ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
שלום וברכה לפני כחצי שנה רכשתי מדפסת Xerox® Phaser® 3020BI שבה השתמשתי באופציה להדפסה דו צדדית ידנית באופן קבוע. החלפתי לאחרונה את הטיונר ושלחתי קובץ להדפסה ונעלם האופציה לשליחת הקובץ לדו צדדי ידני . ידני משמע אחרי שבחרתי באופציה לדו צדדי היה מופיע לי על המסך לאחר הדפסה על הצד הראשון לקחת את הדפים להחזיר למגש וללחוץ על לחצן WPS. זה עבד מצוין במהלך כל התקופה רק עכשיו אני לא מבין למה נעלם האפשרות הזאת מחקתי את הדרייברים וגם במנהל התקנים ובנוסף בהגדרות של המדפסת במחשב התקנתי שוב לא עזר חיפשתי בהגדרות מדפסת לא מצאתי משהו שיכול לעזור לי גם התמיכה של XEROX לא הצליחו . אם מישהו יכול לעזור אני יודה לו מאוד קניתי את המדפסת הזאת במיוחד בשביל לחסוך בדפים ולהשתמש ב…
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת, מארז שבlol http://www.3dgameman.com/forums/showthread.php?t=38260
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
קניתי mio 169 מה אני אמור להתקין לו כדשי שיהיה לו את הכבישים של מדינת ישראל והוא ישמש כgps בכללי אני אשמח לקבל הסבר איך מתחילים להשתמש וכ'ו
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
ערב טוב. עכשיו שורקת. טוב שמעו אני מיתלבט בין שני ספקי כוח שניהם עולים אותו הדבר אבל שימו לב בספק אחד יש שני מאווררים של 80 ויש לו 420 W ו active pfc בספק השני יש מאורר 120 410 W סליבינג רשת מוזרה כזאת באזור החיצוני... ו passive pfc אז תגידו איזה ספק יותר כדאי הסליבינג דיי נחמד אבל חשוב שהספק יהיה טוב ושקט (ממש ממש חשוב) והאם אני ארגיש את ה 10 W האלו? אם צריך הנה מיפרט (עתידי) athlon 64 3000+box epox k8da3j 7 fans 2 cathods 2 fun bus dvd rw (DL) MSI geforce 6800 WD 80 gb sata עם צריך עוד משהו תגידו והנה הלינקים לספקים הראשון 420W https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_295&products_id=1566 השני 410W https://www.zigzag2000.co.il/catalog/prod…
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום רב. הוספתי לדיון תמונה של כבל, והייתי מעוניין לקבל עליו פרטים: 1. איך קוראים לכבל זה. 2. מאיפה בארץ אפשר לקנות אותו (אני צריך אורך גדול יותר). תודה רבה מראש על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מבקש לייעץ דגמים ספציפים העולים על הדרישות: עכבר גדול במיוחד לכף יד גדולה. לחצנים שקטים (silent mouse) חיבור אלחוטי תקציב: לא מוגבל.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת שראשי הדיו שלה זולים ושתעבוד בצורה טובה. התקציב שלי עד 250 שקלים תודה רבה .
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
-
שלום לכולם ! התחלתי השנה לימודי הנדסת חשמל והחלטתי לקנות מדפסת לייזר (עקב המחירים הזולים והעלות הזולה יחסית של המחסניות) בשאיפה שתחזיק את כל הארבע שנים... הפרמטרים החשובים הם : 1. תחזיק 4 שנים. 2. שלא תמשוך 2 דפים אחרי חודשיים של עבודה (אני מתווכן להדפיס בעיקר דו"צ (דו צדדי)). 3. קטנה. 4. עלות זולה ככל האפשר. 5. אין צורך בסורק. אין לי השארה כמה אני אצטרך להדפיס, נניח בסביבות ה-60 עמודים בשבוע... תודה... עדי
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
תכלס, קטע מבאס. בכל מקרה, יש מצב לתקן? אם לא, המלצה מחליף ראוי (MX518 חדש אולי) ? נ.ב- לא באחריות כמובן.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם קיים איזה רכיב שמתחבר לUSB והופך אותו מ 1 ל-2 ? יש לי מחשב ישן עם יציאה אחת ישנה וכל מה שאני מחבר אליו - המחשב אומר שהוא איטי.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הוא מתחבר ל חיבור USB כן? ואיך הוא מישהו פה קנה אותו יש לו אחיזה נוחות? כי היה לי מקודם את ה GAMEPAD SIDEWINDER הרגיל הראשון של מיקרוסופט הוא ממש ממש נוח.
