ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אחרי הרבה המתנה, חבר שלי קנה לי בארה"ב את הסט. עלה 75$ בB&H בארה"ב. סט מדהים! עכבר גדול ונוח ולא כבד מדי. המקלדת מאוד נוחה! אני עדין משתמש בג'ל תמיכה למקלדת כי "הקצה התחתון" שלה לא נוח לטעמי. הכפתורי dynamic search& zoom הם כפתורי מגע מגניבים. הרבה כפתורים וקיצורים נוחים. המקשים "שקטים" בהקלדה. מה שכן צריך להתאים הרבה כפתורים אישית וזה עבודה אבל זה חד פעמי. ההתקנה של הדרייברים ארכה כמה דקות! חשבתי שזה בכלל נתקע ויש בעיה. סה"כ סט מדהים שמצדיק את המחיר בחו"ל. בארץ עולה כ700 שקל! עוד דבר שקצת מאכזב- המסך LCD הקטן במקלדת לא מואר. ניתן להשתמש בכפתור VOIP רק ביאהו מסנג'ר/ AIM כך שזמנית הוא לא שווה הרבה. מה שהיה נחמד לגלות זה מאריך USB נחמד לדונגל של המקלט (נראה כמו …
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לקנות מדפסת משולבת למשרד שלי , והייתי רוצה לשמוע המלצות ממכם על איזו מדפסת כדי לי לקנות. אשמח לשמוע הצעות תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
טוב אז ככה ... חבר שלי היה באירלנד שבועיים , בינתיים אמא שלו נקתה לו את החדר והרסה בטעות את המייקרוסופט שלו , אז היא לא הלכה לאופיס דיפו וקנתה לו mx400 במקום . עכשיו הוא חזר והוא מתלבט בין הmx400 שיש לו (באריזה , עדיין לא פתח) או להחזיר ולקחת mx518 / G5 במקום . המחיר הוא לא קריטי ביניהם והמטרה היחידה היא אך ורק גיימינג אני מניסיון יש לי mx518 ואני שמעתי מספיק אנשים שאומרים שהוא עדיף על הG5 למרות שהוא נתקע לי מדי פעם , ואת הmx400 אני לא מכיר בכלל . תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
-
ישנו ברשותי RAZER DiamondBack (למי שלא יודע, העכבר עבר סיקור אצלנו באתר : http://hwzone.co.il/reviews/diamondback/), התקנתי על המחשב את הדרייבר האחרון מהאתר של RAZER. הבעיה שלי היא כזאת, יש פונקציה בעכבר הישן שלי (MICROSOFT Intellimouse explorer 2.0) שמאוד אהבתי, והיא שכפתורי הצד של העכבר שימשו כ-BACK וכ-FORWARD, וזה איפשר לי לעבור מאוד מהר בין דפים באינטרנט. השאלה שלי היא האם ניתן לתכנת גם את הכפתורים של ה-DiamondBack שלי, ככה שיהיו BACK ו-FORWARD.
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום. אני מעוניין לקנות מדפסת לייזר משולבת (מדפסת + סורק), לא חייב פקס משולב (מקסימום אני אוסיף כרטיס מודם למחשב). השימוש יהיה ללימודים (הדפסת עבודות וכד'). עשיתי חיפוש פה בפורום, בדקתי את כל המדפסות שהוצעו, ובסוף נשארתי עם ה Brother DCP7010 (כל שאר המדפסות היו משולבות אבל לא לייזר, או יקרות מדי). המדפסת עולה כ 700 ש"ח באופיס דיפו, כאשר טונר חדש (TN2000) עולה כ 300-350 ש"ח וחלופי כ 200 ש"ח. הבעיה שלי היא התוף הדפסה (DR2000), שעולה בין 400 ל 600 ש"ח ויש להחליפו פעם ב 12 אלף הדפסות (בממוצע, כאשר מדפיסים על 5% מהדף) - האם שאר החברות נוהגות בשיטה הזו (תוף הדפסה נפרד מהטונר)? האם שיטה זו לא מוסיפה סיבוך נוסף למשתמש? האם ההפרדה הזו משתלמת בטווח הארוך (לפי חישוב שלי,…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
או לחליפין, עם ה-V270 הותיק?
