ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אוקי... אז אני צריך עכבר לא מתוחכם מדי.. אז חיפשתי ומצאתי את ה-MX500.... http://zap.co.il/model.asp?model_id=29497 מה שמוזר, שלדוד שלי יש אותו דגם, רק ששלו אלחוטי ונטען.... כנראה שזה לא אותו דגם... אבל בכל זאת... בכל מקרה, מה אתם אומרים עליו? שווה את המחיר הזול? יש משהו במחיר הזה שעדיף עליו? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שוב שלום!, קיבלתי ;D מדפסת מחבר אבל הוא לא מוצא את הכבל חשמל וה USB. קניתי כבל ל USB מאופיס דיפו [25 ש"ח.... שטויות]. אבל הם לא מוכרים את הכבל חשמל! הפנו אותי ל HP שהפנו אותי לספק מורשה.... הספק המורשה הביא לי מחיר של 190 ש"ח [כולל משלוח של 20 ש"ח] על הכבל !!! !!! עכשיו תבינו, המדפסת PSC 1410 עולה כיום 400 ומשהו ש"ח!..... המפרט של המדפסת: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=366791. השאלה שלי..... האם מישהו יודע על מקום שניתן לקנות בו כבל חשמל פשוט?! הכניסה של הכבל נראית כמו 3 חורים "בינוניים" [לא יודע איך להגדיר את הגודל בדיוק....] :-[ תודה על כל תגובה.
-
- 8 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
-
אני מחפש בעצם כפתור שיהיה אפשר לעשות לו קוסטומיזיציה שכשלוחצים על הכפתור הזה לדוג' אז זה יעשה פעולה כמו של Enter. העניין הוא שאת הדברים האלה בעיקר מפתחים לנכים, וגם את הדברים הללו מצאתי רק בחו"ל. אשמח אם תוכלו להנחות/לעזור וחו'... משו בסגנון: או כזה: תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אז כפי שהכותרת רומזת, הרי לכם עוד גיימר מבולבל שאיבד את הצפון בכל מה שקשור לחיישנים בעכברים. קודם זרקנו את הגלגלת לפח כי יצא האופטי שלא דורש ניקוי וכו' ונחשב לממש מדויק [זה היה מזמן ] אחרי זה יצא הלייזר [לא כל כך מזמן] שנחשב למלך הבלתי מעורער, ועכשיו -- חזרנו אחורה לאופטי וזרקנו את הלייזר לפח?[האינפרא אדום, לצורך העניין] מה הולך פה? עד לפני חודש לא שמעתי שום דבר רע על לייזר אלא רק דברים טובים, פתאום אחרי שRAZER הוציאו את הDEATH ADDER שלהם עם חיישן האינפרא אדום האופטי שלהם אני שומע רק דברים רעים על הלייזר [כמה שהוא לא מדוייק, כמה שהוא לא אמין, בלה בלה בלה], אז מה באמת קורה פה? להשאר עם הלוג'יטק אופטיק MICE שיש לי עכשיו שעלה לי איזה 100 שקל לפני מי יודע כמה שנים או …
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה: יש לי ג'ויסטייק ישן לפני 3 שנים ופתאום בא לי לשחק איתו רק ש יש לו חיבור ישן של 15 פינים כאלה אז השאלה שלי היא אם אפשר לעשות עם זה מששהו לחתוך את החוטים ולשים כבל USB או פתרון אחר או משהו כי אני מיואש...
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני צריך אבטחה בראשון לציון שטח פתוח 100 מ"ר משו כזה, ולשלוט בה בצפת ע"י מחשב מה הציוד שאני צריך...
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
ואיך מטעינים בכלל? מקלדת ברמה של 200 250 שקל
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום וערב טוב פורום חומרה :ם לאחר שכבר נימאס לי במשחקי מירוצים כמו RACE,NFS,GTR לילחוץ חץ למעלה למטה ולצד אני רוצה ליקנות הגה למחשב :] שיהיה הגה הכי טוב שיכול להיות אני ישקיע את כול הכסף שלי P: רק שיתן ביצועים ותמורה בהתאם כן.? שלא יהיה במחיר מופרז של 1000 וכו' כי אני לא מאמין שהגה יכול לעבור את ה500 שקל שיהיה הגה טוב שאני יהנה ממנו כמו שצריך. בתודה מראש אור.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי עכבר MX1000. הייתה איתו בעיה- הוא לא היה נטען, נורה אדומה מהבהבת תמיד. ראו כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=218861.0 החלפתי אותו וקיבלתי אחד חדש סגור באריזה. חיברתי אותו, והטענתי אותו ל 9 שעות. ו.... גם הוא לא עובד. ניסיתי הכל: הלכתי לפי ההוראות, ניסיתי להחליף חיבורי USB, ניסיתי גם דרך מפצל מקורי שלו PS2, התקנתי את התוכנה החדישה יותר setpoint310... העכבר מסרב לפעול, המחשב כותב לי ללחוץ על RESET שלו אך הוא לא מגיב. בכל מצב שהעכבר בטעינה- נורה אדומה מהבהבת תמיד. כשהוא לא בטעינה,גם ב OFF וגם ב ON - שום נורה לא דולקת, למרות שבסיקור ראיתי שכולם דולקות, כשהוא מלא. עוד דבר מוזר: כשאני מתקין את הדרייברים, גם את הגרסה החדשה וגם את זו שמגיעה עם העכבר- אני לא…
-
- 34 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
איך אפשר לבטל את החסימה הזאת של המקלדת (צפצוף כזה) שברגע שלוחצים על כמה מקשים הוא מפעיל רק אחד מהם ... ? תודה
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6582 http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=084&active_tab=systemRequirements
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
מישהוא יודע איפה אני יכול לקנות את העכבר הזה http://gear.ign.com/articles/749/749373p1.html כי לפי הביקורת זה עכבר טוב במחיר זול
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אתמול{יום ה'} קניתי ליומולדת ג'ויסטיק freedom 2.4 האלחוטי סבבה אז באתי הביתה התקנתי את מה שצריך כולל את ה directx עכשיו אני בא להמריא על המסלול אז אני מגלגל את ה-thrrotle למעלה ולא נוגע בג'ויסטיק עצמו והוא זז לבד שמאלה כל הזמן ככה בלי שאני אגע בו אז מה לעשות?????
