עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by danilevi,

יש לי 3 עכברים שאני מתלבט בינהם: 1 - http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=10293&catid=281 2 - http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=10291&catid=281 3 - http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14174&catid=281 מה דעתכם? איך העכברים למחשבים ניידים מבחינת הגודל הם קטנים והם נוחים?

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  2. Started by dennis14,

לינקים: 1) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_296&products_id=14628 2) http://tms.co.il/product_info.php?cPath=84_87&products_id=3080 הנביגייטור יקר יותר מהארגו, יש להם את אותו מנוע ויש להם עיצוב שונה (הנביגייטור נראה לי פחות נוח...) במה הנביגייטור טוב יותר מהארגו ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום חברים ושנה טובה; החלטתי סוף סוף להחליף את העכבר הג'נרי הכה מעצבן במשהו יותר מתאים למשחקים, אני בעיקר משחק משחקי פעולה מגוף ראשון\שלישי, וכמובן משחקי אינטרנט; יש לי תקציב דיי מוגבל (עקרונית לא יותר מ 150 ש"ח, אבל מותר לחרוג...),אה, ואני לא רוצה עכבר אלחוטי (מטעמי נוחות) אין לי ממש ניסיון באף אחד מבין העכברים, ומה שכן הייתי רוצה זה עכבר ליזר;מצאתי שני עכברים שעונים לדרישה זו ואשמח אם תביעו את דעתכם לגביהם (מי שכבר ניסה אותם) או תציעו אופציות חלופיות (ושוב אני מדגיש, רצוי שיהיה בטווח ה 150 ש"ח ). העכבר שיותר מצא חן בעיני (גם בגלל צורה וגם בגלל מחיר): http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_296&products_id=14628 וחלופה יקרה יותר: http://www.pandas.c…

• 38 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. שלום לכלום יש לי שלט למחשב שמתקשר דרך עיניית שמתחברת דרך USB למחשב מכיוון שהסלון רחוק צשמחשב אני צריך לחבר את העיינית דרך כבל USB ארוך שנמתח לי לאורך הסלון האם מישהו מכיר משדר Bluetooth שניתן לחבר לעיניית והוא יתקשר עם המתאם Bluetooth שקיים במחשב למעשה יחליף את חיבור ה - USB ? תודה

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  5. אני מתלבט בין שני העכברים הנ"ל - האם לרבולושן המטען הוא גם סטנד לעכבר? כי ראיתי שבג'י 7 צריך להוציא את הבטריה ולהטעין אותה בנפרד מהעכבר כל פעם (העכבר מגיע עם 2 בטריות באריזה). והמטען/סטנד שלהם - הוא מתחבר ליו אס בי בשביל המתח, או ישר לשקע חשמל? אני ראיתי את שני העכברים בהפרש של שקל בבאג, אבל עכשיו בזאפ אני רואה שהג'י 7 גם משמעותית יותר זול (343 מול 525 במינימום), אז יש איזה פיצ'ר נוסף שאני צריך לשים לב אליו, שעלול להטות את הכף לטובת הרבולשן בכל זאת? נ.ב. - יש לשניהם או לאחד מהם כבר דרייברים לויסטה? תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  6. אהלן, כפי שכתוב בכותרת, קניתי את הLogitech Media Elite, עובדת מעולה, מלבד העובדה שכשאני כותב, אם אני לוחץ שיפט+:+P [כדי ליצור סמיילי : P ] אז המקלדת לא כותבת כלום והמחשב עושה לי "ביפ" כאילו "הלחיצה שאתה מנסה לעשות לא חוקית" יש דרך לסדר את זה? היא חדשה לחלוטין האריזה עוד קיימת [היום קניתי חחח]. -ג'ו

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  7. זכור לי שראיתי דבר כזה פעם משהו יודע איפה אני יכול להשיג דבר כזה תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by amit_amit,

שלום כולם רציתי לשאול על איזה מדפסת לייזר צבעונית אתם ממליצים ואם בתקציב הנ"ל כדאי צבעונית או שחור לבן?

