ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני עומד להתקין 4 מצלמות בעסק. איזו חברה הכי מומלצת בכרטיסי DVR (מבחינת איכות, יציבות, אחריות, תוכנה שמגיעה עם הכרטיס)? Geovision/Provision/RapidOs/Sunkyo איזה מצלמות מומלצות ? Sharp/Sony/Provision? על איזה נתונים טכניים אפשר להסתכל במצלמות מעבר לחברה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום, אני חדש פה ויש לי שאלה.. אני מקווה ששמתי את השאלה שלי בפורום הנכון.. אני רוצה לחבר מצלמה מהסוג הזה לכרטיס DVR האם זה אפשרי? איך אני עושה את זה? המצלמה היא עם יציאה של RCA והכרטיס עם כניסה של DVR אם אני לא טועה כמו של כבלים.. מה אני צריך לעשות? ועל איזה כרטיס DVR אתם ממליצים עם תוכנה טובה, ידידותית לשימוש ואם אפשר בעיברית (יותר קל) ומחיר סביר.. ועל איזה מצלמה אתם ממליצים: PRV2000CO provision אם אתם מכירים מצלמה שהיא קטנה בגודל יום ולילה צבעונית תציעו הצעות.. תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
אני מקווה שהשאלה מתאימה לכאן , אני קונה מחשב חדש , ובשביל כל מיני דברים כמו חיבור מצלמת ווידאו אני צריך כרטיס firewire בכל מקרה אני צריך שהוא יהיה מהחנות tms. הכרטיסים שיש להם הם: http://tms.co.il/index.php?cPath=84_166_319 האם אפשר ללכת על הכי זול STLAB 1394 Firewirex3 + Ulead V8 PCI F-230 שעולה 75 ש"ח?
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום , רכשתי לאחרונה מצלמת וידאו דיגיטלית (PANASONIC NV-GS57 MINI DV) ואני מעוניין להעביר את החומר המצולם למחשב הביתי. היות ואני יודע שהחומר המצולם נשמר בצורה דיגיטלית על הקלטת ותופס נפח רב,אני כנראה צריך לרכוש כרטיס FIREWIRE כדי להעביר את החומר המצולם בקצב מהיר למחשב .(יש גם יציאת USB-2). השאלות שלי הן: 1. מדוע בחלק מהמקומו הכרטיס נקרא גם "כרטיס ללכידת וידאו DV "? האם מדובר בשני כרטיסים שונים? (עד היום חשבתי ש"לכידה" מתבצעת כאשר יש המרה מפורמט אנאלוגי לדיגיטלי) 2.האם התוכנה שמגיע עם חלק מהכרטיסים משמשת כתוכנה/דרייבר לצורך ביצוע ההעברה בפועל או תוכנת עריכה בלבד שאין חובה להשתמש בה? 3.מה פירוש "יציאת DV לעריכת הסרטים במחשב "?האם זה שם נוסף ל "FIREWIRE" או יציאה שונה לגמרי…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם כל כרטיס רדיו FM שהוא בד"כ חלק מכרטיס TV (לכידה / צפיה) מצריך חיבור לכרטיס קול של המחשב ? יש מספר כרטיסים עם יציאת Audio בנוסף לחיבורים אחרים הקיימים בהם, והשאלה שלי היא האם אפשר דרך יציאה זו לשמוע sound מהרדיו ללא כרטיס קול כלשהו ?
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף למחשב שלי כרטיס PCI שיוסיף לי 2-5 יציאות USB. איזה כרטיס כדאי לקנות? יש משהו שכדאי להזהר ממנו?
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
היום קניתי לאבא שלי ב-KSP כרטיס שמתחבר לPCI והוא בעצם של USB2 כי עד עכשיו היה לאבא שלי USB1... הבחור אמר שזה בטוח יעבוד ושזה אפילו עובד עם פנטיום 3. חיברתי את זה למקום הרצתי דרייבר..הוא אמר לי שהוא מזהה ושהחומרה שלי מותקת.. כשאני מכניס את הDOK של אבא הוא אומר לי שזה מחובר במהירות נמוכה..(מקפיץ לי הודעה כזו) נכנסתי למנהל ההתקנים והתוצאה לפניכם המפרט: P4 1.5 winxp pro ואני לא יכול להגיד ת'לוח M כי אין לי מושג..בחנות אמרו שזה PCCHIP משהו כזה..בטח משו ישן ומעפן.. רעיונות? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
ישנו כרטיס PCI, אשר פעולתו היא להחזיר את המחשב תוך כמה שניות לנקודה מסויימת, בעת תקלה/אי הפעלה/ מחיקת תקיית SYSTEM סתם מתוך שיעמום, או מחיקת קובץ בזדון מהכונן. (את הכרטיס מיצרת חברה ישראלית,משווק לכל העולם) שמעתי קצת על הכרטיס ואני שוקל לקנות אותו. השימושים שלי- המחשב הוא בעצם מערכת עריכת וידאו רצינית,כבדה ויקרה, שמשמשת לי לפרנסה. מישהו שמע על הכרטיס הזה? היכן ניתן להשיגו? (לא מצאתי ב ZAP חנויות). קישור- http://www.radixprotector.com/index_il.htm#1 תודה
-
- 9 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי הגה של מיקרוסופט מסוג sidewinder forcefeedback pro וג'ויסטיק של CH מסוג CombatStick. את שניהם קניתי לפני הרבה שנים, אז אף אחד מהם אינו בעל חיבור USB, אלא החיבור הישן (אני חושב שזה נקרא חיבור COM). הזמנתי לפני מספר ימים מחשב חדש ובלוח אם (Asus P5K) אין כניסות כאלו, המוכר בחנות ייעץ לי לחפש ב-ZAP כרטיס PCI-COM אבל לא מצאתי. מישהו יודע איפה אפשר למצוא או איך אפשר לחבר את הג'ויסטיק /ההגה למחשב החדש? תודה, יוני.
