ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אז החלטתי לקנות סורק ואני מחפש משהו איכותי ועמיד שיחזיק לאורך זמן... אני מעוניין בסורק שולחני וחשוב לי שידע לסרוק תמונות וטקסטים באיכות גבוהה.... תקציב - עד 800 ש"ח (אפשר גם יותר זול - ואפשר גם יותר יקר כל עוד זה מצדיק את המחיר) בנוגע לפירמות של היום בשוק: יש הרבה דעות בעניין שטוענות שהכל תלוי בפירמה HP - איכות סבירה, אבל בכל הנוגע לאחריות הם נוכלים (ולא חסר מקרים כאלה עם HP, חפשו ותראו שאני צודק) Mustek - איכות עלובה, לא חסרות תלונות עליהם UMAX - לגבי יומקאס אני לא הכי בטוח כי חלק אומרים שהם מרוצים מהם וחלק לא, לי אישית היא נראית מאוד ממוצעת בתחום הזה Canon - ביקורות מאוד חיוביות, ובכלל בכל מה שקשור לאופטיקה קאנון בולטת לטובה Epson - טוענים שהיא החברה הטובה ביותר בתחום ה…
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם . התקנתי במחשב של אחותי מדפסת HP DeskJet 3920 וגם את הדרייבר,והוא אחר כך אומר לחבר אותו לUSB,חיברתי,והוא מחפש קודם שנקרא UNIRES.DLL באיזה תקייה עם כמו מין סריאל שהיא בתוך התקייה של הדרייבר HP. והוא לא מוצא,ניסיתי להתקין פעמיים וישנה אותו שגיאה,והמדפסת לא מדפיסה.. הורדתי את הדרייבר האחרון מהאתר של HP..מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם אפשר לחבר 2 סטים של מקלדות ועכבר ? אחד עם חיבור PS/2 והשני עם חיבור USB במקביל והאם תיווצר בעיה של התנגשות חומרה
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום, רכשתי לאחרונה מדפסת HP c4283. הורדתי לה את הדרייברים הדרושים מהאתר - את אלו בגרסא הבסיסית (כי יש גם גרסא למתקדמים). לצערי כאשר המדפסת ביצעה כיול היא לא הצליחה להדפיס בשחור אלא רק בצבע ולכן הכיול נכשל. כמו כן במסמכים נוספים שניסיתי היא בקושי הדפיסה בשחור, משמע אם לא הייתי יודע שזו מחסנית חדשה (או שאולי לא?!?!) הייתי בטוח שנגמרה לי מחסנית. בנוסף, אין באפשרותי לבצע סריקה דרך המכשיר (הוא טוען שחיבור ה USB אל המחשב לא תקין) ורק באמצעות שימוש אקטיבי (פתיחת תוכנת הסריקה של HP) אני יכול לבצע סריקה שגם את תוצאות הסריקה במצב זה המחשב מסרב לשמור. אם מישהו נתקל בבעיה כזו או שיש לו עצה, יותר ממוזמן לפרסם אותה. בתודה מראש וחג מצות שמח לכולם.
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/reviews/habu_deathadder/ קצת פרו לוג'יטק ולא ממש אובייקטיבי, לא :\? חוו את דעתכם.
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי מחפש מדפסת+סורק לשימוש קליל ביותר. מעט הדפסות, כמעט ולא בצבע ולכן חשבתי ללכת על ה-5610. עד עכשיו היתה לו מדפסת officejet 4255 והוא חושש שה-5610 גדולה משמעותית. שתי שאלות: האם יש מדפסת+סורק בלי משטח סריקה (בסגנון של ה-4255) שמומלצת כמו ה-5610 ? הוא לא ממש חייב פקס, האם יש דגם בלי פקס שהוא קטן/זול יותר ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום.. יש לי סט מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט. במשחקים בד"כ כאשר אני לוחצת לחיצה ארוכה על מקש ה-W מה שגורם לזוז קדימה, הוא כאילו לא מגיב למרות שאני עדיין לוחצת. התקנתי מחדש את הדרייברים, החלפתי סוללות ובדקתי שהאות של המקדלת הוא הכי גבוה שאפשר ועדיין זה קורה... ניסיתי לבדוק בוינדוז עצמו בתוכנת ה-notepad מה קורה אם אני לוחצת הרבה זמן וזה ממשיך וממשיך אפילו אם המקלדת לא מקבלת את האות הכי גבוה.. מה יכולה להיות הבעיה? זה משגע אותי מפריע ומוריד לגמרי מההנאה שלי ממשחקים. נואשת לעזרה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את הDeathadder, האם הוא אופטי או לייזר? יש לי פאד QcK שמתאים יותר לאופטי, אז... הדת' אדר יתאים?
