עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by shay999,

שלום, קניתי לא מזמן עכבר של LOGITECH G9) למשחקים לאחר התקנת הדרייבר התוכנה מופיעה כך (כמו בתמונה) ואני לא מצליח להגדיר לו את הכפתורים שלו למרות שניסיתי להוציא אותו ולהכניס שוב כמו שכתוב... אם מישהו מכיר את הבעיה תעזרו בבקשה.

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  2. Started by Psychedelic,

שמתאים ללוח רגיל ATX... שיהיה זול ופשוט בלי שלטים ודברים מיותרים..ובלי ספק כוח. תודה..

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  3. Started by Component,

היי אני מחפש כרטיס מסך PCI . באיזו חנות אפשר לקנות כרטיסים כאלה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Ibrow-Now,

בארץ קיים מבחר קטן מאוד של סורקים ומה לעשות שקשה בארץ למצוא סורק טוב. אני צריך לקנות סורק חדש כי UMAX 1200S לא עולה על XP (אני מרוצה ממנו עד השמיים... הייתי נשאר איתו גם במחשב הבא שלי מצידי). אז התחלתי לחרוש את הרשת וגיליתי שאומנם בארצנו הקטנה אין מבחר גדול אבל הסורק הכי טוב בשוק הסורקים הביתיים כן נמצא בארצנו ! טוב נתחיל לעשות סקירה קצרה על כל הסורקים האחרים לפני שנגיע אל הזוכה. HP : איכות סריקה ככה ככה בשקופיות וכו'... בתמונות הוא בסדר גמור. יש להם גם מהירות גבוה והבעיה היא תוכנות לא מי יודע מה איכותיות. AGFA : איטיות, והפרעות בסריקה (נקודות שלא קיימות, שחורות). CANON : לא חיפשתי, כי זה לא ראוי להתייחסות... UMAX : אני מרוצה משלי עד הגג, אבל הם פשוט לא "נחשבים" ואני דיי …

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  5. היי, קניתי מקלדת ועכבר אלחוטיים - microsoft natural wireless ergonomi keyboard 7000 הדונגל usb שמתחבר למחשב התעקם ועכשיו אם אני מכניס אותו למחשב אז המחשב נכבה. בחנות שקניתי ממנה טוענים שזה נזק פיסי והם חייבים לשלוח הכל לחברה ושהאחריות לא מכסה ואני נתון לחסדיהם. מאיפה אפשר לקנות דונגל חדש? האם יש מעבדה בארץ שיכולה לתקן? תודה

• 3 תגובות
    • 7.5k צפיות
  6. Started by itzik1,

חשיבות עליונה חיי סוללה השאר, זה הנוחות.. כמויות מקשים שליטה על סאונד בעיקר וכו' וכו'.. כן אני משחק במשחקים אבל מוכן להתפשר בכך שזה אלחוטי ולא מיועד לגיימנג. תודה רבה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  7. Started by Xiao Xiao,

שלום, ערכתי חיפוש בפורום על Tungsten E ולא מצאתי תשובות, אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על איזה מכשיר עדיף. אני מחפש מסך איכותי, שיהיה מהיר, עם הרבה זיכרון ותומך בתוכנות נלוות (להורדה מהאינטרנט). איכות קול לא חשוב לי אבל לא אתנגד . תודה.

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  8. Started by MetalB,

יש לי 2 מדפסות של HP : deskjet D1360 עם חיבור USB ואחת יותר ישנה deskjet 720C עם חיבור מקבילי המדפסת עם חיבור ה- USB המחשב מזהה והכל אבל יש לה נורה והיא מהבהבת כל הזמן וכשאני מנסה להדפיס היא לא מגיבה וממשיכה להבהב ניסיתי לבדוק אולי תקוע נייר אולי חסר דיו אבל כלום הכל נראה לי בסדר גמור לא מבין מה יכול להיות הבעיה לגבי המדפסת השנייה... למעשה היא פועלת מצוין אבל יש לי בעיה במחשב לא עובד לי החיבור המקבילי... יש כבל שיכול להתאים לי את החיבור שלו ככה שאוכל לחבר אותו ל- USB? איפה אפשר לקנות כזה? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  9. Started by jeyjey,

התחלתי לשחק סימולטורים והגיע הזמן שגם לי יהיה סטיק.. אני צריך שתמליצו לי מה לקנות, התקציב שלי זה 200 ש"ח גג תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  10. Started by OfirCC,

שלום קניתי G5 הוא מצוין. אך אני רוצה לדעת על איזה DPI מומלץ לשחק במשחקים, זה מהיר לי מידי ואם המשקולות הם דבר חיוני?

