ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
היי יש כזאתי? לא צריכה להיות משהו מתוחכם או משוכלל אפילו פשוטה רק שתהיה נוחה, מהירה (לא ננעלים מקשים) ועם עברית
-
- 28 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן. יש לי מקלדת PS/2 מאוד ישנה. זוהי מקלדת "מולטימדיה" רגילה וזולה. מעל למקשי ה-F יש לה שורה של כל מיני כפתורים/מקשים. ברובם אני לא משתמש אבל כפתורי הווליום נמצאים אצלי בשימוש יומיומי. עוד כפתור אחד מאוד חשוב שבעזרתו אני מכבה ומדליק את המחשב הוא כפתור ה-ON/OFF. למרות שהיא מאוד פשוטה, אני נהנתי מהמקלדת הזאת במשך שנים רבות. הגיע הזמן להחליף אותה כי היא כבר עשתה את שלה. לא מוצא בשום מקום מקלדת עם כפתור ON/OFF.... אולי זה בגלל שזאת פונקצייה שיש אותה רק ב-PS/2 והיום כל המקלדות זה USB? אני לא משנה מה זה יהיה, העיקר שתעבוד. איפה אני מוצא מקלדת אנגלית/עברית עם כפתורים ששולטים בווליום וכפתור ON/OFF שיודע לסמן לווינדווס שצריך לסגור את הבטסה? חנות אינטרנט …
-
- 13 תגובות
- 4.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חבר שלי נוסע לקוריאה, האם יש משה שכדאי לבקש ממנו להביא (למחשב כמובן-חומרה, ציוד היקפי וכו') תודה
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. יש לי שני מחשבים בעבודה ואני רוצה לחבר אותם למסך אחד, אני יכול להזמין מתג KVM אבל איך אני מחבר את שניהם לרשת דרך חיבור אחד? יש למישהו פיתרון?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה המארז עם הלדים הצבעוניים שיש לינק לכתבה עליו היום בעמוד הראשי.....
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
באתר של LOGITECH ראיתי אותה ופשוט התאהבתי.. מישהו יודע אם היא תגיע לארץ בקרוב? כי אם ה-G5 הגיע וגם ה-MX518 למה שזה דווקא לא יגיע לארץ? אם למישהו יש מידע אני ישמח לשמוע... תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
scorpio 868 w/window and 420w power supply יש אותו בארץ או רק בחול??
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הHP 1410, והציעו לי אחרי שאני אקנה ראשי דיו, לקנות ערכות מילוי חלופיות, שזה חוסך כסף. יש סיכון בשימוש של זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש טלפון סלולרי שיש לו יציאת אודיו? שאפשר לחבר אותו למחשב ולהקליט? היציאה לאוזנית למשל אבל הקטע הוא שכאשר היא מחוברת למשהו אז אי אפשר לשמוע בטלפון עצמו בקיצור מה אני צריך לעשות בשביל להקליט שיחת טלפון סלולרית איזה מכשיר הכי יתאים לי בשביל זה (מאלה שיש בארץ ואני לא אצטרך למשכן תבית בשביל לקנות אותם)?
