ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
מאריך שבו זמנית יכול להאריך גם תיציאה של הרמקולים וגם של המיקרופון..יש כזאת חיה?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
-
אני לא יודע אם: יש כבל מאריך למסך? איך קוראים לו? יש כבל מאריך לעכברים? איך קואים לו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
היי אני חושב שהספק שלי מתחיל לעשות בעיות המאווררים לא ממש עובדים כמו שצריך (אחד לא עובד, אחד נכבו לו הלדים ) הקתודות מהבהבות לפעמים והיום גם המחשב קרס ונדפק לי הוינדואוס יכול להיות שזה סתם צירוף מקרים, אבל יש לי הרגשה שזה הספק... הספק הוא HEC AR-T 300W יש דרך לבדוק אם הוא הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 620 צפיות
-
-
המערכת סטריאו שלי שבקה חיים והחלפתי אותה באחרת בקיצור במערכת הישנה שלי היתה לי יציאה דיגיטלית שדרכה הקלטתי למיני דיסק שלי ועכשיו אין לי אפשרות להקליט שירים באיכות עזרה!!! אני תקועה עם דיסקים ישנים ויש לי מלא שאני מת לצרוב :AR15:
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני חושב על הכרטיס מסך ASUS V7700Deluxe 32 נשמע נחמד... שמעתי שיש ל ATI כרטיס חדש מומלץ אבל אני לא מוצא אותו יש לכם להמליץ לי על משהו אחר?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מחשב חזק המיועד לפיתוח, חובה מסך 17", חובה שיהייה מבוסס AMD, חובה 256MB זיכרון, עדיף מהיר, חובה כ.רשת, כרטיס מסך זניח, צריך אבל לא משהוא רציני, וכל החומרה הפשוטה והרגילה (מקלדת עכבר...) מי יכול להציע לי מפרט כזה?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה אני אקנה לו יש לי P3 733 כרטיס TV VOODOO 3 מארז MINI 5.5X2 צורב
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תלחצו על התמונה היא תגדל יהיה את שם החברה עליה התמונות בקטן בפורום תלחצו ויגדלו מה הדגם בבקשה או קישור ישיר לזאפ יהיה בכלל מצוין תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
-
כך, מסיבות ששמורות במערכת(סתם, אין לי כח להסביר למה) אני צריך מעביר שיאפשר לי לחבר ג'ויסטיק של חיבור רגיל לUSB, אני יודע שקיים כזה דבר, השאלה איפה אני יכול למצא כזה דבר בארץ הקודש ולא במחיר של ג'ויסטיק שלם(מעל ל30 ש"ח). בבאג טוענים שהם שמעו שיש, אבל להם אין. לפלונטר אין כזה בכל המגוון של המעבירים שיש להם, אותו דבר בRadioShak ובכל החנויות יפות הנפש האלה. משהו יודע אולי איפה נתן להשיג את הדבר הזה, ואני רוצה מעביר כזה שעובד...? תודה מראש, athlon
-
- 25 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
טוב תראו זה של המחשב הישן, פנטיום 1, אבא שלי קנה לי פעם אני חושב ב98 [לא ממש השתמשתי בזה כי לא ידעתי מה זה] לגבי מה הוא עושה אני אעשה חיפוש, אבל אני רוצה לדעת אם הוא שווה משו ואם כדאי לחבר אותו. כתוב UPS והחברה היא SUSTAINER מאחורה כתוב Model:S-40A מישהו מכיר? כדאי לחבר? תודה.
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
יש לי AMD אטלון 64 3000+ לוח אם nForce4-4x - Gigabyte GA-K8NF-9 (939) ג'יגה זכרון פנימי כרטיס מסך 6600GT של GIGABYTE הארד דיסקשל 200 SATA צורב DVD וזהו בערך.. בשביל כזה דבר אי אפשר להסתדר טוב אם מארז רגיל - פשוט? או שכדאי להשקיע במארז של HEC? או חברה אחרת.. אני לא רוצה להוציא על המארז יותר מ400 ש"ח. כולל הספק.. והבנתי שמקבלים עם HEC ספק טוב. אם יש לכם המלצות לגבי מארזים אחרים או פשוט להיות עם מארז רגיל תכתבו ואני לא עושה אובר קלוקינג תודה מראש טומי
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות עוד עכבר של רייזר (אוהב את רייזר, לא מוכן לחשוב על דברים אחרים). העכבר יהיה יותר למשרד, והרייזר DEATH ישאר בבית (או שאחליף בינהים). בכל מקרה, מתלבט לגבי מה לקנות, האם לקנות שוב עוד DEATH אחד, או משהו אחר? הצעות בבקשה? מבחינת מחיר, לא ממש משנה, מ200 ועד 400 אין בעיה (כלומר כל עכבר של רייזר בא בחשבון)
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
יש לי עכבר פשוט של MICROSOFT אופטי....וגם עכבבר של גינוס.. הם כול הזמן קופצים..אז חשבתי ליקנות עכבר חדש... אני חושב ליקנות MX518.. אבל ליפני כמה ימים ראיתי שrazer הוציאו עכבר חדש.. אז מה כדיי ליקנות???