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  9. Started by avieini,

מי שפה קצת מבין בגיים פאדים למחשב כמובן בבקשה שיעזור לי למצוא גיים פאד נחמד משו בסגנון של הפלייסטיישן עם שני סטיקים אנאלוגיים ועוד כפתורים שכמו בפלייסטיישן L1 L2 R1 R2 ואני מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוון החברה לא כל כך חשובה התקציב שלי הוא עד 100 אז אם יש לכם הצעות טובות אני ישמח מאוד על העזרה תודה!

• 40 תגובות
    • 3.7k צפיות
  10. 6600E 8800GTS ASUS P5B DELUXE 2GB 800MHZ

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  11. שאני מתקין את המדפסת המחשב אומר לי להוציא תUSB.אני יכול להוציא מהמדפסת את הUSB? זאת אותה פעולה או שחייב להוציא מהמחשב את הUSB?

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  12. Started by nosterdmus,

שלום אנשים. יש ברשותי MX1000 זה כשנתיים, עכבר שניתן לי במתנה ולכן אין לי מושג היכן הוא נרכש. כיום העכבר הפסיק לטעון את עצמו. יש למישהו מושג היכן ניתן לתקן את העכבר? האם היבואן הרישמי בארץ (ומיהו ד"א) יתקן את זה תמורת תשלום? אם לא - האם יש מעבדה בארץ? האם ניתן לשלוח את המוצר ליצרן אם הוא עדיין במסגרת אחריות?

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  13. Started by +Eliran+,

בגלל שלא רציתי לערבב בין הנושאים אז חשבתי שיהיה יותר כדאי לפתוח נושא חדש. בדיון הקודם על המשולבת נאמר שהיא זוללת צבע, אז חשבתי אולי כדאי לקנות מדפסת טובה ואיכותית שלא זוללת צבע, ובנפרד לקנות פקס שהוא גם מכונת צילום וסורק.(כי השימוש במדפסת הוא יותר תדיר) אם כן אז יש המלצות על מכשיר פקס משולב כזה? וסליחה על כל הבלבול מוח, פשוט זה הוצאה די גדולה ואני לא רוצה להידפק בסוף....

14. מישו מכיר אולי את המדפסת HP Oficejet 5610 ויכול להביא עליה חוות דעת? במיוחד בקשר למהירות הסריקה שלה והאיכות של הסריקה. ורציתי גם לשאול, מה יותר טוב הזרקת דיו או לייזר? עכשיו רציתי בבקשה גם לבקש המלצה על מקלדת BT טובה ומהירה. תודה רבה.

• 26 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. שלום אני רוצה לקנות מדפסת משולבת פשוטה שני הדגמים הסופיים שהחלטתי עליהם הם Canon MP160 ו-HP Photosmart C3183 מה אתם אומרים איזה מהם עדיפה? לשימוש בייתי לא כבד, אולי לפעמים להדפיס תמונות גם הבנתי שלקנון עוד אין דיו חלפי אבל המקורי שלה יותר זול משל HP אני נוטה יותר לכיוון הקנון יש למישהו ניסיון עם המדפסות האלו? תודה

16. Started by Ic3 CuB3,

שלום לכולם, ושנה אזרחית טובה :hi: אני מחפש מקלדת אלחוטית, שתהיה נוחה, תקלוט ממרחק כמו שצריך, תהיה חסכונית כמה שיותר בחשמל. מחברה איכותית. חשוב שהמקלדת לא תהיה כחלק מסט, כי אני מעוניין לקנות גם G7 שאני מבין שאין סט שבא איתו. אני לא יודע מה סדר הגודל של התקציב לכזו מקלדת אבל אני מעריך שעד 200-250 זה יהיה נחמד. תודה רבה לעוזרים, ושבוע טוב. :xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  17. אני מתכוון כך שלא יהיו התנגשויות ובקר אחד יתפס על הפקודות של השני לדוגמא בפיפא 2007 הגמפד שלי מחברתXCOM 12 כפתורים כמובן שלשנייהם יהיה את אותו הדרייבר אך אני אמור לקנפג את שנייהם ומה אני אמור לראות בלוח הבקרה \בקרים

