ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שימוש בעיקר למשחקים. ללא השקעה בכרטיס קול (שימוש בלוח אם ab9 pro של abit) האם שווה להשקיע ולקנות רמקולים 7.1 ? איזה דגמים מומלצים בתקציב של עד 900 ש"ח? אם אתם ממליצים על 5.1 התקציב עד 600 ש"ח. תודה.
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
זה לא שאני צריך לקנות סורק או משהו פשוט מעניין אותי לאיזה חברה יש סורקים טובים יותר? canon?epson?.. לי יש את lide 30 של קנון, נחמד ביותר אני די מרוצה ממנו, כמובן שאם אני אקנה סורק עם נתונים יותר רציניים אפשר יהיה להנות מאיכות יותר גבוהה בסריקה של כל מיני מגזינים.. אבל סה"כ אחלה סורק קיצר.. מה הכי טוב מהניסיון האישי שלכם?
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
מודם פקס Pci יעבוד דרך קן טלפון של הוט ? תודה מראש. כמו כן האם זה מומלץ ? אומנם עולה רק 60 ש"ח אבל הבנתי שזה יכול להיות כאב ראש גדול. התקלות ההגדרות. מה אתם אומרים ?
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבחירת עכבר עד 300 שקל ראיתי את אלה Logitech® MX518 Gaming-GradeBULK http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3300 Razer Diamondback Salamandra Red http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3690 Logitech® G5 Laser Mouse RETAIL http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4181 אם יש עכבר עד 300 שקל שעדיף אז תגידו
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת באיזה חנות בארה"ב כדאי להזמין את הG7 (אמינות ומחיר בסדר זה) ואם כבר אני משקיע - איזה פד לקנות. אני לא צריך משהו מדהים אלא פד שיעשה את העבודה. ולא, אני לא גיימר.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום אני מעוניין לשדרג לG5 אבל אני לא יודע אם כדאי באמת
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
-
-
תציעו לי אך ורק מפה> http://www.iqpc.co.il/Home/HPScreens.asp?id=272
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש לקנות בארץ ?- Razer DeathAdder או Microsoft Habu Laser Gaming Mouse mouse
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
מחפש כבר בנרות ולא מוצא. 1. או כבל DVI ל-D-SUB/VGA או מתאם/ממיר DVI/VGA אבל שיהיו לו שתי כניסות נקבה ( בד"כ זה זכר/נקבה) צריך עזרה דחופה בשביל לחבר מסך שיש לו רק יציאת DVI למערכת מחשבים עם קופסת KVM. תודה!
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
חבריה שלום הייתי באיזה משרד וראיתי של כל הכבלים וחוטי החשמל היוצאים מהמחשב עד נקודת החיבור נמצאים במארז /שרוול פלסטי זה פיתרון נחמד ולדעתי גם פותר בעיות של הסתבכות הרגלים לפעמים עם הכבלים מי יודע איך קוראים לצארז/ שרוול הזה ואיפה ניתן לרכוש ל6א מצאתי בזאפ בציוד הקפי בברכה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מצלמת אינטרנט שתהיה מספיק איכותית המטרה בעיקר ל- MESSENGER וכדומה. מחיר של עד כ- 300 ש"ח. תודה מראש למלצותיכם
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
1. לשמאליים (או, סימטרי כמובן) 2. חוטי 3. אופטי בעל רזולוציה טובה מספיק למשחקים 4. בעל כפתורי BACK ו- FORWARD בצדדים לנוחות גלישה באינטרנט 5. שאינו העכבר Intellimouse Optical Microsoft תודה לכל עונה.
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום... כמובן שיהיה USB2.0 ו- 7 סלוטים לפחות... אשמח לשמוע על חברה\דגם מומלצים. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
צריך מקלדת בסביבות ה100-120 ש''ח. חשוב לי שיהיה -תמורה מלאה תמורת הכסף -שתיהיה יחסית שקטה , מאוד חשוב לי שתיהיה כמה שיותר שקטה -שיכללו מקשי מולטימדיה עם זה נכנס לתקציב . ד''א האם יש איזהשהם סטים נחמדים של עכבר + מקלדת תמורת 150 ש''ח?
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
דרישות: שלא תהיה צעצוע שהאלחוט שלה יהיה איכותי ולא יתפספסו אותיות בהקלדה אם אפשר, שלא תהיה בחבילת קומבו עם עכבר, אבל אם אין ברירה, לא נורא.
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
-
היי, אני צריך לשדרג את המקלדת והעכבר שלי ואני צריך ממכם המלצה. זה יכול ליהיות סט של מקלדת ועכבר ביחד (אפשר גם לחוד), רצוי לוג'יטק. לא אלחוטיים. תקציב - 200 ש"ח בערך. אם אפשר שהעכבר עצמו יהיה בעל תזוזה מהירה. העכבר לשימושים של עיצוב גראפי ופה ושם קצת משחקים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה עם מיקרופון משולב , שתיהיה איכותית עם תמונה טובה. אם אפשר לינק לחנות באזור השפלה... KSP , IQPC , OFFICE DEPOT , ועוד חנויות באזור פה... (סביבות אשדוד / גדרה / רחובות) תודה !!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ועדיף עם כמה שיותר כפתורים (שניתנים לתכנות), הTARAKBALL ישמש כשלט למחשב HTPC, תזרקו התעות ועל המחיר אני אחשוב אח"כ. תודה
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
לשימוש ממרחק של שני מטרים בין המקלדת/עכבר למחשב - מהו הסט הכי זול אך אמין שניתן למצוא או להרכיב ? רצוי מIQPC ובסביבות 250 ש"ח - אך אם יש משהו טוב בחנות אחרת או ביותר כסף, אשמח לדעת מהי ההצעה הכי מינימלית. תודה מראש, ליאור.
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שהכרטיס הגרפי של כל אחד מהם תומך בעבודה על שני מסכים במקביל. יש לי קופסת מיתוג KVM לשני מחשבים עבור עבודה על מקלדת, עכבר ומסך אחד. יש אפשרות שכל מחשב עדיין יוכל לעבוד במקביל על שני המסכים? יש איזו קופסת מיתוג שתומכת בכזה דבר?
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום, יש לי קורא כרטיסים חכמים וכרטיס עם ג'וק כזה כמו טלכרטים של חו"ל מה אפשר לעשות עם זה? אני מכניס את הכרטיס והוא מזהה אותו ומראה כל מיני אופציות של ריסט לכרטיס וכאלה איך אפשר לכתוב / לקרוא מה שיש עליו? הבנתי שאפשר גם להשתמש בו במקום ססמא לוינדוס.. מישהו מבין בעניין קצת? תודה
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני מתכוון להזמין מחו"ל מתאם לשלט הסאטורן שלי. אם מישהו מעוניין "לתפוס טרמפ" על ההזמנה שלי ולהזמין מתאם לשלט PS2 (כ-70 ש"ח) אז בבקשה. מנסיוני זה עובד ממש טוב. (במשחקים כמו הנסיך הפרסי, PES וכו')
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מישהו מכיר איפה אני יכול למצוא מי שמחזיק קופסת מיתוג KVM ל4 מחשבים שאוכל לקפוץ ולקנות היום? של EDIMAX או D-LINK עד 300ש"ח. תודה!
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-