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
חברים שלום נא עזרתכם המהירה אני רוצה לרכוש את הכרטיס הנ"ל למחשב הנייד שלי IBM A20M שאלותי הם 1. האם זה מתאים למחשב ? 2. מה דעתכם על הכרטיס הזה http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=1827 אודה לתגובתכם המהירה
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
שלום! באופן דחוף, אני צריך לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית, מכיון שאני טס לחו"ל בסופשבוע. יש לי לפטופ IBM T23 והבנתי שרב המצלמות פועלות על Firewire. אני מתכנן לקנות סוני או קנון, מה שאני מבין די סטנדרטי וצריך לעבוד יפה עם רב החומרה. מכיון שאין לי חיבור כזה (רק 2 USB) אלא PCMCIA, אני מחפש כרטיס מתאם לא מתוחכם במיוחד (כלומר, לא יקר) שיעשה את העבודה בצורה מספקת ושלא יתקלקל. אני ממש לא מבין בעניין הזה אז קחו את זה בחשבון בהסבר, תודה :-) מה שכן, במידה שיש הצעות קצת יותר יקרות אבל מעניינות בשבילי מבחינת אופציות נוספות אני אשמח לדעת. לא אכפת לי לקנות ברשת, אני יכול לאסוף את הכרטיס מהמוכר. אודה לכם על תשובה מהירה, זה ממש דחוף תודה רבה אדם
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
??? האם ניתן לחבר כרטיס PCMCIA למחשב בזמן שהוא עובד או צריך לכבות את המחשב קודם?
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע כרטיס USB של חברת ST-LAB מדגם U163 עליו יש צ'יפסט של VIA, וניסיתי להתקין אותו במחשב הישן(P2 400 עם win98) חיברתי את הכרטיס בכל אחד מהסלוטים האפשריים, אבל לשווא-המחשב לא עלה בכלל, וכהוצאתי אותו הוא עלה כרגיל בקיצור החזרתי את הכרטיס לחנות ושאלתי אם יש אחד אחר שהם יכולים להציע, הם אמרו שזה היחיד שיש להם עכשיו אני בלי כרטיס, ולא יודע איזה לבחור ואם הוא יתאים לחומרה של המחשב למישהו יצא פה להתקין כרטיס USB 2 כלשהו על P2 וזה לא עשה בעיות? ואם כן איזה?
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר לקנות כרטיס usb 2.0 עם צ'יפסט של NEC באיזור תל-אביב. מחיפוש ב- zap מצאתי רק בפנדה ובלמיר והם רחוקים לי... רק לא להציע לי לקנות עם צ'יפסט של VIA כי כבר בדקתי והם פשוט לא עובדים על הלוח שלי...
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני מבקש לא להרוג אותי , אני לא מנסה למכור אותו , אני רק רוצה שמישהו יקח אותו ממני , כי הוא מתמלא באבק ואין לי שום כוונות להחזיר אותו לתוך המחשב . אי אפשר לדעת , אולי יצא לי מזה משהו טוב ...
