ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
תראו יש לי את המחשב החדש שלי כבר שבועיים תסתכלו במפרט עכשיו פעם ראשונה היה לי היום הפסקת חשמל ומה ששמתי לב שהאל פסק לא החזיק את המחשב אוטומטית התכבה המחשב כולו ורק המסך נשאר דולק ואז האל פסק התכבה אחרי 5 דקות וקראתי היום לטכנאי והוא אומר שהאל פסק כנראה לא מחזיק את המחשב האם זה יכול להיות ? והחיבור RS232 לא מחובר כי אין לי כניסה במארז לחיבור הזה
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
EB-DGC2 Edimax זה הבלוטוס שיש לי עכשיו המכשיר עצמו מזהה תפאלפון והפאלפון מזהה תמחשב אבל אני רוצה לעביר משהו או להיכנס לפאלפון עצמו מי הבלוטוס זה רושם לי Service Discovevry Failed אני מנסה להעביר משהו זה תמיד רושם לי Service Discovevry Failed מה יוכל להיות הבעיה בחיית נשבע לכם אין לי מזל כול דבר שאני קונה תמיד חייב להיות איזה בעיה
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
בקיצור קניתי גויסטיק זול וזה בלי דיסק וכו'... אז אני נוספתי תגויסטיק מה-CONTROL PANEL ולא היה בדיוק את השם של החברה שלו ואני לא ממש מבין ב6 לחצנים או משהו כזה שיש לבחור שם. אז שמתי איזה התקן אחד וזה כל הזמן זז ימינה, בלי שאני לוחץ כמובן. ניסיתי עוד התקנים וזה לא עזר. אני חושב שהחברה זה INTERACT או משהו כזה. בכל מקרה זה לא הגויסטיק כי ניסיתי עוד אחד אחר וזה היה אותו דבר. צירפתי תמנות שלו, אולי זה יעזור.
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אז כך במשחקים ובתוכנה 3DMARK 2001 הגפיקה כאילו נכתכת כזה במיוחד בגפיקה מהירה כל התמונה כאילו נכתכת כזה ולפעמים במחשק SERIOS SAM 2 הוא ניתקע כזה בהבה מקומות ושלא נדבר על מקס פיין שיש הרבה דמויות זה גם איטי! מה עושים? יש לי לוח אם חייתי EPOX 8KHA+ זכרונות DDR 128 של SAMSUNG ומעבד אחלה ביותר DURON 1200 עם ליבת MORGAN החדשה שהוא ממש בביצועים דומא ל ATHLON ! אז מה אני עושה? יש אולי הגדרה מסוימת תגידו לי כל מה שניתן לעשות אני ינסה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום.... טוב הבעיה לי היא, לפני כשנה וקצת דוד שלי הביא לי מצלמה דיגיטלית (די פשוטה - מצלמה בשביל שיחות דרך האינטרנט) אחרי כמה זמן ניתקתי אותה והיום אני מעוניין להשתמש בה מחדש. אבל.... הכנסתי את הדיסק עם הדרייברים שלה למחשב והם ישנים - המחשב אמר להוריד חדשים (כמובן כבר חיברתי את המצלמה ול WINDOWS XP אין דרייבר בשבילה) נכנסתי לאתר של חברת המצלמה (Kensington) והדרייבר הכי חדש שיש שמה הוא לWINDOWS 98 ומילניום הורדתי אותו וניסיתי להתקין אותו אבל קפץ לי הודעה שזה מיועד אך ורק ל98 ומילניום, מה אני יכול לעשות עכשיו? יש מקום או מישהו שיצר דרייבר בשביל המצלמה הזו?? מה אני אמור לעשות??? I need some help... ??? ??? תודה מראש Some Thing... :-\ שכחתי לרשום את הדגם של המצלמה -&g…
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
