ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
ניקיתי לפני כמה ימים את המקלדת שלי של logitech, ה-Media Keyboard EliteוLogitech שדרך אגב מקלדת מאוד מומלצת ! בכל מקרה אז פתחתי את כל הברגים (ואז ראיתי שאני לא צריך כי אני צריך להוציא רק את המקשים) ואז הוצאתי את המקשים של המקלדת ושטפתי וניגבתי כל אחד לחוד, ואת המשטח עצמו של המקלדת שאבתי עם שואב אבק כי היה ממש הרבה לכלוך..בכל מקרה אחרי שהחזרתי את כל הדברים וחיברתי את המקלדת בחזקה ראיתי שהיא פחות נוחה לשימוש, המקשים קצת (ממש קצת אבל אני שם לב) יותר נוקשים ובקיצור היא פחות נוחה לשימוש...אז רציתי לדעת אם עשיתי איזה משהו מוטעה ולא נכון? או שיש דרך יותר יעילה לניקוי המקלדת? ולמה לעזאזל זה קרה?
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. תודה
-
- 27 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כמה סוגים של יציאות של מאוררים יש ? והאם כולם מתחברים ללוח?
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אוקי אז ראיתי DVD רגיל שהוא גם DVDR בויזה של ישראכארט: מכשיר DVD מקליט קורא DIVX מבית VOG מכשיר DVD מקליט חדיש ביותר המשלב גם DVD רגיל וגם צורב DVD הקלטה ישירה של שידורי הטלוויזיה(כמו וידאו רגיל) אן קהלטה ישירות מקלטות וידאו וממצלמות וידאו רגילות או דיגיטליות מסוגל להקליט גם על גבי דיסק DVD+R חד פעמי או DVD+RW רב פעמי בנוסף המכשיר קורא סרטים בפורמט DIVX קורא מדיות KODAK CD,DVD+RW,DVD+R,DVD-RW,DVD-R,CD-RW,CD קורא פורמטים מסוג JPEG,MP3,DIVX,SVCD,VCD,DVD מולטי זון (קורא את כל אזורי הצפייה) מולטיסיסטם PAL\NTSC ארבע אכויות הקלטה HQ,SP,EP,SLP אחריות שנה ע"י פירלס אלקטרוניקה דגם DVDR-V05 מחיר 628 כולל משלוח מה אתם אומרים שווה או שאפשר למצוא מחיר טוב יותר?
-
- 6 תגובות
- 915 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 3 ישן שאותו אני רוצה להפוך לשרת ( שיפעל כל הזמן ). הספק שלו( כ230w ) שהפעיל אותו כשש שנים שבק חייים. בחישוב באתר יצא הספק מקסימלי של כ 160w .http://www.zippy.com.tw אני מחפש ספק עמיד ( שיוכל לפעול שבועות ואולי אף חודשים בלי הפסקה ) ועדיף גם שקט ככל האפשר ( במגבלות התקציב ). במחיר של עד 250 ש"ח.
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
חשבתי על Thermaltake Armor Junior http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515_2241&products_id=15016 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515_2241&products_id=15017 המ ההבדלים? (בכמה אלומיניום יעזור לקירור?) ואולי יש רעיונות אחרים?
-
- 8 תגובות
- 911 צפיות
-
-
-
אז בקצרה ולעניין יש לי ספקית אינטרנט זהב 015 אחת הגרועות אם לא הגרועה ביותר, 3 שנים ברציפות האינטרנט מתנתק בזמן האחרון(חצי שנה אחרונה) כל יום, והיום כל חצי שעה!!!! אני לא עומד בזה החליפו לי מודם על היום הראשון של האינטרנט לפני 3 שנים הכל עבד והמודם החדש תמיד התנתק לי, החלפתי 3 מחשבים כי אמרו שזה בעיה במחשב ואז לא הבנתי בזה ולא עזר כלום לא עוזר החלטתי שאני לא רוצה לאכול חרא. עכשיו שמעתי שלהתנתק מספקית זה קשה איך עושים את זה? ואיזו ספקית אתם ממליצים בשירות של 1.5 מגהבייט גלישה? אחת שלא תגביל את הGB בחודש,תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את ה GIGABYTE ה- Gigabyte GZ-FSCA1ANS Aurora Aluminium Silver Case ולעומת זאת אני שוקל כבר להשקיע ב antec p-180 הכסף משחק תפקיד חשוב . האם כדאי לקחת אחד מאלה או יש המלצה למארז אחר תודה .
-
- 7 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לי מקלדת טובה עם חיבור ישן ומקלדת מקולקלת עם חיבור חדש . בשביל התחביב רציתי להחליף בין החיבורים בלי לקנות מתאם. בכל אחד מהכבלים של המקלדות יש 4 חוטים אבל לא באותו צבע ובישנה יש גם סיכוך. הצבעים בישנה: אדום צהוב אפור חום ובחדשה:אדום צהוב ירוק לבן. רציתי לדעת אם מישהו יודע איזה צבעים צריכים להתחבר אחד לשני, מה אני עושה עם הסיכוך ואם אני מתבלבל אם זה יכול לגרום נזק למחשב. אני יודע שמחבר זה גרושים וגם מקלדת חדשה לא עולה הרבה, אבל זה נחמד להתעסק עם דברים כאלה...