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
בעקבות השירשור הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=333158.0 לא נותר לי אלא לקנות מדפסת חדשה, לא משולבת ולא לייזר. הדרישות הן: *מדפסת שאפשר לתפעל אותה בקלות ובלי הרבה תסבוכות. *מדפסת שמדפיסה באיכות טובה. *מהירות לא ממש חשוב לי, שיהיה מהירות סבירה. הערה: אם יש מדפסת שאפשר להעביר אלייה את מחסניות הדיו אני אשמח.
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה על מקלדת שטובה למשחקי RTS הכוונה תגובה מהירה, נוחה, רצוי חוטית, המשחק העיקרי שאני משחק בו הוא Command and Conquer: Tiberium Wars / Kane's Wath, כרגע יש לי מקלדת של מיקרוסופט אלחוטית, שאני לא ממש מרוצה ממנה, לפעמים למשל שאני לוחץ זה לא קולט... אשמח למקלדת טובה או מקלדת מיוחדת למשחקי RTS עם פיצ'רים טובים(לRTS), כמובן מקלדת במחירים סבירים...
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש המון דגמים, למישהוא יש טיפים ? אני כרגע נוטה לכיוון זירוקס / בראדר . טווח מחירים בסביבות ה 600 שח. למישהוא יש המלצות ? או לפחות ממה להיתרחק ? (HP לדוגמא..)
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש עכבר אלחוטי נטען,ללא לחצנים צידיים. האם קיים? תודה מראש, עדו
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
יש לי מדפסת HP officejet j5783 עכשיו יש לי גם מדבקות לדיסקים. עכשיו שאני מנסה להדפיס דרך נרו על המדבקות זה לא מדפיס בדיוק.זה מדפיס בצד.איך אני עושה שזה ידפיס בדיוק על העיגול עצמו של הדיסק?
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני רוצה גויסטיק למחשב שמבחינת הצורה יהיה כזה (זאת אומרת לא הגה ולא מוט של מטוס): אני מניח שהתקציב הוא עד 200-250 ככה... תגידו מה זה ג'ויסטיק ומה זה גיים פאד? תעזרו לי כי אין לי ממש מושג על מה להסתכל אפילו מבחינת מה כדאי וחשוב שיהיה
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
האם המקלדת הנ"ל מיועדות אך ורק למחשבים ניידים? (כמו שהבנתי היא פועלת רק על BT). או שאפשר להשתמש בה גם במחשב נייח? (שבו אין התקן BT)
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום, אני צריכה המלצה על סורק שיעבוד עם מקינטוש G5 מערכת הפעלה טייגר. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי 2 מדפסות של HP : deskjet D1360 עם חיבור USB ואחת יותר ישנה deskjet 720C עם חיבור מקבילי המדפסת עם חיבור ה- USB המחשב מזהה והכל אבל יש לה נורה והיא מהבהבת כל הזמן וכשאני מנסה להדפיס היא לא מגיבה וממשיכה להבהב ניסיתי לבדוק אולי תקוע נייר אולי חסר דיו אבל כלום הכל נראה לי בסדר גמור לא מבין מה יכול להיות הבעיה לגבי המדפסת השנייה... למעשה היא פועלת מצוין אבל יש לי בעיה במחשב לא עובד לי החיבור המקבילי... יש כבל שיכול להתאים לי את החיבור שלו ככה שאוכל לחבר אותו ל- USB? איפה אפשר לקנות כזה? