ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
החלפתי ווסת מהירות למאווררים לספק הכוח שלי TT butterfly , העיניין הוא שעכשיו שאני מכוון אותו על המהירות הכי נמוכה אז אני בקושי מרגיש שהמאווררים מוצאים\מכניסים אוויר *לפי הסנסור הטמפרטורה היא 46-47 על מהירות נמוכה ועל מהירות גבוהה משהו כמו 44 ~ אז תכלס זה משנה משהו בכלל ? אני גם דיי מעמיס עליו
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
http://www.xionite.com/ViewProduct.aspx?id=61
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לשאול מספר דברים בנוגע לדגם הזה?!
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
אני חושב, אם כדי לי לרכוש את העכבר. מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
נשבר לי מהעכבר הנוכחי ויש לי זכרונות טובים מהטראקבול של מיקרוסופט שהשתמשתי בו לפני 15 שנה. זה לא רק אני. מיקרוסופט הפסיקו לייצר טראקבולס, ו-MS TrackBall Exploer חדש בקופסא עולה היום ב-eBay 350$. ובצדק. בתור אחד שלא יכול להקדיש סכום כזה לעכבר, עברתי לבחון את האופציה הכי קרובה - Kensington Orbit Trackball with Scroll Ring: http://www.kensington.com/kensington/us/us/p/1444/K72337US/orbit%E2%84%A2-trackball-with-scroll-ring.aspx המוצר מקבל ביקורות טובות בסך הכל, אבל אף אחת מהן לא מתייחסת למשחקים. עם הטראקבול של מיקרוסופט שיחקתי קוייק 3, והוא אפשר לי חופש פעולה גדול מזה של עכבר בלי להתפשר על הדיוק. למישהו יצא אולי להתנסות עם המוצר הזה (או מוצר אחר של קנסינגטון) ויכול לומר ליעד…
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
כשדוד פנחס עובד במעתק, קיבלתי אותו שלשום... הורדתי את ה MX-1000 (אהובי) אחרי שנה של זוגיות ביחד, וזאת לא אותה תחושה. העכבר חלק, נפלא, מותאם ליד. אבל הסקרולר פשוט מטריף אותי! לוג'יטק מבטיחה "שיוט" בין דפים, וכל מה שאני מקבל זה שיוט איתי בקצב הסקרול עד כדי כך שאני פונה לסקרולר של האקספלורר ויורד איתו! ניסיתי לקנפג משהו ב SETPOINT, ללא עזרה. מישהו גם נתקבל בבעייה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום אני חושב להחליף את העכבר שלי (MX1000 שאני מסתדר איתו טוב מאוד במשחקים) לעכבר חדש MX Revolution! השימושים שלי הם משחקים(CS:S) וגלישה באינטרנט מה אתם אומרים, כדאי?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
logitech g600\razer naga, בשולחן העבודה לדוגמא, יש שימוש מועיל ל-12 הכפתורים האלה או שזה בסופו של דבר נוח רק ב-mmo ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש עשרות מארזים אחרים במחיר של עד 350 ש"ח. כולם פחות טובים מה-6A19?
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
-
אני לא חושב שזה פירסום כי זה המקום היחיד שראיתי בכל חנויות החומרה הארץ ישראליות שאני מכיר, אם יש עוד, אנא תקנו אותי תכתבו, במידה וזה נחשב פירסום אני מתנצל מראש, אני אישית חושב שזה לא. הבעיה היחידה שאני רואה היא שהמארז אצל פינת החי... וזה חוץ מהמחיר... 1000 שקל, לא פחות, אבל ראיתם כמה מקום למאווררים??!?!?
-
- 7 תגובות
- 901 צפיות
-
-
-
כי אני מנסה ללחוץ ושום דבר לא קורה. זה לא נוח כשסורקים מספר דפים כל פעם להחליף דף ואז להיכנס לתוכנה וללחוץ על העכבר. יש לכם רעיונות מה כדאי לעשות כשצריך לסרוק דפים רבים?
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני מחפש מיקרופון, אני משתמש בו אומנם לא המון אבל מידי פעם וחשוב לי שיהיה נוח ובעל איכות נורמלית . עדיף שיהיה אחד נפוץ שקל לימצוא בכל חנות נידחת... או אם יש אותו ב OFFICE DEPOT בכלל טוב!