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב מחשב תותח ולא אחסוך בדברים חיונים , אבל לא בא לי לזרוק כסף על יופי של מארז רק בגלל שיש לו חלון או מנורה. בצד שני אני רוצה שיהיה למארז מספיק איוורור , ספק חזק יותר מ-300 , ויציאות ל-SOUND קדימה הסתכלתי באתרים וראיתי ש-SIINBADDA יש לה דבררים זולים ונראי טובים מה דעעתכם ? http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=147
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מניסיון של 2 מקלדות אני יודע לא לנסות ליבש מעט וישר להפעיל במחשב כי טיפות מים שנשארו על הלוח תוך כמה דקות מתחילות לשרוף מגעים או משהו בסגנון. אני לא מתכוון לחבר את המקלדת למחשב עד שאני בטוח במאה אחוז שזה בסדר, מה צריך לעשות חוץ מסתם יבוש חיצוני עם מיבש שיער או משהו בסגנון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
-
-
http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=338 אני לא ממש הבנתי מה מיתחבר לזה ואיך זה עובד מחברים את זה למחשב מחברים מסך מיקלדת ועכבר וזה מפצל את המחשב?
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שבת שלום , בימים האחרונים המערכת שלי התחילה לזייף לכבות ולהדלק מעצמה כנראה הזמן עשה את שלו , מערכת aiwa משנות ה90. אני מתלבט עכשיו אם לקנות מגבר ממש זול 500-600 שקל ולחבר אליו את הרמקולים שנותרו תקינים ומי שמכיר יודע שהרמקולים של aiwa הם פיצוץ או לקנות רמקולים למחשב באותו סכום ? מה עדיף ? התחושה האישית שלי שרמקולים למחשב לא ברמה של הרמקולים האלה אבל אני מזמן לא בעסק הזה אז אני לא יודע.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי. אני צריך סורק בתקציב עד 300 ש"ח.. מ-TMS. תודה [אם אין שם מומלצים אז להגיד].
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום אני מחפש הגה ודוושות, משהו טוב לא חרא שיהרס אחרי יום וגם שיהיה רוטט במחיר סביר לא בשמים אני אשמח להמלצות תודה
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
יש לי MX500 לא חדש כן אני יודע,יש לי בעיה כאשר לפעמים הכפתורים שהגדרתי בלחצנים פעם עובדים ופעם לא עובדים,וגם לפעמים הכפתור השמאלי צריך ללחוץ 50 פעם עד שנפתח משהו ולפעמים לא... לא יודע מה קורה פה, אגב גם התקנתי מחדש את הדרייבר לא עזר. X: מה כדאי לעשות? אני לא גיימר בנשמה ואני לא צריך משהו יותר ממנו מקס' 518 וגם לא בטוח רק בתנאי שאין מה לעשות אני לא מחפש לשלם סתם
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
-
איזה ספק אני אקנה לו? אני חשבתי על ג'נרי, כי הוא לא מבין במחשבים, וגם הוא לא יהיה מוכן להשקיע הרבה על ספק כי הוא לא מבין תהבדלים.
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
חברה התקציב הוא בין 300-600 לא לחרוגגגגגגגגגגגגג ! תודהה מראש
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
הי, רציתי לשאול אם אתם יודעים הין ניתן להשיג כבל כזה - לחיבור של מסך צמוד קיר - אם מישהו יושדע איך גם הכבל VGA בצורת L נקרא אני אשמח לדעת גם ומאיפה אפשר לרכוש אותם
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-