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  11. הכל בכותרת בערך. הG5 שלי החליט שנמאס לו ועזב אותי. כרגע אני מחפש עכבר, בסביבות ה200 שקל (למרות שאפשר לחרוג בלי בעיה). הדרישה העיקרית היא עכבר גדול - עם עכברים 'פשוטים' של מיקרוסופט, לדוגמא (וLogitech באותה הזדמנות), אני בדרך כלל לא מסתדר, ואני מאמין שגם עם הרייזרים לא ממש - יש לי יד גדולה. חוץ מזה התרגלתי כבר לG5, שמבחינת עיצוב הוא אחד העכברים (אם לא ה-עכבר) שהכי נוח לי איתם. מה שמשאיר אותי, אלא אם מישהו יעיד אחרת (בעיקר מבחינת גודל, או נוחות עם יד גדולה) עם G5 וMX518. היעוד העיקרי הוא גיימינג (איך לא?), בעיקר משחקי FPS וRPG, ושימושים משרדיים כאלה ואחרים. ההבדל בין הG5 לMX518, נכון לעכשיו, לא נראה לי גדול, לא מבחינת מחיר או שום דבר אחר, כשל518 יש את ייתרון החיישן (שלי, אי…

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  12. ראיתי שחנויות התחילו להביא אותו, והמחיר דווקא יחסית סביר ( 950~). בהתחשב שרק העכבר עולה בסביבות ה-500, זה לא כזה רע... כבר מזמן רציתי לפנק את עצמי עם סט אלחוטי, והעכבר והמקלדת שלי כבר מתפוררים לצערי. ( MX518 ומקלדת MUTLI PRO של MS ). מישהו קנה? או יש למישהו המלצות אחרות? את העכבר בסה"כ נראה לי שמאוד אהבתי, מצד שני, זה יוצא עוד 450 למקלדת, שאפשר לקנות כל מקלדת כמעט במחיר הזה... וזה לא ככככככזההה קריטי לי אלחוטי... ה-G15 כבר נראית לי קצת מיושנת והיא סתם גדולה לי מדי, אז אל תמליצו עליה. תיקון, היה לי בראש מקלדת אחרת שחשבתי על ה-G15, היא לא מחוץ לתמונה :] תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. מה דעתכם על המארז של coolance עם קירור מים מובנה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by xBlAdE,

האם המאורר ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro מתאים למארז Sunbeam Samurai BLACK? והאפ צריך עוד מעבד (המעבד הוא הוא תוצרת אינטל,LGA 775).

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  15. Started by yotamoo,

שמעתי ממישהו שה-Hercules Game Theater XP 6.1, הכרטסי עצמוף בא בכמה דגמים שונים שבכל אחד מהם צ'יפ שונה. חלק מהצ'יפים טובים וחלק חרא. זה נכון?

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  16. עד עכשיו השתמשתי ב930C שלדעתי היא מצוינת הגיע הזמן לשדרג (יותר נכון לקחו לי את המדפסת) מבחינת איכות ההדפסה אין לי צורך לעלות ברמת ההדפסה ואני מעדיף מהירות על איכות ליזר לא בא בחשבון בכלל (כי צבעוניות יקרות , או שאני טועה?) והאם יש מדפסות זולות שתומכות בחיבור אלחוטי (אינפרא אדום) תקציב עד 1000 ש"ח רצוי הרבה פחות

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  17. יש לי את הסט הזה של עכבר+מקלדת והעכבר שלו פשוט דפוק, הוא משתגע, רוב הזמן הוא בכלל לא מגיב, והחלפת סוללות לא עזרה. למישהו יש רעיונות??

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by GlolG,

האם להתפשר על הדגם הבא: 009PRE 400W 12+8 cm Fan ניסיתי לחפש עליו קצת, כל מה שמצאתי היה אתר אחד: http://www.reut.co.il/heb/index.php?manager=products&amount=24&from=96 או שווה להשקיע 300 ש"ח יותר ולקנות בחנות אחרת שמחזיקה מארזי COMPUCASE ??

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  19. Started by matan13,

שלום, אני צריך המצלמה למדפסת ביתית All in one עם פקס, סריקה וכרטיס רשת אלחוטי\אטרנט. חשוב לי שיהיה עם Feeder למשיכת וסריקת דפים אוטומטית. ועם עלות דיו לא גבוהה מידי. מחיר: סביב 500 ש"ח. אשמח לקבל המלצה תודה מראש

20. Started by FoxHounder,

אני עומד לקנות מארז ThermalTake Soprano VB1000SWS Silver window. רציתי לדעת כמה יציאות USB יש למארז כי לא כתוב בשום מקום וחיפשתי באתר היצרן.

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  21. אוזניות יחוברו למחשב\טלפון נייד להאזנה למוזיקה בזמן העבודה

22. Started by david2006,

שלום אני צריך משטח איכותי במחיר של 100 שח בלבד תודה

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  23. AMS 64 3200 VENICE ASUS A8NE CORSAIR 1GB CAS 2.5 160 GB SAMSUNG SATA MSI X800XL NEC 3540A LCD LOGITECH MX 310

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  24. Started by Erez222,

יש כבל micro usb לנתונים בלבד,ללא טעינה. שכשאחבר את הנייד למחשב הטלפון לא יטען?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלום, אני מחפש בדחיפות מדפסת הזרקת דיו טובה במחיר בין 200 ל450. חשוב מאד שהמכליות דיו לא יהיו מצומקות והדיו למדפסת לא יהיה יקר מדי. חשוב עלות תועלת. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.