ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש ברשותי צורב ישן (AV AVISION AV363C) שחיברתי למחשב שלי הוא התקין את הדרייבר אבל התוכנה המצורפת לא עובדת יכול להיות שהיא אמורה לעבוד על גרסאות ווינדוס ישנות איך אני יכול למצוא תוכנה שתעבוד על המחשב שלי (פנטיום 4 מעבד 1.8) בבקשה תעזרו לי :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss:
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה את ה-Firestorm Dual Power 3 שתומך ב-Force Feedback. התקנתי את הדרייבר והכל וניסיתי אותו ב-Need for Speed Underground וגיליתי שהוא רועד לא כשאתה נתקע באיזה עצם או משהו אלא שזה תלוי בסיבוב - ככל שהוא חד יותר ככה הרעד חזק יותר. אז רציתי לדעת עם זה ככה תמיד בכל משחק או שזה משהו אצלי ואולי יש דרך לסדר את זה? עם תוכלו רק לענות לי בקצרה זה גם יעזור אז תודה מראש לכל מי שיקח שתי שניות מזמנו ויעזור לי בנושא השזה
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני בטוח בזה רק ב99% אז אני רק רוצה לוודא מעבד AMD לא תומך בזכרונות מסוג rd-ram נכון? חוץ מזה בטח שמתם לב שאני חדש וזאת ההודעה הראשונה שלי...
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המאיץ גרפי raedon 8500le שאני יודע שהוא כמו geforce3 ti200 ואפילו יותר טוב והיה לי מוזר המחיר שלו שראיתי בזיגזג 950 ועוד של הרקולסאז נראה לי שמשהו מוזר אז משיהו מוכן להגיד לי למה הוא יותר זול מה g3 ti200 מה ATI עושה מה ש AMD עושה מכינה מעבדים מצוינים ומוכרת אותם ממש בזול
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום! אני חדש פה קודם כל, אני קונה מחשב חדש ביום ראשון הזה שמבוסס AMD. עשיתי חיפוש בפורום מפרטים, למחשב בתקציב שלי, ולפי ההמלצות שמצאתי בניתי את המחשב הזה: M.Board: ABIT NF7 2.0 Nforce 2 AMD DualDDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0 [370NIS] 1 CPU: AMD ATHLON XP 2500 ORIGINAL BOX 1.83GHz 333MHz L2-512K Barton [525NIS] 1 A-DATA 256MB 400DDR [260NIS] 1 WD 40GB 7200RPM 8MB Cache special version [380NIS] 1 Radeon 9200 128MB TV-OUT DVI [399NIS] 1 Asus OR Lite-On X52 [120NIS] 1 ASUS OR Lite-On 52X32X52 [228NIS] 1 Floppy: לא קונה אחד, לא משתמש בו. סך הכל: 2282 ש"ח אני מבין שיש כמה דברים שניתן לשפר במארז: 1) להוסיף סטיק נוסף של זיכרון 2) לקנות 80GB כונן קשיח ו…
-
- 8 תגובות
- 932 צפיות
-
-
יש לי ספק כוח ג'נרי 300W. הנה המפרט שלי: INTEL P4 2.40 GHz GIGABYTE 8LD533 (M.BOARD SpecTek 256 MB PC2700 DDR SDRAM V.CARD: מורכב על לוח האם: INTEL® 82845GL צורב,פלופי וכונן סי די רום מאוורר ג'נרי 80 MM דיסק שיח של WD 80GB 2MB buffer נגמרו לי החיבורים של הספק כוח שאותם אני מחבר למאוורר, אז אני אחבר את המאוורר 80MM שאני אקנה לחיבור של המאוורר הנוסף שיש לי (יש בכל חיבור מאוורר שני צדדים: נקבה וזכר, אז אני אחבר את שני המאווררים ביחד שיקבלו מהספק כוח חשמל). עכשיו, רציתי לדעת אם אני אוסיף את המאוורר הג'נרי 80MM הנוסף אז הספק יוכל לעמוד בזה? שימו לב שיש לי כרטיס מסך חלש ביותר ולא נראה לי שהוא לוקח הרבה חשמל מספק הכוח. אז נדמה לי שכרגע איך עומס על הספק.
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום מישהו פה יכול לומר לי אם יש אפשרות לחבר שני ספקים בלוח אחד???...אם יש איזה דרך לקמבן את זה ז"א.....אם כן בבקשה ספרו לי....
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי שאלה יש לי ספק כוח גנרי של 300 וולט ואני מפעיל עליו בלי בעיות פנטיום 4 , נגן דיוי, צורב, פלופי ,הראד דיסק ומאורר של המארז ועוד מאוור של הספק עכשיו עוד מעט אני מקבל ראדון 9800 פרו ומארז חדש עם 5 מאוורים גם כן אני רוצה להחליף לוח אם ומעבד ( אני יקנה את המעבד החדש של AMD שיומא במאי ואני ישים עליו היטסניק חדש שיקח גם מטח) עכשיו אני בטוח שהספק שיש לי עכשיו לא יחזיק את כול הדברים הללו וכלן אני קינה ספק של 480 וולט האם הוא יחיזק את כול זה?