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
במשחקים שמתי לב לזה. אני לוחץ על W כדי לזוז קדימה ולאחר כמה זמן זה נתקע ואז שוב צריך ללחוץ על W. אולי זה מנגנון שמגן על המקלדת למקרה שיש כפתור לחוץ או משהו כזה? אולי זה כדי למנוע ביזבוז של סוללות? אני לא מעוניין בזה בכלל. עזרה אנשים.. מיואש מהמקלדת החדשה וכבר עברו 14 יום! :'(
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
-
אני מזמין את המקלדת הנ"ל, והבנתי שאני צריך מקלט IR האם מדובר במקלט שניתן לבנות לבד בעזרת המדריכים הנפוצים? לקנות מתאם USB? או שצריך להשקיע כסף נוסף ולקנות מקלט ייעודי של מייקרוסופט (שזה עוד דרך שלהם לעשות כסף..) אם מישהו כאן עובד איתה, הייתי שמח לדעת איך היא כל תגובה תתקבל בברכה אלי
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שמעתי הרבה על הMx-518 שנכנס לתקציב אם אני קונה מתצוגה מtms -לא מפריע לי. עכשיו גם העירו את תשומת לבי לעכבר : http://tms.co.il/product_info.php?cPath=87_387&products_id=3078 אשמח לדעת איזה עכבר הכי מומלץ התקציב הנ"ל בתודה מראש Junior_mg ליאור,
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
יש לי כרגע qck steel pad שהוא מעולה ונוח אבל מתלכלך המון חשבתי לקנות את ה Razer "eXactMat" Professional Mouse Pad יש למישהו אותו
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
הי אני מחפש עכבר טוב וזול (כמובן) היו לי כבר בעבר שני עכברים של Microsot דגם Intelimouse V3&4 למען האמת הם לא היו גרועים אבל פחות משנה ולחצן שמאל לא עבד כמו שצריך(לא תמיד מגיב) אז ראיתי את העכבר הזה במחיר ~100ש"ח למישהו יש ניסיון איתו? ד.א אני חייב בעכבר שני לחצנים בצדדים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
האם המדפסת הזאת בסדר ? אם לא תביאו לי בבקשה משהו אחר במסגרת התקציב. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7947 אין צרכים מיוחדים .. צריך מדפסת נורמלית וזהו .. תודה
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
ראיתי בחנות מקלדת עם שפופרת ולא הבנתי מה זה תורם. זה בעצם מיקרופון ורמקול בעיצוב שפופרת? זה מיועד לשיחות בסקייפ? או שלמקלדת יש חיבור לקו הטלפון ואז מדובר ברעיון מצויין? יש חידושים בכלל בתחום המקלדות או שלא כדאי לקנות? כדאי לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים? נכון לעכשיו יש לי עכבר GPT עם לחצן 'קדימה' ו'אחורה' וזה מאוד שימושי. הוספתי עוד 20 שקל כשקניתי את המחשב הקודם ממש מזמן ועד עכשיו הוא עובד טוב ואני מרוצה עד הגג. משום מה, אני לא מוצא עכברים עם לחצנים במחיר שפוי. זה רק מתחיל מ-200 שקל. למזלי החששות שלי שהעכבר ישבוק חיים התבדו. אבל עדיין אני כל יום חושש מהרגע שהוא יפסיק לעבוד. הוא נפל לי עשרות פעמים. קצת מוזר שאני קיבלתי עכבר שימושי בתוספת של 20 שקל. וזה עוד היה לפני כ-5 שנים. ב…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש סורק ברמה גבוהה לסריקת תמונות בשביל עיבודן בגרפיקה למי שיש הצעות מניסיון או מידע אשמח לקבל ייעוץ
-
- 4 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום רכשתי היום עכבר חדש באריזת RETAIL של מיקרוסופט. MICROSOFT Comfort Optical Mouse 3000 אני יודע שעכשיו זה לא כ"כ משנה אבל אני אשמח בכל זאת לתושבה. יכלתי לרכוש אותו בסכום יותר זול,מן הסתם בגירסת OEM,ללא האריזה המפוארת (שתאחלס ממש לא מעניינת אותי) , ללא החוברות המאעפנות וללא הדיסק המיותר משהו.. האם יש הבדל באיכות בין שני הגדמים הנ"ל,הRETAIL והOEM ? כי שמעתי פה ושם שמועות שאומרות שהריטייל יותר איכותיים ואמינים. אני יודע מה המשמעות של OEM. מן הסתם שתי הגירסאות מיוצרות בסין פשוט לא היה לי כוח לחפש מקום אחר ולקחתי מה שיש תודה רבה מראש !!!
