עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום רב, קניתי את ה MX1000 החדש והכפתורי BACK ו FWD לא עבדו אז עשיתי חיפוש פה בפורום ואמרו לשנות את הגדרת הכפתור ל KEYSTROKE וללחוץ ALT + RIGHT CLICK וכו'.... אני לא מצליח לעשות את זה - לחיצה אחת את אלט ועכבר רושם לי אלט ונותן לי סמן שחור (תמונה 1) ולחיצה נוספת על העכבר פשוט מסמנת לי את הטקסט בתיבה ולא עובד לי... (תמונה 2) זה מציק בטירוף. רעיונות חברה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  2. לכל בעלי ה-MX1000(העכבר המהולל): כל פעם שאני מפסיק לעבוד איתו אז אני שם אותו על OFF(רק הפסקות ארוכות של 2\1 שעה+) ושאני חוזר ומדליק אותו שוב(מצב ON) אז הוא מהבהב עם נורה אדומה(של הבטריה, למרות שיש בטריה מלאה) ורק אחרי איזה דקה+- הוא חוזר לעבוד ולהראות שלושה פסים ירוקים. איך מקצרים את זמן ההמתנה של הנורה האדומה או לחילופין איך מפסיקים את כל זה בכלל? תודה מראש. .swg

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  3. Started by RT2,

האם יש צורך לכבות אותו בכל פעם שהוא לא בשימוש?

• 10 תגובות
    • 793 צפיות
  4. Started by TNT,

יש לי שאלה. התוכנה של המדפסת שמראה את מצב הדיו שבמיכלים, היא מראה מצב מדוייק, או רק שהם מתרוקנים היא מראה משהו. כי אצלי שום מיכל כבר לא מלא, ויש כמה שמתחילים להיגמר, והתוכנה מראה לי שהם מלאים. הבעיה אצלי? או ככה זה וזה אמור להודיע שממש יש קצת דיו? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. מה דעתכם על המארז הזה ? האם הוא מספק איוורור מספיק טוב וגדול מספיק למחשב חדש מצוייד באתלון אקס פי הרד דיסק מהיר וכרטיס מסך חדיש שיוצרים ביחד חום רב ? האם הוא גדול מספיק כדי להתקין בקלות לוח asus a7v133

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. (אלה שמגיעים בצבע כחול\אפור) http://www.clust.com/boutique/ressources/in/ina555/ina55501.jpg http://www.clust.com/boutique/ressources/in/ina556/ina55601.jpg בכל מקרה תגידו לי מה ההתרשמות שלכם מהעכבר, עקרונית אין הרבה ציפיות מעכבר אלחוטי שעולה פחות מ200 שקל! שלא תבינו לא נכון, יש לי אותו כבר כמה חודשים אבל אני מרגיש שהוא ממש אבל ממש ממש לא מדוייק בצורה מחרידה אני עברתי אליו מהBASIC OPTICAL ולקח לי שבוע להתרגל אליו בגלל החוסר דיוק איך אצלכם מה ההתרשמות שלכם ממנו? תודה.

• 10 תגובות
    • 834 צפיות
  7. בעיה דחופה! מאז שהגיע הצורב החדש שלי PXW2410TA יש לי בעיות רבות. :-[ א. כשהמחשב נדלק הוא מזהה את הצורב אך ב-PLEXTOOLS הוא מזהה רק את הCD ROM והם על אותו ערוץ IDE. ב. מאז שהתקנתי אותו יש לי בעיה של הפעלת תוכנות כבדות והשמעת מוסיקה שהמחשב טוען שיש חוסר בזיכרון. אני מבקש אבל ממש את העזרה שלכם בהתקנה נכונה של הPLEXTOOLS. ג. כשהדלקתי את המחשב התוכנה חיפשה את הדיסק שלה שלפי ההיגיון לא צריך להיות בפנים כל הזמן. בתודה רבה פני. נ.ב. גם אחרי שהסרתי את התוכנה יש לי את הבעיה עם התוכנות.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by composite,

שלום... בהרבה חנויות מוכרים "ערכות לניקוי כונני CD-ROM", מדובר בדיסק ומן משחה שאתה מורח על הדיסק. אני מניח של- PS2 החלוד שלי זה לא יזיק וגם לא למחשב עצמו, מידי פעם. האלה - האם זה באמת עובד, אפקטיבי, ושווה להוציא על זה את ה- 50 ש''ח? תודה...

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  9. Started by TheDiesel,

אני צריך המלצה ברשותכם לאוזניות גיימינג. תקציב 400 שח

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  10. Started by TheDiesel,

יש לי אוזניות logitech וכשאני מחבר אותם למארז מאחורה לא שומעים כלום. אוזניה אחרת שיש לי עובדת כמו שצריך. ההם זה הסוף של האוזניות logitech?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  11. Started by TheDiesel,

אל פסק - כדאי לקנות אחד?

