עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני סטודנט למדעי מחשב. אני צריך מקלדת שנוח להקליד בה הרבה, כלומר , חשוב מאוד שיהיו מקשים רכים. אני שמתי עין על המקלדת הבאה: http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=2941&CatCode=397 האם מישהו התנסה בה, והאם יש מקלדת אחרת שמתאימה לי יותר? (יש לי העדפה למקלדות דקות). תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. לפני חצי שנה קניתי מדפסת ב 200 שקל סתם בשביל אחותי שתדפיס כמה עבודות לבית ספר של HP דרך אגב אחרי חודש וחצי בערך יתקלקלה ושוב לפני חודשיים קנינו שוב מדפסת ב 200 שקל מי OFFICE DIPO ועכשיו ניגמר לה הדיו וביררתי על דיו חדש וכול מיכל עולה 90 שקל שזה אומר 180 שקל שזה 20 שקל מי מדפסת חדשה חחח... אני כבר ממש מאבד כאן כיוון..מה אתם אומרים שווה לקנות כבר מדפסת באיזה 400 שקל שתחזיק שנה שנתים? או פשוט לקנות שוב תזבל הזה של ה 200 שקל ולקוות שאני יפול על משהו טוב שיחזיק קצת יותר.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by yonishema,

יש לי מקלדת אלחוטית של מיקוסופט ואני מחפש את הדריברים שלה ולא מוצא יש לכם במקרה קישור להורדה???

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by zivi99,

אני צריך אוזניות לנגן mp3 שלי. אני מוכן להשקיע עד 100 ש"ח. דרישות: אוזניות חוטיות, כפתור (in rar). חשבתי על אוזניות Sennheiser MX50 תודה!

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  5. להקהילת HWZone, שלום רב. אני מחפש לקנות מדפסת שחור-לבן לצורך הדפסת טקסט בקמויות גדולות במחיר הכי זול (תפוקת דפים גדולה במחיר קטן). הדפסת צבע ותמונות בכלל לא חשובה לי. איזה סוג מדפסת יותר תתאים למסימה, לייזר או דיו? האם יש מישהו שמנוסה בתחום הנ''ל שמע או יודע משהו ויוכל להמליץ? בתודה מראש, מר. זמן תה.

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  6. שלום אני מחפש מדפסת לייזר (אם אין שוווווווווווווום דבר, אז אני אולי מוכן להתפשר על דיו) שתענה על הצרכים הבאים: 1. לא תעלה על המחיר: 2000ש"ח. 2. שתהיה יכולה להדפיס עטיפה לדיסק באיכות טובה (נגיד כמו העטיפות בשוק, הן מזויפות אבל באיכות טובה) 3. שהטונרים לא נגמרים מהר מידי.... זהו בערך... (:

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  7. Started by mtfl,

שיהיו נוחים , לידיים ממוצעות , ולא גדולות. למשחקים לרוב , אבל גם הרבה לכתיבה... ושיהיה מקשי קיצור על העכבר (למשל לקבץ חלון) ושיקלטו למרחק של שני מטר לפחות. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. כמה מסמכים אפשר להדפיס עם כל מחסנית? המחסניות שלה זולות?

9. כרגע יש לנו בבית מדפסת הזרקת דיו של HP דגם 3020... המדפסת הזאת "משרתת" שלושה מחשבים, עכשיו רצינו קצת לייעל את עניין ההדפסות בבית (זה די מעצבן לקנות כל פעם דיו ב-200 ש"ח) ולכן חשבנו האם לקנות מדפסת לייזר שחור-לבן בסכום של 500-600 ש"ח (דגם HP 1020/1018) והמדפסת השנייה תשמש להדפסות צבעוניות. האם זה שווה לקנות? זה יכול לעזור ולחסוך קצת כסף? או עדיף כבר ללכת על מדפסת לייזר צבעונית? (אני אשמח להמלצה, הכי זול שאפשר, מעדיף של HP) תודה לעוזרים מראש

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by shirNoshe,

קיבלתי את ה-ERGO 525. בערב או מאוחר יותר אצלם,אתקין וארשום מספר רשמים ממנו. אגב,הוא מגיע רק באריזת BOX. עריכה:לפני העלאת התמונות,כמה רשמים מהעכבר: העכבר הגיע בקופסת RETAIL שכולל דיסק התקנה.עכבר.ומתאם USB/PS2. כמו כן הגיע עם חוברת הוראות שמצריך שימוש במיקרוסקופ לקריאת ההוראות.(לא שצריך להבין אבל...). העכבר הועבר בהוד והדר לחריץ ה-USB ומכאן מתחילות הבעיות: המחשב נתקע וכל ניסיון לשחרר אותו עלו בתוהו. RESET העלה את שלב ה-POST ובזה הסתיים הרומן עם העכבר.רק הוצאת העכבר מה-USB גרם למחשב לעלות. חיברתי עכבר אחר..ונאדה!המחשב אותו הדבר!לא זז,נתקע וב-BOOT הוא לא מעלה את WIN. טוב,חושבים..אולי הדרייברים של לוג'יטק הפריעו?הסרתי את כל הדרייברים,כולל לשם ביטחון מלא מהרגיסטרי. נ…

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  11. מה עושים? האם נגמר הטונר?