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים אלה אני מחפש עכבר BT ללא משדר, שיעבוד עם ה-T61 שלי. תפס את תשומת ליבי עכבר לייזר של ספידלינק, שנטען מהמחשב באמצעות כבל USB. מחירו הרבה יותר אטרקטיבי מזה של הלוג'יטק המתחרה, והוא מגיע עם 3 שנות אחריות. לא הצלחתי למצוא הרבה מידע עליו באינטרנט, לכן אני מפנה את השאלה אליכם, בתקווה שלמישהו כאן כבר היה ניסיון איתו. אני תוהה אם ניתן להחליף את הסוללה הפנימית, או שמא בעוד שנה-שנתיים אני עלול למצוא את עצמי עם עכבר חוטי בלבד. כמו כן, אשמח אם תוכלו לספר מה ידוע לכם על החברה, ועד כמה ניתן לסמוך עליהם. קישור למוצר: http://www.speedlink.de/?p=2&cat=212&pid=16830&paus=1 בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר למסך 32 אינץ LCD איכותי, סרטים מדהימים, גם משחקים רואים יותר יפה מPS3.. עכשיו מסך כזה בלי גיימפד זה פשוט פשע. ראיתי שיש את הלוגי'טק RUMBLEPAD 2 אלחוטי, קראתי עליו כמה ביקורות ברשת מאוד התלהבו ממנו, יש פה מישהו שניסה אותו ויכול לתת פידבק? כמו כן האם יש לו כפתורי לחץ? ז'תומרת למשל שהR2 או L2 הם כמו דוושת גז וכו'? איזה עוד גיימפדים טובים יש בשוק? אני מעוניין רק באלחוטי...
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
חשבתי אולי לקנות סט אלחוטי כי נמאס לי שיש לי חוטים על השולחן. היה לי פעם סט אלחוטי של לוגי'טק שעבד ב 2.4 אבל היה לאגים בעכבר ששיגעו אותי ונפטרתי ממנו.. הבנתי שבלותות' הרבה יותר טובה ויציבה והתחלתי להתעניין.. רציתי לשאול אם יש סט כלשהו או אולי עכבר ומקלדת בנפרד שאפשר לקנות...? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
Thermaltake HardCano 13 קראתי באתר את הביקורת על מוצר זה.. לא הצלחתי להבין אם כאשר המחשב מכובה התאורה עדיין עובדת והאם ניתן לכבות ולהפעיל את הפנאל גם בזמן שהמחשב עובד או שזה תמיד קבוע דלוק?
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
היי אני בלי עכבר, העכבר מת עקב ניסיון מודינג.... אני צריך המלצה לעכבר ומקלדת. יש את הסט EX110 של לוג'יטק.. איך הוא?? שמעתי גם על ה WAVE... חשוב לי רק שהמקלדת תהיה אלחוטית. בנוגע לעכבר, חשוב הדיוק שלו, אבל שיהיה נורמלי.. אני מעדיף חוטי, אבל אם אין ברירה אז לא נורא. אוקיי.. ראיתי שיש גם WAVE שמגיע עם עכבר וזה סט אלחוטי. האם זה שווה להשקיע פי שניים יותר בשביל זה? האם העכבר יהיה יותר טוב מעכבר פשוט חוטי שהשתמשתי בו עד היום? כי הרי הוא אלחוטי, בטח עם בטריות הוא כבד יותר.. ואני מניח שפחות מדויק מעכבר חוטי פשוט... עזרה בבקשה!!!!!!!! מישהו??????
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
רוצה לקנות צורב דיוידי אבל לא יודע איזה באיזה חיבור אני צריך לקנות ide או sata ? אגב לוח האם שלי הוא asus p4s800d תודה חברים
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני לא מבין כל כך במקלדות אז מה המקלדת הגמישה הזאתי מסיליקון (או משהו כזה שנמעכת ואפשר לגלגל אותה וכאלה) הכי טובה? תקציב עד 150-100 ש"ח תודה מראש, גיל
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-