ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,422 דיונים בפורום זה
-
תשמעו קטע רכשתי את עכבר logitech MX-518 אני לא גיימר רכשתי אותו בגלל ריבוי הכפתורים על מנת שאוכל להשתמש בהם באפליקציות שונות כוונתי את הכפתורים בצדדים לבצע copy + paset . גיליתי כי זה עובד בכל היישומים מלבד יישומי OFFICE שלחתי את הבעיה לתמיכה של LOGITECH ולהפתעתי הם ענו לי כי העבר מיועד למשחקים ולכן לא אמור לתמוך בשון יישום אחר ???!!! איזה מן תשובה מפגרת זו האם יש לעוד משהוא את הבעיה הזו בעכבר הזה ??
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
חשבתי לקחת את ה-Logitech G5 ה-Logitech Media Keyboard Elite והSteelpad QcK Mini (כי אין לי מקום לשום דבר יותר גדול) אני לא צריך את הבולשיט של האלחוטיים. ממש לא. אתם חושבים שזה טוב ? יחד עם המחשב החדש שאני קונה, והכל... את העכבר מצאתי בKSP מאוד בזול, את המקלדת אני אקנה באופיס דיפו כי יש לי שם זיכוי, ואת הפד אני אזמין מPCGAMES (יחד עם חבילת ההרחבה של הקרב על הארץ התיכונה 2) יש אולי הצעות אחרות ? או מקומות זולים יותר שלא ראיתי ? אני אודה מאוד על כל עזרה שתינתן.
-
- 7 תגובות
- 940 צפיות
-
-
תקציב 400-500 שקל השימוש הוא פעם ב- שיש איזה עבודות לבצפר , אז מדפיסים כמה דפים לא משהו רציני , תמונות כמעט ולא מדפיסים. אפשר המלצות ? תודה מראש :
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
האם יש אתר שעושה השוואה בין כמות דיו של מדפסת אחת לאחרת?
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם... צריך עזרה בקניית עכבר למחשב רצוי שיהיה לייזר עם רזולוצייה של לפחות 1500 DPI יש לי סכום של 240 שח' אולי טיפונת יותר וחייב עכבר מחשב טוב.. שמעתי שהA4TECH LX750 ממש טוב ומרוצים ממנו הרבה אנשים האם זה נכון?? ומה אפשרי לקחת בסכום של 200-250 שח. תודה למגיבים.
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
אני מחפש עכבר ליד די גדולה שיהיה נוח (כרגע יש לי עכבר של מיקרוסופט אלחוטי עכברוWireless OpticalוMicrosoft והוא קטן לי ) אני רוצה עכבר שיתלבש לי על הכף יד , כרגע אני מחזיק את העכבר בעיקר עם האצבעות והוא לא נוגע לי בכף יד עצמה התקציב עד 300 שח בערך (מיועד למשחקים) תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מדפסת A3 מסוג EPSON STYLUS PHOTO 1270 והיא לאחרונה התחילה להדפיס פסים ורודים על המסמך המודפס ללא קשר לסוג המסמך (תמונה, כתוב). מישהו יודע איך מתקנים את זה??
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
נמאס לי לחבר את המצלמת וידאו כל פעם, אז אני רוצה לקנות מצלמת רשת נורמלית. שתהיה באיכות טובה, עם מיקרופון מובנה עד 150 ש"ח. מעדיף שתהיה מלוג'יטק, אם כי לא חובה. תודה : )
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אם זה לא שייך לכאן אז להעביר בבקשה אבל אני חושב שזה שייך לכאן כי זה ממש קשור למחשב בתור ציוד היקפי. התקציב שלי הוא סביבות ה-200 או 250 ש"ח המצלמה רצוי שתתלבש על מסך [LCD] צבע כהה חובה...\: כחול או שחור או אפור אני צריך מיקרופון מובנה ואיכות וידאו לייב במסנג'ר הכי גבוהה שאפשר.. רצוי מחנות בראשל"צ [סקייפיסי או גולדטופ או פיסיסנטר או KSP] למה אני צריך להתייחס מבחינת איכות וידאו בלייב? QVGA? לכידת וידאו? כי הרזולוציות שונות בשני המושגים הללו.. איך המצלמה הזאת? http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2509
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
צריך מקלדת למשחקים ואינטרנט עד 199 שח. תודה דחוף! לא אלחוטי ומותג!!
-
- 9 תגובות
- 925 צפיות
-
-
היי קניתי ג'ויסטיק של לוגיטק freedom 2.4 האלחוטי עכשיו שאני טס במטוס הוא פונה לי לצד אז אני מנסה לכייל אותו אבל בgame control בproperties אין לו אפשרות כיול הוא רק מראה מה שאתה מזיז אז מה לעשות???
