עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני צריך מארז קטן מימדים לעומת המארזים הסטנדארטים, על מנת שאפשר יהיה לקחת את המארז ממקום למקום בקלות. שאפשר יהיה להכניס לתוכו את החומרה "הרגילה" , כי שמעתי שיש מארזים קטנים כאלה שצריך בשבילם לוח אם מיוחד קטן יותר .

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  2. Started by idofr,

היייייייייייי אנשים שבת שלום!!! אז ככה רציתי קצת פרטים על מחשבי כף-יד כאילו אני מחפש משו עם GPS מסך נחמד שלא יקרטע ויהיה נחמד אם יהיה לו גם מקום לSIM (כדי שיהיה אפשר לגלוש באינטרנט מחוץ לבית) ו.......אה כן מצלמה אם למישו יש המלצות וקצת מחירים דגמים אני מאוד אודה לכם (כותבים אודה או הודה?? ) תודה ושבת שלום עידו

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  3. Started by yoav9,

היה לי מיקרופון ערבי שקניתי ב20 שקל, הוא לא פעל. :-/ בדקתי עד מיקופון וגם הוא לא פעל לי על המחשב :-* באתי, קניתי כמו גבר ב45 שקל אוזניות שבאות עם מיקרופון ו... גם הוא לא פעל > יש לי כרטיס קול ac97 שנמצא על הלוח אם (ברור אבל בכל זאת) עכשיו מה שאני שואל זה פשוט. what the hell is the problem!!!1 יש הגדרות מיוחדות למיקרופון שאני צריך לסדר? הכרטיס קול שלי ערבי מדי. מה?

4. מה קורה חבר'ה? קניתי לפטופ של DELL 1520 :yelclap: ואני מחפש עכבר + מקלדת אלחוטיים בשבילו, עדיף BT ולא דרך מתאם כלשהו. (בשביל משחקים בעיקר) אלא אם כן תמליצו שלא כדאי אלחוטי, ועדיף חוטי וזהו, אשמח להצעות נוספות, רק תציינו שזה לא אלחוטי ומשהו פחות קשור, אבל אם אתם מכירים וממליצים, על תיק גב ללימודים, גדול, עם מקום ללפטופ תודה מראש

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  5. Started by Or ei,

אני מפש כתבה שמסבירה על הרכבת מחשב בפירוט על כל הפרטים הכי קטנים והכול

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  6. Started by RGod,

מה איזה צורב אתם ממליצים לי לקנות של שיהיה הכי עדכני כלומר מבחינת ה DUAL LAYER וחברה שהיא אמינה משהו עד 200 שח .

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  7. רוצה לחבר מדפסת+ עכבר +מקלדת +VIDEO CONFERENCE האם יש פתרון? האם ניתן במידה ואין פתרון לחבר את המדפסת ו ה VIDEO CONFERENCE לסרוגין? תודה נעם

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  8. שלום לכולם אני מחפש מדפסת שתפקידה יהיה לרק הדפיס תמונות התקציב שלי הוא בערך 300 שקל עם חריגה אפשרית המון תודה

9. Started by Adir Cohen,

שלום לכולם, אני חדש כאן שמי אדיר ביומיים האחרונים התגלתה אצלי בעיה עם העכבר, הוא מחובר הייטב והאור האדום שלו למטה פועל. אחריי כמה שעות של עבודה איתו הוא פשוט נתקע על המסך ולא זז... האור ממשיך לפעול אבל כאילו במחשב הוא לא מגיב - גם הלחצנים שלו לא פועלים. כדי לשחרר את זה אני תמיד צריך לעשות הפעלה מחדש וזה דיי מציק כי אני מתכנת אתרים במקצועי ואני פועל עם המון תוכנות שלהפעיל אותם מחדש אחר כך זה דיי מעציב העכבר מתחבר לחיבור הירוק שלו לצד החיבור הסגול של המקלדת מאחור (סילחו לי על ההסבר אני פשוט לא כל כך יודע איך קוראים לזה). אשמח לקבל עזרה, אדיר.

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by ran1809,

אז ככה עד לא מזמן השתמשתי בעכבר לייזר אלחוטי של לוג'יטק באמת היה טוב חבל על הזמן, עכשיו התחדשתי בעכבר של מיקקרוסופט שעובד על חיבור לבלוטוס ובטכנולוגיית הלייזר, עכשיו לפי מיטב הבנתי העכבר צריך להיות הרבה יותר טוב ויותר מדוייק לעומת זאת העכבר ממש לא מגיב טוב לתנועות וממש לא מדוייק. אז אולי אני טועה ובעצם עכבר אופטי יותר טוב מהלייזר ? כי אני ממש לא נהנה מהשימוש והתאמתי לעצמי את ההגדרות.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. ובאותו עניין, האם 2 עכברים אלחוטיים מאותו הדגם בבית לא יפריעו אחד לשני (כ"א מהם יחובר למחשב אחר, כמובן)? אם לא יפריעו, אשמח גם לדעת מדוע. תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. נועה מתמחרים את העכבר G5 במחיר של 330 ש"ח. שהוא המחיר הכי זול ברשת. (לפי זאפ) לפני כמה ימים שמתי לב שהם הוסיפו לכותרת המוצר את המילה OEM. מה זה אומר לגבי המוצר? אני מתכנן לקנות אותו ולכן אני שואל את השאלה. תודה לעוזרים מראש נ"ב לינק למוצר http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4181

