ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
ראיתי איזה מחשב מאעפן למכירה באיזה אתר. מה שתפס את עיניי היה החזית של המארז המונפץ שלהם . . . מישהו יכול להגיד איזה חלקים מייצרים כיום אם חלק דומה לזה, או שדומים לזה בכללותם? אני מדבר על: - מאווררים למחשב - מארזים - גימיקים אחרים עם צורה זו. כל המכיר משהו כזה מוזמן לפרט ולהגיד "מה תפקידו בכח" . . .
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמו שאני יכול לקנות דיו בנפרד ולמלא בעצמי, יש דבר כזה גם עם טונרים? או דרך אחרת לחסוך כסף?
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
לבת דודה שלי יש בת-מצווה, וחשבנו לקנות לה משהו כזה... יש חיה כזו?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
כלומר שתי משתמשי מחשב שמשותפים במחשב בודד אחד. ???
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
זקוק למשהו קטן, לא all-in-one הגדולים והמגושמים.. אלחוט/חוטי, לא משנה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מדפסת HP920C על פי התוכנה של המדפסת רואים שיש לי 100% דיו שחור ו-30% צבעוני... שאני מדפיס משהו בציבעוני היא לא מדפיסה צעים כמו שבמחשב... פעם הכול יצא אדום עכשיו ככחול! יש לי הרגשה שמשהו לא מכוון במדפסת ושזה לא בעיה בדיו! כי יש 30% לפי התוכנה... זה קצת מוזר.. יש אפשרות לכוון את המדפסת או לסדר את הבעיה ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
-
ניסיתי להריץ את הדרייבר הישן במצב תאימות לוינדוס XP שום דבר לוגיטק מפנים לקניית מצלמה שתואמת לוינדוס 7 או במילים אחרות לא מספקות דרייבר כמה נחמד מצידם יש דרך לעקוף את זה?
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שלכל אחד מהם יש מקלדת ועכבר משלו, ואני רוצה לחבר את שניהם למסך אחד באמצעות כבל DVI. אני לא רוצה להשתמש בKVM, מכיוון שהם גדולים ומגושמים, ובעיקר בגלל שKVMים עם חיבור DVI הם די יקרים. בנוסף לכך, יש לי מקלדת ועכבר בנפרד עבור כל מחשב, ורק המסך אמור להיות משותף. מה שאני מחפש, ואני לא בטוח אם יש בכלל אפשרות כזאת, זה כבל DVI שמתחבר למסך ומתפצל לשני כבלים DVI שכל אחד מהם מתחבר למחשב אחר. הכבל הזה צריך לכלול איזשהו מפסק שקובע דרך איזה כבל המסך יקבל תמונה (ממחשב א' או ממחשב ב'). מישהו יודע אם יש חיה כזאת? :
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
יש לי mx510. אני כבר שנים מחבר אותו דרך הPS2. אם אני מחבר את העכבר לUSB אמור להיות הבדל כלשהו?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס USB,יש הבדל בין הכרטיסים הבאים? http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=1189 http://www.beeu.co.il/product.aspx?p_id=5425 http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=3021 http://www.masterpc.co.il/product.asp?productid=3 תודה :-*
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש הבדל גדול בין הMX1000 לבין VX Revolution LogiTech ?
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
?Spire RockeTeer II 400W Silent (24pin - 190 ש"ח ?JSP-TECH PS-05 BIG FAN 420W (12cm Fan) (24pin 180 ש"ח אחד מהם עדיף?
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום, יכול לקבל לחג שובר החלפה של 1700 ש"ח לדר' גב וחשבתי לקחת לעצמי כיסא לגיימינג. משחק כמה שעות בשבוע ויותר בסופ"ש. אני יודע שיש להם כיסאות גיימינג עכשיו אבל אני לא מאמין שהם כאלה טובים, ב1700 ש"ח אני יכול להסתכל על הכיסאות היותר רציניים שלהם כך שאשמח לדעת אם הם שווים\נוחים וכו' וכו'. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך חוות דעת על העכבר רייזר ממבה כי אני קונה אותו מחר ואני רוצה לדעת אם הוא טוב. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
עוד כמה ימים אחרי שיהיו פרטים ומחירים אספר לכם הכל...
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא ממש הצלחתי להבין - המדפסת יכולה/לא יכולה לענות לפקס עצמאית, האם היא מבדילה בין פקס לשיחה? והאם זה קשור להיותה על קו בזק עם מענה קולי (לא משיבון ביתי)? זהו שיקול נורא נורא חשוב לי ואשמח לתגובתכם.... תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
כרגע יש לי G5 איזה 4 שנים, וזה נוח אבל השאלה אם ה Zalman Fg1000 נוח ויעיל יותר? זה גם נראה ממש כיף ומשפר את חווית המשחק, אבל אם זה לא נוח ומוריד ביצועים אז זה מחוק בשבילי.. משחק הדגל שלי זה BF2 בבקשה תתיחסו לזה... * קראתי את המאמר באתר, אני אשמח לקבל עוד ביקורות,תודה רבה!! (כרגע אל תתיחסו לזה שאם זה שווה תכסף או לא, ידוע שהדברים האלו זה חור בכיס)
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
מישהו יודע אם קיים כבל 15pin D-Sub video cable ל DVI? ואם כן איפה לקנות כמה זה עולה ומה האורך שלו(זה לטלויזיה 14 LCD שקיבלתי לחדר מקרוב משפחה נחמד מארצות הגולה). DVI זה לא במקרה ה15pin D-Sub? נכון?
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, יש לי מארז COMPUCASE 6A21 וכמו שאתם יודעים הUSB מקדימה ממוקמים במקום הכי גרוע שיכול להיות.(למטה ובפנים) אז אני שואל אם יש כזה מתאם USB שיכול להתחבר איפה שהכונן דיסקטים נמצא. תודה
-
- 9 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת חדשה בשביל הסט החדש של אם ה-Mx 510 תודה ענקית לעוזרים,
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני לא יודע בדיוק עם זה שייך לפה .. לא מצאתי קטוגריה יותר מתאימה בקיצור ולעניין עם יש כזה דבר בכלל... ועם כן איפה אפשר להשיג וכמה זה עולה ??? ???
-
- 14 תגובות
- 929 צפיות
-