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  18. Started by royboy777,

שלום לכולם אני ככל הנראה אצטרך כבל DVI למסך LCD שאני עומד לקבל איך נקרא הכבל אותו אצטרך לצורך שימוש במסך בין כל השמות וההתקנים למיניהם? תודה

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  19. שלום, אני מחפש UPS שיחזיק מעמד לפחות 30 דקות, תחת עומס של מסך 17", מחשב מבוסס AXP ו- 9700Pro ומודם ADSL. על מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  20. Started by CrossFire,

Satellite Speaker Power Subwoofer Power Frequency Response Signal-to-Noise Ratio (SNR) Dimension (L x W x H): תוכלו להגיד לי מה גורם כל אחד מאלה לרמקולים (5 משפטים)?

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  21. אהלן העכבר שלי (Microsoft Explorer v3) מראה סימני גסיסה, ואני חושב להוציא אותו לפנסיה אחרי 6 שנים שהוא שירת אותי נאמנה... אני מאוד אוהב אותו ת'אמת וחבל לי להחליף אבל גם מעכברים צריך להפרד מתישהו. :'( בכל מקרה, אני די מבסוט על הסידור כפתורים שלו , במיוחד על ה Back ו Forward שהם באותו הצד ולא בצדדים שונים כמו בלוג'יטקים למיניהם. יש איזה עכבר שיכול להחליף אותו מבחינת נוחות? אני לא צריך 20,000 DPI ובלה בלה. רק שיהיה נוח ושישתווה לפחות למייקרוסופט שלי. גלילה צידית תהיה בונוס חמוד אבל ממש זניח... תקציב..... הממממ...... לא יותר מ 200. Fewer is better. טנקס ולילה טוב

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. XEROX XA7-192I LCD *כולל כיסוי מגן מזכוכית לשמירת המסך לזמן ארוך יותר מוצר: ``19 LCD XA7-192I צבע שחור תכונות ממשק אנלוגי ודיגיטלי, עיצוב דק במיוחד טכנולוגיית צג ``19.0 Viewable Active Matrix TFT זווית צפייה אופקית 140 מעלות זמן תגובה ms 8 גובה פיקסלים (מ``מ) 0.264 מ``מ רזולוציה מרבית 75Hz @ 1280 x 1024 קצב רענון אנכי (Hz) 60-75 בהירות 250nits יחס ניגודיות 800:1 תמיכה Mac ו-PC כניסת וידאו אנלוגי ו-DVI כוונון אוטומטי כן הפעלת משתמש בקרי מסך דיגיטליים הספק צריכה 30W / Energy Star Plug & Play כן ממשק חיבור לקיר כן (תקן VESA) אחריות עד 5 שנים

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  23. יש את החיבור הזה של הוידאו (אדום לבן צהוב) לא זוכר איך זה נקרא. אני צריך קופסא קטנה או כל דבר נוח אחר, שיוכל להחליף לי בין 2 כבלים. הכוונה שבטלויזיה יש לי רק כניסה אחת כזאת, אבל יש לי שני התקנים שאני מחליף בינהם כל הזמן. ממש לא נוח לי כל הזמן להזיז את הטלויזיה, לחפש את החיבור מאחורה, להחליף את הכבלים שכולי מתוח, ואז באותו רגע הכל מתנתק ומעצבים אני צריך להעיף את הטלויזיה הצידה וכו וכו... ועוד רכיב קטן שבטח לא יהיה קשה להשיג, ממיר של נקבה נקבה לחיבור הזה, בשביל שאני אוכל לעשות מכבל רגיל כבל מאריך... כמובן שאני פונה אליכם כי אני מחפש לקנות דבר כזה באינטרנט, אני מתאר לעצמי שבקניון לא כזה בעיה להשיג אבל אין לי זמן להגיע לשם.

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  24. Started by ms1ms1ms1,

שבוע טוב לכם...!! אני מחפש דריבר למצלמת אינטרנט פשוטה מחברת TEAC יש למישהו מושג איפה אני יכול למצוא?? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  25. logitech G7 Logitech G5 Razer Copperhead לכל אלו שהתנסו נא חוו דעתכם... מבחינת - תזוזה, סוללה, נוכחות שימוש, התאמה לתוכנות... :yelclap:

• 22 תגובות
    • 3.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים