ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
החלפתי לפני חודש את כל ראשי הדיו ואחרי שבוע שלא הדפסתי רק ראש אחד עובד (3EBK) שאר המיכלים מלאים אבל לא עובדים. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מדפסת ישנה עם הכבל הגדול,אם הווינדוס לא מוצא לי את הדריבר שלה אז איך להתקין?
-
- 8 תגובות
- 911 צפיות
-
-
המדפסת עובדת מצוין אך כנראה יש בעיה בהגדרות של הפקס נראה לי שיש להגדיר זה בתוך החון של המדפסת עצמה כנראה אולי לא במחשב אולי מהירות השידור או לא יודע מה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ואני לא מצליח להפעיל את הפקס איך להפעיל הוא לא פועל אפילו שהרכבתי את התוכנה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מדפסת קנון עם הכניסה הישנה(לא USB)איך אני מתקין אותה?המחשב צריך לזהות אותה אוטומטי? או שאני צריך עדין דריבר?
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום שאלה לי... יש לי מחשב של packardbell 2.00 אין לי מושג מה הדגם רשום עליו I-XEXTREM אני מעוניין לקנות לוח אם חדש מעבד וכרטיס קול וזכרונות ... האם יש בעיה עם הלוח אם שהוא לא יתאים למארז ...? האם יש צורך בספק חדש ...? ממה שנתקלתי בתמונה שללוח אם ABIT יש להם גם מאורר בסוף הלוח... מתאים או לא..?
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
-
ואין לי דרייבר, יש דרך לזהות את סוג המצלמה ולמצוא לה דרייבר להורדה?
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שהצלמה פתוחה רואים בה ללא קירטועים בהפעלת שיחת וידאו במסנג'ר היא קופאת יש פיתרון לזה?
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי מקלדת חוטית של DELL שאני מחבר דיסק און קי הוא לא מזוהה במחשב. האם צריך להתקין דרייבר של המקלדת?
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום, יש לי מקלדת מולטימדיה אלחוטית של סילבר ליין, יש לי בעיה במשחקים אני לא יכול ללחוץ על יותר מ-3 כפתורים בו זמנית.... לדוגמה DOOM\HL2 אני לא יכול להתקופף ללכת קדימה עם סטרייף לשמאל... אני יכול רק להתקופף וללכת קדימה... עוד דוגמה NFS אני לא יכול לשים נייטרוס לנסוע ישר ולפנות... אני רק יכול לשים נייטרוס ולנסוע בלי לפנות... עוד דוגמה הכי מעצבנת: GTA אני לא יכול לעשות DRIVE BY ולתת פניות ולייצב את האוטו, או הכי הכי מעצבן אני לא יכול לנסוע ישר ולראות מה יש מאוחרי... רק מהצד... קיצר הבנתם מה הבעיה המקלדת מוגבלת ברמות זה בגלל שזה של סילבר ליין או בגלל שזה אלחוטי ? זה הדברים הקטנים שהכי מצעבנים אותך... רררר
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
דבר ראשון אני באמת מצפה לתשובות רציניות מאנשים שבטוחים במה שהם אומרים, דיעות והשערות לא יתקבלו בברכה הספק הוא Hec Ar-T 300W ויש עליו: abit nf7sl barton 2500 @3200 fic radeon 9600 cd recorder lg x40 hdd wd 8mbuffer 80gb - ata 6x coolermaster led fan x2 blue cathode - sunbeam בנוסף יש לי בצד עוד שני קטודות האם אפשרי להוסיף גם את שני הקטודות האלה או שזה יעמיס על הHEC 300W ויוריד מהאמינות\יציבות שלו ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
היי, קיבלתי את המחשב עם ספק 185W ג'נרי (עד כמה שאני יודע). המפרט שלי: p4 2.4ghz לוח אם ג'נרי כלשהו לדעתי, איזשהו לוח שמתאים ל micro atx (צ'יפסט של intel זה בטוח). asus dvd x16 hp cd writer maxtor 80gb 7200rpm gf4 ti4200 128mb לפי מה שקראתי עד עכשיו בפורום זה פלא שהמחשב שלי נדלק בכלל... מה אתם אומרים? אני צריך ספק חדש דחוף? תודה. עריכה: הייתכן שהמדבקה ממש לא ברורה והכוונה בעצם ל 185W output??