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום כולםם יש ברשותי מדפסת דיו צבעונית של HP דגם 930C שקניתי לפני כ-6 שנים עד היום היא פעלה מצויין, רק מה מחירי הדיו ממש מעיקים ולהחליף אותם זה כמו לקנות כמה מדפסות כאלה (כשכיום כל מדפסת דיו בסיסית של HP עולה כ-150ש"ח) לאחרונה אני חושב אולי להחליף אותה למדפסת לייזר צבעונית ועשיתי סקר קטן בעניין והגעתי למדפסת לייזר צבעונית של Xerox דגם 6110 במחיר של כ-1000 ש"ח האם מדפסת הלייזר שהזכרתי היא טובה? ואם לא תוכלו להמליץ על אחרת? באותו תקציב בערך.. מה מחירי הטיונרים שלה? (הבנתי שיש לה 1 שחור ו-2 צבעוניים?) האם טיונר של לייזר הוא יותר חסכוני? האם מחירי הדיו האלה אולי שווים את ההשקעה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
לאחר 13 שנה שברשותי מחשב, התקנתי פעם ראשונה משחק (OUTRUN2006) ומצא חן בעיני אך לא נוח לי לשחק עם המקלדת ואני מעוניין לקנות הגה. מצא חן בעיני לוג'טק G25 אך מחירו בשמיים ואיני יודע אם הגיע לארץ. אם איזה הגה הכי כיף לשחק כולל ויברציות וההרגשה תודה מראש לכולם.
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
המקלדת האלחוטית שלי גמורה כבר ובקושי עובדת, ואני פשוט חייב מקלדת נורמאלית עד 250 שקל. שימוש עיקרי זה משחקי FPS ואסטרטגיה, שעות עבודה על מחשב בממוצע זה 7 בערך, ככה שאני צריך משהו נוח לזמן ממושך. כמובן שגם אינטרנט מידי פעם וצ'יטוטים, אבל הכי חשוב לי נוחות במשחקים, קיוויתי לקנות את הIDEAZON MERC אבל הבחור היחיד שהסכים להביא לי אותה לארץ במחיר הנ"ל נעלם מעל פני האדמה. [או שפשוט החליט לסנן אותי בפלאפון, כך או כך אי אפשר לסמוך עליו ואין את המקלדת בשום מקום בארץ ככול הידוע לי]. מעדיף לא אלחוטית, עם חיבור PS2, אבל בסופו של היום - הכל מתקבל על הדעת. -ג'ו
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום רב לכולם. מקווה שזה הפורום הנכון לרשום בו את שאלותיי. יש לי במחשב מודם שמחובר גם לטלפון רגיל. האם אפשרי לחייג באמצעות המודם, לדבר אל הצד השני דרך מיקרופון המחובר לי במחשב ולשמוע את הצד השני באמצעות הרמקולים המחוברים לי למחשב ?? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני מחפש עכבר שלא משמיע רעשים של קליק כאשר לוחצים עליו.... בכל מקום שאני שואל אף אחד לא מכיר דבר כזה... למה אני צריך את זה? כי ככה ת פשוט צריך..... אם למישהו יש קישור למקום שבו מוכרים אעבר כזה או שיש למישהו מושג איפה למצוא אחד כזה , אני אודה מאוד. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אני מרוצה מהמדפסת חוץ מזה שאני לא מדפיס הרבה ומתבזבז לי הרבה דיו יש לי 4 ראשי דיו 2 שחור 2 צבעוני כמעט תמיד אני מדפיס בשחור אז באפשרויות עשיתי הדפסה בשחור לבן אבל בכל זאת זה מבזבז לי מהדיו הצבעוני כל 3 שבועות אני צריך לקנות צבע האם יש דרך לחסוך בדיו? תודה
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
^^^ כותרת. http://www.hardware.info/nl-NL/articles/amdnY2prZGSa/Groter_Mooier_Beter__ATX_behuizingen_vergelijkingstest/ בתודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
התחלתי להתעניין בנושא של העכברים לאחרונה גם. אני גיימר די רציני ויש לי עכבר בואו נגיד די "מסריח" חח (של A4 TECH שעולה איזה 30 שקל בחנות). בכל מקרה אין לי איתו ממש בעיות אבל אף פעם לא ניסיתי או אפילו החזקתי עכברים "מקצועיים" כמו הMX518. אז ההבדל בין עכבר כמו שלי למקצועי מורגש חזק? אם כן, אז באיזה אופן? והאם עדיף אופטי או לייזר? (אני שוקל מתנות לסילבסטר אז אל תתמהמהו עם התגבות בקשה ;D ) אה וגם תמליצו מה מתאים לגיימר לא הכי כבד. אני משחק די הרבה (במיוחד בCS ). משו בתחום ה200-250 שקל.