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מכשיר משולב, צבעוני, כולל פקס לצרכים בייתיים ותקציב קטן. אחרי סיבוב קטן ברשתות אני רואה שיש שלושה מכשירים שמתאימים לתקציב שלי (500, 600) HP OfficeJet 5610 Brother MFC215 - (רק לוודא הדגם הזה כולל פקס אבל לא כולל פידר של כמה דפים). Lexmark X8350 רציתי לדעת מה אתם ממליצים מבין השלושה. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אולי כל ה BROTHER יש ראש דומה ופירוקו דומה, לכן, מי שיודע איך לפרק אני אשמח לדעת. תודה לעונים.[br]פורסם בתאריך: 9.10.2007 בשעה 15:21:20 עדיין לא הצלחתי. זקוק לעזרה לפירוק ראש או ניקוי ידני של ראש ההדפסה.אולי מישהו יודע איך עושים זאת? תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני לא יודע בכמה ממש הולכות מדפסות, המדפסת תשמש בעקר להדפסת עבודות\הרצאות\מצגות. אני לא צריך שום אפשרויות מתוחכמות. או שתהיה מהירה במיוחד. אבל מאד חשוב אמינות שתעבוד גם בעוד 4-5 שנים. וכמובן חיסכון בדיו. יש צורך בצבע. שתוכל להדפיס קצת תמונות גרפים וכאלו. אם ניתן לקנות מדפסת באותה איכות עם סורק משולב ב תוספת של עד -200150 שח גם טוב.
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אז ככה היה לי עד עכשיו סט של מייקרוספט שהחזיק שנתיים קטלני הסט אבל העכבר נהרס ועכשיו הוא זז ממש לאט ככה שחלף זמנו ואין כבר אחריות אני לא יודע איך עכבר טוב לקנות אני רוצה לקנות עכבר אלחוטי שגם נטען וגם טוב יש את הסוג LogiTech VX revoultion מה אתם אומרים עליו?
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
היי, אני משתמש בG5 כבר המון זמן ודי מרוצה ממנו. היות ולחצן הגלגלת של העכבר לא כ"כ נוח והקשה עלי בעבודה עם הלשוניות בפיירפוקס כמו שהייתי רגיל, התאמתי את לחצן ה"הקודם" לפעולה של "middle button". כך בכל הזמן הזה השתמשתי בלחצן הנוסף בצד האגודל כדי לפתוח ולסגור לשוניות בפיירפוקס. לפני כמה ימים התחיל להתחרפן העכבר, ובכל לחיצה על הלחצן שליד האגודל, הוא מבצע גם את הפעולה שבחרתי לו (פתיחת לשוניות במקרה הזה) ובאותה הלחיצה גם מבצע פעולת "הקודם" שלה היה מיועד הכפתור בברירת המחדל. למשל, בלחיצה עליו באיזור ריק בדף, הוא יבצע רק את פעות ה"הקודם" כי אין לו לשונית לפתוח. כמו כן הוא התחיל לבצע את פעולת ה"הקודם" גם בתיקיות בווינדוס וכו' ולא רק בפיירפוקס. אם אבחר בתוכנה תפקיד אחר לכפתור, הכל …
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-