עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by yosisharaby,

שלום יש לי ראוטר EDIMAX BR-6204 Wg עכשיו הוא מוגדר ושאני מנסה להיכנס פעם נוספת לאיי פי ראוטר להגדרות נוספות כמו פתיחת פורטים הוא לא מכניס אותי שמתי תשם משתמש והססימא שיש בחוברת מה עושים במצב כזה ואם אפשר לאפס סיסמא או משהו כזה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  2. אני מקווה שזה הפורום המתאים. היום התקנתי מקלדת ועכבר אלחוטיים Microsoft Wireless Optical 1000 ושמתי לב שהמחשב לא נכנס לשומר מסך והמסך לא נכבה אחרי 2 דקות שהגדרתי לו להכבות אחרי חוסר פעילות. למישהו יש מושג למה?

3. האם יש בעיה לחבר דרך KVM? ניסיתי לחבר אותו דרך KVM בחיבור PS2 והתקנתי את SetPoint - לא קיבלתי שום אפשרויות בדרייבר מלבד HELP ו-SUPPORT. מישהו נתקל בבעיה הזו?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  4. Started by YardenG,

יש לי בעיה בהגה SideWinder של מיקרוסופט. כשאני משחק בNFS:Carbon ההגה נוטה שמאלה. מה אני יכל לעשות ? ניסיתי לשחק בהגדרות בבלוח הבקרה אבל זה או שהוא נוטה שמאלה או שדוושה של הreverse לא עובדת.

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  5. Started by aviran_n,

קניתי G5 מנועה ומקלדת מולטימדיה גם כן של לוג'יטק ויש לי כמה שאלות. 1. אני באמת היחיד שחושב שהמשקל של העכבר מספיק ללא המשקולות והמשקולות סתם עושות אותו כבד מידיי? 2. רק אני מרגיש שכשיש משקולות במשקל כבד יחסית אז מרגישים בצורה מוגזמת שהמשקל בתוך העכבר ממוקד על האיזור האמצעי-אחורי? 3. איזה שימוש ננתם אצלכם לכפתור שליד הבוהן? הקטע של "הקודם" שיגע אותי.. הייתי לוחץ עליו בטעות והוא היה זורק אותי דפים אחורה.. וגם בלי "הבא" הוא לא ממש שווה לדעתי.. בינתיים עשיתי אותו Middle Button בנוסף לגלגלת ואני משתמש בו כדי לפתוח ולסגור טאבים בפיירפוקס כי הגלגלת קשה ללחיצה... תודה לכל מי שיענה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by artyom,

תגידו יש מצב שאני מפעיל את הבקר במחשב? יש לי אותו מאיזה קונסולה דמוי SNES מעפנה כזאת, ולהפתעתי הבקר בא עם COM PORT צירפתי תמונה, ואם אתם מכירים איזה דרייבר לבקרים ג'נריים זה דיי יעזור לי... כי חיברתי אותו לפורט ושום דבר לא קרה תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  7. Started by TheTNT.COM2,

מה השוק בארץ מציע? אני מעוניין לראות את כל האופציות, מיועד למשחקים.

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  8. Started by gil_k,

לפני כמה ימים קניתי את ה g5 (עכבר מעולה ;D) אבל הבנתי שאם שעדיף לקנות פאד טוב, עכשי ויש לי אחד פשוט (ב 30 שקל...) התקציב הוא 100 שקל. איך ה זה Steelpad QcK? ואם אפשר גם קישורים לאתר... תודה, גיל

• 76 תגובות
    • 6k צפיות
  9. האם ברדר 7010 עומדת במשימה?אני צריך רק מדפסת אבל אם יש גם מכונה משולבת כמעט באותו תקציב אז מה טוב. עריכה:עכשיו קראתי על HP1020 מה דעתכם עליו?יש משהו משתלם יותר ב560 שקל?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by eegg,

ראיתי את המצלמה הראשונה הזאת במבצע... זה מחיר טוב או סתם מבצע? מה מיוחד בראשון שאין בשנ? ובשני יש שתי גרסאות הבנתי לדעתי יש להם את הגרסה הגרועה אני טועה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4736 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2509

11. Started by Dubek,

שלום. קניתי היום ערכה של מקלדת ועכבר אלחוטיים מסוג Microsoft Wireless Optical Desktop 700 כשהגעתי הביתה וחיברתי את הערכה, המקלט זיהה את המקלדת בלי בעיות אבל העכבר לא עובד (העינית לא מוציאה אור והמקלט לא מזהה את העכבר. אחרי ששיחקתי קצת עם הכפתורים של עכבר, העינית הוציאה אור למספר שניות. בכל זאת, המקלט עדיין לא הצליח לזהות את העכבר. למישהו יש מושג אם ניתן לסדר את הבעיה, או שאני צריך להחליף את כל הערכה?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. נגיד שאני מדפיס כל יום 20 דפים צבעוניים, כמה זמן יספיקו לי הראשים

• 13 תגובות
    • 5.9k צפיות
  13. Started by DakloN,

יש למישהו ניסיון איתו? או חוות דעת.. הוא באמת שווה את המחיר שלו? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=17317