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני חדש! Thermaltake TT360AD Power Supply יש ספק יותר טוב מי זה 300 שקל? עם זה לא קשור לפרום הזה אז תימחקו
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש עוד הבדל חוץ מהמחיר בין כבלי HDMI שכולם ב1080P ? כי ראיתי כמה מחברות שונות שכולם תומכים ב 1080P עם אותו אורך אבל במחיר שונה לחלוטין. יש אחד עם זהב והשני לא יודע מה. הזהב מביניהם באמת יותר טוב או שזה סתם חארטה כולם אותו דבר ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי שהעכבר הישן שלי התחיל לחסל סוללות בקצב מטורף ו/וא לא לעבוד לפרקים החלטתי לזנוח את WIRELESS OPTICAL MOUSE 2 היקר שלי ולחפש מחליף. לא ממש מעניין אותי הDPI שלו - אני לא ממש גיימר. הבנתי שכרגע הכי טוב שיש לשוק להציע זה הMX REVELOUTION - רציתי לדעת האם אני טועה?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
יש לי עכבר של מיקרוסופט עם ה"BLUE TRACK".... בכל אופן לאחרונה קניתי שולחן מזכוכית לבנה (בפועל רק הלמטה לבן ומעל הצבע הלבן יש את הזכוכית). העכבר עובד - אבל מקרטע לפעמים , ולא משהו בכלל. יש עכבר אלחוטי שיעבור כמו שצריך ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש פה אנשים שמפתחים ל-Palm OS ?!.. אני מתעניין עכשיו בתחום ונראה לי שאני הולך להכנס לזה חזק עכשיו... ;) .. בעיקרון אני הולך לקנות שבוע הבא Palm ולראות מה אני יכול לעשות עם זה.. .. דרך אגב אם יש לכם עצות-הצעות לגבי PalmS ( מחירים, מפרטים וכו..) תשלחו אותם פה בבקשה.. 8) 8)...
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
למה אני עובר בפורומים של לוג'יטק ושל קריאייטיב בגלל שאני רוצה לקנות מצלמת אנטרנט חדשה - ובכל הפורומים רומשםי שכמעט ואין דגמים שנתמכים ע"י ויסטה ושרק חלק מהגרסאות של הדגמים תומכים. אז רציתי לשאול אם יש פה משהו עם ווינדוס ויסטה ועם WEBCAM שעובדת בלי בעיות ונתמכת. אם כן - רשמו דגם :] תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 444 צפיות
-
-
-
קניתי (או למעשה, זכיתי) במכירה פומבית Ricoh 20x10x40 (שלמתי 500 ש"ח בוואלה). :smoke: אוקיי. עכשיו אני רוצה לעדכן את ה-Firmware , הבעיה שלא מצאתי מאיפה (www.cdrinfo.com - הלינק לא תופס) יש עוד דברים שצריך לעדכן מבחינת חומרה ? בהמשך בטח יהיו לי עוד שאלות מפגרות של טירון, אז לא לצחוק. אני יודע שחלקכם מקנאים, אבל אתם גם יכולים במכירות פומביות (באמת משתלם - תנסו). יאללה תודה וביי .
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם יש באמת צורך בקניית UPS? כאשר אני לא משתמש המחשב סגור!
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1.2.06 http://www.artlebedev.com/portfolio/optimus/
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום קיבלתי את הכרטיס מסך LEADTEK 6800GT ועכשיו אני צריך לבדוק כמה וואט הספק שלי(אמיתי) אם מישהו יכול להביא לי איזו תוכנה שבודקת אני אודה לו ועוד שאלה אם אני מחבר והספק לא מספיק זה יכול לדפוק חלקים?
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הנה: הקופסא מקדימה הקופסא מאחורה זה המקורי כמו שאתם רואים בתוך הקופסא (הכרטיס עצמו (בתוך השקית... עוד לא פתחתי! אז זהו! איזה כיף! אבל המחשב עוד לא הגיע אז אני פשוט אצטרך לחכות!
-
- 22 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
כי אני רואה אנשים מדברים בו על כל מני קונפיגורציות כמו למשל 222 וכאלה מה זה CAS?! ואיך אני בודק איזה CAS הזכרון שלי? תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
-
לפי המפרט מחשב הנוכחי שלי ניתן לראות שיש לי את המחשב הכמעט הכי גרוע ביחס לאנשים האחרים בפורומים פה... דרך אגב - יש לי כונן קשיח Western Digital 8.4GB ועד עכשיו הוא לא עשה לי בעיות! בקיצר, האם לדעתכם כדאי לשדרג רק חלק מהמחשב - הוספת זיכרון, החלפת כרטיס מסך ואם כן לאיזה, הוספת כונן קשיח, או להחליף אותו לגמרי?!
-
- 8 תגובות
- 810 צפיות
-