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-
-
טוב אז פירקתי את הממיר של הYESMAX שלי אתם יודעים איך זה...הייתי חייב לספק את הסקרנות. בכל אופן הדברים שמעניינים אותי הם 1. האם ניתן להגדיל את הHD שמגיע עם הממיר? הבעייה שלי היא שיש מצב שמערכת ההפעלה נמצאת על הדיסק (ייתכן שהיא גם צרובה על צ'פ FLASH - כמו ביוס) - מישהו יודע? דבר שני, הקבצים שהקלטתי ושמורים בדיסק מוצפנים (כמובן...). חיברתי את הHD למחשב ולא הצלחתי אפילו לגשת אליהם - אני מדבר על חוסר יכולת אפילו לשמור אותם בדיסק אחר. למה זה? מה אני יכול לעשות כדי להעביר אותם ולצפות בהם מהמחשב. אני מקווה שיש בינכם חולי טכנולוגיה כמוני שפירקו כבר לממיר את הצורה
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום יש לי את המקלדת MK GLOW ורציתי לשאול האם יש דרך לשלוט על ה Illuminated ? יש מעיין תנוע של גל כזה יפה ורציתי לדעת איך אני עושה את זה כי אני לא מוצא את הדרך ולא מצליח למצוא בגוגל... אם יש פה מישהו שיודע אשמח לעזרה תודה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני יודע על בוררים של מדפסות, שאם יש מדפסת אחת ו--2 מחשבים אז אפשר להזיז מתג שעושה שכל פעם המדפסת מחוברת למחשב אחר. יש לי בבית עכבר ומקלדת שאני משתמש בהם למחשב שלי. יש לי גם מסך נוסף. כשאני מביא מחשב לטפל בו להריץ עליו בדיקות וכו'... אני מחבר אותו למסך, מקלדת ועכבר. אני מחפש מכשיר שיוכל לברור לי עם מתג - שאני ארצה שהמקלדת והעכבר יהיו מחוברים למחשב שלי אני אשים את המתג בצד אחד. וכשאני ארצה שהמקלדת והעכבר יהיו מחוברים למחשב השני אני אזיז את המתג וזה יהיה כאילו חיברתי אותם למחשב השני. (אני יודע שעכבר ומקלדת עולים פחות מ-100 ש"ח אבל בורר כזה יהיה לי הרבה יותר נוח) קיים כזה דבר? אם כן אז היכן אוכל להשיג? כי בזאפ לא מצאתי משהו כזה...
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-
-
-
אם לא מישהו יודע איפה הכי כדאי לקנות אותם בנפרד... אני חשבתי על נועה תציעו אתם... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
טוב , אני משלשום מתכונן להתקנה מחדש של כל העסק , והצורב כבר עבר בערך 50 צריבות רצופות בלי הפעלה מחדש , עם מנוחות של איזה 3 4 שעות כל פעם . הצורב הוא יאמאה 16 , 2100E , זה יכול לשבש לו את המוח , כל כך הרבה עבודה בלי הפסקות ארוכות ? כי לא מתאים לי שהוא יתפחלץ לי .
-
אני צריך מצלמה דיגיטלית שתצלם תמונות יפות באיכות טובה עד מאוד טובה, שיהיה לה פוקוס טוב, וזום סביר, שתהיה איכותית, וזהו................... אבל יש בעייה, התקציב הוא רק 2000ש"ח. רציתי לצלם דוגמא משהו לגלרייה של HWZONE אבל המצלמות היחידות שעומדות לרשותי הם: PREMIER DC526, שהיא מצלמה מצויינת, אבל הפוקוס שלה גרוע, והיא צריכה תנאי צילום טובים כדי להוציא תמונה טובה, ואין לי כמעט אפשרויות, היא דיי בסיסית, כוון וצלם. AIPTEC PEN-CAM - אתם יודעים מצלמת עט נחמדה, אבל עם תמונות זבל שחבל על הזמן, טובה מאוד לשיחות אבל לא לצילום. בקיצור התמונות יצאו מסריחות, אז אני מבקש את עזרתכם בבחירה של המצלמה הכי טובה בתקציב של 2000ש"ח ולא אגורה יותר. תודה מראש, DINO,
-
- 13 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אם הוא יוכל לשלוח לי לינק לדרייברים או רק דגם או משהו .. המצלמה מתחברת ב USB ואי עליה שום סימן של חברה היא מזדהה במחשב כ PC CAMERA תודה לכל המוצא .. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש מקלדות אלחוטיות שכן יכולות להפעיל דיסק בוט בדוס ויש כאלה שלא.במה זה תלוי? לדוגמא בעת פרמוט שרוצים שהוא יקרא את הדיסק של הווינודס צריך ללחוץ על אחד מהמקשים במקלדת יש מקלדות אלחוטיות שבמצב הזה לא מתקשרות עם המחשב ויש כאלה שכן במה זה תלוי? במקלדת עצמה?(אלחוטית בלבד אני מדבר) או בלוח אם? או במשהו אחר............
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת ועכבר טובים והמחשב יהיה רחוק בסביבות 3.5 מטר אבל שמתי לב שיש דיליי קטן במקלדת האלחוטית של אחי אז רציתי לדעת אם זה בכולם ככה? ואם כן איך אני משיג מקלדת ועכבר עם כבל באורך כזה ?
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-