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היה לי בעבר שתי מדפסות של לקסמרק Z815 והיה דיי מזעזע הרבה תקלות לא מושכות דפים לא הגיוני שקניתי 2 מדפסות דפוקות ... יש לי אפשרות לרכוש עכשיו מדפסת לייזר של לקסמרק E120 ב 450 ש"ח ! השאלה אם אני לא אכנס שוב לצרות ... אני מתלבט אם לרכוש את ה XEROX ולגמור אם זה 3117 באותו מחיר .
-
- 7 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין להחליף את המקלדת והעכבר שלי לאלחוטיים. גם כי נמאס לי ואני רוצה חדש , וגם כי העכבר קצת דפוק (המקש הימני דורש לחיצה קצת חזקה). אז ככה.. אלה הדרישות: 1) מקסימום 400 שקל שניהם. 2) חשובה לי מאוד הנוחות של העכבר! שיהיה נוח בצורות כמו של העכברי גיימרים אם אפשר. 3) מקלדת שיהיו בה גם כפתורים הניתנים לתכנות (לא מהענקיות, אלא כמו במקלדת מולטימדיה הפשוטה של מייקרוסופט.) *4) אם אפשר, לא נחוץ במיוחד, שתיהיה גם משענת יד למקלדת. **5) עדיף שהעכבר יהיה נטען ולא עם סוללות. ***6) כדאי שגם יראו טוב. האם נראה לכם שהסט הזה - http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=8431 האם הוא עונה על הדרישות? על 1, 3, ו - 6 הוא עונה ועל 4 בערך... …
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול קניתי מדפסת חדשה מסוג: canon lbp 2900 עלתה לי 600 היא מדפסת לייזר. רציתי לשאול איך זה עובד? האם הטונר שיש שם יספיק הרבה? (לכמה דפים?) ואם צריך להחליף אותו מידי פעם? האם הייתרון של ממדפסות ליזר זה שהם לא מוציאות כסף על דיו? כמו שאתם רואים הרבה לא ברור. אשמח למידע בנושא. תודה
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך לקנות מדפסת משולבת, כלומר שכוללת פקס וסורק במחיר סביר. שמתי עין על 3 דגמים: HP Officejet 5610, Lexmark X7350 ו-Brother MFC5440CN. לגבי ה-HP אמרו לי שאיכות ההדפסה שלה לא משהו, אבל זה לא כל כך חשוב לי כי אני בעיקר צריך אותה בשביל הדפסת מסמכים ופקסים (בכל זאת אני רוצה שתהיה צבעונית אם מישהו הולך להציע לי לייזר עכשיו) וגם ניתן להשיג לה ראשי דיו חלופיים זולים שזה גם חשוב. לפי מה שהבנתי, הלקסמרק יותר טובה מבחינת איכות ההדפסה והסריקה אבל אמרו לי שאין אפשרות לקנות ראשי דיו חלופיים אלא רק מקוריים, שזה חיסרון גדול. והאחרונה חביבה, ה-Brother, נראית לי בסדר, אבל אמרו לי שהיא בזבזנית דיו. השאלה האם ניתן להשיג ראשי דיו חלופיים במחיר סביר עבורה. אז על מה אתם ממליצים מבין …
-
- 9 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להתחדש במדפסת חדשה, ביקרתי באופיס דיפו והציעו לי hp 6183 ב1400 שקל. מישהו התנסה איתה ויכול לתת חוות דעת? לפי המפרט זה אחלה מדפסת יש לה כרטיס רשת אלחוטי שזה די חשוב ופידר לסורק שזה גם חשוב בשבילי. חשבתי בהתחלה לקנות בנפרד לייזר צבעונית וסורק אבל הלייזר הצבעוניות עדין ממש יקרות וגדולות ולא אכותיות. בכל מקרה אני די סגור עליה רק רציתי לדעת אם מישהו מכיר מדפסת שמניסיון יותר חסכונית ומציעה אכויות יותר טובות אם כן כולי אוזן..תודה
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
טוב יש לי עכשיו עכבר רגיל כזה ליזר של מיקרוסופט ואני ממש סובל ממנו מת להחליף עכבר בטח תשאלו תקציב אז לא יודע אין תקציב גדול במיוחד אני עובד על משטח עץ לא אחיד אז גם אם כדאי לקנות פד כלשהו לעכבר
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
זה הקישור לתמונה http://hwzone.co.il/reviews-files/buyers_guide/newpc.jpg http://www.a-top.com/xblade/s_xblade-g.jpg בקיצור אני צריך לדעת אם משהוא יודע מאיפה אני משיג את הסט הזה תודה ....רבה ויום נעים לכולם
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-