רוב שלומות לא מכבר רציתי להעביר תמונות מלצמנייתינו למחשב, כשלפתע נוכחתי לדעת שהוא אינו מגיב ומתעלם באדישות מעליבה. פעם, מימים ימימה, הייתי פותחת את התוכנה Kodak EasyShre ואז מחברת את המצלמה, ובאופו אוטומטי היה נפתח חלון שמעביר את התמונות. אך כעת פתע פתאום כרעם ביום בהיר כאשר הינני מחברת את הצלמנייה (בעוד התוכנה פתוחה!) הוא אינו מגיב, כניזכר לעיל. היש מה לעשות עם מחשב סורר זה? יש לציין שהעניין קצת דחוף ואשמח אם מוחכם הקודח ימהר לחשוב ולעזור לי למצוא פיתרון. יש עוד משו לציין- אין שום אות וסימן ב''המחשב שלי'' לאחר שאני מחברת את המצלמה. יש לציין את הפרטים הבאים: התוכנה: Kodak EasyShre שם המצלמה: ניצה כהנוביץ' שם החברה שייצרה את ניצה: Kodak EasyShre Z710 (Kodak E…
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה קיבלתי מחבר הגה למחשב משהו ממש נחמד של מיקרוסופט microsoft sidewinder wheel הבעיה שהחיבור שלו ישן רצח. נראה לי שזה נקרא game port משהו שנמצא רק בלוחות ישנים. המחשב שלי בן שנה וחצי ואין בלוח שלו כניסה כזאת. יש לי רק חיבור מדפסת שהוא קצת יותר ארוך מהgame port הזה. האם ניתן בכל זאת איכשהו לחבר אותו בעזרת מתאם כלשהו או שזה אבוד? אם כן איך המתאם נקרא? היכן ניתן לרכוש אותו ומהי העלות +- ? תודה לעוזרים וחג שמח שיהיה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים המדפסת סירבה להדפיס,אפילו עמודי ניסיון,המסמך היה נשלח להדפסה,ולאחר מספר שניות היה נמחק במנהל הדפסות של המדפסת . לאחר מספר נסיונות התחילו להבהב שתי מנורות ,מס' 3 ומס' 4(של החשמל). פתחתי את המדפסת והזזתי את מיכלי הדיו ,ומתחתם ראיתי המון לכלוך מדיו שהתייבש,ניסיתי לנקות כמה שיותר,אבל נוצרה בעיה חדשה, מתחת למיכלי הדיו יש שני חלקים,אחד לבן ועוד אחד שחור עם סנפירים מגומי,שלשניהם יש כמה מקומות להימצא ופה אני צריך את עזרתכם... מישהו יכול להגיד לי באיזה מצב חלקים אלו אמורים להיות ? מספר דברים נוספים: מיכלי הדיו חדשים ואין בעיה איתם ( ככל הנראה לעין) כשאני מדליק את המדפסת לאחר סדרת בדיקות שלה היא מושכת דף אחד ומוציאה אותו. אם למישהו יש רעיון לפתרון…
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום קניתי את המתאם הזה http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.20775#open%20full%20view אני רוצה לחבר את האקס בוקס למסך שלי Dell U2311H שיש לו חיבור dvi ו displayport המחשב מחובר ב dvi וקניתי את המתאם לאקס בוקס שאני מחבר את האקס בוקס למסך הוא לא מציג לי תמונה לא יודע על המתאם רשום displayport input ועל ה hdmi output זה אומר מה שאני חושב או שיש בעיה במקום אחר איך אני יכול לחבר את האקס בוקס למסך??
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=games&action=display&num=1001867867&start=0]משחקים[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אז ככה קניתי הגה שקוראים לו Fly Eagle אשר בא בחיבור USB למחשב(הוא הגה מירוצים). בכל אופן שמתי אותו בארון ולאחר חודש חודשיים הוא לא עובד! הוא מראה POWER אבל הWindows לא מוצא את ההתקן וניסיתי להתקין דרייבר וכאלה ואני לא מבין. פעם קודמת הוא עבד ועכשיו לא. אה ותגידו אם נשבר פין באחד החיבורים של ההילוכים להגה האחריות תתקן זאת? נשארה לי שנה לאחריות אגב. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אין לי סלוטים פנויים לזכרון אז מה אני עושה!!!!