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  13. Started by fizban,

שלום לכולם! אני מתכנן לקנות מדפסת לאור התחלת לימודי באוניברסיטה. אני מעוניין במדפסת "לייזר" (והמבין יבין.. ) בכל מקרה, אני מחפש מדפסת בסביבות ה-500 שקל, אפשר יותר אם זה באמת משפיע על האיכות.. עקב העובדה שאני ממש לא מבין במדפסות או בחברות שמייצרות אותן, אשמח להמלצה על אחת טובה. תודה מראש! טל

14. שלום .. יש לי מדפסת ממש ישנה בבית.. צריך להתחדש. מעוניין במדפסת משולבת , פקס , סורק . עכשיו לשאלתי .... מה ההבדל בעבודה של מדפסת לייזר לדיו ..? ויש הבדל בין דיו להזרקת דיו ? או שזה אותו דבר..? סליחה על הבורות בשאלה. אחרי שדיברנו על ההבדל . מה מומלץ יותר ? מה העלויות בתיחזוק המדפסת ..? מעוניין לקבל המלצות גם למדפסת שחור לבן , וגם לצבעונית .. ובהתחשב בהפרש המחירים אחליט מה לקחת . תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by hanan13,

היי. אני מחפש המלצה למדפסת משולבת. עד היום השתמשתי במדפסת של סמסונס scx 482 - מדפסת לייזר שחור לבן. עד היום הדפסתי בשחור לבן. מכיוון שיש לי ילדים אשמח לשקול לעבור להדפסות צבעוניות (לא חובה). כמות ההדפסות שלי מועטה מאוד. אני מדפיס כמה עשרות בודדות של דפים בחודש ולפעמים אפילו כמה דפים בודדים, בעיקר חשבוניות שאני מוציא או מקבל חשבונות במייל. אולי אם הילדים יתחילו להשתמש במדפסת בשביל דפי ציור וכדומה הכמות תעלה. אני כן זקוק לפקס ולעיתים רחוקות לסורק. חשוב לי מדפסת שיש לה מגש אכסון והזנה של דפים. אפשרות לשלוח כמה דפי פקס ברצף (לא הזנה ידנית). חיבור אלחוטי יהיה בונוס נחמד. כמובן שיש לי חיבור קווי אם צריך. אפשרות להדפסה דו צדדית תהיה גם בונוס נחמד אבל ממש לא חובה. התקציב הוא ע…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by shalom123,

שלום רבכ מתלבט בין קיי 350 לקיי 800 של לוגיטק. אחד עולה בישראל 260 ש"ח והשני עולה בארה"C 80 דולר מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום . אני מעוניין לקנות את השלט אלחוטי ... האם הוא נוח לשימוש במחשב האם הוא אמין ומספק את התמורה למחיר ( 300 שח ) האם אפשר להשתמש בו גם ב VISTA ( ז"א שאין איזה בעיות תאימות ) תודה.

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  18. שלום . אני צריך מדפסת לייזר שחור לבן עד 1000 ש"ח למשרד. חשוב שתהיה : שקטה , מהירה , אמינה , וחסכונית. חשוב להדגיש שלא צריך : לא הדפסה דו צדדית , לא פקס , ולא סורק. תודה רבה D:

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. למישהו יש מושג על הספק הנ"ל ? http://www.thermaltake.com/product/Power/ToughPower/w009697/w009697.asp

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  20. שלום לכולם, ברצוני לקנות מארז HTPC ואני מתלבט בין שני מארזים של ף 1. ZALMAN HD-160 2. SILVERSTONE LC-16 מה יותר טוב? על מה אתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  21. Started by hardware maniac,

חח אני יודע שפתחתי תרד דומה אבל אני צריך לדעת האם הוא יחזיק לי 7900GTX טוב?כי שמעתי ש 7900GT צריך 350 מינימום.

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  22. Started by Harbi,

לבעלי הסט הנ"ל ולכל מי שיצא לו לנסות אותו, האם ידוע לכם בוודאות אם הסט הזה יקלוט מטווח של כ-4 מטר ? אני מחפש סט מקלדת +עכבר איכותיים בתקציב נמוך לסלון שייקלטו בטווח של כ-שלוש עד ארבע מטר. נתקלתי בסט הזה: http://www.getit.co.il/Prod/46564/12 האם הוא יעשה ת'עבודה? תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by BONO,

אני בבבעיה קשה נגמר לי הכסף ואני צריך ספק כח אני לא יודע איזה יתאים לי המפרט שלי: GIGA-BYTE GA-7VAXP AMD ATHLON XP 2000 RADEON 9700 PRO maxtor 80 gb 7200 ספק 400 ג'נרי יספיק לי? איזה חברה כדאי לי גם?

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  24. Started by itzik_now,

לא, לא חינם אבל בפחות מחצי מחיר... המצלמה הנ"ל עולה בסביבות 10,000 ש"ח בארץ, אני יכול להביא אותה מניו יורק - שם היא עולה בסביבות 1000$ מישהו יודע האם יכולה להיות לי בעיית תאימות כלשהיא בארץ ? (שידת שידור, וכו') ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by LAKOTA,

שלום רב, התחלתי ללמוד גרפיקה ממוחשבת. ביקשו מאיתנו להתחיל להכין "בוק" עבודה. מכיוון שיש לי מדפסת כל כך ישנה שאינה מוציאה איכות מספקת אבקש מכם המלצות למדפסת איכותית אין כל בעיה שתהיה משולבת. רצוי גם שיתוף עם הסלולרי, אלחוטית. איכות מינימום 300 DPI רב תודות לעוזרים

• 3 תגובות
    • 954 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.