדי לא להיות על הגבול)? בכללי, התקציב הוא בסביבות עד 400 ש"ח (התפלאתי שהדגם של genius עולה הרבה פחות). ובכלל, מישהו יכול להסביר מדוע הטווח כ"כ קצר,…
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי גילה סוףסוף את SKYPE וביקש ממני לקנות לו אוזניות ומיקרופון כדי שיוכל לדבר. מאחר והוא ממש לא צריך איכות אלא רק שיהיה אמין חשבתי ללכת על משהו זול ומצאתי את זה: http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=3∏=73058&saleNo=1539699&comp=1 זה צריך להספיק רק בשביל לדבר נכון ? ועוד שאלה, האם כדי לדבר הוא יצטרך כל פעם לחבר את האוזניות (בגב המחשב) ? אם כן זה בעיה, כי הוא מבוגר ויהיה לו קשה כל פעם להתכופף. האם יש פתרון שמאפשר לבחור אם רוצים לשמוע מהאוזניות או מהרמקולים ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
ידוע לי שהעכבר עם חוט יותר טוב כי המידע מגיע יותר מהר אז רציתי לדעת אם זה כך עם מקלדות.. יש לי מקלדת אלחוטית LX100 ואם חוט יותר טוב אז אני אקנה את זו: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11442
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה כל פעם שאני מפעילה תמדפסת המשולבת שלי[HP PSC 1315] היא מדפיסה TEST PAGE[כזה דף עם קשקושים עליו] מה אפשר לעשות? אושר
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום רב קניתי לפני בערך שלוש שבועות מכונה של מדפסת + סורק + מכונת צילום מיסוג canon mp150 עכשיו אני מדפיס ואני רואה שההדפסה לא חלקה ויש גם פסים לבנים ורואים שאין דיו לדעתי .. והבטיחו לי החנות לבחור בקאנון כי עלות הדיו שלה נמוכה .... מה אפשר לעשותתתת ?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי פה על הגה למחשב לא יקר מידי אבל לא זבל אני רוצה לנהוג ולהרגיש שאני באמת נוהג ;D . משהו רוטט משהו טוב ... תודה .
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
אהלן חברה אני מחפש מדפסת משולבת בתקציב של 350-400. השימושים הם מידי פעם לצלם. להדפיס מסמכים עבודות וכ...
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מדפסת בתקציב של עד 600 וכמה שפחות כסף זה יותר טוב הדרישות שהיא תהיה אמינה וטובה והכי חשוב-שתחזיק להרבה זמן כמו כן אני לא רוצה מערכת משולבת אם אפשר אז מדפסת+סורק ביחד כאילו לא לחוד אבל ממש לא חייב סורק אני מעדיף בלי תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-