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אהלן. הגעתי למסקנה שכרגע אני לא רוצה להשקיע הרבה כסף בלוח ומעבד וזה אבל מה שכן החלטתי לשדרג לכרטיס גרפי יותר טוב מהריוה TNT PRO2 32MB שלי כרגע. חשבתי ש GeForce2MX יהיה רעיון טוב. בעקרון אין לי בעיה להשקיע כמה מאות שקלים בזה אז אמרו לי אולי ללכת כבר על ה GEFORCE3 אבל עם המחשב הגרוטאה שלי PENTII 350 אני חושב שהוא לא יוכל לנצל בכלל את הכרטיס.. עזרו לי.. ועוד דבר שווה לנסות לקנות כרטיס יד שנייה או שזה לא טוב? ואיפה הכרטיסים הגרפיים הכי זולים? זיגזג? תודה :>
-
בבקשה, תכתבו לי שם של כרטיס מסך טוב, עם יציאת TV וקידוד לDVD. שיהיה 32MB מספיק. ושלא יעלה על 470 ש"ח. חשבתי על VOODOO 5500 64MB ? TV או על KYRO II 4500 אבל תגידו אתם.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אחרי הרבה זמן שרציתי להקליט משחקי גיימפלי נתקלתי בכרטיס הזה ורכשתי אחד רק אחרי שרכשתי שמתי לב שכתוב שהוא לא תומך ברזולוציה של המסך שלי 1920x1200 אלא רק ב 1080 אני אנסה לבטל את ההזמנה אבל רציתי לדעת עם למישהו יש ניסיון איתו ... והאם אני עדיין יוכל להקליט איתו עם אני יוריד רזולוציה למשחקים לדוגמא ... לא מצאתי כל כך מידע על הדבר אז אשמח לעזרתכם או דעתכם ... תודה גיא
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות כרטיס הרחבה usb 3.0. הכי זול שראיתי בחנויות בארץ הוא ב-ksp שעולה 60 שקלים. בדקתי באיביי ושם חצי מחיר. יש כאן מישהו שקנה ב-ebay כרטיס הרחבה usb 3.0 ויכול להמליץ? הזמנתי אחד (בקישור למטה) אבל הוא לא עבד כמו שצריך... http://www.ebay.com.au/itm/USB-3-0-4-pin-IDE-PCI-e-PCI-Express-Card-PCI-Express-Slot-5Gbps-Low-Profile-/131027786073?pt=AU_Components&hash=item1e81dd5959
-
- 4 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אני צריך שיהיו לי 6 COMים על המחשב ולכן אני צריך כרטיס להוספת COMים למחשב. ברוב החנויות מצאתי רק כרטיס שמוסיף 2 אבל אני יודע שקיימים גם כאלה של 8 ולא ממש רוצה להעמיס כמה כרטיסים. מישהו יודע איפה אני יכול למצוא דבר כזה? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם הכרטיס הזה הוא כרטיס נורמאלי שיספק לי גלישה במהירות מקסימלית או שכדאי לקנות כרטיס רשת חדש? (את הקיים אנחנו משאירים במחשב הישן..)
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
אז ככה : אני צריך מחשב לשימושים הבאים 1.תוכנות גרפיקה ,עבוד תמלילים וגלישה המשחקים בעדיפות שנייה. 2.אפשרות להקלטה אל ה H.D וממנו לטלויזיה/וידאו. 3.הצגת מצגות וסרטים על ה t.v . לשאלות: איזה כרטיס וידאו לקנות ? האם יש כ.מסך משולב והאם הוא עדיף ? איזה מעבד/לוח וכ.מסך יספיקו לביצועים סבירים של המערכת ? יש לי בערך 6000 ש"ח תודה מראש .
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב כף יד ASUS MyPal A636 עם מעבד במהירות של 400MHz ומערכת הפעלה Windows Monile 2005. אני מעוניין לרכוש עבור המכשיר כרטיס זיכרון SD בנפח של לפחות 1GB. שמתי לב שכרטיסי הזיכרון מסוג SD מהדור השני מאפשרים מהירות כתיבה של 9MB/s ומהירות קריאה של 10MB/s, ואילו כרטיסי הזיכרון מסוג SD החדשים מהדור השלישי מאפשרים מהירות כתיבה וקריאה של 20MB/s. השאלה שלי היא האם ההבדל במהירות משמעותי ומורגש (שווה את תוספת המחיר) במחשב כף יד מהסוג שברשותי בהפעלת אפליקציות שמותקנות על הכרטיס זיכרון, ו/או בניגון של קבצי MP3 וקבצי וידאו. ניתן להשיג בארץ כרטיסי זיכרון SD מהדור השלישי בנפח של 1GB (אני מעוניין בכרטיסים של SanDisk עם אחריות לכל החיים של היבואן הרשמי "דלתא פילם"). אבל, לא מצאתי כרטיס…
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
אני צריך המלצות לכרטיס טלוויזיה שיאפשר לי הדברים הבאים: - לראות שידורים מהטלוויזיה על המחשב (בלי אובדן כלשהו של איכות) - להעביר קלטות וידאו למחשב, לפורמט שעליו יהיה ניתן לצפות בהן על המחשב (אני מניח שזה אפשרי אם הוידאו מפעיל את הקלטת ומחובר לטלוויזיה ואז כרטיס הטלוויזיה קולט את כל המידע מהטלוויזיה עצמה) ולא משהו מיוחד. משהו ממוצע, לא יותר מדי יקר. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-