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון ישנם רבים אשר ממליצים בפורום זה על 2 עכברים דיי דומים של ג'יניוס- ה Ergo 520 וה Ergo 525. העכברים זהים מבחינה חיצונות, אך ה520 הוא עכבר אופטי וה 525 הוא עכבר לייזר. אני רציתי להחליף עכבר. ראיתי את ההמלצות והביקורות הסבירות ומעלה על הג'יניוס- והתרשמתי. האם באמת עכבר דיי זול (יחסית למיצובו, 120 שקל זה עדיין הסכום הגבוה ביותר ששילמתי על עכבר) יכול להתחרות בחוד החנית- לוג'יטק? היה לי נסיון לא טוב עם העכברים של ג'יניוס בעבר, אבל החלטתי לתת עוד נסיון. אציין כי הנסיון הגרוע שלי עם ג'יניוס היה בגלל שהיו לי 2 עכברים שלהם שמתו בפתאומיות- דבר שעליו לא אוכל להעיד כאן. מאחר ודרישותי מעכבר לא עד כדי כך גבוהות- הסתפקתי בדגם האופטי, כאמור. עוד סיבה לבחירה בעכבר זה-…
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ובכן,קפצתי לקנות ציוד היקפי מבאג יש לי שובר שם.. וקפץ לי העכבר הזה לעין במחיר של 140 ש"ח... אופטי...לוג'יטק...מרגיש נוח ונראה ארגונומי... בקיצור מישהו מכיר איתו? חמישהו יש נסיון? איך הוא? האם יש עכבר מומלץ יותר בטווח מחירים הזה? הנה ביקורת עליו נראה טוב: http://tweakers.net/productsurvey/survey/3719 מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
ב"ה מבקש המלצה למדפסת משרדית - מדפיסים כ500 הדפסות רובם צבעוניות בחודש. אני נוטה יותר לכיון של לייזר (אני טועה?) חשוב לציין שמתוך 500 ההדפסות 400 נעשות ביום אחד (פחות או יותר ברצף), ועוד מאה פזורים על פני כל החודש.
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי אמור להגיע לארץ המקלדת החדשה של לוגיטק? מקלדת ה diNovo Edge ומה יהיה מחירה? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
שלום.... מה אתם אומרים על העכבר של לוג'יטק V200 Cordless Notebook ? דיי דחוף קנו לי את זה כבר ואין הרבה זמן להחליף. תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-
-
צריך המלצה למסך טוב עם נגדיות טובה זמן תגובה מהיר (למשחקים וסרטים) אך שיהיה BLACK TO BLACK ולא GTOG לא משנה החברה אך אפשרי שתהיה חברה טובה כמו סמסונג LG ועוד.. התקציב שלי הוא 1200-1300 ש"ח בלבד..אודה למגיבים
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
מחפס מדפסת משולבת עם סורק ופקס עצמאי מה הכי מומלץ מבחינת אמינות וחיסכון עד 800 שח האם BROTHER אמינים? (דגמי MFC5440 ו- MFC3240 ) תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש התקן בלו טות' פנימי(pci) ואם כן אז איפה אפשר להשיג?
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אוקי, אז אני מתכוון ממש בקרוב לקנות עכבר ergo 525 של ג'יניוס ונשארו לי כמה עשרות שקלים, אז חשבתי אולי לקנות איתם פאד... לפי מה שהבנתי הפאד aqua 3, יהיה הכי משתלם... השאלה היא אם אני אשים לב להבדל עם הפאד ובלעדיו עם העכבר הזה... כי לפי מה שהבנתי הפאד שימושי בעכברים כמו ה-G5, כדי לשמור על הרגליות שלו או משהו כזה... בעיקרון המשטח שהעכבר עומד להיות על חלק, אבל בכל זאת.... ואם כן, איפה אני יכול להשיג את הפאד הנ"ל בארץ? פשוט חיפשתי אותו בזאפ ובכל מיני חנויות ולא מצאתי.... תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
איזה מסך עדיף (במחיר די דומה): Samsung 931BF LG 1970HR תודה
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מקלדת ועכבר (לא צריך אלחוטיים). חשבתי לקנות את 2 הפרטים שבכותרת. מה דעתכם? האם הקנייה כדאית או שעדיף ללכת על משהו אחר? 2 הפריטים ביחד יוצאים לי משהו כמו 330 ש"ח. תודה
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
לגבי הסמסונג 17 אינטש הדגם הוא 740n והאסר הוא 1917al אינטש19 הסמסונג עולה 1000 והאסר עולה 1200 מה כדאי האם החברה חשובה א שעדיף מסך יותר גדול? בבקשה צריכה עזרה דחוף כי אני צריכה להודיע למוכר תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
יש לי את המדפסת הנ''ל (חח) ואחרי כל פעם שאני מדפיס בה זה מדפיס לי גם את הדף הזה של הבדיקת צבעים זה נורא מעצבן נ.ב לא ידעתי אם זה בעיה תכנית אבל בכל זאת נכנסתי לפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-