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
תגידו יש מצב שאני מפעיל את הבקר במחשב? יש לי אותו מאיזה קונסולה דמוי SNES מעפנה כזאת, ולהפתעתי הבקר בא עם COM PORT צירפתי תמונה, ואם אתם מכירים איזה דרייבר לבקרים ג'נריים זה דיי יעזור לי... כי חיברתי אותו לפורט ושום דבר לא קרה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
למחשב העל שלי נשאר לקנות רק מסך. אך הבעיה היא שאני קצת קצר בירוקים ונשארו לי גג 350 דולר. אז מצאתי שתי אפשרויות מענינות. תוכלו לעזור לי לחקור מי יותר טוב? תודה. שני המסכים הם: 19" SAMSUNG SM955DF פרטים נוספים עליו: http://www.samsungelectronics.co.uk/index.html אפשרות שניה: 19" CTX EX950F פרטים נוספים עליו: http://www.ctx.com.tw/Frame-product-exf.htm#ex950f http://www.ctxintl.com/products/pl9.htm תחקרו קצת, ותתנו לי את דעתכם, תודה!
-
- 29 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי הגה קצת ישן בבית והוא לא מתחבר למחשב החדש היציאה שלו היא קצת גדולה.. האם יש אולי איזה משהו שיתחבר אליו ויצא ממנו USB?
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
OK אני מתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב ולפי מה ששמעתי+הבנתי מעבדי AMD מהירים יותר וטובים יותר אז... האם משהו אמור לצאת בקרוב ששוה לחכות לו ? האם כמו שהשמרנים אומרים המחירים יחסית למהירות זולים בגלל שאחרי האחריות המחשב יהרס ? כמה אמור לעלות לוח אם סביר ? תודה מראש ואתם תשמעו ממני עוד הרבה קושיות :asthanos:
-
- 16 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
יש לי יומולדת ואני רוצה לפנק את עצמי באיזה מארז דלוקס ,עזרה והצעות בכל מחיר! =]
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=759&ser=1 מפה קניתי הדיסק נשבר מאיפה אני יכול להוריד דריבר?
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
הגי]ה2 אמאיקס 2002 שלי לא רע בכלל הכל רץ כ"כ חלק על הפנטיום3 800 זיכרון 512 חשבתי להחליף אותו לגיפה4 מה אתם אומרים לחכות עוד שבוע שיביאו את ה טיאיי ואד לרכוש? או שמספיק למשתמש הממוצע גיפה 440?
-
- 34 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ממה זה ואיך מסדרים.? ביי תודה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי טלוויזיה 21 אינץ' שיש לה רק חיבור מאחורה של 21 פינים אני חושב איזה כבל קיים הכי טוב שמציג באיכות הכי גבוהה? התקציב שלי עד 100 שקל לכבל הזה תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=oc&action=display&num=1001510317&start=0]אוברקלוקינג, קירור ומודינג[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את המארז soprano של טרמלטק ואני רוצה לקנות בקר של מאווררים עכשיו יש את הבעיה למארזים עם דלתות שאחרי שמתקינים בקר עם כפתורים גדולים אז הדלת של המארז לא נסגרת וזאת תיהיה בעיה עכשיו אני רוצה לדעת אם יש מספיק מרווח בין הדלת לכונן ככה שהיא תוכל להיסגר כמו שצריך? תודה
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=267&category_id=1a1115a9b5953cb313a011464b848650& זה המארז רציתי לדעת אם הספק שהביאו לי הוא טוב ויחזיק לי את המערכת שלי כמו שצריך ולא יעשה בעיות ראו את המפרט שלי בצד
-
- 36 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מדפסת HP ואחרי התקנה מראה לי שהמדפסת offline, הסורק כן פועל ורק ההדפסה לא. החלפתי כבל, לא עזר. ניסיתי להתקין דרך הדיסק המקורי וגם להוריד את הדריבר האחרון מהאתר גם לא עזר.. בהתקנים מראה לי סימן קריאה צהוב על USB. ניסיתי גם לעשות WINDOWS UPDATE וגם להריץ תוכנה שזה ומתקינה אוטומטית דריברים שחסרים במחשב. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-