ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
האים זה כבר נטען?הוא שזה על בטריות ?ואים זה על בטריות כמה זמן יספקו הבטריות?
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום התקנתי את הדריברים של העכבר וסידרתי כל מיני דברים לחצנים ו DPI ואז התחלתי את המחשב מהתחלה ונעלם לי הקטע של העכבר מהדריבר ונישאר לי רק לשונית של Tools והלשונית של העכבר נעלמה ועכשיו אין לי את כל האפשרויות לשנות דברים בעכבר תודה לעוזרים אפילו אם תתנו לי דריברים אחרים ל G5 אם הם [glow=red,2,300]יותר טובים [/glow] תודה רבה לעוזרים.....!!!
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
-
יש לי עכבר targus amu03 בחיבור usb. עכבר מעפן שמחליף צבעים אבל התנועה שלו על הפנים קופץ מצד לצד נתקע במקום וכו' אין לו דרייבר משלו ולא מצאתי באינטרנט דרייבר מתאים. ניסיתי דרייברים אחרים של ה windows חוץ מה universal hid device. האם יש דרייבר אחר שאני צריך לנסות או עוד פתרונות שלא כוללים לזרוק אותו/לשרוף אותו/לדפוק עליו עם פטיש וכו'. זה העכבר http://www.targus.com/us/product_details.asp?sku=AMU0301US
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
-
-
שלום, אני מתלבט בין המדפסות המשולבות הבאות. 1. Canon MP530 2. HP Photosmart 6183 3. Brother MFC440CN אני מעוניין בכל היכולות של המשולבות וגם באיכות סריקה טובה של תמונות (ששמעתי שהמשולבות בד"כ לא משהו). על מי הייתם ממליצים? תודה
-
- 12 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום וחג שמח אני מתלבט ברכישת הסורק ורציתי חוות דעת למי שמכיר ויודע משהו על סדרת הסורקים של קנון. הוא תומך USB 2 ומקבל גם את המתח מהחיבור.והוא דק למדי. היעוד שלו הוא העברת חומר טקסט ולא משהו גדול במיוחד. ברשת קראתי עליו שהוא קצת רועש ואני אשמח לקבל דעות ממשתמשים. תודה רבה .
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
כאשר המחשב עולה, עוד לפני מערכת ההפעלה, ניתן ללחוץ על מקש מסויים (DEL, F2 וכו'), בכדי להכנס להגדרות ה BIOS, לדפדף בעזרת חיצי המקלדת וכו'. במידה והמקלדת מחוברת בחיבור USB למחשב, האם ניתן להשתמש בה לפני שמערכת ההפעלה עולה.... ?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להזמין מקלדת ועכבר חדשים מנועה מחשבים לגבי עכבר אני סגור על MX510 לגבי המקלדת..אני בקרוב מחליף מסך והחדש יהיה במיקום שונה אז המקלדת גם צריכה לזוז קצת עד כמה ארוך החוט של הדגם שרשמתי ? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2884#detailed פחות או יותר הוא מגיע למטר וחצי - 2 מטר ?
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מקלדת ועכבר ע"מ שאוכל לעבוד על המחשב מהסלון, המחשב נמצא כ 8-10 מטר רחוק מהסלון ויש שני קירות גבס בדרך, האם הסט של Logitech® diNovo Media Desktop Laser ידע לתת לי פתרון? תודה וחג שמח.
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
היום יש לי את העכבר רייזר דיאמונדבאק , אבל הוא לא מגיע לי למיטה ... השאלה שלי האם אני יכול להשתמש בשני עכברים בו זמנית ? ולכמה זמן מחזיקות הבטריות בערך ? תודה .
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
תקציב אממממממ 400 ש"ח אשמח גם להמלצה למקלדת טובה
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
לאיזה דסקטופ יש עכבר יותר טוב? הכי חשוב לי בעכבר שיהיה נוח לעבוד איתו.
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
איך ה LX500\700 ואיך ה S510? ממולצים? אני צריך עכבר אלחוטי נטען נוח.. ומקלדת אני מעדיף אלחוטית מולטימדיה..שגם לא זוללת בטריות..שתהיה איכותית.. המליצו לי על הMX3000 ובKSP יש אותו ב480 אבל בזאפ יש כמה ביקורות לא טובות..הן נכונות?
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצות על מקלדת ועכבר אלחוטיים בתקציב של עד 300 ש"ח. השימוש העיקרי יהיה שליטה על מולטמדיה (תוכנת HTPC) ואם יעבוד בצורה טובה אז משחקים (לא יותר מדי). בכל מקרה - רוב העבודה הינה מול המחשב (Office + internet). אני בכל מקרה מעדיף פתרונות עם טעינה עצמית ולא סוללות AA/AAA (אם יש בתקציב כזה) תודה.
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מעוניין לדעת את זמן הסוללה של העכבר והמקלדת מסט לוג'יטק EX 110. תודה, אלכס.
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
מחפש חנויות בארץ שניתן לקנות מהם משהו הדומה לזה: עזרה תתקבל בברכה. האם צפויות בעיות תאימות ל חיבורי USB פנימיים של ASUS? האם מתאם כזה יתאים?
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום! יש לי מדפסת Canon Pixma MP150 (מדפסת משולבת סורק ומכונת צילום). מבחינת ההדפסה והצילום אין לי שום בעיה, היא עושה הכל כמו שצריך. אך מבחינת הסריקה היא עושה די הרבה בעיות. המדפסת כמעט אף פעם לא מצליחה לסיים סריקה ובזמן הסריקה היא נותנת שגיעה: cannot communicate with scanner. Scanner may be turned off, a cable may be disconnected. Please check the status and try again. Scanner driver will be closed. Code: 155,0,0 לאחר שגיעה זו המדפסת פשוט נתקעת. המדפסת כבר היתה במעבדה והיא תקינה. החלפתי גם כבל USB וגם ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים שלה. ועדיין יש את אותה הבעיה. אשמח אם מישהו ממכם יוכל לעזור לי בפתרון בעיה זו. נ.ב. 1. התכנה שבא אני סורק היא MP Navigator 2. ניסיתי ל…
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
-
שלום, אני מתקין סורק ויש לי אפשרות לחבר אותו למחשב דרך חיבור פרללי או דרך חיבור USB. מה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
-
שלום =] יש לי את המקלדת הפשוטה של מיקרוסופט שיש בה מקשי קיצור כמו MY DOCUMENT, MY PICTURES, MY MUSIC ועוד.. עכשיו כמעט וכלום לא עובד חוץ ממקשי ההגבה הנמכה וההשתקה של הווליום איך אני מתאם את זה לWINAMP והתמונות שלי לתיקית תמונות וכו'?
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את הדברים האלה. אם כבר רכשתם את זה אשמח לשמוע איך הם? שווים את המחירים (עכבר - 300, מצלמה 800+)?
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-