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  12. Started by MikMak,

שלום , יש לי מדפסת MX925 של CANON , קיבלתי דפי פוטו ניסיון כאלה : באמזון ארה"ב הכי קרוב לזה הוא עם PP-301 ולא PP-201 , זה אומר שטיפה שוקל יותר , הבעיה שבSPECS של המדפסת : http://www.canon.co.uk/printers/inkjet/pixma/pixma_mx925/specification.aspx רשום רק הדגם עם PP-201 , ואילו בגלל שה-PP-301 חדיש זה לא רשום , השאלה אם יתאים ? אני מתכוון מאמזון : https://www.amazon.com/CanonInk-Photo-Glossy-Sheets-1432C006/dp/B01M1DDCRB מה לדעתכם זה יעבוד במדפסת ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by TUCG,

קניתי מארז Compucase-HEC 69U6 והבנתי שבהשוואה למארז ג'נרי רגיל, הוא נוח בהרבה. ראיתי שיש מעין מסילות מוזרות על הבסיס של המארז שאין לי מושג בשביל מה הן, כמו-כן הבנתי שיש מעין קליפים שאפשר לחבר איתם את הכוננים מבלי להשתמש בברגים אבל אין לי מושג איך להשתמש בהם. יש איפשהו מדריך הפעלה ושימוש לזה (לא קיבלתי שום ניירת עם המארז) באיזה אתר שאפשר להוריד ולקרוא?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  14. קניתי היום מחשב ב ksp ולא היה להם את המארז שרציתי החלטתי ללכת על מארז של hec דגם : ?HEC Compucase CI-69U6 400W? הוא נראה לי קצת שונה מהHec הרגיל והסתכלתי גם באתר שלהם והוא לא מופיע , אתם חושבים שזה זיוף של Hec ? ואם זה זיוף גם הספק שבא איתו עלול להיות זיוף לא ? מה אני עושה ???

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

חבר שלי קנה מחשב ב PC2GO: (כחלק ממכרז שכביכול הוא "זכה" בו) P4 1.6 . . . . החבר שלי אומר שהמחשב שלו מצויין (למרות שיש לו מאיץ גרפי "מעולה" מובנה על הלוח) עכשיו אני מתווכח איתו די הרבה זמן לגבי המחשב אז אולי תוכלו להסביר לו מדוע ולמה אני לא מביא לו משחקי מחשב? (=למה הם לא יעבדו אצלו?)

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. אז תראו אני בעיקר קונה ת'מחשב בשיל משחקים אבל אני לא הולך להיות 24/7 על המחשב בשבוע על המחשב משהו כמו 3 /4 שעות ביום על משחקים אז איזה מסך כדאי לי?? שטוח/רחב/דק וגם המחשב אני אשתמש בו לאלישה איסי וכאלה לא סרטים ולא עבודה גרפית אז מה לקחת?? הביאו לי את זה לקחת?? אם לא יש הצעות משהו? http://skypc.co.il/product.asp?pid=206BW

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  17. Started by TheDiesel,

שלום. רציתי לדעת מה ההבדל בין מקלדת מכנית למקלדת רגילה. מה יש במקלדת מכנית שאין במקלדת רגילה?

18. Started by TheDiesel,

אני מתעניין בעכבר HyperX Pulsefire Dart RGB שעולה 340 שח. מה אתם אומרים על המוצרים של HyperX?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  19. Started by Scorpion17,

כמה זמן בטיות יכולות להחזיק?

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  20. Started by GbeTech,

שלום! ראיתי במאפיינים של העכבר של לוג'יטק - G7 - שיש לו 2000dpi. מה זה אומר? dpi לא קשור לרזולוציה (dpi = dot per inch??)

• 10 תגובות
    • 24.6k צפיות
  21. Started by NETANELKOREN,

שלום. יש לי כמה שאלות. 1.מה המחיר המנימלי לשלט רחוק תותח למחשב. 2.יש לי כרטיס טלוויזיה ואני רוצה לקנות שלט רחוק ולכרטיס טלוויזיה שלי אין לו שלט אז אני יכול להעביר ערוצים על השלט הרחוק.

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  22. לא מזמן רכשתי מחשב חדש והלד של העכבר נשאר דולק קבוע גם אחרי כיבוי המחשב (ומסרב להתכבות) עד הפעם הבאה שאני מדליק אותו. האם זה נורמלי?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Iv0ry,

http://ksp.co.il/?select=.1215.&list=1&sort=2&glist=0&uin=24286&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by iakovl,

יש לי בבית מדפסת HP930C הייתי רוצה לדעת איך אני יכול להדפיס על מדבקות (ומאיפה בכלל קונים אותם) אני רוצה פשוט לקטלג את אוסף הDVD שלי (בתהליכי התהוות ) ואין לי כוח ורצון לכתוב על כל אחד מה הוא מכיל

• 2 תגובות
    • 774 צפיות

דיונים חדשים בפורומים