-
- 7 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני הולך היום לקנות עכבר ויש לי דילמה בין G5 ל MX518! מצד אחד ה G5 יותר מדויק ויפה ומצד שני אין לו את כפתור ה FORWARD שזה ממש מפריע לי!! שמעתי שיש לו גרסה עם הכפתור הזה... ואני רוצה לדעת כמה הוא עולה ואיפה אפשר להשיג אותו??? אם אפשר קישור לאשכול שבו כתוב מה כדאי יותר אני אשמח...
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה... אני רוצה לקנות אותו אבל איך אני מוודא שהוא מתאים ללוח אם שלי? יש לי לוח אמ של ASUS יותר מזה אני לא יכול להגיד לכם כי אני לא מבין... אני רק יודע שיש לי מקום ל3 כרטיסים... נראה לי שהגרסא שלו זה ASUS P4B533 בבקשה תענו לי..... תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 618 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול לקנות כזה מארז בפחוט מ-600 שקל כי אני מצאתי ב-600 בלי ספק זה המארז: http://www.a-top.com/zalien/zalien.html
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
AMD ATHLON XP 2000 Maxtor 40GB 7200RPM440 ASUS GEFORCE 4 V8420 DELUXE 128Mb Hercules Gamesurround Fortissimo Creative x 52 ALPS FLOPPY 1.44 CORSAIR 256MB DDR2100 CM64SD256-2100 Msi KT3 Ultra-ARU KT 333 איזה ספק כוח אני צריך של 380W או של 430?
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
חיברתי את כול הכבלים של הספק הכוח החדש בדיוק כמו שהיה מחובר הישן אבל אחרי שאני מפעיל את המחשב אז הוא מאוד לאט עולה עד לווינדוס זה נוררמאלי? מה יכולה להיות הבעיה? מדובר בספק hec 475
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
מה ההבדל בין ZBOARD STARTERKIT ACC1039 US ו ZBOARD STARTERKIT ACC1040 P
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
האם סידירומים וצורבים יכולים לההרס מחום רב אשר הם נמצאים בו, ולא לתפקד כראוי באותו הזמן?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אתמול שיחקתי בשלט והוא עבד בלי בעיה. אבל היום כשניסיתי שוב לשחק(אחרי שהוצאתי וחיברתי את השלט) היה כתוב לי שההתקן לא זוהה מה אני אמור לעשות? תודה מרארש
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
זה משנה איך מחברים אותם צורב עם די וי די או צורב עם הרד דיסק ודי וי די עם הרד דיסק ? ואם כן אז האם זה גם משנה הmaster\slave של ההרד דיסק המשני או של הצורב ודי וי די ? יש לי הרד דיסק חדש 40gb maxtor 7200 הרד דיסק ישן w.d 15 gb samsung dvd richo cd writer
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
איזה צורב כדאי לי לקנות?
-
- 25 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אני יצטרך משהו חזק ואמין כי אני מחבר הרבה מאוררים וקתודה..
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
אם יש למישהו אחד ישן חצי עובד זה גם טוב. אשמח לבדוק לפני שאני משקיע 250 שקל. תודה
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
היי חברה קודם כל רציתי לשאול אם מישהו רכש לארונה מארז גנרי MIDI בצבע כסף ובחזית יש לו מן חלק שקוף כזה כם לד כחול זוהר. אם יש ביניכם מישהו כזה אנא רשמו פה כי יש לי כמה שאלות לגבי מארז זה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
ערב טוב , יש לי אפשרות \ הזדמנות לקנות את הספק של EVER POWER במחיר תקציבי . מדובר על ספק 350W במסילה אחת של 12V ב-18 אמפר מקסימלי . ת'אמת לא שמעתי על החברה מעולם וחיפוש בגוגל מצאתי שיש להם אתר בית בטיוואן (מה שזכור לי) בחיפוש כאן בפורום מצאתי כמה שרשורים בודדים בנושא ברמת מערכות האל פסק שלהם . האם ידוע למישהו כאן מניסיון על האיכות של הספק ? אשמח לשמוע חו"ד מקצועית בנושא .
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
או שיש מדריך לקניה מדפסת בתודה מראש על העזרה
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
משהו כמו זה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15450 זה מומלץ? זה עובד כמו שצריך? הכי מציק זה שנראה לי שצריך לשים את המסך מחשב נמוך יותר, כי הכיסא נמוך. זה דבר נחוץ כי לנהוג על כיסא מנהלים שהפדלים שטוחים על הריצפה זה ממש לא עובד...
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-