• 4 תגובות
    • 912 צפיות
  12. Started by !elad!,

קניתי מיקרופון חדש והוא לא עובד זה גם בנוגע למיקרופון אחר שהיה עובד ופתאום לא עובד איפה בהגדרות נמצאת הבעיה?

13. יש משהו מומלץ? חשוב לי שתהיה נוחה ושלא יהיו לה מקשים קשים...

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  14. Started by ישראל1980,

שלום רב, אני החלטתי ללכת על המארז הזה זה המארז: 6C60 Midi Tower http://www.compucase-hec.co.uk/mainpages/product_detail.asp?pid=59# הלוח אם הזה : זה הלוח אם IL9 Pro IL9 Pro http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=330 רשום שהלוח תומך ב 4 USB , השאלה שלי לגבי מספר חיבורי ה USB שיהיו לי במחשב האם יהיו לי 4 מאחורה + 2 מקדימה או 2 מאחורה + 2 מקדימה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  15. Started by xtract1,

אהלן חבר'ה. אבא שלי זקוק למעבדת אלק' בבצפר שלו מדפסת לייזר (שחור לבן מן הסתם) שאמורה להדפיס בעיקר שרטוטים אלק' כאלו ואחרים וטקסט. המחיר הוא כפי שאמרתי,400-450 אם עדיפות ל-400 ש"ח. אין כ"כ צרכים חוץ משתהיה אמינה במיוחד כמובן שטיונר זול או כזה שמספיק למס' דפים רב יהיה יתרון.. **לאיכות ההדפסה כמעט ואין חשיבות**

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by AdamS,

למחוק..(: אדם

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  17. ומה עדיף או שזה לא משנה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5212 תודה

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  18. על איזה מדפסות אתם ממליצים? איזה חברה עדיפה? האם עדיף מדפסת עם ראש דיו צבעוני אחד או שלושה ראשי דיו? עדיפות כמובן למדפסת אמינה ככל שאפשר עם ראשי דיו זולים...

19. Started by koraldon,

האם שווה להוסיף עוד 80 ש"ח ל 2040? האם יש הבדל ברמת המילוי של הטונר? תודה

20. מי יכול להמליץ לי על מדפסת אמינה וטובה (לייזר או הזרקת דיו לא משנה) 1. צבעונית 2. שחור/ לבן

21. שלום לכלום , אני מעוניינת לקנות לאחי מתנה ליומולדת וחשבתי על הגה כי הוא משחק הרבה משחקי מירוצים במחשב עם עם המקלדת.. אולי מישהו יכול להמיץ לי על הגה טוב. את האמת , אין לי שמץ של מושג בעניין. קראתי בחצי שעה אחרונה כמה תגובות כאן על הגהים למיניהם אבל לא סגורה איזה הכי טוב בטווח מחיר . הבנתי שיש הגה עם הילוכים\בלי (הילכוים מגביל במיקום על שולחן?) , הגה עם חיבור GAMEPORT או USB ואפילו רוטט. קצת מבולבלת מכל האפשרויות . אשמח לשמוע את דעתכם מה הכי כדאי (בטווח מחיר) .אם ההבדל קריטי אני מוכנה להשקיע עוד טיפה בשביל יחס עלות\תועלת טובה בהרבה . תודה מראש

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  22. Started by manliber,

ברשותי מדפסת HP משולבת:מדפסת, סורק ופקס. הפקס ניתן להפעלה מן המחשב. את המכשיר מסוג HP6213 רכשתי לפני כ 10 חודשים. מידי מספר ימים התוכנה של הפעלת המכשיר "נעלמת" דבר שגורם לכך שלא ניתן לשלוח פקסים מן המחשב והדפסות רגילות למדפסת. יחד עם זאת המכשיר כשלעצמו ממשיך לתפקד: ניתן לשלוח פקסים צילומים וכו... נהלתי אין ספור שיחות עם התמיכה הטכנית אולם הפתרון היחיד שנתנו לי כצפוי הוא הסרה והתקנה מחדש. מה דעתכם?

23. Started by eegg,

ראיתי בנועה את זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4181

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  24. Started by Born2Kill,

מה יותר טוב למשחקים מבחינת נוחות והכל...?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Alex89,

אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יוכל בקלות להתאים את הכפתורים הנוספים של המיקלדת (כמו: מוסיקה,אינטרנט,דואר וכו'...) לאיזה תוכנה שאני רוצה. כמו שציינתי בכותרת החברה היא (BELKIN (F8E858-BNDL

• 0 תגובות
    • 597 צפיות

דיונים חדשים בפורומים