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום היום קניתי את הSteelSeries Siberia Elite Prism חיברתי והכל עובד חוץ מהמיקרופון ניסיתי כבר הכל בדקתי בגוגל וכל מה שרשום שם עשיתי ועדיין לא עובד יש לכם רעיונות? מה לעשות? :please:
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
קיבלתי הגה חדש עם דוושות וכו' וכשאני רוצה לשחק אז זה כאילו הברקס לחוץ כל הזמן זאת אומרת נניח אם אני משחק בניד פור ספיד אני לוחץ על דוושת הגז אז הוא נוסע אבל נניח אני עוזב אותה אז זה בולם לי בלי קשר לזה שאני לוחץ על דוושת הברקס ז"א אין לברקס כל משמעות. ניסיתי בלוח בקרה לעשות לזה טסט וזה באמת האיקס הזה לא מתחיל מהאמצע אלא מהלמטה. אם מישהו יודע איך לעזור אז ממש תודה.
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
אתם מכירים את הפורטים הקידמיים של המארזים כיום נכון? 2xUSB , אחד למיקרופון ואחד לאוזניות, אז יש לי בעיה עם שתי האחרונים... השקעים שלהם פשוט קטנים מידי! שום דבר לא נכנס לשם, והתקעים של המיקרופון והאוזניות הם סבירים לגמרי... כל מה שנכס זה ה"ראשים" של התקעים שהם קטנים יותר כמובן, אבל זה לא מספיק כמובן הכל צריך להיכנס... למישהו יש רעיונות מה יכול לפתור את הבעיה הקטנה הזו?
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי בעיה במדפסת hp 5610 שהיא לא מדפיסה וכל פעם קופצת הודעה שהמחסנית לא ישרה למרות שהיא כן במקום אשמח מאוד אם תעזרו לי בזה תודה.
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
הבעיה במדפסת היא : שמדליקים את המדפסת היא עושה רעש .. ולא מפסיק הרעש עד שלא מכבים את המדפסת .. הסורק לא עובד, הוא תקוע.. הוא צריך לזוז עד הסוף ואז המדפסת צריכה להתחיל לעבוד אבל הסורק לא זז הוא תקוע בהתחלה ולכן המדפסת לא מתחילה לעבוד! יש לכם פתרונות?? אשמח אם מישהו ישלח לי פיתרון.. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
המחשב שלי עושה ריסטרט פתאום ככה .. אפילו לא מראה שגיאה או משו .. ישר עושה ריסטרט.. דיסק קשיח ניסיתי להחליף עזר בקצת אבל התחלי לעשות עוד פעם יש מצב זה זיכרון או משו אחר כמו כרטיס מסך ? התחממות יתר אם כן מה אני צריך לעשות ..
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
שלום יש לי מקלדת מוטימדיב וכמה מהמקשים שלה לא עובדים למשל הכניסה למוזיקה שלי והתמונות שלי לא עובדים אבל לעלות ולהנמיך את הכול עובד אבל המקשים האלה מגיבים(נגיד אני בICQ ולוחץ עליהם זה עושה רעש של הכתיבה) גם מקש הprtscn לא עובד לי משהו יודע אך אני פוטר את הבעיה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי מקלדת חוטית Logitech Wave, ויש לי בעיה עם מקשי החיצים שלה. במקשי החיצים (לא בNumpad), כפתור למטה וימינה עובדים, אבל הכפתורים למעלה ושמאלה לא עובדים. לעומת זאת, כפתורי החיצים בNumpad כן עובדים. האם המקלדת מקולקלת ואני צריך להחליף אותה, או שמדובר בבעיה אחרת?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר EDIMAX BR-6204 Wg עכשיו הוא מוגדר ושאני מנסה להיכנס פעם נוספת לאיי פי ראוטר להגדרות נוספות כמו פתיחת פורטים הוא לא מכניס אותי שמתי תשם משתמש והססימא שיש בחוברת מה עושים במצב כזה ואם אפשר לאפס סיסמא או משהו כזה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים היה לי מדפסת epson טובה ותקינה ופתאום היתקלקל.עכשיו קנינו מדפסת חדשה HP F2483. יש לי מחשב בדגם P4S800D-X יש לי מדפסת HP F2483 - USB היסרתי תוכנות ודרייברים ישנים של מדפסת epson... קודם כל דבר ראשון אני היקנתי דיסק דרייבר מדפסת HP.באמצע התקנה התוכנה מדפסת מבקשת לחבר פלאג USB. וחיברתי כבל USB מאחורי מחשב שלי. ופתאום נותן הודעה "התקן לא מזוהה" וגם כתוב שם בחומרה התקנים. נסיתי להסיר בחומרה התקנים USB והפעלתי מחדש חלונות XP PRO וחלונות XP זהה התקנים USB ומוכן. ושוב חיברתי מדפסת USB וראיתי בחומרה התקנים שכתוב: :התקן לא מזוהה לא רואים סימן קריאה צהוב או אדום (איקס) בחומרה התקנים. נסיתי במחשב חדש אחר והיקנתי הכל ופתאום הכל זהה מדפסת עובד ותקין ומדפיס. מה יכולה…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-