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  14. אני מחפש לאבא שלי מדפסת כזאת, רצוי שתהיה חסכונית וראשי דיו במחירים "לא בשמיים". התקציב הוא 500-600 אבל אם צריך יותר יש אפשרות להוסיף. תודה לעוזרים מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. היי, אני מעוניין קנות פד חדש ל-G5 שלי ( ;D) אני אשמח לקבל חוות דעת מבעלי הפדים על אותם פדים שכתובים בכותרת ( לבעלי ה-QPAD, אנא תגידו אם אתם מדברים על ה-hight sense, או על ה-low sense ). בנוסף לחוות דעת יש לי כמה שאלות על כל פד: 1. האם הוא ממש נעים למגע? 2. האם לא מרגישים את הירידה בין הפד לשלוחן כשמים את היד? 3. הפד עצמו בנוי ממש חלק או שהוא מחוספס ( זה נכון שהפדים מבד ולן הם לא יהיו חלקים כזכוכית, אבל אני שואל אם רואים שניסו לעשות אותם חלקים לגמרי )? 4. האם העכבר מחליק על הפד בצורה חלקה מאוד, או שיש חיכוך קטן בינו לפד? וכאשר נותנים מכה קטנה על העכבר, העכבר מחליק על הפד לכמה סנטימטרים? 5. האם הפד איכוי מאוד ( בלי שום קשר למתקלף )? 6. האם הפד מתקלף? ואני גם אשמ…

• 25 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. קניתי את הערכה: Micorosoft Wireless Optical Desktop 1000. התקנתי את התוכנה שהגיעה עם הערכה אבל כל פעם שאני לוחץ על הגלגלת, מוצגים לי כל החלונות הפתוחים, כדי שאבחר באיזה להיות כרגע. אני לא רוצה את זה!! עד עכשיו הייתי רגיל שאני גולש באינטרנט וכל קישור שאני רוצה להגיע אליו, אני לוחץ על הגלגלת. איך אני משנה את זה?! תודה רבה לעוזרים![br]פורסם בתאריך: 6.02.2007 בשעה 22:37:14 מישהו..?זה דיי דחוף לי זה מעצבן ממש!

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  17. Started by benib,

אני מחפש עכבר עם חמישה לחצנים אלחוטי עד 250 ש"ח יש המלצות? תודה

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  18. אני רוצה ליקנות את ה- G5 מנועה אבל זה ממש רחוק לי ואין סיכוי שאני אגיע לשם. מה גם שההורים שלי לא אוהבים לתת את המספר כרטיס אשראי והם לא סומכים עליהם... יש פה מישהו שקנה את ה G5 או כל מוצר אחר מנועה ונתן להם את מספר כרטיס האשראי שלו ?

• 6 תגובות
    • 885 צפיות
  19. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_352_355_2338&products_id=15614 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_352_355_2338&products_id=15618 מי עדיף מביניהם? המפרט שלי מצורף. יש לי מסך 17 CRT. אופציות לשדרוג בשנה הקרובה. מעבד, כרטיס מסך DX10 HIGH END.

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  20. Started by amircx22,

יש לי לפעמים ברקים ובעיות פה, אני מחפש UPS זול וטוב (מצידי רק שאחבר אותו למחשב ולא למסך) שיבלום את כל הזעזועים האלו של הברקים... אין לי צורך ממש בלהשתמש במחשב תוך כדי הברק\ההפסקת חשמל, אז אני צריך UPS שרק יתן לי בלימת הזעזוע + 5 דקות או משהו שאוכל לכבות את המחשב או לחכות שאסר את הקצר... יש למישהו איזה המלצה לUPS לצרכים האלו? ראיתי פה רק אנשים שרוצים להשתמש במחשב בזמן הפסקת חשמל, לי אין ממש צורך , רק לשמר את המחשב אשמח לקבל המלצות או כיוון מה לקנות אמיר

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  21. יש לי מקלדת USB, ולצערי היא לא מגיבה בבזמן ההדלקה של המחשב. אני רוצה לחבר אותה באופן קבוע דרך מתאם USB ל-PS2, זה ישנה משהו? הרי למה בכלל מחברים מקלדות דרך USB אם זה לא משנה? תודה!

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by DimaX,

היי! הייתי 4 שנים עם העכבר הזה: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=WMO11A&cart=11699483981430324〈=heb הוא עכבר מעולה והכל... אבל נשפכו עליו מיים והכפתור השמאלי הפסיק לעבוד. עכשיו יש לי התלבטות: אני לא משחק משחקים בסיגנון FPS - לא צריך 9999dpi האם יש טעם לשדרג ולקנות את הG5 ב250 ש"ח, או את הMX518 ב170, כשיש לי אפשרות לקנות את אותו עכבר בכ90 ש"ח? יש הבדל בשביל אנשים שהם לא גיימרים?(ימני) תודה!

• 41 תגובות
    • 3.3k צפיות
  23. Started by composite,

שלום... בהרבה חנויות מוכרים "ערכות לניקוי כונני CD-ROM", מדובר בדיסק ומן משחה שאתה מורח על הדיסק. אני מניח של- PS2 החלוד שלי זה לא יזיק וגם לא למחשב עצמו, מידי פעם. האלה - האם זה באמת עובד, אפקטיבי, ושווה להוציא על זה את ה- 50 ש''ח? תודה...

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  24. ברשותי מקלדת קבר ..אני עובד איתה הרבה זמן כבר (אני אוהב אותה ...זה המקלדות הכבדות) היר כבר מלאה אבק ווליכלוך שומני(אני עובד עם המקלדת הרבה מאוד-כמה שנים טובות). איך כדי לנקות אותה ? בפעם האחרונה(לפני שנה) זה פירקתי את המקלדת ואת הכפתורים שמתי במדיח כלים? יש פתרון בו אני לא צריך לפתוח את המקלדת ?

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by oferl31,

מקווה שלא תעיפו את ההודעה כי לא מצאתי פורום אחר שקשור לנושא . אני מחפש כרטיס ללפטופ שלי שיציג לי את המחשב על הטלוויזיה . אני כבר שעתיים בחיפושים ב ZAP , GOOGLE וכו' ולא מוצא . אשמח אם תעזרו לי . תודה .

• 1 תגובה
    • 772 צפיות

דיונים חדשים בפורומים