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ראיתי פה בכמה דיונים תמונות של מתחים של ספקי כוח . רציתי לשאול , אם אפשר לבדוק את איכות הספק דרך איזו תוכנה ? תודה רבה 1. עד עכשיו חשבתי שיש לי ספק ג'נרי אבל לא! :> אפילו יש לחברה הזאת אתר www.macase.com יש לי את הספק שלהם , 300W , זה ספק טוב ? באתר יש גם לוח מתחים של כל הספקים שלהם 2. אני רוצה לקנות עכשיו AXL-800 וגם בקר מהירות ל4 מאוררים ומאוררים , בסט , בפנדס , זה עולה 150 ש"ח את 3 המאוררים לשים במארז ואת הרביעי על AXL... ומעניין לדעת אם הספק שלי יחזיק את המערכת הזאת? והנחה שאני גם עושה OC שאר המפרט שלי הוא NF7-S הרד דיסק 40 GB וכרטיס מסך TI מעבד 1700+ וגם DVD וצורב
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יפעל עם 7-8 מאווררי מארז, מאוורר מעבד, BlOrB, ומארז צ'יפטק? רק שלא ימות לי ;D
-
- 7 תגובות
- 920 צפיות
-
-
:givemebeer: האם כדאי לי להחליף תספק למשהו טוב יותר או להשאיר אותו למרות שהכל עובד מצויין בלי שום בעיות!? תודה! :itschy:
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
כפי שאולי חלקכם יודעים, אני קרוב מאוד לקבל את המחשב החדש שלי... ולאור כמה וכמה תגובות שראיתי פה בימים האחרונים התעוררה בי התלבטות קשה. יש לי אפשרות להחליף את ה-ASUS A7V266E ב-ABIT KR7A. אני לא יודע מה להחליט. שני הלוחות מעולים, לאביט יש 6 PCI ו-4 מקומות לזכרונות, בקר ATA133 ו-RAID, אך הוא קיבל תוצאות נמוכות בבנדוויץ של הזכרון ואומרים שהבקר שלו לא משהו... לאסוס פחות PCI ומקומות לזכרונות, וגם ATA100 אך הוא קיבל תוצאות מעט טובות יותר בבנצ'מרקים והוא ידוע כקצת יותר יציב. דבר נוסף הוא האוברקלוקינג... מי מהם יותר טוב? תודה לכל העונים! עומר
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כל כמה שניות כתוצאה מהעבודה של המחשב המארז רועד (אבל רעידות ממש קטנות, שטחיות) ועושה רעש גדול מאוד ומעצבן מאוד. אני יודע שזה המארז כי ברגע שאני שם עליו את היד הוא מפסיק עם הרעש וחוץ מזה אפשר להרגיש ולשמוע שהוא עושה את הרעש. יש למישהו רעיון על איך אפשר לעצור את זה? כי אני משתגע הרעש המעצבן הזה למישהו הייתה את הבעיה הזאת?
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
יש לי פתחתי את הזיפ וקיבלתי שתי קבצים 7ZXE.F7 FLASH853.EXE הפעלתי את הEXE והופיע לי מסך דוס מוזר ביותר עם פסים וזה נראה לי ממש חשוד לתת לו לעבוד? להריץ תחת דוס בלי ווינדוס?
-
- 9 תגובות
- 900 צפיות
-
-
האם מסוכן להסתכל מתחת לעכבר בזמן שהוא פועל?? לפי מה שאני יודע לייזר מסוכן לעיניים...
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
כשאני נכנס למשחק ורוצה להגדיר את הכפתור נניח ל-RELOAD זה פשוט לא מגיב. תושב
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
ניקיתי אותו אבל מאז הכפתור הימיני קצת "חורק" שלוחצים עליו, פעם שימנתי זה עבד טוב אחרי זה שוב חזר זה קצת מציק לי, חשבתי למכור אותו בזול יותר מכיוון שאין לי אחריות אם פתחתי את הברגים? או שיש דרך אחרת
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לעכבר שלי פד מחברת Razer ואני לא יודע איזה פד יותר טוב ויותר יתאים לעכשבר שלי מפרט על העכבר: http://www.razerzone.com/products/products_copperhead.php והפדים: mantis http://www.razerzone.com/products/products_mantis.php exactmat http://www.razerzone.com/products/products_exactmat.php Razer Pro|Solution Pro Pad http://razerpro.com/index.php?option=com_content&task=view&id=16&Itemid=30 אני חייב לדעת מה הכי טוב ומה הכי יתאים לעכבר.. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
יש לי עכבר לייזר MX1000 של לוג'יטק כדאי להשתמש בשטיח לעכבר או על שולחן מעץ? שלא ישרט לי.. תודה..
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי צורב ישן (AV AVISION AV363C) שחיברתי למחשב שלי הוא התקין את הדרייבר אבל התוכנה המצורפת לא עובדת יכול להיות שהיא אמורה לעבוד על גרסאות ווינדוס ישנות איך אני יכול למצוא תוכנה שתעבוד על המחשב שלי (פנטיום 4 מעבד 1.8) בבקשה תעזרו לי :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss:
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-