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
אני לא מוצא דריבר שמתאם לי את הסורק ל XP
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
מה המצב אנשים יש לי WINDOWS XP וFORCE FEEDBACK עם חיבור פינים שמתחבר לכרטיס קול שלי עכשיו הוא פועל אבל אין לי רטט כי אין דריבריים מישהו יכול לעזור???
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אהלן, ברצוני לקנות מדפסת לייזר צבעונית. חשוב שתהיה עמידה למשך זמן, אבל לא בכמות הדפסות אינטנסיבית. אין חשיבות למחיר הדיו או למחיר המדפסת, אבל אני מעדיף כמה שיותר זול המליצו לי על הדגמים הבאים: Xerox phaser 6110 Xerox phaser 6120 HP LaserJet 1600 מי מהם הכי טוב והאם יש לכם המלצה אחרת בתקציב דומה? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
-
פורסם באתר על העכבר החדש של Razer.. מה אתם חושבים עליו... בהשוואה לG7/5 ולקודם של Razer.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה מדפסות לייזר מומלצות?
-
- 21 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני ורצה ליקנות את העכבר g7 של לויגיטק ואו אלחותי ויש לי גם מיקלדת של מיקרוסופט אלחוטית ואני רוצה לדעת עם זה יפריעה אחד לשני ועם אני יכול לעשות את זה ביכלל שיש שתי מקלטים תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
כרגע יש לנו בבית שני מדפסות- אחת די חדשה (שנתיים ככה- Hp 3320) ואחת יותר שנה HP 959C... חשבנו אולי לקנות לייזר שחור-לבן ולהשאיר את החדשה בשביל צבע.... האם הלייזר הוא חסכוני? זאת אומרת כל כמה זמן בערך מחליפים טונר? ואם אפשר דגם מומלץ עד 600-700 ש"ח אני אשמח.... חשבנו גם לקנות לייזר צבעוני ואז להעיף את שני המדפסות האחרות... האם זה יותר משתלם? גם אשמח לדגם בערך 1500 ש"ח... תודה לעוזרים מראש
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש בדחיפות מדפסת הזרקת דיו טובה במחיר בין 200 ל450. חשוב מאד שהמכליות דיו לא יהיו מצומקות והדיו למדפסת לא יהיה יקר מדי. חשוב עלות תועלת. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אהלן וסהלאן, אחרי 7 שנים של שימוש רציף בGENIUS WIRELESS שלי, היע הזמן להחליפה[כי כל פם שנגמרו הבטריות היא חטפה זפתה או שתיים כשרציתי להמשיך לעבוד בלי להטען את הבטריות מחדש] והיא לא כותבת לי אותיות כשאני לוחץ על הלחצן ונתקעת לי וכו'. בכל מקרה, היורשת בפוטנציאל זו המקלדת שבכותרת, אף על פי שהיא לא אלחוטית [אופציה שבכל מקרה לא מיציתי יותר מידי] היא נראיתה לי מעולה ממבט ראשון [אהבה ממבט ראשון ]. עכשיו כל מה שאני צריך לפני שאני מזמין אותה היישר מארה"ב בספיישל דליברי [יוצא לי 220 שקל ככה, אם עוד אנשים מעוניינים להזמין איתי בבאנדל אחד גדול דברו איתי יש לי עוד עשרה ימים לפני שהבחור שמספק לי אותה מקבל משלוח לארץ, אם יש פה עוד אנשים שירצו המחיר אולי ירד, אבל בכל"מ מטרת ה'רד היא …
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
אז כמו שכתוב בכותרת אין יותר מה להוסיף.... ואם אפשר תתנו הצעות בכל הכיוונים, ומחנויות באזור השרון.... ?(KSP, COMP4U, SKAK, ו... אם אתם מכירים עוד...)
-
- 8 תגובות
- 967 צפיות
-